Mire gondoltok most? II.
2017. február 16. 07:08
Egesz heten olyan almos vagyok mint a szr. Pedig a mai fiatalokat meghazudtoló hamarsaggal fekszem le (22oraxd - oh igen, ha ezt most olvassa valami alacsony IQ-val rendelkezo, menci csajszi jot nevet rajtam) es egesz turheto idoben kelek (6.30) megis kb hadoklom :/
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
2017. február 16. 07:11
Ez történt tavaly: (
)
Tanár: Körbenéz, hogy ki nem olvas. Kiszúr egy gyereket. Mondja a nevét, és még egyszer.
Gyerek: Tessék, tessék, igen, az a nevem. biggrin.gif
Tanár: Olvass
Gyerek: Mit? A Töri könyv a táskámban van!
Tanár: Én miért van a táskádban?!
Gyerek: Ja, nem már betette valaki a padomba. (egyedül ül)
Tanár: Ki? A kis manó?
Gyerek: Nem, az ufó, most szállt le ide! És földöntúli mozdulatokat kezd el végrehajtani.
Tanár: Ufó? Hol vagy Te most?
Gyerek: Hát a Marson!
Tanár: A Marson??!
Gyerek: Nem, most érkeztem a Jupiterre űrhajóval. Nem, most átjöttünk a Földre. A Földön vagyok.
Tanár: Jó, leszálltál a Földre, most már olvass!
Gyerek: Mit??
Tanár: A Történelem könyv 83. oldaláról a 2. bekezdést.
Gyerek: Előveszi a könyvet, kinyitja. Nem találja. - Tanár úr, nem találom!
Tanár: Megmutatja Neki és végre elkezd olvasni a gyerek.
Gyerek: (Hát azért az olvasás túlzás.) Elkezdi szótagolni és ismételni 3x minden egyes szótagot.
Tanár: Reménytelen eset. Folytasd Te, és rámutat egy gyerekre.
Tanár: Körbenéz, hogy ki nem olvas. Kiszúr egy gyereket. Mondja a nevét, és még egyszer.
Gyerek: Tessék, tessék, igen, az a nevem. biggrin.gif
Tanár: Olvass
Gyerek: Mit? A Töri könyv a táskámban van!
Tanár: Én miért van a táskádban?!
Gyerek: Ja, nem már betette valaki a padomba. (egyedül ül)
Tanár: Ki? A kis manó?
Gyerek: Nem, az ufó, most szállt le ide! És földöntúli mozdulatokat kezd el végrehajtani.
Tanár: Ufó? Hol vagy Te most?
Gyerek: Hát a Marson!
Tanár: A Marson??!
Gyerek: Nem, most érkeztem a Jupiterre űrhajóval. Nem, most átjöttünk a Földre. A Földön vagyok.
Tanár: Jó, leszálltál a Földre, most már olvass!
Gyerek: Mit??
Tanár: A Történelem könyv 83. oldaláról a 2. bekezdést.
Gyerek: Előveszi a könyvet, kinyitja. Nem találja. - Tanár úr, nem találom!
Tanár: Megmutatja Neki és végre elkezd olvasni a gyerek.
Gyerek: (Hát azért az olvasás túlzás.) Elkezdi szótagolni és ismételni 3x minden egyes szótagot.
Tanár: Reménytelen eset. Folytasd Te, és rámutat egy gyerekre.
Lil98
2017. február 16. 14:51
A tanár leküld egy gyereket a felmosóért. A gyerek megy le a lépcsőn, egyszer csak megállítja valaki, fél óráig beszélnek, észre sem veszik a csöngőt. A portás meg elment a postára feladni egy levelet. Beszélnek fél óráig, természetesen mindketten elkésnek óráról. Csak lassan ballag felfelé, akit leküldött a tanár a felmosóért. Az ajtón nem kopog, betör csak úgy és becsapja az ajtót. A tanár kérdezi: - Mi tartott ennyi ideig, ahhoz, hogy felhozzál egy felmosót? Várjunk csak... Hol van a felmosó? Erre a gyerek: - Milyen felmosó? Tanár: - Amiért leküldtelek! Gyerek: Ja elfelejtettem, de amúgy sem én öntöttem ki azt a micsodát, ami a padlón van! Tanár: Ki öntötte ezt ki? Osztály: Mindenki a gyerekre mutat. A tanár mérgesen néz a gyerekre, lezavarja még1x a felmosóért és felhozza víz nélkül. A tanárnak elege lett és hazament.
2017. február 16. 15:24
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Megint előkerültem.
Újabban egy csomó projektmunkát zúdítottak a nyakamba, és most siránkozok, hogy még mindig nem tartok sehol se. Mindeközben kedvenc két tanárommal kezdtem el bratyizni, folyamatosan kapok tőlük könyveket, meg egy-két rövid irományt (cserébe én is adok nekik kölcsön könyveket..), amikkel szintén nem haladok.
Újabban egy csomó projektmunkát zúdítottak a nyakamba, és most siránkozok, hogy még mindig nem tartok sehol se. Mindeközben kedvenc két tanárommal kezdtem el bratyizni, folyamatosan kapok tőlük könyveket, meg egy-két rövid irományt (cserébe én is adok nekik kölcsön könyveket..), amikkel szintén nem haladok.
2017. február 16. 16:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Már legalább fél éve nem nyavalygok a gebe súlyom miatt. Nos, azt hiszem, most már 100%-osan kijelenthetem, hogy a 3 éve tartó hízókúrám sikeresen zárult. A júliusban megtörtént műtétem óta majdnem tíz kilót sikerült felszednem, ami magamhoz képest brutális teljesítmény. Végre tetszek magamnak, jól érzem magamat a bőrömbe, és kb. egy hete érlelődik bennem a gondolat, hogy most már tennem is kellene az egészségemért. Aktívan kellene mozogni és edzeni, hogy valami fizikumot végre építsek magamnak. Nem akarok világ életemben törékeny virágszál maradni, aki néhány kiló megemelését is úgy éli meg, mintha legalább száz kiló lenne. Úgyhogy eléggé érik bennem a gondolat, hogy el fogok járni edzeni egy lakhelyemhez közeli fitnessz terembe. Több edzéstervet is meglestem a neten, és egy picikét tanácstalan vagyok - mindenhol az alakformáló, zsírégető, fogyózóknak ajánlott testedzést nyomatják, pedig nekem nem az lenne a célom.
Első sorban a fizikum lenne fontos számomra, úgymond "gyúrni" szeretnék szteroidok és az ilyen BioTech USA sz*rok nélkül. Személyi edzőre kiadni pénzt megint csak feleslegesnek találom, úgyhogy akinek van tapasztalata e témával kapcsolatban, az ne tartsa magába, és ossza meg bátran velünk! Hátha rajtam kívül, valakinek még kedve szottyan a testmozgáshoz.
2017. február 16. 17:27
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Hajnalban (mikor máskor) arra az elhatározásra jutottam, hogy kékre festetem a hajam és végre orr piercinget is csináltatok. Ezúttal tényleg. Már vagy 5 éve halogatom. Mondjuk nem tudom mennyire illene a kék hozzám, de veszettül tetszik.
2017. február 16. 17:58
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Hétfőn voltam tanfolyamon, ahol kipróbáltuk az AHA biológiai hámlasztó peelinget és hát no komment milyen az arcon azóta.. Az még csak hagyján, hogy a a peeling rettenetesen csípett, rákvörös volt az arcom, sőt miután leszedtünk utána is órákon keresztül; de teljesen begyulladt az egész arcom, piros is, mintha kicsit foltos is lenne és a hajszálerek is jobban látszódnának + pattanásnak nem nevezném kis "búbok" jöttek a pofimra (csak szövetnedv jön ki belőlük). Hát gyerekek nem tudom, hogy mire tudom helyrehozni ezt (legszívesebb elsírnám magam annyira csúnya, pedig sosem volt ilyen az arcom), de az biztos, hogy ezek után nemhogy ezt a savas hámlasztást, hanem más terméküket se fogom használni az arcomra. Az oktatóm adott rá kencét és nagyon bízom benne, hogy használni fog, mert ez siralmas.
2017. február 16. 18:31
~ én vizsgák után: "2. félévben tanulni fogok ezerrel, időben kidolgozom a tételeket és mindenből legalább 4-es leszek"
~ én az első hét után:
~ én az első hét után:
2017. február 16. 19:24
még csak kétszer voltam pszichológusnál, de már most rosszul vagyok tőle. egyszerűen olyan stílusban beszél, annyira végtelenül lekezelőnek hat, annyira úgy érzem, hogy hülyének néz, hogy azt már én sem vagyok hajlandó eltűrni. úgy érzem magam miatta, mint egy kupac végtermék. mindenki akivel beszéltem erről, azt mondta, hogy csináljam csak, lesz ez jobb, de nem mindegy, hogy a második vagy a tizedik alkalom után döntök úgy, hogy köszi, nekem ez nem kell? dehogynem. (itt az merül fel, hogy mégis hogyan mondjam meg neki. személyesen kéne, vagy fel kéne hívnom, de egyiket sem akarom. nagyon nem.)
az a legrosszabb, hogy valahányszor egy barátom/haverom/ismerősöm panaszkodni akar, tanácsot kér, segítség kell neki, vagy szórakozni akar, akkor egyből én vagyok kéznél ugye; bezzeg ha én akarok tanácsot és segítséget kérni /ebben az esetben pölö/, akkor mindenki eltűnik. köszönöm szépen. és most megint fussak egy tanárhoz, vagy mi van? vagy kérdezzem a mesterséges intelligenciát?
bocsánat, muszáj volt
az a legrosszabb, hogy valahányszor egy barátom/haverom/ismerősöm panaszkodni akar, tanácsot kér, segítség kell neki, vagy szórakozni akar, akkor egyből én vagyok kéznél ugye; bezzeg ha én akarok tanácsot és segítséget kérni /ebben az esetben pölö/, akkor mindenki eltűnik. köszönöm szépen. és most megint fussak egy tanárhoz, vagy mi van? vagy kérdezzem a mesterséges intelligenciát?
bocsánat, muszáj volt
2017. február 16. 20:09
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Meghallgattam az új Linkin park dalt. Ha eltekintek attól, hogy melyik bandáról van szó akkor egész jó. De...
A Linkin park régen egyedi, stílusos volt. Jó zenét csináltak. Kész felüdülés volt őket hallgatni. Mostmeg... Csalódás. Egyre jobban egybeolvadnak a mainstream média által nyomatott előadókkal. Ez nem az a banda amibe én beleszerettem. Értem én, hogy kell a változatosság. De ez már nem változás hanem mélyrepülés.
A Linkin park régen egyedi, stílusos volt. Jó zenét csináltak. Kész felüdülés volt őket hallgatni. Mostmeg... Csalódás. Egyre jobban egybeolvadnak a mainstream média által nyomatott előadókkal. Ez nem az a banda amibe én beleszerettem. Értem én, hogy kell a változatosság. De ez már nem változás hanem mélyrepülés.
Beyla
2017. február 16. 20:39
Azért a szánalom jócskán befigyel egyeseknél (nem írok nevet, hogy ne személyeskedjek), még tavaly valamikor elkértem két lapot egy bizonyos felhasználótól, mivel lejárt és láttam, hogy már jó ideje nem is lépett be. Topikba írtam, át is csatolták, minden oké volt, szépen rendbe szedtem, stb. Erre pár hét múlva belép a csaj, rám ír, hogy "legközelebb előbb írhatnál nekem...". Húgom december elején, írt neki egy levelet csere ügyben. A csaj elolvasta de cseszett válaszolni. Úgy volt most vele, hogy ír a csajnak újra csere ügyben, hátha méltóztatik válaszolni. Hát kiderült, hogy amúgy december óta nem lépett be az oldalra és még a frissítés gombra sem nyomott rá, tehát el is lett tőle csatolva.
Komolyan nem értem meg az olyan embereket, akik feleslegesen tartogatnak maguknál lapokat. Főleg azokat nem értem, akik mondják, hogy "jaj nem adom és nem is cserélem, mert olyan nagy kedvencem", és erre egy-két héten belül már a Starity_2.0 profilon van akkora kedvence.
Igen, nálam is van olyan lap, akit csak rendbe szedni vettem fel, de azt vagy le is adom rögtön, vagy ha 1500 alatti, akkor odaadom valakinek aki szereti...
Na igen, a hülyeség ha fájna egyesek már haldokolnának...
Komolyan nem értem meg az olyan embereket, akik feleslegesen tartogatnak maguknál lapokat. Főleg azokat nem értem, akik mondják, hogy "jaj nem adom és nem is cserélem, mert olyan nagy kedvencem", és erre egy-két héten belül már a Starity_2.0 profilon van akkora kedvence.
Igen, nálam is van olyan lap, akit csak rendbe szedni vettem fel, de azt vagy le is adom rögtön, vagy ha 1500 alatti, akkor odaadom valakinek aki szereti...
Na igen, a hülyeség ha fájna egyesek már haldokolnának...
2017. február 16. 21:05
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Mindig egyet értettem a környezetemmel abban, hogy gátlásos vagyok, de ez a tény megdőlni látszik. Vagy csak ez a szám túl jó, mindenesetre ma lyukasórán úgy feloldódtam, hogy fülessel a fülemben táncoltam körbe és énekeltem, és azt hiszem életemben először csináltam úgy hülyét magamból, hogy a legkevésbé sem zavart. Nem volt rossz, lehet gyakrabban kéne ilyet
2017. február 16. 21:06
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Arcee23 @ 2017.02.16. 20:09)
Meghallgattam az új Linkin park dalt. Ha eltekintek attól, hogy melyik bandáról van szó akkor egész jó. De...
Chester több interjúban is elmondta, hogy azt az érát, amivel pályájukat kezdték, egyszerűen utálják. A stílus soha sem feküdt nekik, csak is kizárólag azért tolták, mert a 2000-es évek elején az volt a menő, a mainstream és az eladható. Miután befutottak három stúdiólemez után, akkor váltottak át erre az alternatív maszlagra. Régen rajongtam értük, imádtam a zenéjüket, még a Minutes to midnight korongjukat is megszerettem, függetlenül attól, hogy a HB-től és a Meteorától kissé más stílust képvisel, de amit mostanság ők "zeneként" játszanak, az már nem Linkin Park. Nekem évekig tartott megemészteni azt, hogy soha többé nem fogják azt a zenét játszani, amivel a legtöbb rajongó szívébe a kezdetek kezdetén belopták magukat. Kiábrándultam belőlük, és bár a régebbi dalaikat hallgatom, különösképp nem hozott lázba, hogy jönnek a Voltra.
2017. február 16. 21:57
Idézet (General Stark @ 2017.02.16. 19:24)
még csak kétszer voltam pszichológusnál, de már most rosszul vagyok tőle. egyszerűen olyan stílusban beszél, annyira végtelenül lekezelőnek hat, annyira úgy érzem, hogy hülyének néz, hogy azt már én sem vagyok hajlandó eltűrni. úgy érzem magam miatta, mint egy kupac végtermék. mindenki akivel beszéltem erről, azt mondta, hogy csináljam csak, lesz ez jobb, de nem mindegy, hogy a második vagy a tizedik alkalom után döntök úgy, hogy köszi, nekem ez nem kell? dehogynem. (itt az merül fel, hogy mégis hogyan mondjam meg neki. személyesen kéne, vagy fel kéne hívnom, de egyiket sem akarom. nagyon nem.)
bocsánat, muszáj volt
bocsánat, muszáj volt
Off:Én csak azt tudom javasolni, hogy ha nem tartod megfelelőnek a pszichológusod hozzáállását, akkor váltani kell. Ő van érted és nem fordítva. Ő az, akinek igénybeveszed a szolgáltatását (meg még fizetsz is érte, ha nem sulipszichológus), szóval a minimum, hogy normálisan beszél veled. Ha csak feszültté tesz és nem szeretsz hozzá járni, akkor értelmetlen lesz az egész foglalkozás.
On: Az egyetemen az irodalomtudomány óra valami szörnyen unalmas. Háromnegyed óráig még ki is bírom, magyarul is szerettem az irodalomórákat. De ez angolul van és másfél óra hossza. Verset, novellát elemezni angolul meg... fogalmazzunk úgy, hogy egyelőre nem vagyok a helyzet magaslatán, ugyanis magyarul sok okos dolgot tudnék mondani, de angolul szinte semmit
2017. február 16. 22:36
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
néha úgy megnézném magam buszozás közben, főleg mikor hazáig fordítva tartom a telefonom és felsem tűnik, pedig hazáig nyomkodtam és van rajta egy kibszott nagy gomb.
ennél már csak az a jobb, mikor bambulok és véletlenül kacsintok valakire, pedig nem akarok.
annyira szerencsétlen vagyok, maminak mindig elmesélem ezeket és azt mondta imádkozik majd értem minden este, hogy egyszer valaki elvegyen feleségül ígyis. <3
ennél már csak az a jobb, mikor bambulok és véletlenül kacsintok valakire, pedig nem akarok.
annyira szerencsétlen vagyok, maminak mindig elmesélem ezeket és azt mondta imádkozik majd értem minden este, hogy egyszer valaki elvegyen feleségül ígyis. <3
2017. február 17. 06:36
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet (Beyla @ 2017.02.16. 21:06)
Chester több interjúban is elmondta, hogy azt az érát, amivel pályájukat kezdték, egyszerűen utálják. A stílus soha sem feküdt nekik, csak is kizárólag azért tolták, mert a 2000-es évek elején az volt a menő, a mainstream és az eladható. Miután befutottak három stúdiólemez után, akkor váltottak át erre az alternatív maszlagra. Régen rajongtam értük, imádtam a zenéjüket, még a Minutes to midnight korongjukat is megszerettem, függetlenül attól, hogy a HB-től és a Meteorától kissé más stílust képvisel, de amit mostanság ők "zeneként" játszanak, az már nem Linkin Park. Nekem évekig tartott megemészteni azt, hogy soha többé nem fogják azt a zenét játszani, amivel a legtöbb rajongó szívébe a kezdetek kezdetén belopták magukat. Kiábrándultam belőlük, és bár a régebbi dalaikat hallgatom, különösképp nem hozott lázba, hogy jönnek a Voltra.
Erről még nem is hallottam. Viszont így, hogy már tudom... Olyan érzésem van mintha átvertek volna. Ha ez az igazi Linkin park akkor legyen. Adok egy esélyt az új albumnak, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. Eltart majd egy ideig mire megszokom, hogy már nem azok akik a 2000-es évek elején voltak.
Mikor jött a hír, hogy fellépnek VOLT fesztiválon akkor úgy voltam vele, hogy el kéne menni, de engem sem hozott akkora lázba. Régen a vesémet adtam volna egy Linkin park koncertért. Most meg "ok, jönnek".
Bárhogy is lesz, a régi Linkin parkot örökre a szívembe zártam.
Beyla
2017. február 17. 09:42
Annyira szeretem mikor írok egy csoportos beszélgetésbe, mindenki megnézi és senki sem ír vissza, de azért az applikáción nagy erővel posztolnak, tetszikelnek. Legközelebb ha hívnak, felveszem a telefont, de beleszólni már nem fogok. Ugyanaz lenne a kettő...
2017. február 17. 16:06
Ma etnika órán (nem tudom, hány embernek van ilyen órája), színjátszó órát tartottunk. A tanár azt mondta, hogy hozott fel egy szöveget, tessék a 'Rosszul elsült színházi próba'. Kiválasztott két gyereket, az egyiket a 'fiának', másikat a 'doktornak'. És elkezdi a tanár énekelni, hogy "Ó te drága Klementina..." és elénekli a dalt. És amúgy rendezőt is választott, akinek ott volt a papír. Jön a tanárhoz (a gyerek anyjához) a 'fia'. Jajj édesanyám meghalok, jajj édesanyám meghalok! - mondta. Az anyja: (tanár) Ne halj meg fiam, ne halj meg!! Fia: De meghalok édesanyám jajj és elájult, meghalt. (persze csak a szerepben). A tanár (anyja): Megy gyorsan az orvoshoz: "Doktor úr, Doktor úr! Jöjjön gyorsan, meghalt a fiam! Doktor úr: Rendben, renden, megyek is! Ott volt a 'halott' fiúnál. "Nicsak, egy bicsak! Kihúzzuk, ne húzzuk, kihúzzuk, ne húzzuk?" Rendező: Állj, egy kicsit lassabban. És akkor elkezdték ezt nagggyooonn lassan mondani. Rendező: Állj, egy kicsit gyorsabban! Oké, elkezdik hadarni az egészet. Rendező: Állj, kicsit szomorúbban. Oké, nagyon szomorúak voltak. Rendező: Állj, egy kicsit vidámabban! Anyja, tanár: hogy legyek vidám, mikor meghalt a fiam?? Mindegy, menjünk. És akkor elkezd nevetgélni egész végig
És ezt az egész osztály is
Rendező: Egy kicsit ritmikusabban! Eléneklik az egész darabot
VÉGE, ELÉG! - mondja a rendező.
Másik darab: Egyik gyerek elkezd kiabálni a másikkal. Jön egy 'férfi' (gyerek játssza). "Héj, Uraim! Kicsit halkabban, elijesztik a teheneket! (p*rasztosan mondta). Még hangosabban veszekednek az 'Urak'. Férfi: Héj, Uraim! halkabban mondom, mert már el is szaladtak a tehenek, hogy érem őket utol?" Még és még hangosabbak. Férfi: "Hát Uraim, menjenek be veszekedni valamelyikük házába, ne egy másik házból ordibáljanak! (Egyik egyik házba, másik meg a másikba volt) És folytatja: Még a jó sárgarépák is visszabújnak a földbe, pedig már kinőttek! Vége.
Másik darab: Jajj ne ájulj el nekem, mert mindjárt megjön a családi. Lánya: Dehogynem, addig nem tudunk mi kenyeret enni. Anyja: De ne, majd megyek kérni. Mindenkihez odament, de addig elájult a lánya. Egyiknek elkezdi: Adjon már maga egy öt ezrest héj! Ember: Na jó, egy ezrest kap, de ha nem adja vissza, mehet el. Jajj köszönöm nagyon, visszaadom, ha megjön a családi! Vége.
Ezen a három darabon nevetett az egész osztály
Rendező: Egy kicsit ritmikusabban! Eléneklik az egész darabot
Másik darab: Egyik gyerek elkezd kiabálni a másikkal. Jön egy 'férfi' (gyerek játssza). "Héj, Uraim! Kicsit halkabban, elijesztik a teheneket! (p*rasztosan mondta). Még hangosabban veszekednek az 'Urak'. Férfi: Héj, Uraim! halkabban mondom, mert már el is szaladtak a tehenek, hogy érem őket utol?" Még és még hangosabbak. Férfi: "Hát Uraim, menjenek be veszekedni valamelyikük házába, ne egy másik házból ordibáljanak! (Egyik egyik házba, másik meg a másikba volt) És folytatja: Még a jó sárgarépák is visszabújnak a földbe, pedig már kinőttek! Vége.
Másik darab: Jajj ne ájulj el nekem, mert mindjárt megjön a családi. Lánya: Dehogynem, addig nem tudunk mi kenyeret enni. Anyja: De ne, majd megyek kérni. Mindenkihez odament, de addig elájult a lánya. Egyiknek elkezdi: Adjon már maga egy öt ezrest héj! Ember: Na jó, egy ezrest kap, de ha nem adja vissza, mehet el. Jajj köszönöm nagyon, visszaadom, ha megjön a családi! Vége.
Ezen a három darabon nevetett az egész osztály
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.