Idézet (Porkéz @ 2017.02.08. 15:13)
A mai napom csodálatos volt. Nyolc óráztam a kórházban, ami önmagában nem is lenne szar, de kcsög nővér volt, ami viszont már az. Leküldött a laborba úgy, hogy ott még senki nem volt (csak a szerencsénknek köszönhető, hogy pont akkor érkezett meg az első dolgozó, és beengedett), aztán át a véradóba úgy, hogy azt sem tudta, van-e vér. Oké, ez még semmi, elmegy. De elkezdett bunkózni velem, hogy mi az, hogy nem tudom bekapcsolni a valamilyen gépet, mondom, bakker, ha a gasztron ezt sosem mi csináltuk, honnan a viharos f*szomból kéne tudnom? Aztáán a drágaság megkért, hogy vigyek le ülőkocsiban egy beteget konzíliumra, szóval szépen lelifteztem a bácsival, megkérdeztem az adott osztályon, hogy hova kell mennem konzíliumra, ott szépen elmondták, odamentem, a nőci közölte, hogy hát szerdán pont nincs konzílium, menjek át ide meg oda. Ott a doki leteremtett, hogy ő járóbetegekkel foglalkozik, na akkor visszatoltam a bácsit a sebészetre, ott elmeséltem a takarítónőnek, hogy mi volt. Az egyik doki meghallotta, elkezdte mondani, hogy "az endoszkópiánál van", mondom, igen, ott voltam, fél órán keresztül küldtek ide-oda, és NINCS konzílium ma. Erre a drágák hajlandóak voltak utánanézni a rendszerben is, és mire jöttek rá? Hogy nincs ma konzílium. Oké, köszönöm, erre én is rájöttem.
A plusz az egész napomban: összevéreztem a csodás fehér göncömet, a takarítónő sikálta nekem, de nem jött ki belőle, úgyhogy a suli imádni fog, ha mosásban sem jön ki (a sulié a köpeny). És elhagytam a lakatkulcsomat, ami nélkül nehézkes kinyitni az öltözőszekrényem ajtaját, úgyhogy még fel is kellett hívni a mittudoménhányas melléket, hogy valaki segítsen már, és le kellett vágni a lakatomat. Izgalmas egy napom volt.
Welcome to magyar egészségügy!

5 felhasználónak tetszik: