Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 16. 00:23 #661
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Még soha nem láttam így leírva azt, hogy eljegyzési gyűrű. mellow.gif

http://www.kephost.com/images/2017/01/16/Capture.png
9 felhasználónak tetszik: Elody, Beyla, Szandi0820, Psyché, exoverdose, silenc, Bátor Ventillátor, Lil98, LaDySmIth
2017. január 16. 01:46 #662
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Jöttem siránkozni. biggrin.gif
Hajnali kettő lesz, és még mindig tanulok. Már alig várom a vizsgaidőszak végét, nekem ebből elegem van. A szorgalmi időszak is jobb mint ez, a temérdek zh-val. rohog.gif rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, Psyché, Bátor Ventillátor, Lil98
2017. január 16. 15:31 #663
- törölt felhasználó -    
Amikor a tanár, aki tudja, hogy nem szeretnél azon a szakon maradni, amin vagy, az egész osztály előtt kezdi el megdumálni veled, hogy mi lesz veled akkor a későbbiekben, az kissé kellemetlen. Ő hangoztatta, hogy "csak segíteni szeretnék Önnek", de mondom, tudom, mit akarok, nekem ez aztán nem hiányzik, és közben végig csak égett a képem. mellow.gif Elhiszem, hogy jó fej akart lenni, de semmi szükségem arra, hogy az idióta osztálytársaim előtt tegye mindezt. Így is eléggé utálnak már, nem kell nekem még az is, hogy hülyének nézzenek, mert nem tudtam elmagyarázni tanárnőnek, mik a terveim. Pedig vannak, csak a beszélőkém nem túlzottan működőképes.
napi nyafogás megvolt
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, Beyla, TheTruthAboutLove, Bátor Ventillátor, Lil98, LaDySmIth
2017. január 16. 16:26 #664
- törölt felhasználó -    
Én nem tudom, bevallom, biztos, hogy velem is van baj, és igyekszem változtatni, na de az is tuti, hogy valahogy mindig rossz emberekkel sikerül barátkoznom... Tegnap lett vége egy olyan gimis barátságomnak, ami igazából fogalmam sincs, hogy barátságnak nevezhető-e... Mert nagyon jól kijöttünk és megértettük egymást, de 100%-ig nem bíztam az illetőben, főleg úgy, hogy neki volt más társasága, és azt tette előbbre, viszont ha ők nem voltak ott, akkor jó voltam én is. Emellett pedig azokat az embereket gyakran kibeszélte nekem... Szóval talán idióta voltam, hogy ilyennel barátkoztam, de voltam elég óvatos, hogy nagyon bizalmas dolgokat ne mondjak el neki. De bírtam, és valamilyen szinten kötődtem hozzá. És akkor most meg még ő küld el a francba, az azért úgy rosszul érintett, mert bár lehet, hogy jogos volt, amin kiakadt, mégis úgy gondolom, hogy én több mindent lenyeltem az évek folyamán, és több dolog mellett mentem el, mert nem akartam feszkót. Hát, most poén, de kijelenthetem, egy darab barátom nincs. Haverok, ismerősök vannak, de barátaim nincsenek. De ezek szerint ő sem volt az. Mindenesetre én is igyekszem javítani a hibáim...
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Elody, MadHatter, Beyla, silenc, Bátor Ventillátor, Lil98
2017. január 16. 18:02 #665
- törölt felhasználó -    
*zámbó jimmy bukott diák című örökzöld slágere szól a háttérben*
kémiából kettesre lettem lezárva. :'( a fizikadolgozatomról meg ne is beszéljünk, szerdán fogom újraírni, de amilyen szerencsés vagyok mostanában, tuti még rosszabb lesz. #optimizmus. ma meg szerintem a mai irodalomdolgozattal elbúcsúzhatok az 5.0-ás átlagomtól, de ez van, most mit tegyek. azt bírom, hogy jóval többet tanulok, mint tavaly, több időt ölök bele mindenbe, mégis folyamatosan rontom le a jegyeimet, meeg úgy nagyjából mindent. már letettem a biológiával, kémiával illetve fizikával kapcsolatos ambícióimról. kár, hogy a többi opció a családból való kitagadásomat, a család szívrohamát és egyéb ismeretlen problémák bekövetkezését okozná.
de most elvileg a kémiával lesz valami, mer'hogy az átlagom 2.5, de nem tudom hogy mi? én belezavarodtam az életbe, megkérem a nasa-t hogy lőjenek fel valamelyik messzi-messzi bolygóra, ahol semmi sem számít, nincs semmi, csak én és az űr meg az a kis bolygó.
hát ez mély volt, mint a marianna-árok
bukott diák leszek míg élek
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, TheTruthAboutLove, Lil98, LaDySmIth
2017. január 16. 19:06 #666
- törölt felhasználó -    
Ma írtam egy, nagyjából a nullával egyenlő matekdolgozatot, csodálkoznék, ha a tanár írna akár egy pipát is a feladatlapomra. laugh.gif következő órában pedig egy elvileg témazárónak megfelelő anyagmennyiségből írtunk dolgozatot földrajzon, de persze, hogy tíz percet kell beszélnie Dél-Európáról, és persze, hogy egy negyvenöt perces dolgozatra húsz percet ad. rolleyes.gif holnap pedig felelhetek a kémia négyesemért, marha izgatott vagyok, mit ne mondjak.
Ó, és még mindig nem tettem le az egyik legnagyobb álmomról, és elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, de én a nyár első felében szeretnék belemerülni a videószerkesztésbe, és oh my god, már van egy külön mappám, amiben csak zenék és vannak, és már most szerelmes vagyok, és ahj. wub3.gif azt pedig majdnem elfelejtettem leírni, hogy az egyik buszról leszállt egy közel ugyanolyan kinézetű srác, mint Tom Payne, még amikor rövidebb haja volt a drágámnak... nem mondom, hogy fangörcsöt kaptam, de szerencsétlen idős néni szerintem visszamaradottnak nézett, ahogy ott vigyorogtam magamban a buszmegállóban, mint a tejbetök. blush.gif
És még mindig fogalmam sincsen, sőt, nagyon örülnék, ha valaki megmagyarázná, hogy Halsey-nek mégis mi a jó Istenért kell ilyen embertelenül szépen énekelnie. Nem viccelek, ma majdnem sírva fakadtam a buszon, miközben egy koncertfelvételét hallgattam. Tudnám, én miért nem születtem ilyen hihetetlen hanggal. sleep.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, Lil98, LaDySmIth
2017. január 16. 20:19 #667
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
látom megy a suli mindenkinek rohog.gif én így a 12. év végére a magabiztos bullsh*tlést fejlesztettem ki, a mai fizika is olyan volt, hogy vagy egyes, vagy dupla ötös mert még az extra feladatot is megcsináltam thumbsup.gif éljen a függvénytábla 110.gif persze ez mind egy magabiztos tipp alapján... (nem ajánlom senkinek követendő példának)

nagyon várom már, hogy egyetemre menjek tényleg, végre megszabadulok egy csomó tantárgytól, amihez sajnos semmi affinitásom és/vagy érzékem
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Denna, Lil98, MadHatter, LaDySmIth
2017. január 16. 20:51 #668
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Holnap felelek elektrokozmetikából, de tanulás helyett Rossz PC Játékok Sorozatot nézek. Amúgy szerintem ez az egyik legnehezebb tantárgy és valahogy nem vesz rá a lélek, hogy tanuljak (legalább csak egy kicsit). Nem is értem miért. Talán majd valamilyen csoda megkörnyékez holnap. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Lil98, MadHatter, LaDySmIth, TheTruthAboutLove
2017. január 17. 01:13 #669
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Szerbiában születtem, nőttem fel és élek, de mégis mindig teljesen lesokkolódok, amikor valaki a semmiből hirtelen szerbül szól hozzám és alig tudok értelmes mondatokat kipréselni az agyamból, pedig a fejemben egész monológokat folytatok magammal szerbül, a kórházban a betegekkel is elbeszélgetek, meg minden. Néha azon kapom magam, hogy szerbül gondolkodom vagy magamban beszélek. De nem tudok azonnal átkapcsolni magyarról szerbre. És ez nagyon idegesít. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor, Beyla, Lil98, LaDySmIth, Denna
2017. január 17. 06:08 #670
- törölt felhasználó -    
Reggel van 6 óra múlt. nem akarok felöltözni. Se suliba menni. Szörnyen zavaróak az iskolatársak.. Képesek egy nagyon jól indult napot egy perc alatt tönkretenni. De kedves Bontorendo jelenlegi Staritys és am valóságban BFF-em illetve ikrem , mindig felvidít a hülyeségeivel wub.gif heart.gif
2017. január 17. 07:14 #671
- törölt felhasználó -    
Szuper. Újabb sorozatomat csesztek el. Mert miert is ne? De komolyan varok mar rgy olyan sorozatot, ahol a hisztis pcsa kielegules helyett buntetest kap. Annyi jo teoria szuletett. De annyi. Imadtam mindegyiket. A huga, a lanya, unokahuga, ellensege, mindegy nrm erdekelt imadtam mindet. De neeem, a nep latni akarja ahogy bsznak hat akkor dobjuk oket ossze barmenyire is undorito es gaz...
Ha valaki tud olyan sorozatot ahol a ribnc vegre megkapja a bunteteset az jelezze nekem.
2017. január 17. 09:31 #672
- törölt felhasználó -    
Életérzés. rohog.gif

http://68.media.tumblr.com/9d9a5f459e071b777492b6f59d00e462/tumblr_ojt4lhbyGR1rt71epo5_400.gif
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Psyché, Bátor Ventillátor, Elody, Denna, Lil98, LaDySmIth
2017. január 17. 14:47 #673
- törölt felhasználó -    
Ma odaállítottam a kórházban az oktatásvezetőhöz, hogy van egy napom, mikor nem voltam bent, és megkérdeztem, mikor tudnám bepótolni, mire ő közölte velem, hogy semmikor, majd aláírja nekem, ami olyan, mintha bepótoltam volna. Úgyhogy megúsztam egy szombati melót, és örülök, mint majom a farkának. yahoo.gif
Találtam egy videót, ami kajak olyan, mintha Sebastian Bach meg Rob Affuso smárolnának benne. Cukikák lennének együtt. Namindegy.
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Bátor Ventillátor, Beyla, InoriGothGirl, Lil98, LaDySmIth
2017. január 17. 16:39 #674
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Kissé elkenődtem. Elkezdtem az elektronikus felvételit, és nem bírtam ki, megnéztem a tavalyi ponthatárokat, illetve pontszámító kalkulátorral a jelenlegi állásomat. Nem tévedtem, amikor múltkor azt írtam, hogyha nem emelnek, akkor pont bent leszek. A tavalyi ponthatárhoz képest összesen kettővel van több pontom, ami azt jelenti, ha idén akár öt pontot is emelnek, akkor esélytelen a bejutás. Most felnőtt fejjel kicsit bánom, hogy középiskolában nem tanultam jobban. Hiába lett full ötös a szakmai vizsgám (ami megjegyzem milliószor nehezebb volt, mint az érettségi), csupán csak 32 többletpontot kaptam. Meglátjuk, hogy végül mi fog belőle kisülni. Hogy rezeg-e a léc? Naná, hogy rezeg, nem is kicsit. Végül is veszíteni semmit sem veszítek vele, főleg, hogy a kilenc rugós jelentkezési díjat eltörölték. Mondjuk emiatt para, hogy talán a pontemelés mellett fognak dönteni, mert hát valamit valamiért...
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Psyché, Bátor Ventillátor, Lil98
2017. január 17. 17:00 #675
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2017.01.17. 16:39)
Kissé elkenődtem. Elkezdtem az elektronikus felvételit, és nem bírtam ki, megnéztem a tavalyi ponthatárokat, illetve pontszámító kalkulátorral a jelenlegi állásomat. Nem tévedtem, amikor múltkor azt írtam, hogyha nem emelnek, akkor pont bent leszek. A tavalyi ponthatárhoz képest összesen kettővel van több pontom, ami azt jelenti, ha idén akár öt pontot is emelnek, akkor esélytelen a bejutás. Most felnőtt fejjel kicsit bánom, hogy középiskolában nem tanultam jobban. Hiába lett full ötös a szakmai vizsgám (ami megjegyzem milliószor nehezebb volt, mint az érettségi), csupán csak 32 többletpontot kaptam. Meglátjuk, hogy végül mi fog belőle kisülni. Hogy rezeg-e a léc? Naná, hogy rezeg, nem is kicsit. Végül is veszíteni semmit sem veszítek vele, főleg, hogy a kilenc rugós jelentkezési díjat eltörölték. Mondjuk emiatt para, hogy talán a pontemelés mellett fognak dönteni, mert hát valamit valamiért...

Kedves Beyla, én csak nagyon sok szerencsét szeretnék neked kívánni a bejutáshoz, remélem sikerülni fog az álmod. smileeee.gif Nekem még egy év van vissza érettségiig, és hát én is elkezdtem gondolkodni rajta hova tovább, de őszintén kicsit berezeltem, mikor olvastam a követelményeket a "kinézett" helyre. laugh.gif Szóval át tudom érezni a helyzeted, és szorítok. good.gif

5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Psyché, Bátor Ventillátor, Beyla
2017. január 17. 20:51 #676
- törölt felhasználó -    
Nos, nem tudom, ki fedezte már fel, de a Facebook üzenetkezelő része átment Messengerbe, úgyhogy van egy olyan halvány sejtésem, hogy azok az ismerőseim, akikkel beszélgetek, és a hülyeségeim szokták hallgatni, nagyon utálni fogják, hogy most már én is tudok hangüzenetet küldeni. Szegény xMilesss-nek eddig csupán 3x küldtem el Rachel Bolan nevetését (mertannyiracuki)... Komolyan, néha úgy érzem, a fangörlködésem beteges. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Lil98, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. január 17. 20:59 #677
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680

Drukkolok thumbsup.gif
btw, meglepődtem, az eddigi hsz-eidből azt vettem le, hogy egyetemre jársz/jártál...x)
2017. január 17. 21:06 #678
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (MadHatter @ 2017.01.17. 01:13)
Szerbiában születtem, nőttem fel és élek, de mégis mindig teljesen lesokkolódok, amikor valaki a semmiből hirtelen szerbül szól hozzám és alig tudok értelmes mondatokat kipréselni az agyamból, pedig a fejemben egész monológokat folytatok magammal szerbül, a kórházban a betegekkel is elbeszélgetek, meg minden. Néha azon kapom magam, hogy szerbül gondolkodom vagy magamban beszélek. De nem tudok azonnal átkapcsolni magyarról szerbre. És ez nagyon idegesít. mellow.gif

Nálam is hasonló van, csak angolul biggrin.gif Hiába értek sok mindent, ha nem tudok értelmes mondatokat összerakni (bár magyarul is ez van xD), a szókincsem limitált. Weird. A németemről meg ne is beszéljünk, botrányos rohog.gif
Úgy találtam, hogy videók/filmek nézése javít ezen, nemt'om, te hogy vagy ezzel.
4 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla, LaDySmIth, Szandi0820
2017. január 17. 22:33 #679
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409

Tipp: tavaly nálunk annyit mondtak, hogy nézzük meg, milyen lesz az érettségi. A tavalyiak - állítólag és mások szerint - röhejesen egyszerűek és könnyűek voltak, ezért volt az emelés, mondván, hogy ugye könnyebb volt pontot is elérni. A tanáraink is azt mondták, hogy folyamatosan stagnál a mérce, általában hogyha egyik évben emelnek, a következőben vagy nem változik, vagy még ha nem is sokkal, de csökkenni fog.
Nézz át minden papírt alaposan, a pontszámító kalkulátort pedig picit hanyagold, mert tavaly engem is tévútra vitt, aztán még is bekerültem (az hagyján, hogy volt olyan osztálytársam, aki ennek szentül hitt és gondolta, hogy mehet államis képzésre, aztán jött a nagy koppanás, amikor nem kapott smst).
Tipp2: Semmelweis egyébként csak azért magas, mert pesti iskola. Egyik ismerősömet Debrecenbe vették fel az orvosira, volt róla szó, hogy ha elvégzi az első évet, átjelentkezhet Pestre, össz-vissz egy különbözeti vizsgát kell letennie, amit Te szerintem kisujjból kirázol smileeee.gif

Egy csónakban evezünk,én is újrafelvételizem, úgyhogy szurkolok nagyon pompom.gif

U.i.:Ha még biztosra akarsz menni, csinálj gyorsan eszperantó nyelvvizsgát - 3 hónap alatt középszinten tudsz lenni, és elfogadják a jelentkezésnél biggrin.gif
U.i.2: A jelentkezési díjjal csak óvatosan - mint kiderült, egy egyetem nappali tagozatának államis és önköltséges helye ingyenes. Ha te már váltasz levelezősre, az már plusz helynek számít (tapasztalat, anno nekem is be kellett volna fizetnem díjat a plusz helyért, végül kizárták a jelentkezésemet a pszichóra).
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Bátor Ventillátor, Beyla, Szandi0820, Denna
2017. január 17. 22:53 #680
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2017.01.17. 20:59)
Drukkolok  thumbsup.gif 
btw, meglepődtem, az eddigi hsz-eidből azt vettem le, hogy egyetemre jársz/jártál...x)

Wow, komolyan? Ezt bóknak veszem, köszönöm. laugh.gif Bár az elmúlt néhány évben több tag megjegyezte itt a fórumon, és édesanyám is többször jelezte, hogy tudok annyit, mint egy pályakezdő orvos. OKJ-n szereztem az ápolói képzettségemet, viszont kis hazánkban igen csak magas az egészségügyi oktatás színvonala. Most lehet, hogy senkit sem hatok meg vele, de tapasztalatból írom/mondom, hogy akit kiképeznek ebbe a szakirányba egy gagyi, diplomát nem adó OKJ szakmán, az sokat is fog tudni. Keményen számon kérték az anatómiát, a gyógyszertant, a biokémiát, a gyerekgyógyászatot pedig olyan szinten, mintha gyerekorvosnak készülnék. Rá kell kényszerülnöm, hogy az orvos helyett is gondolkodjak, ugyanis nem mindegyik olyan szakképzett és okos attól, hogy orvosi diplomával rendelkezik. Ez pedig egy létező probléma sajnos, tapasztalat. Ha én nem figyelek 110%-osan (pl. tényleg az a gyógyszer jár, testsúly/kilóra kiszámolt megfelelő adagban), lehet, hogy a beteg életébe kerülhet. Én ugyan még csak szárnypróbálgató vagyok ebben a szakmában, még két éve sem vagyok benne, de aki 20-30 éve dolgozik... apám... annak milyen szakmai tudása lehet ilyen hangyaf*sznyi fizetésért. Na, mindegy, jól elkanyarodtam az eredeti témától, csak úgy egy rövid eszmefuttatás volt a részemről késő este. Sokan lenézik az ápolókat, pedig olykor szakmailag sokkal többet tudnak, mint az orvosok. Persze ez egy hivatás, van akinek való, van akinek nem. Mintha Porkéz írta volna, hogy neki nem jött be. Elhiszem, ugyanis a szakmai osztályomban egy kezemen meg tudtam számolni, hogy ki az a 36 emberből, akinek tényleg való ez a szakma. Én speciel megdöglenék, ha valaki eltiltana ettől az egésztől. Hiányozna a betegágy, hiányozna az, hogy önzetlenül cselekszek és teszem jobbá más gyerekek, felnőtt betegek napjait.

Idézet (Psyché @ 2017.01.17. 22:33)
Tipp: tavaly nálunk annyit mondtak, hogy nézzük meg, milyen lesz az érettségi. A tavalyiak - állítólag és mások szerint - röhejesen egyszerűek és könnyűek voltak, ezért volt az emelés, mondván, hogy ugye könnyebb volt pontot is elérni. A tanáraink is azt mondták, hogy folyamatosan stagnál a mérce, általában hogyha egyik évben emelnek, a következőben vagy nem változik, vagy még ha nem is sokkal, de csökkenni fog. 
Nézz át minden papírt alaposan, a pontszámító kalkulátort pedig picit hanyagold, mert tavaly engem is tévútra vitt, aztán még is bekerültem (az hagyján, hogy volt olyan osztálytársam, aki ennek szentül hitt és gondolta, hogy mehet államis képzésre, aztán jött a nagy koppanás, amikor nem kapott smst). 
Tipp2: Semmelweis egyébként csak azért magas, mert pesti iskola. Egyik ismerősömet Debrecenbe vették fel az orvosira, volt róla szó, hogy ha elvégzi az első évet, átjelentkezhet Pestre, össz-vissz egy különbözeti vizsgát kell letennie, amit Te szerintem kisujjból kirázol smileeee.gif 
Egy csónakban evezünk,én is újrafelvételizem, úgyhogy szurkolok nagyon  pompom.gif 
U.i.:Ha még biztosra akarsz menni, csinálj gyorsan eszperantó nyelvvizsgát - 3 hónap alatt középszinten tudsz lenni, és elfogadják a jelentkezésnél biggrin.gif
U.i.2: A jelentkezési díjjal csak óvatosan - mint kiderült, egy egyetem nappali tagozatának államis és önköltséges helye ingyenes. Ha te már váltasz levelezősre, az már plusz helynek számít (tapasztalat, anno nekem is be kellett volna fizetnem díjat a plusz helyért, végül kizárták a jelentkezésemet a pszichóra).

Esztikém, köszönöm a tanácsokat! meghajolo.gif Nem érdekel a nappali tagozat, levelezősre jelentkezem alapból is, ugyanis mellette teljes állásban szeretnék dolgozni, mert kell a pénz. Ma a felvi azt írta ki, hogy három szakra ingyenes a jelentkezés, és csak azt követően kell 2000 Ft-ot fizetni szakonként. Most nem az, kifizetem azt a 9000 Ft-ot, hisz alapvetően is úgy indultam neki a dolognak, aztán a fizetésnél olvasom, hogy nincsen tartozásom, ugyanis ingyenes. Elvileg, aztán ki tudja. unsure.gif Az SE-n a mentőtisztit tavaly több mint tíz ponttal csökkentették (legalábbis az állami levelezőst biztosan), és emiatt parázok egy kicsit. Tavaly 330 volt, nekem meg 332 pontom van, tehát tavaly bejutottam volna. A kérdés az, hogy idén vajon emelni fognak? Mert, ha igen, akkor elmeszeltek... megint. Gondolkodom ezen az eszperantón, mert ugye az még ad néhány plusz pontot. Debrecenbe simán felvennének, röhejesen alacsonyak a pontok, csak ugye mivel Budapesten dolgozom, tulajdonképpen ide köt az életem, nem szívesen megyek el az ország túlsó végébe. Ha nem vesznek fel, akkor megbékélek a gondolattal, és akkor majd az USA-ban végzem el az ún. "paramedic" képzést, ami tulajdonképpen náluk a mentőtiszt és a mentőápoló szakképesítés keveréke. Igazából azért is döntöttem a jelentkezés mellett, mert, ha kijutok külföldre, nagyon ki szeretném próbálni a mentőzést, és azért sokkal könnyebb egy diplomát akkreditáltatni, mintsem megszerezni. Remélem igazad lesz mindenben, és esélyt fogok kapni arra, hogy azzá váljak, mint ami gyermekkorom óta szeretnék lenni. Neked is sok sikert, aztán majd fészbukon írok nektek, és te is mesélhetsz, hogy merre és hogyan tovább! smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Lil98, Bátor Ventillátor, Szandi0820, LaDySmIth
172 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!