Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 12. 15:50 #881
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Már csak alig 10 perc, és meghallgathatom teljes verzióban a Spring Days-t. Hogy én mennyire várom, te uramisten. *__* ♥
2017. február 12. 18:18 #882
- törölt felhasználó -    
rájöttem, hogy én a nap 24 órájában csak panaszkodni tudok, de csak azért is itt vagyok. unsure.gif
Mostanában akárhányszor YouTube-on hallgatok zenét, mindig úgy döntök, hogy "na akkor most szépen elolvasom kommenteket", és minden egyes alkalommal rájövök, hogy na pont ez, amit nem kellett volna. Az emberi gerinctelenség szerintem pont a hozzászólásokban teljesedik ki. Én alapesetben - szerintem legalábbis - egy toleráns ember vagyok, elfogadom, ha valakinek nem egyezik a véleménye és/vagy ízlése az enyémmel, mert mindenki különbözik, de basszus, ha bennem van annyi tartás, hogy kéretlenül nem vetem oda valakinek, hogy "hé, szerintem sz.r amit csinál, és a csaj (pontosan ezzel a szóval) totál tehetségtelen", akkor szerintem nem olyan orbitálisan nagy kérés, hogy ezt fordítva is elvárjam. Vagy lehet, hogy de; lehet, hogy bennem van a hiba. Azt viszont már egyenesen felháborítónak találom, hogy - most kivételesen elvonatkoztatva rajongói énemtől - a világkerekség egyik olyan emberét támadják, akinek a világon az egyetlen bűne, hogy túl jó az emberiséghez. Oké, itt tényleg nem tudok úgy fogalmazni, hogy ne tűnjön nyálasnak, és persze nem kell velem egyetérteni, de gondolom tudja mindenki, hogy kiről beszélek. Nos, most nem feltétlenül rá összpontosítva, de az a mértékű ítélkezés, hogy "borzasztó példát mutat a rajongóinak azzal, hogy cigizik, és ezzel fogja megölni a sok naiv cs.trit, aki imádja" szerintem egyenesen gyomorforgató. Egyrészt, aki divatból szereti a zenéjét, és csak azért "rajong" érte, hogy ezzel menőnek tűnjön, az alapvetően buta, és aki csak azért elkezd dohányozni, hogy menő legyen, és teszem azt tüdőrákos lesz, az így járt, nehogy már egy énekesnő tegyen arról, hogy mindig is voltak és mindig is lesznek ostoba emberek. Másrészt, még mindig vannak az olyan rajongók, akik nem majmolják az adott hírességet, még akkor sem, ha az mondjuk a példaképük (lol én), ergo nem fognak elkezdeni dohányozni csak azért, mert a sztár is így tesz; vagy ha már dohányzik, akkor nem feltétlenül azért teszi, hogy ezzel másolja az énekes(nő) stílusát. Az pedig már megint másik megközelítése a témának, hogy olyanokat ír le, hogy "az énekesnő tudatosan dohányzik divatból, mert tudja, hogy a sok buta követője majmolni fogja, és ők is elkezdenek cigizni"; ez már komolyan az a kategória, amire se kedvem, se gyomrom nincs reagálni, viszont azt még megjegyezném, hogy nem ez az egyetlen dolog, ami kikészített a mai/tegnapi "hozzászólás-vadászatom" során. Még mindig ugyanarról az emberről és előadóról van szó.
A lány/csaj (utóbbit nem használom szívesen, de ha már egy, a számára maximálisan ismeretlen emberről képes így beszélni, én is megteszem) meglepő módon szörnyen tudott érvelni - legalábbis az, hogy utálja őt, és imád egy lánybandát (nem szeretnék nevesíteni, még a végén nekem ugranának a fanok), csak azért, mert az említett formáció egyik tagja sem annyira idióta, hogy cigarettával rontson a gyönyörű hangján, míg H igen, szerintem nevetségesen gyenge érv; az pedig már a nem-semmi kategória, hogy alaptalanul ítéljen el valakit. (azt már csak csendben megjegyzem, hogy az a mondat, hogy "szóljon valaki, ha H az életben bekerül egy top 20-as listába, vagy egyáltalán egy top 50-esbe. Ja, hogy ez nem fog megtörténni", picikét ironikus, de mindegy.)
Ahogy tovább olvasgattam a reakciókat a hozzászólása alatt, felfigyeltem egy olyanra, hogy "megérdemelte a gyereke elvesztését". Szerintem nálam itt telt be a pohár. Előre is elnézést kérek minden egyes fórumozótól (bár szerintem eddig se olvasta senki), de egyszerűen itt nem tudok más kifejezést használni, minthogy mi a f.szt képzel magáról ez a gerinctelen, ostoba élőlény. Nem szoktam anyázni, undorító dolognak tartom, de itt már komolyan nem tudok mit mondani. Milyen ember mond olyat, hogy megérdemelte, hogy elvesztette a kisbabáját? De őszintén. Senki, akinek normálisan kifejlődött a gerincoszlopa, és így van, ami megtartsa. Plusz azt sem értem, hogy mi az a szöveg, hogy "az ő [a lánybanda] zenéjükben minden sor a feminizmusról szól, kíváncsi lennék, Halsey mikor írt erről, mert ő csak a sz.xről, a piáról, a drogról és a cigiről tud írni". Most is szívesen káromkodnék, de szerintem már így is lassan ki leszek tiltva a fórumról; nem feltétlenül csak feminizmusról, de akkor a Castle, a Hold Me Down, a Hurricane, a Gasoline, a New Americana, a Control, a Garden mégis miről szólnak? Pont egyikről sem, amivel próbált érvelni a kedves kommentelő, az pedig már megint más, hogy az adott lánybandának egyetlen dala sem szól feminizmusról, vagy más, normális témáról, de oké.
Még amúgy hisztizhetnék itt arról, hogy milyen ostoba hozzászólásokat találtam pár videó alatt, de már egyenesen magamat idegesítem fel ezekkel, és ha bemásolnék ide még többet, valószínűleg nem maradna élő ember a közelemben, mert komolyan, olyat mondani egy maximálisan aranyszívű lányra, hogy rossz, manipulatív, bunkó, és más emberek hátán kapaszkodott fel, engem egyenesen elképeszt. Lényeg a lényeg, imádok YouTube kommenteket olvasni, és aztán itt kisírni magamat, mindenki legnagyobb örömére valószínűleg.
Ezúton is elnézést a trágár kifejezésekért és a kisregényért, de ez már komolyan hihetetlenül idegesített.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, madeleine., TheTruthAboutLove
2017. február 12. 18:34 #883
madeleine.
madeleine.
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Idézet (Fylia @ 2017.02.12. 18:18)
rájöttem, hogy én a nap 24 órájában csak panaszkodni tudok, de csak azért is itt vagyok. unsure.gif
Mostanában akárhányszor YouTube-on hallgatok zenét, mindig úgy döntök, hogy "na akkor most szépen elolvasom kommenteket", és minden egyes alkalommal rájövök, hogy na pont ez, amit nem kellett volna. Az emberi gerinctelenség szerintem pont a hozzászólásokban teljesedik ki. Én alapesetben - szerintem legalábbis - egy toleráns ember vagyok, elfogadom, ha valakinek nem egyezik a véleménye és/vagy ízlése az enyémmel, mert mindenki különbözik, de basszus, ha bennem van annyi tartás, hogy kéretlenül nem vetem oda valakinek, hogy "hé, szerintem sz.r amit csinál, és a csaj (pontosan ezzel a szóval) totál tehetségtelen", akkor szerintem nem olyan orbitálisan nagy kérés, hogy ezt fordítva is elvárjam. Vagy lehet, hogy de; lehet, hogy bennem van a hiba. Azt viszont már egyenesen felháborítónak találom, hogy - most kivételesen elvonatkoztatva rajongói énemtől - a világkerekség egyik olyan emberét támadják, akinek a világon az egyetlen bűne, hogy túl jó az emberiséghez. Oké, itt tényleg nem tudok úgy fogalmazni, hogy ne tűnjön nyálasnak, és persze nem kell velem egyetérteni, de gondolom tudja mindenki, hogy kiről beszélek. Nos, most nem feltétlenül rá összpontosítva, de az a mértékű ítélkezés, hogy "borzasztó példát mutat a rajongóinak azzal, hogy cigizik, és ezzel fogja megölni a sok naiv cs.trit, aki imádja" szerintem egyenesen gyomorforgató. Egyrészt, aki divatból szereti a zenéjét, és csak azért "rajong" érte, hogy ezzel menőnek tűnjön, az alapvetően buta, és aki csak azért elkezd dohányozni, hogy menő legyen, és teszem azt tüdőrákos lesz, az így járt, nehogy már egy énekesnő tegyen arról, hogy mindig is voltak és mindig is lesznek ostoba emberek. Másrészt, még mindig vannak az olyan rajongók, akik nem majmolják az adott hírességet, még akkor sem, ha az mondjuk a példaképük (lol én), ergo nem fognak elkezdeni dohányozni csak azért, mert a sztár is így tesz; vagy ha már dohányzik, akkor nem feltétlenül azért teszi, hogy ezzel másolja az énekes(nő) stílusát. Az pedig már megint másik megközelítése a témának, hogy olyanokat ír le, hogy "az énekesnő tudatosan dohányzik divatból, mert tudja, hogy a sok buta követője majmolni fogja, és ők is elkezdenek cigizni"; ez már komolyan az a kategória, amire se kedvem, se gyomrom nincs reagálni, viszont azt még megjegyezném, hogy nem ez az egyetlen dolog, ami kikészített a mai/tegnapi "hozzászólás-vadászatom" során. Még mindig ugyanarról az emberről és előadóról van szó.
A lány/csaj (utóbbit nem használom szívesen, de ha már egy, a számára maximálisan ismeretlen emberről képes így beszélni, én is megteszem) meglepő módon szörnyen tudott érvelni - legalábbis az, hogy utálja őt, és imád egy lánybandát (nem szeretnék nevesíteni, még a végén nekem ugranának a fanok), csak azért, mert az említett formáció egyik tagja sem annyira idióta, hogy cigarettával rontson a gyönyörű hangján, míg H igen, szerintem nevetségesen gyenge érv; az pedig már a nem-semmi kategória, hogy alaptalanul ítéljen el valakit. (azt már csak csendben megjegyzem, hogy az a mondat, hogy "szóljon valaki, ha H az életben bekerül egy top 20-as listába, vagy egyáltalán egy top 50-esbe. Ja, hogy ez nem fog megtörténni", picikét ironikus, de mindegy.)
Ahogy tovább olvasgattam a reakciókat a hozzászólása alatt, felfigyeltem egy olyanra, hogy "megérdemelte a gyereke elvesztését". Szerintem nálam itt telt be a pohár. Előre is elnézést kérek minden egyes fórumozótól (bár szerintem eddig se olvasta senki), de egyszerűen itt nem tudok más kifejezést használni, minthogy mi a f.szt képzel magáról ez a gerinctelen, ostoba élőlény. Nem szoktam anyázni, undorító dolognak tartom, de itt már komolyan nem tudok mit mondani. Milyen ember mond olyat, hogy megérdemelte, hogy elvesztette a kisbabáját? De őszintén. Senki, akinek normálisan kifejlődött a gerincoszlopa, és így van, ami megtartsa. Plusz azt sem értem, hogy mi az a szöveg, hogy "az ő [a lánybanda] zenéjükben minden sor a feminizmusról szól, kíváncsi lennék, Halsey mikor írt erről, mert ő csak a sz.xről, a piáról, a drogról és a cigiről tud írni". Most is szívesen káromkodnék, de szerintem már így is lassan ki leszek tiltva a fórumról; nem feltétlenül csak feminizmusról, de akkor a Castle, a Hold Me Down, a Hurricane, a Gasoline, a New Americana, a Control, a Garden mégis miről szólnak? Pont egyikről sem, amivel próbált érvelni a kedves kommentelő, az pedig már megint más, hogy az adott lánybandának egyetlen dala sem szól feminizmusról, vagy más, normális témáról, de oké.
Még amúgy hisztizhetnék itt arról, hogy milyen ostoba hozzászólásokat találtam pár videó alatt, de már egyenesen magamat idegesítem fel ezekkel, és ha bemásolnék ide még többet, valószínűleg nem maradna élő ember a közelemben, mert komolyan, olyat mondani egy maximálisan aranyszívű lányra, hogy rossz, manipulatív, bunkó, és más emberek hátán kapaszkodott fel, engem egyenesen elképeszt. Lényeg a lényeg, imádok YouTube kommenteket olvasni, és aztán itt kisírni magamat, mindenki legnagyobb örömére valószínűleg.
Ezúton is elnézést a trágár kifejezésekért és a kisregényért, de ez már komolyan hihetetlenül idegesített.

Én ezért nem olvasok kommenteket egy jó ideje youtube-on. Számomra az volt a vég, amikor egy Backstreet Boys klip alatt azt olvastam, hogy hiába próbálkoznak, úgysem lesznek soha sikeresebbek és híresebbek, mint a One Direction. rohog.gif
Nem értem amúgy, van olyan ember, akinek az okoz örömet, ha alpári módon leszól másokat vagy hülyeségeket beszél?

ON: Az érzés, amikor megtudod, hogy a volt barátod ugyanabban a lépcsőházban lakik, mint a nagyszüleid...felbecsülhetetlen. Azt hiszem, ez volt az utolsó, hogy lifteztem. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, Denna, Lil98
2017. február 12. 18:55 #884
- törölt felhasználó -    
Idézet (madeleine. @ 2017.02.12. 18:34)
Én ezért nem olvasok kommenteket egy jó ideje youtube-on. Számomra az volt a vég, amikor egy Backstreet Boys klip alatt azt olvastam, hogy hiába próbálkoznak, úgysem lesznek soha sikeresebbek és híresebbek, mint a One Direction. rohog.gif
Nem értem amúgy, van olyan ember, akinek az okoz örömet, ha alpári módon leszól másokat vagy hülyeségeket beszél?

Az azért elég laza. rohog.gif
Ezek szerint sajnos van, de képtelen vagyok rájönni, hogy ez neki miért boldogság, ráadásul le is járatja magát közben, mert olyan orbitális baromságokat, mint ezek a kommentek, én még nem olvastam. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, madeleine.
2017. február 12. 21:36 #885
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
nem tudom, melyik koncertet várom jobban, a Pain-t áprilisban, vagy a Moonspellt júliusban rock.gif nagyahááájp biggrin.gif
csak a kettő között valahogy le is kéne érettségizni dry.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lil98, madeleine.
2017. február 13. 12:24 #886
- törölt felhasználó -    
Komolyan mondom, most már UPC-s bagázs feldughat magának valamit, mert nagyon elegem van belőlük. reklamalo.gif Vagy két hete szarakodik a netem, kétszer voltam bent náluk, és annyit voltak képesek csinálni, hogy újraindították a cuccost... Hiába nem használt az már elsőre se... unsure.gif És baszki, én nem azért fizetek, hogy itt egy napjában elmenjen vagy 20x a net, és egy filmet ne tudjak letölteni, meg egy beadandót ne tudjak megcsinálni. Úgyhogy bementem harmadszor is, mire nagy kegyesen hajlandóak végre kitolni a seggüket. De az biztos, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban, ha még egyszer bármi problémám lesz, nem fogok könyörögni, se ötször telefonálgatni, kib*szom az ablakon az egészet, és megyek át egy másik szolgáltatóhoz.
Fú, régen régen dühöngtem már itt ennyire, de most kijött belőlem... rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Beyla, madeleine., Psyché
2017. február 13. 12:53 #887
- törölt felhasználó -    
Voltam bent a suliban emelt érettségire jelentkezni, igazgatóhelyettes asszony megkérdezte, van-e tanulói jogviszonyom, közöltem vele, hogy van. Erre jött a következő kérdés: "nálunk?"... Majdnem közöltem vele, hogy nem, csak erre jártam, gondoltam, beköszönök. Ha már tanulói jogviszonyban állok, teljesen evidens, hogy a saját sulimban fogok érettségire jelentkezni, de nem baj. rolleyes.gif És a végén, miután bevitt a rendszerbe, közölte, hogy "kész, már csak tanulni kell". Ja, az aztán a kis meló. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, Szandi0820, madeleine., Psyché
2017. február 13. 17:56 #888
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ősi ellenségem a sajtreszelő. Akárhányszor hozzányúlok, valami úton módon baleset szenvedek. Tegnapi nap folyamán sikerült félig lereszelni a hüvelykujjamat. Gondoltam rá, hogy felgyújtom a p*csába, de az is megfordult a fejembe, hogy beleb*szom a kukába. unsure.gif

Ja, és imádom az új telefontokomat! Teljesen szűz volt eddig a telcsim e téren, nem vettem rá még szilikontokot sem. (gondolhatjátok hogyan nézett ki) Most viszont párom rendelt nekem Ali expressről olyan olcsón telefontokokat a névnapomra, amik jól néznek ki és baromi olcsóak is. Az első néhány napja jött meg, és egyszerűen imádom! laugh.gif Teljesen fekete (csak úgy, mint a telefonom) és van rajta egy hatalmas, gyönyörű, csillogó kövecskés pillangó. Sokkal jobban néz ki, mint képen. Még jönni fog néhány, és legjobban a rettentően debil (azt hiszem engem tükröző) mályvacukorkásat várom a legjobban. Az összes közül az a legcukibb. laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, madeleine., Psyché, Denna
2017. február 13. 18:43 #889
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem, fogalmam sincsen, hogyan kell kezelni a sokkos állapotban lévő embereket. unsure.gif már eltelt majdnem négy óra, hogy megnéztem a TWD félévadpremierjét (emberek én még sosem sírtam ennyit egyhuzamban), azóta konkrétan nem állt helyre normálisan a légzésem (hogy lehet valakit annyira szeretni mint Jesus-t és Maggie-t, valaki please magyarázza el ezt nekem), folyamatosan sírni van kedvem, erre olyan mashup-okat hallgatok, ami a maradék lélekfoszlányomat is megsemmisíti. Király. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: madeleine., Szandi0820, TheTruthAboutLove
2017. február 13. 19:21 #890
- törölt felhasználó -    
Én most a matek dolgozatomra gondolok hogy jó lett-e. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove
2017. február 13. 19:28 #891
BloggerinaBella
BloggerinaBella

StátuszI wish I was brave enough to love you...
Hozzászólás: 822
Csatolások: 495
Azonosító: 256455
Körülbelül 2 órán át írtam az irodalom puskámat, és úgy vagyok vele, hogy fogalmam sincsen, hogyan fogom én ezt egy óra alatt megírni 0.0
3 felhasználónak tetszik: Psyché, Lil98, Denna
2017. február 14. 00:57 #892
- törölt felhasználó -    
A minap egy ismerősöm rám írt fb-on, hogy megismert egy punkot, aki most kezdte az egyetemet, és én biztosan jól kijönnék vele, ha találkoznánk laugh.gif

Hááát persze', már csak így megy ez, attól, hogy punk, mi már automatikusan puszipajtások leszünk rolleyes.gif

Azért a fb profilját megnyitottam -mert hát ember vagyok és zsigerből kíváncsi - ahol megláttam a legutóbbi bejegyzést: " mai meki wc kód: " , a kedvencei között meg miley cyrus és kárpátia _nevet.gif

Mondjuk 2 külön dolog szemetet zabálni a mekiben, és a posztban felvágni azzal, hogy höhöhöhöö milyen menő vadzsok' én, hogy itt eszek 6 sajtburgert mellow.gif laugh.gif

Még mindig sokan nem értik meg, hogy attól nem lesz punk senki sem, hogy Sid Vicious van a pólóján és egy gitár a kezében, amit még rosszul is tart XD

Attól a szövege és a stílusa még páwás marad, a gondolkodásmódjáról nem is beszélve biggrin.gif
2017. február 14. 11:19 #893
- törölt felhasználó -    
Bár a párommal is megajándékozzuk egymást ma valami jelképes aprósággal, a legszebb Valentin napi ajándékot mégis a cicámtól kaptam. wub.gif Pénteken vittük ivartalanítani, ez ugye nagyon megviselte. Éjszaka kezdett éledezni, hát fogalmazzunk úgy, hogy életem egyik legrosszabb éjszakája volt. Szombaton és vasárnap egész nap csak aludt, néha ivott és felkelt az alomhoz pisilni. Tegnap este már egész jól volt, első alkalommal mosakodott meg teljesen. Eléggé rossz volt nézni, hogy ilyen állapotban van, mert nagyon ragaszkodik hozzánk, de főleg hozzám, és bár tudom, hogy természetes, rossz volt, hogy ha simogatom, tudomást sem vesz rólam. Ma reggel viszont már dorombolva jött a szobámba, hogy felébresszen wub.gif igaz, az ágyra még magától nem tudott felugrani, de segítettünk neki, aztán meg letelepedett az ölembe és tovább dorombolt.♥ Utána pedig a család többi tagjához is ment dorombolva, hogy üdvözölje őket, szóval visszatért a régi énje. Egyedül csak az ugrabugrálás hiányzik, de azt nem is baj, hogy nem csinálja. Imádom, ma, amíg távol voltam, végig ezen mosolyogtam. blush.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, madeleine., Psyché, Denna
2017. február 14. 19:02 #894
- törölt felhasználó -    
Milyen az, hogy megkérdezi a tanár, hogy a Duna mellékfolyója a Duna vagy a Tisza? És a gyerek meg erre: Hát persze, hogy a Duna.
Az egész osztály röhögött, és ez a gyerek még egyszer se bukott. CSODA! rohog.gif rohog.gif
2017. február 14. 19:12 #895
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Mikor elmentek a barátnőiddel a Sötét ötven árnyalatára és a moziban kb 10 hozzátok korban közelálló ember van, a többi mind 50 fölötti. rohog.gif

Én még mindig azt mondom, hogy könyvben jobb amúgy.
2 felhasználónak tetszik: Denna, Szandi0820
2017. február 14. 20:17 #896
- törölt felhasználó -    
Na jó, nekem ma van elegem az osztályfőnökömből, beírt egy versenyre pár hónappal ezelőtt és már eleve úgy volt, hogy Abigél csapatában leszek, az ofőm meg leadta, hogy a másik csapatban leszek és végül a versenyen már megint Abigélékkel voltam, de ez semmi, 9.-ek lettünk, a másik csapat meg 72. és majdnem sírva fakadtam, hogy Ákos neve van beírva az enyém helyett és az enyém meg a 72. helyhez és ez a 73-ból és ez nekem nagyon nagy szégyen, mert azért van önérzetem, lehet, hogy a tanár nem törődik vele, mindig velem tol ki, tavaly is, ugyanezen a versenyen én kaptam a hülye csapatot és egyedül csináltam az egészet, most meg megkaptam a jó csapatot, de nem én vagyok beírva a gépen és, ha valaki megnézi, azt látja, hogy 72. vagyok a 73-ból és most nagyot csalódtam ofőmben és mérges is vagyok rá cray.gif
2017. február 15. 00:00 #897
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nehezen ugyan, de durván fél év leforgása alatt megszültem azt a cikket, amit még régen ígértem az írásról. Sok forrást elolvastam, többek között saját élmények, tapasztalatok is olvashatóak lesznek, ami kb. durván 12 évnyi aktív írást ölel fel. Remélem tetszeni fog nektek laugh.gif , alig várom, hogy olvassátok, ugyanis elég sok amatőr író tevékenykedik az oldalon, és a továbbiakban szívesen írnék az írásról tippeket, hasznos tanácsokat több cikkben. Írni fantasztikus dolog, imádok, csak ugye az a rossz, hogy a munka mellett (ha meg felvesznek mentőtisztire, akkor még annyira se) semmi időm nincsen ezzel a hobbival aktívan foglalkozni. Mindenesetre remélem publikálják a cikket, mert szívesen olvasnék tippeket, véleményeket, tanácsokat e téren másoktól is. laugh.gif

Ja, és eltűnt a Noah Wyle képgyűjteményem. sad.gif Emlékszem, a legelső írásom egy Vészhelyzet fiction volt Carter dokival az élén, és amúgy is belekezdtem a Vészhelyzetbe, gondoltam előkaparom a képgyűjteményemet amit még hajdanán (kb. 13 éve) írtam ki sima lemezre. Szőrén szálán eltűnt, nem találom sehol sem. Feltúrtam a szobámat, átnéztem az összes lemezemet, de nincs meg. sad.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, madeleine., Lil98, Denna
2017. február 15. 12:43 #898
- törölt felhasználó -    
Beküldtem egy cikket február 1-én, 12-én jelent meg, gondoltam, átolvasom, erre mi tűnik fel? Szóról-szóra ugyanolyan a cikk, ahogy beküldtem. Ezzel önmagában nem is volna problémám, csak örülök, ha nem nyúlnak bele a cikkeimbe, de most olyan dolgokat hagytak benne, hogy "tegnap" (ami jan. 31-re vonatkozik, február 12-től nézve ez nem tegnap), vagy éppen, hogy február 5-ig vásárolhatóak kedvezményes jegyek. Őszintén szólva nem tudom, ilyenkor mi van? Valamelyik kedves hírmoderátor egyszer elolvasta, "jó lesz ez" módon talonba tette, és két héttel később megjelentette úgy, hogy át sem olvasta, ki sem javította? Vagy ez hogyan működik? unsure.gif Most én érzem gáznak, hogy így jelent meg egy cikk a nevem alatt. Ennél még az is jobb lett volna, ha egyszerűen elutasítják.
4 felhasználónak tetszik: Lil98, madeleine., Denna, Szandi0820
2017. február 15. 20:07 #899
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
A nagybátyám megkért, hogy legyek koszorúslány az esküvőjén. w00t.gif Ez szebbé tette az egész hónapomat.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, silenc, Szandi0820
2017. február 15. 21:34 #900
Denna
Denna
visszatérő vendég

Státuszén is elhiszem hogy ez érdekel!
Hozzászólás: 137
Csatolások: 7
Azonosító: 260896
pénteken lesz a sulimban egy farsang szerűség, ami alapjáraton egy tök jó kis dolog, és idén sanszos hogy én is beöltözöm. (nem, semmi köze ahhoz, hogy így eljöhetek kémiáról, ugyan már)
a fő mozgató rugó az volt, hogy életem szerelme is beöltözik, és miután hétfőn, lesújtó pillantás helyett visszamosolygott rám, aztán kedden bevallotta, hogy amúgy én még tetszenék is neki, ha nem lennék ennyire (csúnya szó helye) komolytalan, és biztosra tudná, hogy nem csak fellángolás " a dolog ". úgyhogy most megragadok minden lehetőséget hogy kettesben, a kis, khm, bájos barinője nélkül beszélgethessünk. szerinte hosszú a póráz gyerek vagyok, túl liberális szülőkkel- le merem fogadni, hogy ő beszéli tele a nyuszifül fejét butaságokkal.
egyébként, először nagyon kreatívan a nyári önmagam szerettem volna lenni, de az osztályfőnököm közölte, hogy miután tavaly képes voltam többször is pizsamában iskolába jönni, az nem számít jelmeznek, ha most is pizsamában leszek. nem érdekelte, hogy másikat húznék. az sem, hogy az sárkányos.
úgyhogy maradt a B terv, hogy Wednesday leszek az Addams familyből, mivel egy anyaszomorító vagyok, és már nagyon el szeretném sütni a "ma kivételesen nem öltöztem be" mondatocskát. jajj, de eredeti vagyok. :DDD ( na meg mert, manapság annyira mainstream lett, hogy tuti rám fognak szavazni, és így még nyerhetek is. yass)
és bocsánat hogy én ezt most így, itt hagytam, de, már akartam szennyezni ezt a topikot is
5 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, Lil98, Beyla, madeleine., Szandi0820
172 oldal 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!