Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 17. 17:52 #921
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Fura ennyi idő után visszatérni Hozzátok. blush.gif
Mielőtt eltűntem, a fél oldalt magamra haragítottam, sőt, hogy őszinte legyek, nem csak az oldalt, hanem a szüleimet, tanáraimat, barátaimat is. Elég komolyan el kellett gondolkodnom, hogy ki is vagyok és hová is tartok.
Megszakítottam néhány barátságot, komolyabban nekifeküdtem a tankönyveimnek, megírtam jól a központit és ami a legfontosabb: végre sikerült kitörnöm egy burokból, ami a végén már fojtogatott. Most már jól érzem magam a bőrömben, úgy érzem, megtaláltam önmagamat. Rájöttem arra is, hogy az az oldalam, amit például ezen a webfelületen is mutattam, egyáltalán nem a valódi énem. Egyes emberek kihoztak belőlem olyan dolgokat, hogy szégyellem magam miatta.
Októberben is mekkora királynak éreztem magam, amiért mindenkit leszóltam és majdnem gazdagodtam egy osztályfőnökivel. Így utólag belegondolva...most addig ütném/rúgnám az októberi énemet, amíg mozogna.
Hihetetlen, mennyit változtam ezalatt az idő alatt, és ami a legfontosabb: a jó irányba.
Tényleg hálás vagyok mindenkinek, aki addig nyaggatott, amíg a végén én is beláttam, hogy ez így nagyon nem stimmel.

Most pedig gőzerővel készülök a keddi szóbelimre és reménykedve várom a felvételi jegyzékeket. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Elody, Psyché, Szandi0820, madeleine., Beyla
2017. február 17. 18:00 #922
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Azért egy tapsot csak megérdemlek. Mindenkinek panaszkodok, hogy jaj, így nem érek rá, meg sosincs időm, de az eddig fel se tűnt, hogy az összes programomat nem más, hanem én magam szervezek. rohog.gif
Ma délután leszállva a buszról rohantam egy farsangi előadásra, aztán este ott alszok a rég nem látott barátnőmnél, majd délután hazajövök, felkapom a másik táskám, és gőzerővel indulok át Orosházára. Ott vasárnap estig leszek, aztán hazajövök tanulok, és újra suli.
Lehet, ha nem szerveznék ennyi programot, lenne időm pihenni is, de már valahogy nem megy nekem ez az "üres hétvége". Pedig én esküszöm, próbálkozok. unsure.gif
Btw most hívott az édesapám, hogy holnap legkésőbb délre érjek át Hmvhelyre, mert ott lesz ebéd. Yey! rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Elody, Denna, Szandi0820
2017. február 17. 18:04 #923
- törölt felhasználó -    
Jön a hétvégeee
2017. február 17. 18:10 #924
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Miért van az, hogy amikor dolgozok egy hét kétszer annyira lassan telik el, mint amikor otthon vagyok és nem csinálok semmit? Az idő rettentően relatív. Marhára nincs hangulatom a holnapi naphoz, visszamenni dolgozni meg még annyira sincs kedvem. A hajnali öt órási keléstől viszont a a víz is lever. mega_shok.gif
6 felhasználónak tetszik: CandUs, Denna, Psyché, Szandi0820, silenc, madeleine.
2017. február 17. 18:27 #925
- törölt felhasználó -    
Meghallgattam H "For Ruby" című számát... négy perce úgy zokogok, hogy az nem igaz. Instagram-on láttam, hogy H 2000 dollárt adományozott egy olyan lánynak a műtétére, aki ugyanazzal a betegséggel küzd, mint ő. Ezelőtt pedig végignéztem H két koncertfelvételét, és a YouTube-on megtalálható majdnem összes beszédet, amit a koncertjein mondott. Nos, szerintem én a mai napra visszavonulok, és hajnalig sírok azon, milyen szerencsés ember vagyok, és, hogy ez a nő mennyit érdemel.
Oké, megint sírok, szuper. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, Szandi0820, madeleine.
2017. február 17. 20:21 #926
- törölt felhasználó -    
Alig várom már, hogy lássam Tom Odellt a Szigeten. wub.gif Barátomat már beavattam világmegváltó terveimbe, miszerint feldobok a színpadra egy zacskó dunakavicsot, mer' mér' ne? rohog.gif Nyugi, amúgy nem fogom megvalósítani. laugh.gif Viszont tegnap este már tiszta extázisban voltam. És még olyan messze van. Még jegyem sincs amúgy, de ez a legkevesebb.

Pár hete amúgy elkezdtem ismét játszani a GTA San Andreas-szal, és tök jól haladok. Sosem játszottam még ki, annó a végigvitt verzió volt a bátyám gépén, én meg azzal trollkodtam, de már sajnos nem tudtam úgy letölteni, szóval ahhoz, hogy szabadon rajoskodhassak bárhol, ki kell játszani a játékot. Tök jó amúgy, igazi korszakalkotó játék. Amikor hosszú idők után először kezdtem el vele játszani ismét, akkor jöttem rá, mennyire hiányzott ez az életemből rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: madeleine., Beyla, Denna, Szandi0820
2017. február 17. 21:53 #927
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
mama előbb azért felhívott, hogy milyen film megy a super tv2n, mert ő ezt már látta, de nem jut eszébe, de azt nézi, mert nem ölnek meg benne senkit.
kiderült, hogy a mama a magic mikeot nézi. mellow.gif rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: madeleine., CandUs, Beyla, TheTruthAboutLove, LaDySmIth, Denna, Psyché, An_d_a, Szandi0820, Jody
2017. február 17. 23:52 #928
- törölt felhasználó -    
Megint én - gyerekek, ma este lefordítottam 10 dalszöveget a lyricstranslate-ra. Szóval most a dalszövegek mixelve vannak a fejemben a dallamukkal együtt. mellow.gif Szerintem elteszem magam holnapra. Ez kicsit talán sok volt rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: madeleine., Beyla, Psyché, Szandi0820
2017. február 18. 14:15 #929
Jacqueline
Jacqueline
új tag

Státuszobviously doctor, you've never been a thirteen-year-old girl.
Hozzászólás: 69
Csatolások: 0
Azonosító: 262534
Majdnem fél év után visszaregisztráltam az oldalra... És kicsit sem furcsa. biggrin.gif Hiába volt régen sokkal jobb, hiányzott már nagyon.
Ps.: megtaláltam az Elvises öngyújtómat. dance.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: CandUs, Denna, Beyla, Szandi0820
2017. február 18. 18:51 #930
- törölt felhasználó -    
Én most arra gondolok, hogy a lovaglótanárom pónira vagy lóra fog ültetni unsure.gif laugh.gif unsure.gif laugh.gif
2017. február 18. 19:15 #931
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
eldönthetné már a telefonom, hogy kidöglik, vagy csak havonta egyszer jól rámijeszt dry.gif
amúgy meg életem nagy öröme a Gen2 Pokémonok PokemonGoban úgyhogy ma is rohangáltam vagy 2 órát a városban thumbsup.gif bár eskü most a vidékiek jártak jobban (tudom, ne panaszkodjak)
2 felhasználónak tetszik: Denna, Szandi0820
2017. február 18. 20:11 #932
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Délután leugrottam a boltba, és miközben beleszagoltam a levegőbe, már a tavasz illatát éreztem. Felemelő érzés volt smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Psyché, Szandi0820
2017. február 18. 20:13 #933
liliyy
liliyy
új tag

Státusz"Don't forget me"
Hozzászólás: 82
Azonosító: 245783
Teen Wolfra és arra, hogy mennyire szeretem Dylant. Meg hallgatom skypon a legjobb barátnőm kattingatását! xd
2017. február 18. 20:14 #934
Unstoppable
Unstoppable
visszatérő vendég

Státusz190602 BTS LYS Tour London, Wembley
Hozzászólás: 111
Azonosító: 262324
Idézet (liliyy @ 2017.02.18. 20:13)
Teen Wolfra és arra, hogy mennyire szeretem Dylant. Meg hallgatom skypon  a legjobb barátnőm kattingatását! xd

A skypeosra én is _nevet.gif _nevet.gif
2017. február 18. 20:14 #935
liliyy
liliyy
új tag

Státusz"Don't forget me"
Hozzászólás: 82
Azonosító: 245783
Naneee! xd Játszunk honfoglalót?
2017. február 18. 20:45 #936
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bocinyuszi @ 2017.02.18. 18:51)
Én most arra gondolok, hogy a lovaglótanárom pónira vagy lóra fog ültetni  unsure.gif  laugh.gif  unsure.gif  laugh.gif

Reménykedj, hogy lóra, a pónik nem mindig olyan bájosak rohog.gif bár nálunk volt egy ritka jófej póni, csikónak, csődörként is nagyon jól viselkedett, ellenben az egyik kisbéri herélt baromira ellentéte volt a bájos lovacskáknak rohog.gif mindig, mikor rá kellett ülnöm, az életemért küzdöttem :'D
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820
2017. február 18. 21:00 #937
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Unalmamban arra vetemedtem, hogy végre rákeressek azokra az elvont és nem e világi dolgokra, amiket az osztályom ajánlott, és most érzem, ahogy az agysejtjeim csoportos öngyilkosságot követnek el. Csak egy példa:
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2017. február 18. 21:09 #938
- törölt felhasználó -    
Csalódtam ebben a Dalban.sad.gif Nem értem, olyan jó véleményeket mondtak a Leander Kills-ről, és nem tudtak pontot adni nekik? Jó, elfogult vagyok, de szerintem csodálatosak voltak, és megérdemeltek volna egy esélyt. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok rájuk, csodálatos, amit elértek, és a Daltól függetlenül is lenyűgözőek. heart.gif
rövid ömlengés megvolt, megyek francbúkra kiakadásokat olvasni. rohog.gif
Szerk.: A legjobb négybe jutásra nem mondom, hogy bunda, de az akusztikus szavazás az bunda. Hogy kaphatta Benji, ha a Leander Kills vonala jóval hosszabb? Ennyire rosszul látnak a Dalnál? Érdekes. think.gif
2 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, InoriGothGirl
2017. február 18. 21:17 #939
- törölt felhasználó -    
Csalóam én is A dalban. papai joci (direkt írtam így) a zsűti szerint első lenne? Hová fajul a világ...?? mad.gif
És az nyerte? Ajjajjajajj.... reklamalo.gif
2017. február 18. 21:34 #940
- törölt felhasználó -    
Idézet (ariana gra de @ 2017.02.18. 21:17)

És az nyerte? Ajjajjajajj.... reklamalo.gif

_nevet.gif Az a vicces, hogy mikor ezt közöltem egy ismerősömmel, egy tucatnyi röhögős szmájli érkezett válasznak. Na nem baj, ők tudják, één most megyek, és meghallgatom a Leander Killstől az Életet.
172 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!