Hihetetlen egyesek mennyire nem tudják, mi az a jó modor. Bementem a városom egyetlen CD boltjába, hogy megérdeklődjem, tudok-e náluk koncertjegyet venni. Az eladót pár évvel ezelőttről ismertem már, mivel régebben sok albumot vettem tőlük és emlékeim szerint az egyébként kedvesnek tűnő 50 körüli bácsikával már akkor is meggyűlt a gondom, amiért folyamatosan szurkálódott, pedig már egy kisebb vagyont hagytam náluk. Mikor ma megláttam tudtam, hogy gond lesz. Na de ami történt az teljesen sokkolt. Illedelmesen megérdeklődtem, hogy foglalkoznak -e koncertjegyek árulásával, az eladó pedig a torkomnak ugrott amiért nem úgy fogalmaztam meg a mondatot, ahogy ő azt elvárta. Teljesen érthetően kérdeztem, mégis elkezdett ott háborogni, amiért nem azt a szót használtam amit hallani akart. Vettem egy nagy levegőt, zavartan nevettem és megerőltettem magam. Kérdezte milyen oldalon néztem utána a jegyeknek, és ha agyon csaptak volna sem tudtam neki pontosan megmondani, de végül kiderült, hogy jót mondtam, csak nem voltam teljesen biztos akkor benne. Elkezdett ott velem lekezelően beszélni, hogy miért nem tudom biztosra. Mert neki idő kikeresni stb. Aztán fél perc keresés után azt mondta nem tud segíteni.
Én amilyen érzékeny kis puhapöcs vagyok, majdnem elsírtam már magam. Végig mosolyogtam, tűrtem ahogy hőröget velem ok nélkül. Annyira utálom magam, hogy nem szóltam vissza neki, amiért így beszél egy vásárlóval. De az biztos soha többet nem megyek oda vissza. Undorító egy viselkedést produkált, felnőtt férfi létére.
Mire gondoltok most? II.
2017. február 01. 17:30
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
9 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Denna,
madeleine.,
LaDySmIth,
Beyla,
Psyché,
Szandi0820,
Bátor Ventillátor,
framingnixon
2017. február 01. 18:31
Elegem van abból, hogy mindenki azt hiszi jobban tudja mi a jó nekem, mint saját magam. A véleményüket meghallgatom, de azért ne próbáljon irányítani senki a kedve szerint.
2017. február 01. 21:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (madeleine. @ 2017.02.01. 06:58)
Akkor te szerencsés vagy. Én konkrétan akkorát estem, hogy azon gondolkodtam, betelefonálok a munkahelyemre, hogy ma nem megyek, aztán hívom tesómat, hogy jöjjön és valahogy szedjen fel a földről. 
Ez ma reggel nekem is eszembe jutott, aztán rádöbbentem, hogy csóró vagyok, és kell a pénz. Habár ugyan nem taknyoltam, de az biztos, hogy profi szinten űztem csizmában a korcsolyázást, úgy, hogy nem is tudok korcsolyázni. Vicces vót...
2017. február 02. 09:08
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
El se hiszem! Végre végeztem a vizsgákkal és még ajándékot is kapok ezért! Végre kijött a The 100 új évada és asdfghjk
Már csak 50 perc és végre láthatom! Az elmúlt egy hétben már kb. semmire nem tudtam koncentrálni, annyira izgatott voltam (Tudom, gáz, de nagyon vártam már...)
7 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Lil98,
Szandi0820,
Bátor Ventillátor,
Psyché,
Beyla,
framingnixon
2017. február 02. 12:58
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Phew, végeztem a vizsgákkal. Kettesnek így még nem örültem...xD
2017. február 02. 13:02
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Beyla @ 2017.01.28. 20:52)
Megint elgurult a gyógyszerem - Taylor Swiftet hallgatok, és élvezem. 
Én is szoktam ilyet csinálni, csak nem Taylor Swift-tel
2017. február 02. 13:10
|
|
|
Idézet (Beyla @ 2017.01.29. 18:26)
Miért baj az, ha valaki büszke arra, hogy nem nézi azt a moslékot, mint ami manapság megy a tévében?
Oké, hogy nem nézed a kertévék gagyi műsorait, mer' szar (szerintem is), de büszkének lenni egy ilyen mundane dologra?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2017. február 02. 13:16
|
|
|
Idézet (Porkéz @ 2017.01.30. 18:28)
Ez az egészségügyi szak nagyon kibabrált velem. Ránézek erre a képre, és nem az jut eszembe, hogy "ó, majdnem olyan mintha smárolnának", meg, hogy "a francba, miért nem melegek?", hanem az, hogy "hmm, Rachelnek jó vénái vannak, könnyű lehet tőle vért venni". 
Hehh
Velem gimiben volt hasonló; jöttem haza suliból, és a fehér virágokat meglátva mi volt az első gondolatom? "Hmm, ez a recesszív allél..." XD
2017. február 02. 19:44
Valamilyen szinten hihetetlenül képes elszomorítani, hogy teljesen felesleges dolgokból csinálnak az emberek cikket (xy befestette a haját, xy és yx összevesztek Instagram-on, meg ilyenek), de az nem hírértékű, ha egy előadó még idén júniusban kiad egy stúdióalbumot. Most nem feltétlenül internetes oldalakra célzok, hanem a hétköznapi életre is. Ez szerintem egyenesen elkeserítő; és lehet, hogy a hatalmas fangirl-énem beszél belőlem (aki eddig nem jött rá, igen, Halsey-ról beszélek), de szerintem az, hogy ő, vagy akárki más kiad egy albumot, inkább hírértékű, mint a teljesen hétköznapi dolgok.
Egyébként csodálatos napom volt, szerintem életem eddigi egyik legjobbja. Reggel az a hír fogadott rögtön, hogy Halsey júniusban kiadja az új albumát, az iskolában sem volt semmi olyan, amire azt mondom, képes lett volna elrontani a hangulatomat (mondjuk kissé lelombozó, amikor valaki azt mondja az egyik példaképedre, hogy csúnya, a másikra meg, hogy nincs hangja, a harmadikra pedig, hogy szintén csúnya... bár végülis ki ő, azt sem tudja, kikről beszélek neki
), aztán nagynehezen fél hatkor hazaérve Lauren új fotósorozata fogadott... szerintem komolyan nem lehet már szebb napom.
(egyébként pedig még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy vasárnap végre mondhatom azt sikítozva, hogy egy hét múlva The Walking Dead... ijesztően gyorsan röpül az idő)
Egyébként csodálatos napom volt, szerintem életem eddigi egyik legjobbja. Reggel az a hír fogadott rögtön, hogy Halsey júniusban kiadja az új albumát, az iskolában sem volt semmi olyan, amire azt mondom, képes lett volna elrontani a hangulatomat (mondjuk kissé lelombozó, amikor valaki azt mondja az egyik példaképedre, hogy csúnya, a másikra meg, hogy nincs hangja, a harmadikra pedig, hogy szintén csúnya... bár végülis ki ő, azt sem tudja, kikről beszélek neki
2017. február 02. 20:49
Idézet (Fylia @ 2017.02.02. 19:44)
Valamilyen szinten hihetetlenül képes elszomorítani, hogy teljesen felesleges dolgokból csinálnak az emberek cikket (xy befestette a haját, xy és yx összevesztek Instagram-on, meg ilyenek), de az nem hírértékű, ha egy előadó még idén júniusban kiad egy stúdióalbumot. Most nem feltétlenül internetes oldalakra célzok, hanem a hétköznapi életre is. Ez szerintem egyenesen elkeserítő; és lehet, hogy a hatalmas fangirl-énem beszél belőlem (aki eddig nem jött rá, igen, Halsey-ról beszélek), de szerintem az, hogy ő, vagy akárki más kiad egy albumot, inkább hírértékű, mint a teljesen hétköznapi dolgok.
), aztán nagynehezen fél hatkor hazaérve Lauren új fotósorozata fogadott... szerintem komolyan nem lehet már szebb napom.
(egyébként pedig még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy vasárnap végre mondhatom azt sikítozva, hogy egy hét múlva The Walking Dead... ijesztően gyorsan röpül az idő)
Emberek, én most zokogni szeretnék; elmerülni a gondolataimban, a boldogságban, és csak olyan őszintén mosolyogni, mint ahogy azt már közel húsz perce teszem folyamatosan. Könnyen kikövetkeztethető - igen, a The Walking Dead új előzeteséről beszélek. Régen voltam annyira, tényleg őszintén boldog, mint a mai nap. Sírni akarok, de komolyan.
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
2017. február 02. 21:35
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
öcsémtől elkaptam valami vírust, szóval mindketten itthon unatkozunk, de ő áthívta a barátait [persze kapják el ők is xdd], mert neki vannak, nekem meg maradtak a macskás videok, a koreai drámák és az ilyen videok, nem csodálom, hogy sok barátomnak elege van belőlem amúgy.
2017. február 02. 21:38
Amikor a Hádában találsz Justin munkacsizmát (western csizma), ami eredetileg 40 ezer forint fölött van, mindössze 7000 forintért, és 45-ös méret, neked meg elég lenne a 37, az valami fenomenálisan sz*r érzés
Miért nem vagyok yeti? Vagy miért nem vagyok kőgazdag, hogy rendelhessek az USAból?
2017. február 03. 00:52
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Az előbb véletlenül ránéztem a Csatlakozott részre az adatlapomon és nem tudom elhinni, hogy 5 év eltelt azóta, hogy 13 - pár hónap híján 14 - évesen regisztráltam az oldalra. Olyan sok minden történt ezalatt az idő alatt, de mégis olyan, mintha tegnap történt volna.
2017. február 03. 11:09
Alapjában véve szeretem az összeesküvés elméleteket, mivel időnként kicsalnak belőlem egy-egy mosolyt, míg máskor felvont szemöldökkel tör rám annak a gondolata, hogy "mennyirehülyékazemberek"
Az a szörnyedvény' amit ma küldtek nekem, az utóbbi reakciót hozta ki belőlem.
Azt viszont még én sem gondoltam volna, hogy a chemtrail-nél és a reptoid uralmi elméleteknél is van lejjebb, de hát az internet hatalmas pöcegödre soha nem okoz csalódást
Balszerencsémre belefutottam egy Szántai Lajos nevű egyedbe, aki szerint a "pilisi dobogókő a világ szívcsakrája", ott lehet érezni a "Föld szívének a dobogását. Természetesen az emberiség bölcsője a Pilis, Veszprém, Tokió és Párizs városok mind a Pilisben voltak, mert ez a hely a "világ közepe, a világ szívcsakrája".
Az ne is zavarja a f.aszit, hogy a dobogókő nem is a Pilishez, hanem a Visegrádi hegységhez tartozik
Egyébként, szerinte Jézuska is magyar volt, hiszen amikor a vallásosok áldoznak a templomban, akkor az ostya az Krisztus teste és vére, azaz nekünk magyaroknak Jézus a testvérünk, amiből következik, hogy ő magyar volt
Hűha, micsoda logikájuk van ezeknek a konteósoknak
Ha ezt is alulmúlják, akkor komolyan megyek a Keleti-Alpokba lakni
Az a szörnyedvény' amit ma küldtek nekem, az utóbbi reakciót hozta ki belőlem.
Azt viszont még én sem gondoltam volna, hogy a chemtrail-nél és a reptoid uralmi elméleteknél is van lejjebb, de hát az internet hatalmas pöcegödre soha nem okoz csalódást
Balszerencsémre belefutottam egy Szántai Lajos nevű egyedbe, aki szerint a "pilisi dobogókő a világ szívcsakrája", ott lehet érezni a "Föld szívének a dobogását. Természetesen az emberiség bölcsője a Pilis, Veszprém, Tokió és Párizs városok mind a Pilisben voltak, mert ez a hely a "világ közepe, a világ szívcsakrája".
Az ne is zavarja a f.aszit, hogy a dobogókő nem is a Pilishez, hanem a Visegrádi hegységhez tartozik
Egyébként, szerinte Jézuska is magyar volt, hiszen amikor a vallásosok áldoznak a templomban, akkor az ostya az Krisztus teste és vére, azaz nekünk magyaroknak Jézus a testvérünk, amiből következik, hogy ő magyar volt
Hűha, micsoda logikájuk van ezeknek a konteósoknak
Ha ezt is alulmúlják, akkor komolyan megyek a Keleti-Alpokba lakni
2017. február 03. 13:06
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Annyira boldog vagyok, hogy ilyen jó idő van. Végre süt a nap, az időjárás is kellemes, olyan jól kiszellőztettem a szobámat, mint a huzat, és a -nagy pozitív energiából kifolyólag- kitakarítottam a szobám, miközben a tévéből hallgattam zenét, és azon elmélkedtem, hogy amikor még nem igen használtam az internetet, hogy vártam, hogy hátha a kedvenc dalaimat játszák le. Szép kis idő volt az.
2017. február 03. 17:34
Amennyire tökéletes napom volt tegnap, annyira pocsék volt a mai. Hihetetlen, hogy vannak olyan emberek, akik annyira remekül manipulálnak, mint az osztálytársam - ahogy az is meglep ebben a lányban, hogy lehet ennyire kétszínű, önző, ostoba és hiszékeny. Persze lehet, hogy velem van a gond, de szerintem ha az ember felvesz egy mindent megmutató pólót (megjegyzem, tizennégy éves), több sminket rak magára, mint ami egy drogériában összesen van, és hozzá össze-vissza pucsít és csücsörít, akkor marhára nincsen joga leszólni a másik ugyanígy kinéző barátnőjét, akivel egyik héten össze akarnak házasodni, a másikban pedig olyan dolgoknak hordja el, amikről még nem is hallottam.
Elképesztő, hogy már nyolcadik éve szívok vele egy levegőt a nap nyolc órájában, és napról-napra képes vagyok egyre jobban utálni; azért ahhoz kell egy teljesítmény a részéről, mert ok nélkül soha nem utálok embereket. Az meg már csak hab a tortára, hogy ugyanez a lány annyira elcsavarta az egyik legjobb barátnőm fejét, hogy ő már rám van kiakadva kb., ha nem adom oda a házit, amit egyébként neki is öt perc lenne megcsinálni, mint nekem, de oké.
Őszintén azt hittem, hogy a nagy kéthetes cicaharcuk nem annyira jó, és az lesz a legjobb, ha kibékülnek - de látva azt, amit most látok, inkább kívánom, hogy utálják egymást.
(de Halsey júniusi albuma, az új TWD előzetes és Lauren új képei akkor is folyamatosan vigyorogva tartanak, szóval most még ez az érdekes személyiségű hölgyemént is hidegen hagy
)
(de Halsey júniusi albuma, az új TWD előzetes és Lauren új képei akkor is folyamatosan vigyorogva tartanak, szóval most még ez az érdekes személyiségű hölgyemént is hidegen hagy
2017. február 03. 18:27
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Annyira imádom, mikor a legjobb barátnőm megígéri, hogy elküldi az anyagot, mert beteg vagyok, de nem viszi haza a füzeteit és emiatt nem tud küldeni semmit. De azért tanuljam meg hétfőre a törit.
2017. február 03. 19:31
én: kéne már csinálnom valami produktívat... tételeket kidolgozni...
az internet:
én: na jó ezt még megnézem de utána tényleg-
az internet:
én: na jó ezt még megnézem de utána tényleg-
2017. február 03. 19:42
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Nem tudom, hányan ismeritek azt az érzést, mikor valakibe úgy gondolod, hogy beleszerettél, de tudod nagyon jól, hogy soha sem fogtok összejönni :/ csak mert jelenleg én ezen agyalok, hogy most szeretem-e vagy sem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.