Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. február 01. 17:30 #801
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Hihetetlen egyesek mennyire nem tudják, mi az a jó modor. Bementem a városom egyetlen CD boltjába, hogy megérdeklődjem, tudok-e náluk koncertjegyet venni. Az eladót pár évvel ezelőttről ismertem már, mivel régebben sok albumot vettem tőlük és emlékeim szerint az egyébként kedvesnek tűnő 50 körüli bácsikával már akkor is meggyűlt a gondom, amiért folyamatosan szurkálódott, pedig már egy kisebb vagyont hagytam náluk. Mikor ma megláttam tudtam, hogy gond lesz. Na de ami történt az teljesen sokkolt. Illedelmesen megérdeklődtem, hogy foglalkoznak -e koncertjegyek árulásával, az eladó pedig a torkomnak ugrott amiért nem úgy fogalmaztam meg a mondatot, ahogy ő azt elvárta. Teljesen érthetően kérdeztem, mégis elkezdett ott háborogni, amiért nem azt a szót használtam amit hallani akart. Vettem egy nagy levegőt, zavartan nevettem és megerőltettem magam. Kérdezte milyen oldalon néztem utána a jegyeknek, és ha agyon csaptak volna sem tudtam neki pontosan megmondani, de végül kiderült, hogy jót mondtam, csak nem voltam teljesen biztos akkor benne. Elkezdett ott velem lekezelően beszélni, hogy miért nem tudom biztosra. Mert neki idő kikeresni stb. Aztán fél perc keresés után azt mondta nem tud segíteni.
Én amilyen érzékeny kis puhapöcs vagyok, majdnem elsírtam már magam. Végig mosolyogtam, tűrtem ahogy hőröget velem ok nélkül. Annyira utálom magam, hogy nem szóltam vissza neki, amiért így beszél egy vásárlóval. De az biztos soha többet nem megyek oda vissza. Undorító egy viselkedést produkált, felnőtt férfi létére.
9 felhasználónak tetszik: Lil98, Denna, madeleine., LaDySmIth, Beyla, Psyché, Szandi0820, Bátor Ventillátor, framingnixon
2017. február 01. 18:31 #802
- törölt felhasználó -    
Elegem van abból, hogy mindenki azt hiszi jobban tudja mi a jó nekem, mint saját magam. A véleményüket meghallgatom, de azért ne próbáljon irányítani senki a kedve szerint.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. február 01. 21:20 #803
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (madeleine. @ 2017.02.01. 06:58)
Akkor te szerencsés vagy. Én konkrétan akkorát estem, hogy azon gondolkodtam, betelefonálok a munkahelyemre, hogy ma nem megyek, aztán hívom tesómat, hogy jöjjön és valahogy szedjen fel a földről. rohog.gif

Ez ma reggel nekem is eszembe jutott, aztán rádöbbentem, hogy csóró vagyok, és kell a pénz. Habár ugyan nem taknyoltam, de az biztos, hogy profi szinten űztem csizmában a korcsolyázást, úgy, hogy nem is tudok korcsolyázni. Vicces vót...
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. február 02. 09:08 #804
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
El se hiszem! Végre végeztem a vizsgákkal és még ajándékot is kapok ezért! Végre kijött a The 100 új évada és asdfghjk wub.gif wub.gif Már csak 50 perc és végre láthatom! Az elmúlt egy hétben már kb. semmire nem tudtam koncentrálni, annyira izgatott voltam (Tudom, gáz, de nagyon vártam már...)
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lil98, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Psyché, Beyla, framingnixon
2017. február 02. 12:58 #805
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Phew, végeztem a vizsgákkal. Kettesnek így még nem örültem...xD
6 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, LaDySmIth, Psyché, Beyla, framingnixon
2017. február 02. 13:02 #806
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (Beyla @ 2017.01.28. 20:52)
Megint elgurult a gyógyszerem - Taylor Swiftet hallgatok, és élvezem. rohog.gif

Én is szoktam ilyet csinálni, csak nem Taylor Swift-tel rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Psyché, Beyla, framingnixon
2017. február 02. 13:10 #807
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (Beyla @ 2017.01.29. 18:26)
Miért baj az, ha valaki büszke arra, hogy nem nézi azt a moslékot, mint ami manapság megy a tévében?

Oké, hogy nem nézed a kertévék gagyi műsorait, mer' szar (szerintem is), de büszkének lenni egy ilyen mundane dologra? blink.gif Főleg úgy, nem muszáj nézni, simán el lehet kerülni, mert ahogy te is mondtad, minden fent van a neten.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2017. február 02. 13:16 #808
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
Idézet (Porkéz @ 2017.01.30. 18:28)
Ez az egészségügyi szak nagyon kibabrált velem. Ránézek erre a képre, és nem az jut eszembe, hogy "ó, majdnem olyan mintha smárolnának", meg, hogy "a francba, miért nem melegek?", hanem az, hogy "hmm, Rachelnek jó vénái vannak, könnyű lehet tőle vért venni". _nevet.gif

Hehh biggrin.gif

Velem gimiben volt hasonló; jöttem haza suliból, és a fehér virágokat meglátva mi volt az első gondolatom? "Hmm, ez a recesszív allél..." XD
2 felhasználónak tetszik: Beyla, framingnixon
2017. február 02. 17:21 #809
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Előbb indokolatlan késztetést éreztem arra hogy tanuljak, ezért véletlenül megnéztem a Vikingek évadzáróját sad.gif
4 felhasználónak tetszik: madeleine., Lil98, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. február 02. 19:44 #810
- törölt felhasználó -    
Valamilyen szinten hihetetlenül képes elszomorítani, hogy teljesen felesleges dolgokból csinálnak az emberek cikket (xy befestette a haját, xy és yx összevesztek Instagram-on, meg ilyenek), de az nem hírértékű, ha egy előadó még idén júniusban kiad egy stúdióalbumot. Most nem feltétlenül internetes oldalakra célzok, hanem a hétköznapi életre is. Ez szerintem egyenesen elkeserítő; és lehet, hogy a hatalmas fangirl-énem beszél belőlem (aki eddig nem jött rá, igen, Halsey-ról beszélek), de szerintem az, hogy ő, vagy akárki más kiad egy albumot, inkább hírértékű, mint a teljesen hétköznapi dolgok.

Egyébként csodálatos napom volt, szerintem életem eddigi egyik legjobbja. Reggel az a hír fogadott rögtön, hogy Halsey júniusban kiadja az új albumát, az iskolában sem volt semmi olyan, amire azt mondom, képes lett volna elrontani a hangulatomat (mondjuk kissé lelombozó, amikor valaki azt mondja az egyik példaképedre, hogy csúnya, a másikra meg, hogy nincs hangja, a harmadikra pedig, hogy szintén csúnya... bár végülis ki ő, azt sem tudja, kikről beszélek neki rolleyes.gif ), aztán nagynehezen fél hatkor hazaérve Lauren új fotósorozata fogadott... szerintem komolyan nem lehet már szebb napom. heart.gif (egyébként pedig még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy vasárnap végre mondhatom azt sikítozva, hogy egy hét múlva The Walking Dead... ijesztően gyorsan röpül az idő)
3 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, Szandi0820, framingnixon
2017. február 02. 20:49 #811
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fylia @ 2017.02.02. 19:44)
Valamilyen szinten hihetetlenül képes elszomorítani, hogy teljesen felesleges dolgokból csinálnak az emberek cikket (xy befestette a haját, xy és yx összevesztek Instagram-on, meg ilyenek), de az nem hírértékű, ha egy előadó még idén júniusban kiad egy stúdióalbumot. Most nem feltétlenül internetes oldalakra célzok, hanem a hétköznapi életre is. Ez szerintem egyenesen elkeserítő; és lehet, hogy a hatalmas fangirl-énem beszél belőlem (aki eddig nem jött rá, igen, Halsey-ról beszélek), de szerintem az, hogy ő, vagy akárki más kiad egy albumot, inkább hírértékű, mint a teljesen hétköznapi dolgok.
Egyébként csodálatos napom volt, szerintem életem eddigi egyik legjobbja. Reggel az a hír fogadott rögtön, hogy Halsey júniusban kiadja az új albumát, az iskolában sem volt semmi olyan, amire azt mondom, képes lett volna elrontani a hangulatomat (mondjuk kissé lelombozó, amikor valaki azt mondja az egyik példaképedre, hogy csúnya, a másikra meg, hogy nincs hangja, a harmadikra pedig, hogy szintén csúnya... bár végülis ki ő, azt sem tudja, kikről beszélek neki rolleyes.gif ), aztán nagynehezen fél hatkor hazaérve Lauren új fotósorozata fogadott... szerintem komolyan nem lehet már szebb napom. heart.gif (egyébként pedig még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy vasárnap végre mondhatom azt sikítozva, hogy egy hét múlva The Walking Dead... ijesztően gyorsan röpül az idő)

Emberek, én most zokogni szeretnék; elmerülni a gondolataimban, a boldogságban, és csak olyan őszintén mosolyogni, mint ahogy azt már közel húsz perce teszem folyamatosan. Könnyen kikövetkeztethető - igen, a The Walking Dead új előzeteséről beszélek. Régen voltam annyira, tényleg őszintén boldog, mint a mai nap. Sírni akarok, de komolyan. wub3.gif cray.gif
1 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove
2017. február 02. 21:35 #812
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
öcsémtől elkaptam valami vírust, szóval mindketten itthon unatkozunk, de ő áthívta a barátait [persze kapják el ők is xdd], mert neki vannak, nekem meg maradtak a macskás videok, a koreai drámák és az ilyen videok, nem csodálom, hogy sok barátomnak elege van belőlem amúgy. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Denna, Lil98, Szandi0820, madeleine., Bátor Ventillátor, framingnixon
2017. február 02. 21:38 #813
- törölt felhasználó -    
Amikor a Hádában találsz Justin munkacsizmát (western csizma), ami eredetileg 40 ezer forint fölött van, mindössze 7000 forintért, és 45-ös méret, neked meg elég lenne a 37, az valami fenomenálisan sz*r érzés dry.gif Miért nem vagyok yeti? Vagy miért nem vagyok kőgazdag, hogy rendelhessek az USAból? sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, madeleine., Psyché, Beyla, framingnixon
2017. február 03. 00:52 #814
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Az előbb véletlenül ránéztem a Csatlakozott részre az adatlapomon és nem tudom elhinni, hogy 5 év eltelt azóta, hogy 13 - pár hónap híján 14 - évesen regisztráltam az oldalra. Olyan sok minden történt ezalatt az idő alatt, de mégis olyan, mintha tegnap történt volna. sleep.gif
5 felhasználónak tetszik: madeleine., LaDySmIth, Denna, Szandi0820, framingnixon
2017. február 03. 11:09 #815
- törölt felhasználó -    
Alapjában véve szeretem az összeesküvés elméleteket, mivel időnként kicsalnak belőlem egy-egy mosolyt, míg máskor felvont szemöldökkel tör rám annak a gondolata, hogy "mennyirehülyékazemberek" rolleyes.gif
Az a szörnyedvény' amit ma küldtek nekem, az utóbbi reakciót hozta ki belőlem.

Azt viszont még én sem gondoltam volna, hogy a chemtrail-nél és a reptoid uralmi elméleteknél is van lejjebb, de hát az internet hatalmas pöcegödre soha nem okoz csalódást biggrin.gif

Balszerencsémre belefutottam egy Szántai Lajos nevű egyedbe, aki szerint a "pilisi dobogókő a világ szívcsakrája", ott lehet érezni a "Föld szívének a dobogását. Természetesen az emberiség bölcsője a Pilis, Veszprém, Tokió és Párizs városok mind a Pilisben voltak, mert ez a hely a "világ közepe, a világ szívcsakrája". _nevet.gif 110.gif 110.gif
Az ne is zavarja a f.aszit, hogy a dobogókő nem is a Pilishez, hanem a Visegrádi hegységhez tartozik mellow.gif
Egyébként, szerinte Jézuska is magyar volt, hiszen amikor a vallásosok áldoznak a templomban, akkor az ostya az Krisztus teste és vére, azaz nekünk magyaroknak Jézus a testvérünk, amiből következik, hogy ő magyar volt 110.gif _nevet.gif

Hűha, micsoda logikájuk van ezeknek a konteósoknak laugh.gif

Ha ezt is alulmúlják, akkor komolyan megyek a Keleti-Alpokba lakni biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Jody, Beyla, Bátor Ventillátor, Szandi0820, framingnixon
2017. február 03. 13:06 #816
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Annyira boldog vagyok, hogy ilyen jó idő van. Végre süt a nap, az időjárás is kellemes, olyan jól kiszellőztettem a szobámat, mint a huzat, és a -nagy pozitív energiából kifolyólag- kitakarítottam a szobám, miközben a tévéből hallgattam zenét, és azon elmélkedtem, hogy amikor még nem igen használtam az internetet, hogy vártam, hogy hátha a kedvenc dalaimat játszák le. Szép kis idő volt az. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, framingnixon
2017. február 03. 17:34 #817
- törölt felhasználó -    
Amennyire tökéletes napom volt tegnap, annyira pocsék volt a mai. Hihetetlen, hogy vannak olyan emberek, akik annyira remekül manipulálnak, mint az osztálytársam - ahogy az is meglep ebben a lányban, hogy lehet ennyire kétszínű, önző, ostoba és hiszékeny. Persze lehet, hogy velem van a gond, de szerintem ha az ember felvesz egy mindent megmutató pólót (megjegyzem, tizennégy éves), több sminket rak magára, mint ami egy drogériában összesen van, és hozzá össze-vissza pucsít és csücsörít, akkor marhára nincsen joga leszólni a másik ugyanígy kinéző barátnőjét, akivel egyik héten össze akarnak házasodni, a másikban pedig olyan dolgoknak hordja el, amikről még nem is hallottam. rolleyes.gif Elképesztő, hogy már nyolcadik éve szívok vele egy levegőt a nap nyolc órájában, és napról-napra képes vagyok egyre jobban utálni; azért ahhoz kell egy teljesítmény a részéről, mert ok nélkül soha nem utálok embereket. Az meg már csak hab a tortára, hogy ugyanez a lány annyira elcsavarta az egyik legjobb barátnőm fejét, hogy ő már rám van kiakadva kb., ha nem adom oda a házit, amit egyébként neki is öt perc lenne megcsinálni, mint nekem, de oké. unsure.gif Őszintén azt hittem, hogy a nagy kéthetes cicaharcuk nem annyira jó, és az lesz a legjobb, ha kibékülnek - de látva azt, amit most látok, inkább kívánom, hogy utálják egymást. mega_shok.gif

(de Halsey júniusi albuma, az új TWD előzetes és Lauren új képei akkor is folyamatosan vigyorogva tartanak, szóval most még ez az érdekes személyiségű hölgyemént is hidegen hagy yahoo.gif )
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, framingnixon
2017. február 03. 18:27 #818
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Annyira imádom, mikor a legjobb barátnőm megígéri, hogy elküldi az anyagot, mert beteg vagyok, de nem viszi haza a füzeteit és emiatt nem tud küldeni semmit. De azért tanuljam meg hétfőre a törit. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, framingnixon
2017. február 03. 19:31 #819
- törölt felhasználó -    
én: kéne már csinálnom valami produktívat... tételeket kidolgozni...
az internet:

http://www.kephost.com/images/2017/02/03/capture-20170203-191933.png

én: na jó ezt még megnézem de utána tényleg-

4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, silenc, framingnixon
2017. február 03. 19:42 #820
BloggerinaBella
BloggerinaBella

StátuszI wish I was brave enough to love you...
Hozzászólás: 822
Csatolások: 495
Azonosító: 256455
Nem tudom, hányan ismeritek azt az érzést, mikor valakibe úgy gondolod, hogy beleszerettél, de tudod nagyon jól, hogy soha sem fogtok összejönni :/ csak mert jelenleg én ezen agyalok, hogy most szeretem-e vagy sem
6 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Maiko, Lil98, TheTruthAboutLove, Beyla, MadHatter
172 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!