Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 28. 17:16 #761
- törölt felhasználó -    
Amúgy csak nekem van elegem belőle, hogy mindenhol Palvin Barbikát és a Kardashian-klánt és azok barátosnéit nyomják a pofámba? huh.gif Igen, tudom, ez a Starity, és jellemzően átsiklok az olyan értelmetlen cikkek fölött, amik arról szólnak, hogy az imént említett delikvensek milyen színűt pisiltek, mert konkrétan már idáig jutottunk, hogy a cikkeknek ennyi hír tartalmuk van, de engem elborzaszt, hogy erre van igény. dry.gif Hogy ezeknek az embereknek vannak rajongóik, akik jóformán semmit nem tettek le az asztalra, és ezzel most nem a modelleket fikázom le, mert valóban, az is egy nehéz szakma lehet. De biztosan létezik olyan modell, aki ezek mellé még értelmes, esetleg jótékonykodik és valaminek talán még esetleg a nagykövete is. Viszont ezek az emberek kizárólag a magamutogatásból élnek, meg abból, hogy valóságshow -t forgatnak, ami konkrétan olyan, mint itthon a Győzike show volt. És hát, itthon is volt rá igény, még szép, hogy kint is van. Az interneten pedig tényleg konkrétan ömlik az arcomba az a sok-sok lényegtelen információ, hogy ezek az emberek mikor mit csináltak, és van, akiket ez érdekel. Gáz, hogy hova jutottunk, tényleg. sad.gif
Szerk.: És amúgy kajakra megértem, hogy az emberek miért utálják az 1D-t, mert annak idején, amíg még nem mentek szünetre, a cikkek fele róluk is ilyen volt. Sajnálom, mert én mai napig hallgatom őket, és a zenéjük sokszor képes felvidítani, az utolsó albumuk pedig szerintem remek lett, de teljesen megértem, hogy emiatt hamar unszimpatikussá váltak sokak számára.
10 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Denna, ScreamQueen, Beyla, Psyché, madeleine., Szandi0820, exoverdose, MadHatter, Bátor Ventillátor
2017. január 28. 18:53 #762
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Kijelenthetem, hogy igazán eredményes hetet zártam, minden tekintetben. pompom.gif
Eldöntöttem, hogy igen, belevágok a jogi egyetembe, és joghallgató leszek. A tegnapi nyílt nap után egyre jobban érdekel, egyre jobban akarom azt a doktorit és egy normális állást.
Két nehéz vizsgámon is túl vagyok egy ötössel és egy négyessel, és ezzel le is zártam a vizsgaidőszakomat - ahogyan azzal is, hogy az esti suliba ma elküldtem a záródolgozatomat.
Sikerült eljutnom a fogorvoshoz, aki megnyugtatott, hogy soha ilyen szépek nem voltak a fogaim és lett fogközem, amivel bár úgy nézek ki, mint valami hat éves stiklis gyerek, azért még esztétikus (egyébként, muszáj volt lereszelni belőle, félre értés ne essék, nem szándékosan kértem). Továbbá jövőhétre sikerült bejutnom egy bőrgyógyászhoz is. Na most szeretem a magyar egészségügyet.
Tegnap pedig végre eljutottam a Hidden Figures-re, és teljesen megérte nyáladzanom Jim Parsons mind a 20 percnyi jelenetén. Komolyan. drool.gif heart.gif Ez mellett egyébként, maga a film tényleg szuper lett, úgy tűnik, nekem tényleg az Oscar jelölős-, vagy a művészfilmek jönnek be.

Ami még a legjobb: csináltam egy hatalmas tál tiramisut, egyedül leszek itthon, úgyhogy sorozat és film, süti és kóla ezerrel, és élvezem az életet. Ez valami bűn szánalmasan hangzik, de viccen kívül, nekem ez a szabadság biggrin.gif

http://68.media.tumblr.com/tumblr_lzbdj9nyEo1r6aoq4o1_500.gif
*amúgy ellenzem a gyerek szépségversenyeket, de ezt a gifet nagyon bírom *
10 felhasználónak tetszik: madeleine., Szandi0820, Denna, LaDySmIth, Beyla, ilus1996, ScreamQueen, Lil98, MadHatter, Bátor Ventillátor
2017. január 28. 19:20 #763
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Az előbb fejeztem be Az L word 4-dik évadát, mert hát persze megint előröl kezdtem, egyszerűen megunhatatlan. De folyamatosan csak is azt kérdezgetem magamtól már az első évadtól, Hogy "miért Jenny? " esküszöm ilyen karaktert mint ő , pff. Már értem hogy miért nem kedvelte senki. biggrin.gif tudom, igen milyen nagy problémáim vannak. Viszont Danát még mindig sajnálom. Számomra mindíg felfoghatatlan, hogy a miért ez lett a vége. :/ Bette és Tina meg olyan nagyon aranyosak, hogy nagyon. wub.gif Hiába mentek szét legalább százszor, de tudják hogy összetartoznak. Leírhatatlan , hogy mennyit köszönhetek ennek a sorozatnak. wub.gif
2017. január 28. 19:33 #764
- törölt felhasználó -    
Nemrég láttam Halsey egyik videója alatt, hogy kedves xy szerint ő egy abszolút tehetségtelen énekesnő, aki csak Melanie Martinez-t majmolja, semmi egyedisége nincsen, és a többi. Ilyenkor gondolkozok el azon, hogy ha már az olyan csoda lányokat/nőket, mint Ashley, nem ismerik fel, akkor hova fog fajulni a világ hamarosan...
... gondolom mondanom sem kell, hogy jelenleg várom a gyűlölködő válaszkommentet. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. január 28. 20:52 #765
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Megint elgurult a gyógyszerem - Taylor Swiftet hallgatok, és élvezem. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Psyché, Denna, LaDySmIth, ilus1996, Lil98, MadHatter, Bátor Ventillátor
2017. január 28. 22:49 #766
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (Beyla @ 2017.01.28. 20:52)
Megint elgurult a gyógyszerem - Taylor Swiftet hallgatok, és élvezem. rohog.gif

Ciki vagy nem ciki, én valamelyik nap a jó régi High School Musical dalaira pakolásztam itthon rohog.gif rohog.gif
(azt el sem merem mondani, hogy még mindig kívülről fújom az összesnek a szövegét...)
7 felhasználónak tetszik: exoverdose, LaDySmIth, Beyla, ilus1996, Lil98, MadHatter, Bátor Ventillátor
2017. január 28. 23:03 #767
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
be kéne kapcsolnom a tévém,odatolni a seggem és megnézni egy karate filmet
2017. január 29. 12:35 #768
- törölt felhasználó -    
Elgondolkodtató. Főleg az elején bevezetett téma. Komolyan már-már a szánalom kategória, hogy valaki BÜSZKE arra, hogy nem néz TV-t. Mert az egy dolog, akinek ideje nem engedi vagy csak nincs kedve vagy hasonló dolgok. De az, hogy valaki büszke is rá... Szégyen. rohog.gif

Másik szánalmas dolog: Mikor megkérdezel valakit, hogy nem e cseréli a lapját, mert szívesen felfrissítenéd, rendbe szednéd. Ő mondja, hogy hát nagyon nagy kedvence, nem adja, de még nem is cseréli mert nem tud tőle megválni... Erre azt látod, hogy 1-2 nap/hét/hónap múlva meg elcsatolják tőle, mert nem szerkesztette (annyira nagy kedvence, hogy még akkor is lusta volt szerkesztést végezni rajta mikor írtam neki), vagy akár még ő maga csatoltatja el a nagy kedvencét.

Komolyan az ilyen nem önzőség? Csak engem csesz fel az ilyen? Arról nem is beszélve, hogy pl ha 1500 alattiról van szó, akkor pályázatra kerül, ergó kárba vész a munkája... én pedig credittel megtartottam volna -ha normális- és csak bővítettem volna. Na mindegy. Vannak még érdekes dolgok...
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ScreamQueen
2017. január 29. 16:05 #769
- törölt felhasználó -    
Egyebkent nem tudom, csak nekem tunt e fel, hogy neha egyszerűen csak meg all az elet a topikban. 12-24 orara is akár. Aztan pedig hirtelen percenkent, felorankent, orankent jonnek a kommentek. unsure.gif
2017. január 29. 17:55 #770
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2017.01.29. 12:35)
Elgondolkodtató. Főleg az elején bevezetett téma. Komolyan már-már a szánalom kategória, hogy valaki BÜSZKE arra, hogy nem néz TV-t. Mert az egy dolog, akinek ideje nem engedi vagy csak nincs kedve vagy hasonló dolgok. De az, hogy valaki büszke is rá... Szégyen. rohog.gif

Jaj, ebben (meg még sok mindenben rohog.gif ) egyetértek a Gergővel. Tényleg amúgy sok jó műsor megy a tévében, csak hát a hazaiak elég szegényesek jelenleg. De a Játék határok nélkülben lehetne egy normális csapatunk...
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2017. január 29. 18:13 #771
madeleine.
madeleine.
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Jelenleg csak az jár a fejemben, hogy mikor lesz végre tavasz. Utálok fázni és rétegesen öltözni. A tornacipőmet és a farmerdzsekimet akarom. MOST!
7 felhasználónak tetszik: thestupidboy96, Beyla, Denna, ilus1996, ScreamQueen, MadHatter, Bátor Ventillátor
2017. január 29. 18:26 #772
Beyla
Beyla
carter

Miért baj az, ha valaki büszke arra, hogy nem nézi azt a moslékot, mint ami manapság megy a tévében? Őszinte leszek hozzátok, én büszke vagyok arra, hogy az ingerküszöböm nem áll meg a Való Világ és az Éjjel-nappal Budapest agybutító sz*rságoknál. Amelyek mellé még hozzá lehet csapni az ócska tehetségkutatókat és a Sztárban sztár jellegű műsorokat, amiben rendszeresen szidják az olyan kaliberű hírességeket, mint Madonna, Britney Spears, Mick Jagger stb., és ez nálam kiverte a biztosítékot, ne haragudjatok. Itt nem a televíziózással van a probléma, hanem magával a tartalommal. Ha nem a magyar proli celebek össznépi butítása lenne a nap huszonnégy órájában műsorra tűzve, akkor több ember kapcsolná be a tévét, és ülne le nézni. Speciel engem olyan szinten kiakaszt a reklámok mennyisége, hogy inkább letöltöm a francba a filmet és megnézem egybe, minthogy húsz percenként nézzek negyed óra reklámot. Szóval ezt Szirmai is eléggé eltúlozza, mert én, mint aki nem néz tévét, több okból kifolyólag mondom azt, hogy nincs szükségem rá. Minap jeleztem itthon, hogyha senkinek sem kell, akkor nyugodtan le lehet mondani a kábel tévé szolgáltatást, mert apámon kívül (aki a focimeccseket nézi a sportcsatornákon max) senkit nem érdekel a családban. Egyébként én is eljutottam oda a néhány év alatt az internet segítségével, hogy kialakítottam magamnak azt a műsorrendet, mint ami érdekel és leköt. Olyan filmet és sorozatot töltök le és nézek meg, amit csak akarok, hisz konkrétan minden fent van. Akkor miért is nézzek tévét? Szerintem meg az emberek többsége ezzel így van. Ez nem szánalmas, csupán csak vannak olyanok, akik igényesebb műsorokra vágynak, így nem néznek tévét. És Szirmai részéről is kétszínűségnek tartom ezt az egészet, mert szerintem ő sem nézi a magyar kereskedelmi csatornák mocskát... bár ki tudja. unsure.gif
7 felhasználónak tetszik: madeleine., Denna, Szandi0820, Psyché, TheTruthAboutLove, ilus1996, ScreamQueen
2017. január 29. 18:31 #773
- törölt felhasználó -    

Én se nézek két éve tv-t és büszke vagyok rá. Nem fogok kisregényt írni miért, de igazából teljesen felesleges, mert minden fent van neten, csak regelned kell egy jó torrentre. Meg valamilyen szinten olcsóbbra is jön ki ha csak netet kérsz tv nélkül. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Szandi0820, ilus1996, ScreamQueen, lucymharding
2017. január 29. 18:43 #774
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2017.01.29. 18:26)
Őszinte leszek hozzátok, én büszke vagyok arra, hogy az ingerküszöböm nem áll meg a Való Világ és az Éjjel-nappal Budapest agybutító sz*rságoknál. Amelyek mellé még hozzá lehet csapni az ócska tehetségkutatókat és a Sztárban sztár jellegű műsorokat, amiben rendszeresen szidják az olyan kaliberű hírességeket, mint Madonna, Britney Spears, Mick Jagger stb., és ez nálam kiverte a biztosítékot, ne haragudjatok. Itt nem a televíziózással van a probléma, hanem magával a tartalommal.

Amúgy vicces, hogy mindig mindig csak ezeket a műsorokat szidja, hahó, van más csatorna is... unsure.gif
Egyébként az is vicces, hogy bárhol olvasok, bármit nézek, mindig szidva vannak az ilyenek, mégis jönnek ki az új "évadok" mert mégis ez kell a népnek.

Idézet
Egyébként én is eljutottam oda a néhány év alatt az internet segítségével, hogy kialakítottam magamnak azt a műsorrendet, mint ami érdekel és leköt. Olyan filmet és sorozatot töltök le és nézek meg, amit csak akarok, hisz konkrétan minden fent van. Akkor miért is nézzek tévét? Szerintem meg az emberek többsége ezzel így van.

Jogos én sem nézek már mostanában olyan sok TV-t és igazából én is mindent gépen/neten nézek; Lucifer, Jane the Virgin, Orphan Black, Sense8, stb...

De az egész napos gépezés után -informatikai sulinak köszönhetően- jól esik hazaérve nem bekapcsolni a laptopot hanem tévézni. Ott van pl a Comedy Central, tele van jó sitcomokkal. Én például magamtól soha nem kezdtem volna el nézni az Így jártam anyátokkal vagy az Agymenőket, mert egyszerűen nem az én világom volt... De a CC-nak köszönhetően nagyon megszerettem őket és mára már imádom. Vagy ott vannak még egyéb csatornák Cool, Fem 3, vagy esti (meg azt hiszem valamikor kora délután is, nem tudom akkor nem nézek TV-t) időszakban az RTL, Dr. Csont, Mentalista, Glades, Castle... Vagy filmes csatornákon, Film+, Mozi+ stb egész jó mozifilmeket is adnak. Szóval lenne itt jó műsor, de mindenki csak nyafog a VV meg ezek miatt, mintha csak az az egy csatorna létezne. És most amúgy nem (csak) rólad beszélek, hanem úgy a legtöbb emberről.

Jó persze vannak olyan emberek akik "allergiásak" a szinkronra, vagy egyszerűen tényleg nincs kedve/ideje tv-t nézni, nem is róluk beszéltem én kifejezetten.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Maiko, ilus1996, ScreamQueen, Bátor Ventillátor
2017. január 29. 18:51 #775
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Na jó, akkor szóljak én is hozzá, mint négy éve nem tévéző személy. biggrin.gif Azt nem mondanám, hogy büszke vagyok rá, mert piszok egyszerű okom van arra, miért is nem kapcsolom be soha a képládámat. A reklámoktól elmegy a hajam. pardon.gif Egy 42 perces sorozatepizód több, mint egy óráig tart, mert beletesznek legalább fél óra reklámot. És ha az ember dolgozó ember, legkésőbb a legutolsó reklám-blokk közben beadja az unalmast és másnap mérgelődhet, hogy már megint nem tudja, ki volt a gyilkos. Éééés a másik ok: rühellem a magyar szinkront. Verjetek meg. Nem bírom elviselni, a hideg ráz tőle. Van netem, azon jóformán minden elérhető, reklám nélkül, eredeti szinkronnal. Ami meg nem, azt a tévében se adják le. Summa summarum: számomra a tévé felesleges. Azért van tévém mégis, hogy ha a kölkek (unokaöcs, 2 db) nálam lógnak, legyen mit nézniük mazsolázás közben.
7 felhasználónak tetszik: Denna, Szandi0820, Psyché, LaDySmIth, ScreamQueen, Bátor Ventillátor, lucymharding
2017. január 29. 18:53 #776
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2017.01.29. 18:51)
Na jó, akkor szóljak én is hozzá, mint négy éve nem tévéző személy. biggrin.gif Azt nem mondanám, hogy büszke vagyok rá, mert piszok egyszerű okom van arra, miért is nem kapcsolom be soha a képládámat. A reklámoktól elmegy a hajam. pardon.gif Egy 42 perces sorozatepizód több, mint egy óráig tart, mert beletesznek legalább fél óra reklámot. És ha az ember dolgozó ember, legkésőbb a legutolsó reklám-blokk közben beadja az unalmast és másnap mérgelődhet, hogy már megint nem tudja, ki volt a gyilkos. Éééés a másik ok: rühellem a magyar szinkront. Verjetek meg. Nem bírom elviselni, a hideg ráz tőle. Van netem, azon jóformán minden elérhető, reklám nélkül, eredeti szinkronnal. Ami meg nem, azt a tévében se adják le. Summa summarum: számomra a tévé felesleges. Azért van tévém mégis, hogy ha a kölkek (unokaöcs, 2 db) nálam lógnak, legyen mit nézniük mazsolázás közben.

Jóvanmá' okos asszony! Az nem tv, ami neked van, hanem őskövület! Én se nézném... rohog.gif _nevet.gif Na, tudod, hogy szeretlek! heart.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2017. január 29. 18:56 #777
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Lizzy Lewis @ 2017.01.29. 18:53)
Jóvanmá' okos asszony! Az nem tv, ami neked van, hanem őskövület! Én se nézném...  rohog.gif  _nevet.gif Na, tudod, hogy szeretlek! heart.gif  wub.gif

Mondasz valamit... szerintem ez még a dínók idejéből maradt itt, de működik, a gyerkőc múltkor nézte, szóval tesztelve. Még a képe is egész csinos. biggrin.gif De őszintén? Mi'csömnek vegyek újat, ha úgy se nézem sose? _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2017. január 29. 19:06 #778
Beyla
Beyla
carter

Idézet (AliceLiza @ 2017.01.29. 18:43)
Amúgy vicces, hogy mindig mindig csak ezeket a műsorokat szidja, hahó, van más csatorna is... unsure.gif 
Egyébként az is vicces, hogy bárhol olvasok, bármit nézek, mindig szidva vannak az ilyenek, mégis jönnek ki az új "évadok" mert mégis ez kell a népnek.
Jogos én sem nézek már mostanában olyan sok TV-t és igazából én is mindent gépen/neten nézek; Lucifer, Jane the Virgin, Orphan Black, Sense8, stb...
De az egész napos gépezés után -informatikai sulinak köszönhetően- jól esik hazaérve nem bekapcsolni a laptopot hanem tévézni. Ott van pl a Comedy Central, tele van jó sitcomokkal. Én például magamtól soha nem kezdtem volna el nézni az Így jártam anyátokkal vagy az Agymenőket, mert egyszerűen nem az én világom volt... De a CC-nak köszönhetően nagyon megszerettem őket és mára már imádom. Vagy ott vannak még egyéb csatornák Cool, Fem 3, vagy esti (meg azt hiszem valamikor kora délután is, nem tudom akkor nem nézek TV-t) időszakban az RTL, Dr. Csont, Mentalista, Glades, Castle... Vagy filmes csatornákon, Film+, Mozi+ stb egész jó mozifilmeket is adnak. Szóval lenne itt jó műsor, de mindenki csak nyafog a VV meg ezek miatt, mintha csak az az egy csatorna létezne. És most amúgy nem (csak) rólad beszélek, hanem úgy a legtöbb emberről.
Jó persze vannak olyan emberek akik "allergiásak" a szinkronra, vagy egyszerűen tényleg nincs kedve/ideje tv-t nézni, nem is róluk beszéltem én kifejezetten.

Az igaz, hogy valóban van más csatorna is, de a többségük olyan műsorkínálatokkal él, amelyek egyszerűen nem érdekelnek. Ami még értelmes azok a természetfilm csatornák (NatGeo, Spektrum, Animal Planet stb.), de egy idő után már ezek is roppant unalmassá válnak, engem egyáltalán nem köt le, maximum néhány óra erejéig. Ami még szokott érdekelni, és ismerkedtem meg az Ancient aliens műsorral, az a History channel, de jó egy éve az ő műsorkínálatuk is felhígult. Akárhányszor odakapcsolok mindig a raktáros licitálós műsor megy rajta, ami engem megint csak nem érdekel. A filmcsatornák jók lennének, de az a nagy büdös helyzet, hogy megint csak olyan filmeket adnak, amik ismételten nem kötnek le. Pedig nem vagyok finnyás filmek terén, minden sz*rt megnézek, ami az utamba kerül. Az általad felsorolt sorozatokat pedig egytől egyig le tudom tölteni az internetről magyar szinkronnal, ha olyan szinten felkeltették az érdeklődésemet. Pl. a Fringe-t is először a Coolon láttam, és annyira megtetszett, hogy letöltöttem, aztán maratonban bedaráltam az egészet. Tény, nem teljesen rossz, mert amiket írtál, teljesen korrekt, ám én pl. munkából hazajövet a laptop bekapcsolása mellett döntök, és bealvásig nézem azt a sorozatot vagy filmet, mint amihez éppen kedvem van. Nekem mondjuk a laptop kiváltja a tévét, mert mindent azon nézek. Nincs lehetőségem a tévét összekötni a laptopommal, hiszen elég régi, múlt századbeli nagy dobozos tévét birtoklok. Értem amit mondasz, illetve írsz, de akkor ezek szerint te sem nézed azt a fajta kritikán aluli műsorkínálatot, mint ami az átlagos magyar médiát jellemzi. Egyébként valóban sokkal élvezetesebb eredeti hanghon nézni mindent, ugyanis a szinkron sokat elvesz az élményből.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Psyché, ilus1996, LaDySmIth, ScreamQueen
2017. január 29. 20:20 #779
- törölt felhasználó -    
Büszkén kijelentem, hogy én sem nézek TV-t. rohog.gif
Viccet félretéve, arra jöttem rá, hogy piszok szar érzés, mikor olyan dolgokról írsz a történetedbe, hogy legszívesebben elbőgnéd magad, de kell az oda, úgyhogy meg kell írnod.
Ja, meg arra, hogy Rachel Bolan egy igazi cukipofa, de ezt eddig is tudtam.
5 felhasználónak tetszik: madeleine., Szandi0820, ilus1996, LaDySmIth, ScreamQueen
2017. január 29. 22:01 #780
disco queen
disco queen
visszatérő vendég

StátuszThe truth about love, it can not be explained…
Hozzászólás: 110
Csatolások: 2
Azonosító: 250305
Én is csatlakoznék. Nálunk van tévé, és én nagyon szeretem, háttérzajnak mindig megy a Comedy Central vagy a Lifenetwork. Anyukámmal pedig valamilyen perverz oknál fogva imádjuk nézni ezeket a szörnyű sorozatokat, mint a Gyanú árnyékában. A családdal mi is inkább már letöltjük a filmeket, ha arról van szó, de én nem tudok elképzelni egy lakást tévé nélkül. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, ScreamQueen, Lil98, MadHatter
172 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!