Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 03. 20:56 #821
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Még mindig teljesen odavagyok Mark Pellegrinóért és az általa megformált Luciferért. wub2.gif Most, hogy ismételten feltűnt az Odaát 11.-dik évadában, rögvest szembesültem azzal, hogy a készítők mekkora ziccert is hagytak ki. Sokkal több részt kellett volna írni neki, és ezerszer jobb badass karakter lenne, mint mondjuk Crowley. Lucifer ebben az értelmezésben egy manipulatív s*ggfej, igazi "son of a b*tch" kategória. Méltán illik a sorozat színvonalához. Csípem az ironikus, cinikus stílusát, aki konkrétan az elmúlt évek egyik legjobb negatív szereplője. Sajnálom, hogy ennyire hanyagolva van. sad.gif

Mark Pellegrinót meg... wub2.gif Az apám lehetne, már az ötödik ikszet tapossa, öregem, és még mindig vonzóbb, mint némelyik fiatal híresség, akikért manapság a tinik annyira odavannak. Mindezek mellett pedig zseniális színész. Erőteljesen gondolkodok rajta, hogy ismételten belekezdek a The Tomorrow People c. sorozatba. Emlékszem, műtét utáni lábadozásomat részben e sorozat töltötte ki, és hajnalokig nézve csorgattam a nyálamat. drool.gif Luciferként is imádom, na de amikor öltönyben félautomata stukival mászkál... wub2.gif

Fangirlödés off, elnézést kérek a hozzászólásom okozta kellemetlenségekért. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, Denna, Lil98, Psyché, MadHatter
2017. február 03. 21:14 #822
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2017.02.03. 20:56)
Az apám lehetne, már az ötödik ikszet tapossa, öregem, és még mindig vonzóbb, mint némelyik fiatal híresség, akikért manapság a tinik annyira odavannak.

Nekem is nem egy ilyen "alanyom" van. Szégyen nem szégyen, ezek a férfiak legalább néznek is ki valahogy. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, MadHatter
2017. február 03. 22:18 #823
Vantergenvé
Vantergenvé
visszatérő vendég

Státusz"Á egy régi 'kellemes' ismerős..."
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 101
Csatolások: 2
Azonosító: 259690
Idézet (Donovan @ 2017.02.03. 11:09)
Alapjában véve szeretem az összeesküvés elméleteket, mivel időnként kicsalnak belőlem egy-egy mosolyt, míg máskor felvont szemöldökkel tör rám annak a gondolata, hogy "mennyirehülyékazemberek" rolleyes.gif 
Az a szörnyedvény' amit ma küldtek nekem, az utóbbi reakciót hozta ki belőlem. 
Azt viszont még én sem gondoltam volna, hogy a chemtrail-nél és a reptoid uralmi elméleteknél is van lejjebb, de hát az internet hatalmas pöcegödre soha nem okoz csalódást biggrin.gif
Balszerencsémre belefutottam egy Szántai Lajos nevű egyedbe, aki szerint a "pilisi dobogókő a világ szívcsakrája", ott lehet érezni a "Föld szívének a dobogását. Természetesen az emberiség bölcsője a Pilis, Veszprém, Tokió és Párizs városok mind a Pilisben voltak, mert ez a hely a "világ közepe, a világ szívcsakrája". _nevet.gif 110.gif 110.gif
Az ne is zavarja a f.aszit, hogy a dobogókő nem is a Pilishez, hanem a  Visegrádi hegységhez tartozik mellow.gif 
Egyébként, szerinte  Jézuska is magyar volt, hiszen amikor a vallásosok áldoznak a templomban, akkor az ostya az Krisztus teste és vére, azaz nekünk magyaroknak Jézus a testvérünk, amiből következik, hogy ő magyar volt 110.gif _nevet.gif
Hűha, micsoda logikájuk van ezeknek a konteósoknak laugh.gif
Ha ezt is alulmúlják, akkor komolyan megyek a Keleti-Alpokba lakni biggrin.gif

Pedig hiba minden ágálás, Jézus magyar volt.
2017. február 04. 00:55 #824
- törölt felhasználó -    
Jelenleg arra hogy aludnom kéne..csak sajnos mostanában ez nagyon nem megy és az egész éjszakát ébren tudom tölteni..ezzel pedig csak az a gond hogy másnap rohadtul nem vagyok fáradt..és most nem tudom hogy mit csináljak ugyanis, már nagyon unom magamam. Az egész netet körbejárva se tudok semmit se csinálni.. sleep.gif Néztem már a YouTubot, sorozatot, olvastam, és már egy verset is írtam az este és éjjel folyamán..elegem vaaan. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, framingnixon
2017. február 04. 11:11 #825
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Amikor jönnek a svájci rokonaid és ők és a szüleid kizárólag németül és franciául beszélgetnek és nem tudod mi történik körülötted

http://24.media.tumblr.com/78f7944839a4bb41fa434f42d20ccad7/tumblr_mxy5yzkdpE1qdcxoeo1_500.gif

Négy órán keresztül ültem egy helyben és próbáltam néha mosolyogni, meg értelmesen nézni. mellow.gif
11 felhasználónak tetszik: Jody, Grace Benning, LaDySmIth, Lil98, Szandi0820, framingnixon, Denna, Bátor Ventillátor, An_d_a, Arcee23, Beyla
2017. február 04. 14:43 #826
- törölt felhasználó -    
Hétfőn kezdődik az egyetem újra, amit elmondhatatlanul nem várok. Rögtön 17.10-ig van órám reggel 8-tól, már a gyomorgörcs kerülget, hogy két órán keresztül megint egyhelyben kell ülnöm, olyan emberek közt, akikkel igazából beszélgetek, de nem nevezném egyikőjüket sem barátnak. Közel két hónapja vagyok itthon ugye a vizsgaidőszak meg a szünet miatt, és túlzottan elkényelmesedtem, szóval már a koránkelés gondolatától rosszul vagyok, attól meg pláne, hogy ki kell mozdulnom. Csak az nyújt egy kevés vigaszt, hogy május közepén vége a második félévnek, addig pedig nincs is annyira sok idő... De nem tudom, hogy fogom kibírni az első hetet. Meg az azután következő többit.
10 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, Psyché, framingnixon, Lil98, Elody, Denna, Bátor Ventillátor, Beyla, MadHatter
2017. február 04. 15:16 #827
BloggerinaBella
BloggerinaBella

StátuszI wish I was brave enough to love you...
Hozzászólás: 822
Csatolások: 495
Azonosító: 256455
Hétfőn egy hétnyi síelés után ismét vissza kell ülnöm az iskolapadba, hogy aztán újra halálra hajszoljam magamat, miközben azon fogok agyalni, hogy miért kell nekem ezt csinálnom. Persze azért sejtem, hogy az első napokban kicsit még az e heti események bűvkörében leszek, órákon pedig az ott töltött időn fogok merengeni, de hát nem tudok ellene mit tenni smileeee.gif legalább valahogy megpróbálom feldobni a szürke hétköznapokat.
7 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, Szandi0820, Lil98, Elody, Denna, Bátor Ventillátor, MadHatter
2017. február 04. 17:57 #828
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Na jó, asszem az utóbbi idők egyik legfosabb estéjének nézek elébe. A barátom, a szüleim, a tesóim, mindenki lelépett lazulni, én meg itthon gubbasztok egyedül, az íróasztalom mellett, és azt sem tudom, egy késő esti filmet megengedhetek - e majd magamnak. Úgy terveztem legalább popcornt csinálok magamnak, legyen mit rágcsálni amíg bele nem döglök a tanulásba, aztán rájöttem, hogy rossz a mikrónk, és így a világ most még sötétebb és zordabb helynek tűnik mint egyébként. aztán eldöntöttem, hogy csinálok forrócsokit, de mikró nélkül az sem egy egyszerű történet, szóval szerintem megyek és Ofélia - stílusban belefulladok a patakba a kert végében
9 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, Szandi0820, LaDySmIth, framingnixon, Elody, Lil98, Denna, Bátor Ventillátor, MadHatter
2017. február 04. 21:17 #829
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
az emberek mindig azt hiszik, hogy a durva dolgokrol csak viccelodom meg szarkasztikus vagyok :,,D pedig en altalaban mindent komolyan gondolok, csak valamiert nem annak veszik xd
4 felhasználónak tetszik: Fannycska999, BloggerinaBella, Szandi0820, MadHatter
2017. február 04. 21:20 #830
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Végre sikerült megszereznem Takács Nikolas legújabb lemezét. Be True and Love. w00t.gif Erre konkrétan szavak nincsenek! Ez az ember egy csoda, egy földre szállt angyal. Világszínvonalú, igényes, letisztult, egyszerű, mégis zseniális. Az egész lemez, úgy, ahogy van. Ő soha nem veszi le a kalapját, de én leveszem előtte, az már biztos. meghajolo.gif Az jutott eszembe, hogy amikor legelőször megláttam őt 2010-ben az X faktorban, biztos voltam benne, hogy nagy dolgokra hivatott tehetség. És persze eszembe jutott most az is, ahogyan pár évvel ezelőtt egy adventi koncert alkalmával olyan ragyogóan rám mosolygott. Az a mosoly körülbelül mindent elmondott róla. Hogy milyen tiszta lelkű, kedves, ragyogó, visszafogott, tökéletes úriember. Rettentően szeretem, az első pillanattól fogva, és ez a szeretet minden egyes újabb munkája meghallgatása egyre csak nő bennem iránta. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: goldman, Lil98, MadHatter
2017. február 05. 00:46 #831
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
nem tudom miért, de eszembe jutott életem második szerelme, akivel 6 évesen lobbantam szerelemre, mert megtanította, hogyan kell a yu gi ohs kártyákkal játszani. rohog.gif szerelemünk nem tartott túl sokáig, mert hazamentünk nyaralásból. sad.gif
az első szerelmem az egyik ovistársam volt, akivel össze is házasodtunk asszem a mászóka tetején, de egyébként az összes képen és kazettán más fiú kezét fogom, nem voltam túl hűséges típus. sad.gif rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: Denna, BloggerinaBella, LaDySmIth, Lil98, Arcee23, silenc, Szandi0820, MadHatter
2017. február 05. 11:08 #832
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Szabe @ 2017.02.04. 14:43)
Hétfőn kezdődik az egyetem újra, amit elmondhatatlanul nem várok. Rögtön 17.10-ig van órám reggel 8-tól, már a gyomorgörcs kerülget, hogy két órán keresztül megint egyhelyben kell ülnöm, olyan emberek közt, akikkel igazából beszélgetek, de nem nevezném egyikőjüket sem barátnak. Közel két hónapja vagyok itthon ugye a vizsgaidőszak meg a szünet miatt, és túlzottan elkényelmesedtem, szóval már a koránkelés gondolatától rosszul vagyok, attól meg pláne, hogy ki kell mozdulnom. Csak az nyújt egy kevés vigaszt, hogy május közepén vége a második félévnek, addig pedig nincs is annyira sok idő... De nem tudom, hogy fogom kibírni az első hetet. Meg az azután következő többit.

Yup, same here.
2017. február 05. 12:26 #833
- törölt felhasználó -    
Csak azt nem értem meg, hogy ha valaki kikéri az ŐSZINTE véleményemet egy témáról, én pedig elmondom neki (egészen szépen megfogalmazva), miért akad ki? Miért én vagyok a rossz? Komolyan elérik az emberek, hogy senkivel ne legyek őszinte.. Jelenleg egy kezemen meg tudom számolni, hogy kikkel lehetek tényleg őszinte anélkül, hogy hisztivel reagáljon... unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: Denna, BloggerinaBella, Lil98, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. február 05. 13:01 #834
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Jelenleg mindennél fontosabb lenne, hogy tanuljak a holnapi nőgyógyászat karóbahúzásra, de ahelyett, hogy elővenném a jegyzeteket és elkezdeném, mindenkinek elmondom, hogy most nagyon tanulnom kéne. taps.gif
9 felhasználónak tetszik: Denna, exoverdose, Lil98, Arcee23, Beyla, Psyché, madeleine., Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. február 05. 18:14 #835
- törölt felhasználó -    
Emberek, már én kezdem unni magamat, de muszáj valahová kiírnom valahová magamból, ami nyomja a szívemet, úgyhogy most következzék egy rendes kis hiszti, plusz egy kis fangirl-ködés, mert az mindig belefér. rolleyes.gif

Szóval. Kezdem halálosan unni pár közeli ismerősöm viselkedését. Köztudott, hogy én világéletemben két embert szerettem jobban az életemnél, természetesen a családomon és pár barátomon kívül; őket a kedvenc sztárjaim első két helyén meg is találjátok. Nos, aki jól ismer, az tudja, hogy "L" megmentette az életemet, boldoggá tett, és tesz már majdnem három éve, miatta vagyok olyan, amilyen, és miatta nem változtatott meg semmi. "H"-nak a zenéje számomra a menedék, teljes mértékben képes kivetíteni az érzéseimet, nagyrészt a saját életemben jelentkező gondokat énekli meg, és részben sikerült elérnie a célját - amit egy interjúban közölt. Magabiztosabb és elfogadóbb lettem magammal szemben. És akkor most következzék a kiakadás; egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy az önfeledt boldogságom miért bántja pár ember szemét. Oké, lehet, hogy nem kedvel engem, és én sem őt, de könyörgöm, akkor ne foglalkozzon velem, alapesetben én sem foglalkozom vele, csak most, amikor már kezdem úgy érezni, hogy tényleg irritál ez a dolog. Nem értem, miért fáj az az ember(ek)nek, hogy van két olyan híresség az életemben, akik ismeretlenül többet tettek a jólétemért, mint pár, a környezetemben lévő, önmagát számomra fontosnak mondó, mégis teljes mértékben elhanyagoló személy. Nem értem, mi fáj nekik. Az, hogy vannak? Az, hogy boldog vagyok miattuk? Az, hogy egymilliárdszor tehetségesebbek, mint ők? Tényleg, őszintén... fogalmam sincsen, de már hetek óta fúrja az oldalamat a gondolat, hogy oda megyek valamelyikükhöz, és ráárasztom minden gondolatomat, mert az, hogy az osztályterem közepén, fennhangon érdeklődik, hogy "Hé, Vera, ki az a csaj, akiről kiraktál képet?", kezd kissé az agyamra menni. Nem arról van szó, hogy szégyenlem, mert ha így lenne, nem hirdetném bolond módjára, hogy én márpedig igenis szeretem ezeket az embereket, nem. Azt nem értem, és főként az zavar engem, hogy ezt miért olyan hangnemben kell felvetni, mintha ők nulladik senkik lennének, akiket csak azért szeretek, tiszta szívemből, mert nem sokan teszik ezt, és ettől nagyon egyedi leszek. Nem tudják, kik ők, hogy mit tettek értem, hogy miken mentek keresztül, hogy engem mikre tanítottak meg, és lehet, hogy a következő mondat kissé nyálasan és klisésen fog hangzani, de legszívesebben felrúgnám ezeket az embereket, amikor csak úgy ömlik a szájukból a primitív, ocsmány beszéd olyan emberekkel kapcsolatosan, akiket tisztelek. De komolyan, még mindig nem tudom, hogy az olyan hozzászólásokat, mint "csaj", "ronda", "furcsa", "idióta", miért nem képesek megtartani maguknak. Alapjáraton abszolút' hidegen hagyna, hogy mit gondolnak, mert mint már mondtam, nem ismernek, ha így folytatják, soha nem is fognak, de már fizikailag fáj az ostobaságuk, főleg, ha ezekről az emberekről beszélnek.

Btw, fogalmam sincsen, hogy ezzel most mit akartam mondani, talán azt, hogy nem értem mások beszólásait, és a hátam mögött ejtett megjegyzéseit a két példaképemmel kapcsolatban, amikor azt már nem mernék a szemembe mondani (mondjuk mit várok azoktól, akik megmaradtak azon a szinten, hogy összevesznek azon, hogy egyikük nem szereti Justin Bieber-t, és ezért mekkora idióta rolleyes.gif ). De most komolyan, esküszöm, nem tudom mi volt most ezzel a célom, lényeg a lényeg, most már nyugodt szívvel megyek vissza angolt tanulni, de azért nem hagyom ki a fangörcsömet.

Emberek, ha minden klasszul alakul (és mostanában minden klasszul alakul, a legnagyobb örömömre), akkor pár héten, azt hiszem maximum kettő, végre magamon viselhetem Halsey nevét, a Badlands feliratot, és a tizenhetes számot. Mármint, úristen, két éve másról nem álmodom, mint egy olyan pólóról, aminek köze van hozzá, és most végre elérhetővé válik (ezt most úgy mondom, mintha saját magam nem tudtam volna pólót festeni, sírok magamon), és oh my godness, hihetetlenül boldog vagyok. Meg most így belegondoltam, hogy a már korábban "pár" sorban kihisztizett emberek egészen biztos megjegyzéseket fognak ejteni, hogy úristen ki ez, de most rájöttem, hogy kit érdekelnek?

ne próbáljátok megfejteni a gondolkodásomat, én sem értem, mit akartam ezzel a rengeteg sorral mondani, mindenesetre köszönöm annak, aki elolvasta. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: madeleine., TheTruthAboutLove, Szandi0820
2017. február 05. 18:26 #836
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Bírom, hogy akárhányszor elmegyek valahova bulizni, másnap sorra jönnek fb-n az ismerősnek jelölések. Viszont általában fogalmam sincs mégis mikor láttak meg engem azok az emberek előző este, mert én nagyon nem emlékszem az arcukra. Meg ők mégis honnan tudják kinyomozni a nevem? Egyszer az egyik szórakozóhelyen feltűnően bámult egy számomra és ismerőseim számára is ismeretlen srác és másnap már be is jelölt. 110.gif Most mondjuk nem ismeretlenek jelöltek be, hanem az egyik exem a másik meg barátnőmé.... várhatják a visszajelölésem. rohog.gif Nem hiába van kevés ismerősöm fb-n.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. február 06. 08:14 #837
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Amikor reggel 6-kor felkelsz, hogy legyen helyed a neptunban a 8 órási tárgyfelvételkor, majd pontban 8-kor mindenkit ledob a szerver, és azok, akik 7:30 után próbáltak először belépni, bent vannak és elkapkodják előled a helyeket.. felbecsülhetetlen omg.gif
2 felhasználónak tetszik: Jody, Bátor Ventillátor
2017. február 06. 11:00 #838
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Életérzés,mikor már 2 órája a Neptunban vagy,majd 8-kor szépen bejelentkeznél a következő félévre és ledob a rendszer,de nyilván vissza már nem enged.
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, An_d_a, Psyché
2017. február 06. 18:53 #839
BloggerinaBella
BloggerinaBella

StátuszI wish I was brave enough to love you...
Hozzászólás: 822
Csatolások: 495
Azonosító: 256455
Nekem most már teljesen elegem van reklamalo.gif egy hétnyi síelés után arra kellett visszajönnöm, hogy énekből dogát (!!!) írunk ma, majd ha ez nem lett volna elég, kiderült, hogy holnap kémia tz és angol szódoga, csütörtökön pedig német tz... ráadásul ma még 5-ig edzésem is volt, holnap meg közmunkám lenne fél 3-tól 4-ig, de nem tudok 4-ig maradni, mert 5-kor kötelezően színházba kell mennem, hogy utána tudjak írni róla egy színházelemzést... Na és kérdem én: hol marad a szórakozás ideje? Válasz: ebben a gimiben ne is várjak olyat, mint a szórakozás treaten.gif diablo.gif
1 felhasználónak tetszik: madeleine.
2017. február 06. 20:15 #840
- törölt felhasználó -    
Úgy döntöttem, jogsit szeretnék. Azt viszont előre látom, hogy amikor megkérem aput, hogy akkor tanítson meg vezetni, fel fogja emlegetni a tavalyi évet - amikor egy lecke után közöltem vele, hogy hagyjon békén, én motorozni akarok. rohog.gif Persze a motorozás ötlete nincs elvetve, de azért mennyivel kellemesebb télen egy fűtött autóban menni koncertre, mint egy motorral.
8 felhasználónak tetszik: Lil98, Shadowsblood, Denna, madeleine., Bátor Ventillátor, Szandi0820, Beyla, LaDySmIth
172 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!