Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. január 07. 19:28 #581
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Vagy fél órája eldöntöttem, hogy elegem van abból, hogy a szr szlovák tudásom ezentúl bármiben is akadályozzon (főleg munkavállalás szempontjából). A nyelvtudásom javulását pedig csak egy dolog tudja orvosolni: ha beledobom magam a mély vízbe és Pozsonyba megyek dolgozni. Még ha nem is kapok álom melót, nyelvtanulás céljából ez lenne a legjobb lépés. Csak mivel egy életképtelen kis tutyimutyi vagyok fogalmam sincs, hogy fogom én ezt túlélni. rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, Beyla, ilus1996, Lil98
2017. január 07. 19:35 #582
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Ma átvészeltem egy 2 órás jégdermesztő busz utat pestig. Mivel suliba kellett mennem nem volt elég fél 6-kor elindulnom, de olyan hideg volt (Nógrád megyében amúgy is -16 fokok voltak), hogy a busznak is állandó problémái voltak. Kezdjük őt, hogy alig volt rajta a fűtés. Sőt, szinte semmi. oly annyira, hogy nem kívülről, hanem belülről fagyott meg az üveg. Ha csak meghúztam az ujjamat, kb. mintha hót húztam volna le róla. én azt hittem sosem érünk Pestre. Aztán ott volt a másik gond, az ajtók sem nyílódtak ki, már félúton amúgy is akkora nagy késésbe volt a busz ,hogy már nem is próbálkozott a buszsofőr az első ajtóval, hátulról jöttek fel az utasok. Miután végre megérkezett a busz 12 perc késéssel azt kellett észrevennem ,hogy a lábamat alig bírom mozdítani. Konkrétan vérkeringés alig volt benne, csak akkor kezdtem el érezni mikor elkezdtem járni. Aztán ahogy beérkeztem a metróba, ahol közel sem nevezhető az ,hogy annyira meleg lenne, mégis elkezdtem vacogni, ami jó jel volt, mert már kezdtem érezni a lefagyott testrészeimet.
Mondtam magamba, ez nem az én napom. Aztán jött a 2-es metró esete, ami ugye ajtónyitó van, amit kifejezetten rühellek, mert eddig nem jöttem rá, hogy hogy lehet kinyitni. Most is addig nyomkodtam kétségbeesettemben, míg végül ki nem nyílt, már azt hittem, hogy végül ott ragadok ,hol ott már így is késésbe voltam a suliból.
Aztán a nap végére azt hiszem meghallgatták az égiek imáimat, mert amelyiket elértem buszt az általában hasonló a reggeli buszhoz. Nyilván eljutott a Nógrádi Volánhoz, hogy -15 fokokba nem lehet egy 2 órás utat úgy megtenni ,hogy nincs egy csepp fűtés, az utasok meg dideregjenek, illetve maga a busz (ami elég gyengusz) is alig képes működőképes lenni ilyen hidegbe. Én sem azért fizetek havonta a bérletért, hogy ilyen embertelenül hidegbe dideregjek az ülésbe. Szóval megjött eszük a Volánosoknak, ezért egy modern kori buszt küldtek. És ez szó szerint értem. Még ilyen modern megyei busszal nem mentem ,ahol volt biztonsági öv és ilyen jó fűtöttek volna, illetve ilyen tisztaság uralkodjon. Illetve olyan busz nem is közlekedik, ami hangosan jelezné az ajtók csukódását. Általában a pesti buszok másabbak a nógrádi buszoknál, de most azt küldtek és az überelte a pesti buszt. Mondom magamba, a megyei volánosok ilyen klassz buszt rejtegettek eddig. laugh.gif
Szóval én most baromira örülök ,hogy holnap nem kell mennem sehova, ilyen kutya hidegbe senkinek sincsen kedve kitenni a lábát. Már az is bizonyította ezt, hogy szokottnál kevesebb ember volt a tömegközlekedésen.
4 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, Beyla, Lil98
2017. január 07. 22:38 #583
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Jövő héten megint rengeteg dolgozatot írunk, kezdve egy hétfői témazáróval. Úgy voltam vele még szünet előtt, hogy lesz két hetem, plusz még hét nap, a 'nyaralás' miatt. Nem aggódtam, sok idő van még addig, gondoltam. A jelenlegi helyzet az, hogy két oldalt tudok a harmincból. Tegnap és ma is tanulni akartam, de valami mindig közbejött, el kellett menni vásárolni; lejött a Vészhelyzet; kutyát sétáltattam; anyunak segítettem főzni stb. Így maradt a holnapom, amit a biológiának szántam volna, mert abból kedden lesz dolgozat és hétfőn a körmös, matek tanár miatt nem lesz rá időm.

Én vagyok a hibás, megint sikeresen elcs*sztem a szünetemet, nem csináltam semmit, egy lusta dög voltam; holott még egy hetet is kaptam pluszba... Annyira tudom magam utálni néha...
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, ilus1996, LaDySmIth, Szandi0820, Beyla
2017. január 07. 23:02 #584
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Az utóbbi napokban valószínűleg túl sokat agyaltam a létezés miértjén, és végül úgy döntöttem, hogy megosztom veletek. Az utóbbi napokban - nem mondom azt, hogy padlóra vágott -, de lelkileg kicsit megviselt az egész. Néhány napja jutott tudomásomra, hogy az egyik kisbetegem nem élte túl az életmentő operációt. Ugyan csak néhány napig ápoltam, de rengeteg szeretetet kaptam tőle, többek között készített nekem egy ajándékot is, amit kitettem a többi kapott rajz mellé. Akárhányszor rápillantok, mindig ő jut az eszembe róla. Tudom, hogy ez a szakma velejárója, ez is benne van a pakliban, de azt hiszem, most kezdem felfogni azt, hogy az a gyermek a kezeim között haldoklott, én pedig tehetetlen voltam. Rettentő sz*r érzés. Ez pedig elgondolkodtatott azon, hogy az élet milyen kegyetlen is. A halál nem válogat, mindenkiért eljön, de miért van az, hogy egy autóbalesetek többségében nem az hal meg, aki felelőtlenségéből fakadóan okozta a balesetet? Most pedig miért pont egy gyereket ragadott el, aki basszus, minden áldott nap küzdött az életéért? Ha van egy felsőbb hatalom, miért engedi, hogy ilyen szörnyű dolgok történjenek? Néha azt hisszük, hogy velünk semmi olyan nem történhet meg, de az a helyzet, hogy ez nem igaz. Bármikor elveszítheted a szüleidet, testvéredet vagy éppen a szerelmedet, hisz a halál olykor igazságtalanul vesz el ártatlan életeket. Nem olyan rossz dolog a mának élni, hisz ki tudja, hogy mit hoz a holnap. Merem remélni, hogy Ő már nem szenved, és a mennybe jutott. Amennyit küzdött ebben az életben, kiérdemelte, hogy a legjobb helyre kerüljön. cray.gif
9 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Psyché, ilus1996, silenc, nothingcanstopme, exoverdose, Lil98, LaDySmIth, Szandi0820
2017. január 08. 11:24 #585
- törölt felhasználó -    
Holnap este héttől lesz az utolsó vizsgám és izgulok miatta. Ebben a félévben nem úgy sikerültek a dolgaim, ahogy szerettem volna. Minden vizsgám sikerült, ezzel nincs probléma, csupán csak nem úgy, ahogy elterveztem. Ennek egy oka lehet, legalábbis szerintem, mégpedig az, hogy iszonyatosan sokat stresszeltem. Volt olyan, hogy légszomjjal ébredtem, hát nem kívánom senkinek, nagyon ijesztő volt. Azóta próbálok légzőgyakorlatokat végezni, amik eddig úgy tűnik segítenek is és ez reményt ad erre a vizsgára is.
Ha vannak még itt sorstársak, akiknek még tart a vizsgaidőszak, (nekem van olyan ismerősöm, akinek már nem) sok sikert kívánok nektek és csak nyugodtan meglesz az. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Psyché, Lil98, Szandi0820
2017. január 08. 12:18 #586
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2017.01.07. 23:02)
Az utóbbi napokban valószínűleg túl sokat agyaltam a létezés miértjén, és végül úgy döntöttem, hogy megosztom veletek. Az utóbbi napokban - nem mondom azt, hogy padlóra vágott -, de lelkileg kicsit megviselt az egész. Néhány napja jutott tudomásomra, hogy az egyik kisbetegem nem élte túl az életmentő operációt. Ugyan csak néhány napig ápoltam, de rengeteg szeretetet kaptam tőle, többek között készített nekem egy ajándékot is, amit kitettem a többi kapott rajz mellé. Akárhányszor rápillantok, mindig ő jut az eszembe róla. Tudom, hogy ez a szakma velejárója, ez is benne van a pakliban, de azt hiszem, most kezdem felfogni azt, hogy az a gyermek a kezeim között haldoklott, én pedig tehetetlen voltam. Rettentő sz*r érzés. Ez pedig elgondolkodtatott azon, hogy az élet milyen kegyetlen is. A halál nem válogat, mindenkiért eljön, de miért van az, hogy egy autóbalesetek többségében nem az hal meg, aki felelőtlenségéből fakadóan okozta a balesetet? Most pedig miért pont egy gyereket ragadott el, aki basszus, minden áldott nap küzdött az életéért? Ha van egy felsőbb hatalom, miért engedi, hogy ilyen szörnyű dolgok történjenek? Néha azt hisszük, hogy velünk semmi olyan nem történhet meg, de az a helyzet, hogy ez nem igaz. Bármikor elveszítheted a szüleidet, testvéredet vagy éppen a szerelmedet, hisz a halál olykor igazságtalanul vesz el ártatlan életeket. Nem olyan rossz dolog a mának élni, hisz ki tudja, hogy mit hoz a holnap. Merem remélni, hogy Ő már nem szenved, és a mennybe jutott. Amennyit küzdött ebben az életben, kiérdemelte, hogy a legjobb helyre kerüljön. cray.gif

Off: Rettentően sajnálom sad.gif Én is nagyon gyakran gondolkozom ilyesmiken, hogy bármikor történhet valami... sajnos én túl sokat is, ami a szorongásomnak nem igazán tesz jót. Egyébként fogalmam sincs, milyen lehet neked, de kitartást kívánok! Tudom, hogy nem illik összehasonlítani egy emberéletet egy állatéval, - nekem hasonlóan fontos mondjuk mindkettő, de erről mindenki egyéni meglátása szerint vélekedik - de nyáron elveszítettem mind a két kiscicámat. Az erősebbik ment el utoljára, pedig emlékszem, hogy mindent megtettünk érte. A barátom kezei között halt meg, azt hiszem, életem egyik legszörnyűbb napja volt... Tényleg nagyon igazságtalan és kiszámíthatatlan tud lenni a sors. sad.gif

On: Úgy imádom, hogy a hideg idő miatt mindenki nyafog, hogy miért nincs fűtés a buszon. Aztán jön a szokásos nóta, hogy ha olyan öreg a busz, miért nem cserélik újabbakra, mert olyan magas a bérlet ára... hihetetlen, hogy aki nem lát bele a dolgokba, az mennyire könnyelműen mond ilyeneket. Amúgy rengeteg új buszt kaptunk az elmúlt időben, ráadásul nem olyan könnyű felfűteni őket, főleg az idősebbeket. Én a kedvenc buszomon akár jégkockává is fagynék amúgy, csak vele mehessek rohog.gif Na meg azért hidegebb nincs a buszon, mint odakint, szóval fel lehet öltözni.
Szerk.: Ez amúgy nem reakció a fentebbi kommentre, az egyik csoportban olvastam, hogy a helyijárati buszokra panaszkodnak.
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Bátor Ventillátor, Beyla, Lil98, Szandi0820
2017. január 08. 12:25 #587
- törölt felhasználó -    
Hát nem lehet igaz....
-25 fok reggelről. Most -14 van. Miért nem tud már feljebb menni? Kimentem fotózni a tabletemmel szó szerint lefagyott. Az aksija meg lement vagy 10-et 5 perc alatt dry.gif
És még hó sincs, csak a csúszós jég, amin hason lehet esni (egyszer meg is történt velem idén).
Szóval ez az idő, ami kint van kifejezetten nagyon rossz. A nap is csak icipicikét süt.
Nógrádban lakom pont az északi részen, Ságújfaluban. Az egyik leghidegebb.
Az Időképen olvastam, hogy -28,1 volt Tésán... (Pest megye) Phú, de hideg ohmy.gif
2002 és 2004 között (még meg se születtem, csak édesapám mondta) -30 fokot is mértek.
DÖBBENET.
2017. január 08. 12:53 #588
- törölt felhasználó -    
kicsit rá kellene vennem magam a tanulásra,hogy holnap ne egyes legyen a töri dolgozatom. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Lil98, An_d_a
2017. január 08. 15:45 #589
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
en kezdem nagyon unni hogy mindenki a hideg miatt nyafog. -10/-20 fok semmi mar nem azert mas orszagokban sokkal hidegebb van. mi egy hete minden este kijarunk a jegre korizni a holtagra megha kicsit huvos van akkor is. ha az emberek nem 25 fokban elnenek kozel sem ereznek olyan hidegnek sem a buszt sem a tantermeket szelloztetes utan...

nekem telen mindig azzal van bajom hogy ha vonattal kenyszerulok menni le kell vedlenem magamrol egy rakat ruhat meg salat mert ugy erzem mintha szaunaban ulnek...
2 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme, Lil98
2017. január 08. 16:43 #590
InoriGothGirl
InoriGothGirl
visszatérő vendég

StátuszMinä olen kuolema.
Hozzászólás: 404
Csatolások: 115
Azonosító: 249469
Jöttem rontani a levegőt.

Beadandót kéne írnom, de az a ... ül a gépnél. Persze nem küldhetem el, mert már megint én lennék a szemét. Anyám nyalja a sggét, és úgy érzi magát itthon, mintha ő szrta volna a világot..

Végre megismerkedtem egy aranyos, kedves lánnyal, akivel szívesen összejönnék, és nem ír..
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Lil98, TheTruthAboutLove
2017. január 08. 19:57 #591
- törölt felhasználó -    
holnap megyek a nyelvvizsga szóbeli részére, és tök fura, mert az elmúlt egy hónapban folyamatosan izgultam és pánikoltam, hogy úgysem fog sikerülni, most meg tiszta zen vagyok. mármint a legrosszabb, ami történhet, hogy hülyét csinálok magamból és odalesz a maradék önbizalmam, az élet ugyanúgy menni fog tovább. és legalább van egy plusz nap hétvégém. ok.gif
de na, csak 50-60%-ot kéne összekaparnom valahogy. szurkoljatok, hogy ne kapjak pánikrohamot meg hogy ne felejtsek el reggelig angolul. mega_shok.gif
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Bátor Ventillátor, Psyché, Denna, Szandi0820, Lil98, Beyla
2017. január 09. 14:05 #592
- törölt felhasználó -    
Nemrég írtam egy levelet a Cartaphilus Kiadónak, hogy hajlandóak-e megjelentetni Sebastian Bach: 18 and Life on Skid Row című önéletrajzi könyvét, és hát persze, hogy nem.
Na jó, nem ez a fránya könyv a legnagyobb gondom (de cray.gif ), hanem az, hogy az egyik tanár kitalálta, hogy én hétfőn osztályozó vizsgázni fogok, mert cseszte bepótoltatni velem a dolgozatokat (bezzeg a többi tanár hajlandó volt rá), úgyhogy hétfőre össze kell szednem magam egy tucat olyan cuccból, amiből az anyag meg sincs (most épp keresek valakit az osztálytársaim közül, aki hajlandó elküldeni, mert nem utál annyira). Éééés talán a holnapi gyakorlaton meg kéne végre csinálnom a házit a szerdai betegmegfigyelésre is, meg nem ártana bepótolnom azt a dolgozatot, amit a többiek múlthéten írtak. Ja, és szerintem összehoztam ma egy egyes elsősegély dolgozatot. Meg a pszichológushoz sem mentem el. De a lényeg, hogy szipiszupi minden, a képzeletemben egyszarvún lovaglok egy szivárvány felett, és keresem a végén az aranyat. rohog.gif
csípjetek meg pls, hogy kiderüljön, csak álmodom
5 felhasználónak tetszik: InoriGothGirl, Lil98, LaDySmIth, Beyla, Bátor Ventillátor
2017. január 09. 15:16 #593
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
Attila átkozza magát, amiért megbukott módszertanon. Azért is amiért társadalmi kommunikáción még első félévben. Aztán most meg azért átkozza magát, mert eme csodás tárgyak vizsgája holnap lesz, ráadásul egy időben.

Aztán két nap múlva meg szigorlat.

Aztán rá egy napra meg Asylum.

Tuti ott fogok kikötni, b#sszameg.

rohog.gif mega_shok.gif
6 felhasználónak tetszik: Denna, Psyché, Lil98, Beyla, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. január 09. 16:00 #594
- törölt felhasználó -    
Idézet (General Stark @ 2017.01.08. 19:57)
de na, csak 50-60%-ot kéne összekaparnom valahogy.

73% lett! victory.gif igaz, mondtam néhány hihetetlenül nagy f#szságot, de az kit érdekel már. a helyszín viszont elég creepy volt, nagyon fura hangok jöttek a fal mögül, amikor legutóbb ott jártam, barátságosabbnak tűnt. T.T
most ennek örömére nekiállhatnék törit meg földrajzot tanulni, de felfedeztem egy-két számomra új youtubert, és muszáj megnéznem az összes videójukat, hogy abszolút képben legyek.
6 felhasználónak tetszik: Denna, Psyché, LaDySmIth, Beyla, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2017. január 09. 16:09 #595
- törölt felhasználó -    
Nem értem, hogy a hetvenöt pontos dolgozatban 3 hiba már miért négyes biggrin.gif
És annyi volt a három hibám, hogy az 'világűr' szó helyett csak simán 'űr'-t írtam, nem egész mondattal válaszoltam másik két helyre biggrin.gif
Mindegy ez az egy szövegértés négyes...
Nyelvtan tanárom azt mondta, hogy megvan az ötös, felelnem se kell, hogy meglegyen. (Én h*lye meg hittem, hogy kettes leszek xdd)
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Bátor Ventillátor
2017. január 09. 21:24 #596
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Random gondolat: jövő héten töltöm a huszonegyet. Agyilag remélem meglesz végre a tizenkettő. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Bátor Ventillátor
2017. január 09. 21:33 #597
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
tanulás helyett kumihimo- meg csomózóskarkötő-mintákat keresek neten. éljen rohog.gif de bioszfaktos tanár megadta az ötöst úgyhogy hátradőlök beer.gif
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Beyla, Szandi0820, Lil98, Bátor Ventillátor
2017. január 09. 22:28 #598
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Nem tudom, hogy melyik legyen a csengőhangom - AC/DC-től a Black in black, vagy Bon Jovitól az It's my life. Valami menő csengőhangot szeretnék, ami nem bíber meg egydé, szóval ezen agyalok már tegnap óta. Az élet nagy problémái. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Bátor Ventillátor
2017. január 09. 22:59 #599
- törölt felhasználó -    
Mióta a macskámnak Instagramot csináltam, (igen, nagyon sok időm van - amúgy nincs -, de annyi képem van már róla XD) és csak cicákat követek, azóta az összes idővonalamon szembejövő macskát haza akarom vinni... Azt hiszem, ezt nem gondoltam át XD
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lil98, Szandi0820
2017. január 10. 09:58 #600
- törölt felhasználó -    
Honnan lehet tudni hogy tényleg beteg vagyok? A kis kávémat sem ittam meg. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor
172 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!