Mire gondoltok most? II.
2016. december 31. 22:05
BÚÉK mindenkinek!
2016. december 31. 22:31
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Alig várom már,hogy milyen lesz 2017
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2016. december 31. 22:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2016.12.31. 18:28)
...Leszámítva azt, hogy anyám dolgozik ma este (mert a betegek bizony nem javulnak meg egy napra, hogy szabadnap legyen az ápolóknak...
Kitartást anyudnak! Én is most estem haza munkából, és olyan fáradt vagyok, hogy megmozdulni nehezemre esik. Most úgy eljátszottam a gondolattal, hogy milyen király lenne, ha ünnepekre meg hétvégékre minden beteg hipp-hopp meggyógyulna, nekünk meg kénytelenek lennének szabadnapot adni betegek hiányában. Ohh, álmodik a nyomor.
2016. december 31. 23:10
Olyan vagyok, mint egy kisgyerek. Tűzijátékot hallok, felpattanok, rohanok az ablakhoz, de mire odaérek, abbamarad.:'(
Amúgy rájöttem, hogy baromi menő vagyok, hogy itt ülök rövidnadrágban, Dunaújvárosi Hírlapos pólóban, egy üveg gyerekpezsgővel, és Skid Row-ot hallgatva bolondozom xMilesss-sel, miközben néha írok egy kicsit a sztorimhoz is.
Amúgy rájöttem, hogy baromi menő vagyok, hogy itt ülök rövidnadrágban, Dunaújvárosi Hírlapos pólóban, egy üveg gyerekpezsgővel, és Skid Row-ot hallgatva bolondozom xMilesss-sel, miközben néha írok egy kicsit a sztorimhoz is.
2016. december 31. 23:15
|
|
Nagisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 249 Csatolások: 10 Azonosító: 255003 offline
|
Idézet (Porkéz @ 2016.12.31. 23:10)
Olyan vagyok, mint egy kisgyerek. Tűzijátékot hallok, felpattanok, rohanok az ablakhoz, de mire odaérek, abbamarad.:'(
nekem is van gyerekpezsgőm.
forever.romanci
2016. december 31. 23:17
Idézet (Nagisa @ 2016.12.31. 23:15)
süsü
Nekem Tini.
(Aha, a kép feltétlenül muszáj volt.)
2016. december 31. 23:20
Idézet (Nagisa @ 2016.12.31. 23:15)
süsü
Nekem is Süsü.
2016. december 31. 23:36
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Szépen elvagyok egy pohár kóla és minyonos(epres) pezsgő társaságában.
És még mindig konfettit találok mindenhol.
2017. január 01. 00:00
Na szóval, hivatalosan is boldog új évet mindenkinek!
2017. január 01. 00:02
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
2017. január 01. 00:08
Hivatalosan is 2017 van!
B. Ú. É. K.
B. Ú. É. K.
2017. január 01. 00:53
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
2017. január 01. 03:47
Idézet (Vantergenvé @ 2016.12.31. 22:14)
A bűnözőknek is?
Új Év van. Belefér. Egyébként ez rasszizmus. Honnan tudod, hogy nem most fogadták meg, hogy megváltoznak?
Btw. Hogy mire gondolok most? Arra hogy "28 online tag". But why?!
Egyébként olyan menő volt. Hátra dőlve az ágyon néztem ki az ablakon és tüzijáték. Ment is fel a fene a hidegbe.
Bitch please I'm a queen.
2017. január 01. 10:59
!Mielőtt bárki is elkezdené olvasni a kommentem, kérném a homofób embereket, görgessenek tovább!
Na szóval, belefutottam tumblin ebbe a képbe, és a reakcióm ilyen "ómájgádmilyencukik" stílusú volt, pech, hogy halvány lila lepkefingom sem volt arról, kik ők. Úgyhogy szépen fogtam a google képkereséses funkcióját, ami legjobb tippként kidobta nekem, hogy "Kettős kereszt", mondom, oké. De végül csak megtaláltam, ki ez a két cukipofa, úgyhogy, amint a kedves öcsém is hajlandó lesz felkelni, azt hiszem, meghallgatom a zenekarukat.
Na szóval, belefutottam tumblin ebbe a képbe, és a reakcióm ilyen "ómájgádmilyencukik" stílusú volt, pech, hogy halvány lila lepkefingom sem volt arról, kik ők. Úgyhogy szépen fogtam a google képkereséses funkcióját, ami legjobb tippként kidobta nekem, hogy "Kettős kereszt", mondom, oké. De végül csak megtaláltam, ki ez a két cukipofa, úgyhogy, amint a kedves öcsém is hajlandó lesz felkelni, azt hiszem, meghallgatom a zenekarukat.
2017. január 01. 17:51
Először is, boldog új évet mindenkinek!
Másodszor is, több dolog van a fejemben.
1. A petárdázókat és a tűzijátékozókat én sem tudom hová tenni, én még most is összerezzenek a hangjától, pedig 19 éves vagyok és tudom, hogy nem bánt. Tegnap olvastam egy olyat a frászbúkon, hogy egy lány cicája sokkot kapott a tűzijátéktól, meg egy rakás elszökött kutyáról láttam posztokat (az egyik szerencsétlen kutya hátára valaki értelmetlen b*rom egy férfi nemiszervet rajzolt
), de olvastam olyat is, hogy valakinek az ablakát dobták be a petárdával, mások elé meg kidobták a petárdát... nem értem, mire jó ez. A tűzijáték valóban szép, és az még hagyján, ha biztonságos körülmények közt van használva. De ezt az eszetlenül dobálást részegen, ezt komolyan nem tudom mire vélni. Meg azt sem, hogy 18 év alattiak kötnek ki kórházban az alkohol miatt, wtf
Bár azért azt is eléggé furcsállom, hogy az elszökött kutyákat miért nem lehet bevinni a lakásba, vagy megnyugtatni, levinni a pincébe vagy olyan helyiségbe, ahonnan nem tud kiszökni, és akkor ott lenni velük. Mondjuk nálunk szerencsére éjféltől kb. fél egyig volt nagy durrogtatás, előtte csak pár, de sok helyen rosszabb volt a helyzet ennél.
2. Amúgy a szilveszter estém megint so hardcore volt, de idén először a barátommal töltöttem, szóval mégiscsak különleges volt
Bár míg mások leitták magukat és hallgathatatlan zenékre táncoltak, mi társasoztunk, sorozatot néztünk, sokat zabáltunk, és alacsony alkoholtartalmú sört ittunk, tehát elszabadult nálunk a party
Egyébként remélem, ez az évem jobb lesz, mint az előző. A 2016 számomra egy-két dolog kivételével egy nagy rakás lókakival megegyező volt, tulajdonképpen ennyire sz*rul talán még életemben nem voltam, szóval reménykedek, hogy ez az év valamivel szerencsésebb lesz.
3. Kénytelen vagyok belátni, hogy most már tényleg muszáj leszek elmenni a fogorvoshoz. Félek tőle, mint állat, ráadásul alapból szorongok, úgyhogy nagyon vicces lesz. De már évek óta halogatom és egyre rosszabb lesz, és nem hagyhatom így a végtelenségig, szóval most megpróbálok valami normális fogorvost keríteni, aki tudja kezelni a pánikoló felnőtt embereket...
Másodszor is, több dolog van a fejemben.
1. A petárdázókat és a tűzijátékozókat én sem tudom hová tenni, én még most is összerezzenek a hangjától, pedig 19 éves vagyok és tudom, hogy nem bánt. Tegnap olvastam egy olyat a frászbúkon, hogy egy lány cicája sokkot kapott a tűzijátéktól, meg egy rakás elszökött kutyáról láttam posztokat (az egyik szerencsétlen kutya hátára valaki értelmetlen b*rom egy férfi nemiszervet rajzolt
2. Amúgy a szilveszter estém megint so hardcore volt, de idén először a barátommal töltöttem, szóval mégiscsak különleges volt
3. Kénytelen vagyok belátni, hogy most már tényleg muszáj leszek elmenni a fogorvoshoz. Félek tőle, mint állat, ráadásul alapból szorongok, úgyhogy nagyon vicces lesz. De már évek óta halogatom és egyre rosszabb lesz, és nem hagyhatom így a végtelenségig, szóval most megpróbálok valami normális fogorvost keríteni, aki tudja kezelni a pánikoló felnőtt embereket...
2017. január 01. 23:34
Azt hiszem le kéne állni a Hearthstone-nal.
nothingcanstopme
2017. január 02. 11:27
A barátom nem tud fütyülni, ezért beírta a Google-ba, hogy hogyan kell. Most minden módszert kipróbál épp... No comment, sírok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.