A mai napon szert is tettem az Éles tárgyakra Gillian Flynntől, azt hiszem, holnap neki is állok.
Mire gondoltok most? II.
2016. december 30. 17:56
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Tegnap összeírtam egy listát azokról a könyvekről, amiket 2017-ben el szeretnék olvasni, ez legalább 30 darab.
A mai napon szert is tettem az Éles tárgyakra Gillian Flynntől, azt hiszem, holnap neki is állok.
2016. december 30. 18:36
Rájöttem, mi a legnagyobb szívás abban, ha a kedvenc zenészeid a '80-as, '90-es években voltak a legaktívabbak (vagy akkor voltak pályájuk csúcsán)... Nem igazán akad normális minőségű koncertfelvétel/bármilyen felvétel a drágákról. Épp Skid Row videót nézek, és öcsém, meg tudnám számolni a pixeleket benne, de bezzeg Rachel cuki mosolyát már nem tudom kivenni.
A fangörlök legnagyobb problémáit hallották hölgyeim és uraim (főként hölgyeim), köszönöm figyelmüket!
A fangörlök legnagyobb problémáit hallották hölgyeim és uraim (főként hölgyeim), köszönöm figyelmüket!
12 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Beyla,
nothingcanstopme,
virgi09,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Jody,
InoriGothGirl,
CandUs,
Denna,
Alaine,
ilus1996
2016. december 30. 20:00
Már komolyan hányingerem ettől az egész újévesditől. Semmi másra nem jó az egész, csak arra, hogy a 12-16 nagy kislányok végre elszabadulhassanak otthonról és részegre igyák magukat... Szánalmas.
2016. december 30. 20:09
Idézet (AliceLiza @ 2016.12.30. 20:00)
Már komolyan hányingerem ettől az egész újévesditől. Semmi másra nem jó az egész, csak arra, hogy a 12-16 nagy kislányok végre elszabadulhassanak otthonról és részegre igyák magukat... Szánalmas. 
Igazad van!
2016. december 30. 20:50
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Sikeresen eljutottam Szegedre, tartottam egy nagyon jó bevásárló körutat azért, hogy szilveszteri ruhát vegyek magamnak, erre mégis egy piros-fekete kockás inggel jöttem haza.
Mondjuk ez mindig így van, eltervezem, hogy mit veszek magamnak, de végül egy totál más cuccal jövök haza. Mindegy, majd kérek kölcsön apum barátnőjétől valami ruhát és kész. Vagy nem tudom.
Majd kitalálok valamit. Még van időm.
Mondjuk ez mindig így van, eltervezem, hogy mit veszek magamnak, de végül egy totál más cuccal jövök haza. Mindegy, majd kérek kölcsön apum barátnőjétől valami ruhát és kész. Vagy nem tudom.
Majd kitalálok valamit. Még van időm.
2016. december 31. 08:33
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
2016. december 31. 13:38
2016. december 31. 16:16
Valaki szóljon a petárdázóknak, hogy az a szar még mindig illegális, mert most már kimegyek, és megütögetem őket egy lapáttal.
Komolyan nem értem, mit nem lehet azon felfogni, hogy tilos petárdázni, meg egyébként is, miért jó ez? Eldobod, durran, van más funkciója is? Ja, persze, kibszott menő leszel tőle, bocsi. Gyökerek.
Kiakadás vége, köszi a figyelmet.
Kiakadás vége, köszi a figyelmet.
2016. december 31. 16:39
Fogadjunk, hogy csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy egyszerűen nem tudom elrendezni a telefonban az alkalmazásaimat..
2016. december 31. 16:53
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
A pillanat, amikor a barátnőid csoportos skype megbeszélést hívnak össze az öltözék/smink megvitatása miatt, te pedig még mindig az otthoni mamuszodban és melegítődben nézed a hajkölteményeiket és a csini ruhájukat, a kedvenc plüssöddel az öledben.
(Nem sietek én sehova.
)
(Nem sietek én sehova.
2016. december 31. 17:09
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.12.30. 20:00)
Muszáj veled egyetértenem...
2016. december 31. 18:05
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Szerintem én vagyok az egyetlen a korosztályomból, aki ahelyett hogy s*gg részegre inná magát valamelyik szórakozóhelyen, inkább az egyébként is ritkán látott édesapjával tölti a szilvesztert.
Nem tudom miért olyan menő az, ha jól leisszuk magunkat, én már ezt inkább szánalmasnak gondolnám, hogy az év utolsó napján nem tud megfelelő mértéket tartani. És nem, nem azzal van a baj, hogy jól érzik magukat.. hanem arról, hogy túlzásba viszik.
Mindegy, lehet én rendelkezem valami hülye gondolkodás móddal.
Hát ez vanxd Én azért nem megyek el sehova, hogy menő ember legyek. Így is ritkán tudok jönni apumhoz, ennyit azért igazán megérdemel.
Btw ez a Démonok között 2 eléggé gagyi lett, sokkal jobbra számítottam, az ismerőseim mind azt mondták, hogy nem érdemes megnézni, mert nagyon félelmetes.. én konkrétan végig untam a filmet, apum pedig 2x bealudt rajta..
Ja és Boldog Új Évet Mindenkinek!
Nem tudom miért olyan menő az, ha jól leisszuk magunkat, én már ezt inkább szánalmasnak gondolnám, hogy az év utolsó napján nem tud megfelelő mértéket tartani. És nem, nem azzal van a baj, hogy jól érzik magukat.. hanem arról, hogy túlzásba viszik.
Mindegy, lehet én rendelkezem valami hülye gondolkodás móddal.
Hát ez vanxd Én azért nem megyek el sehova, hogy menő ember legyek. Így is ritkán tudok jönni apumhoz, ennyit azért igazán megérdemel.
Btw ez a Démonok között 2 eléggé gagyi lett, sokkal jobbra számítottam, az ismerőseim mind azt mondták, hogy nem érdemes megnézni, mert nagyon félelmetes.. én konkrétan végig untam a filmet, apum pedig 2x bealudt rajta..
Ja és Boldog Új Évet Mindenkinek!
2016. december 31. 18:15
gondolom én vagyok az egyetlen, aki nem csak a petárdát, hanem a tűzijátékot is rühelli. esküszöm megtérek jehovának, csak hagyják már abba. persze, szép meg látványos meg biztos tök jó szórakozás de hangos, és amikor már tíz helyen megy egyszerre a környéken, az idegesítő.
tegnap láttam pár gyereket, akik egymást hajigálták petárdával… gondolom, őket többet már nem látom
kicsit előre, de boldog új évet mindenkinek, igyatok helyettem is.
tegnap láttam pár gyereket, akik egymást hajigálták petárdával… gondolom, őket többet már nem látom
kicsit előre, de boldog új évet mindenkinek, igyatok helyettem is.
2016. december 31. 18:28
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát, mint mindig 20 éves létemre otthon maradok szilveszterkor. Ebben nincs semmi újdonság. Leszámítva azt, hogy anyám dolgozik ma este (mert a betegek bizony nem javulnak meg egy napra, hogy szabadnap legyen az ápolóknak), így apámmal vagyunk csak itthon. Ő vele meg még úgy sem érdekes, mert nála kimerül annyiba a mai nap ,hogy a tévé előtt ül, megvárja az éjfélt, koccintunk egyet aztán szerintem vagy tévét néz még egy kicsit vagy megy aludni. Anyámnak ilyenkor szoktam még segíteni a sütésben meg kártyázunk(römizhetnénk igazából apával ,de ketten nem jó), szóval....hát vele kissé hangulatosabb szokott lenni.
Helyette próbálom úgy feldobni a napot, hogy felmaradok 6-ig, míg anyu nem érkezik meg a munkából, amúgy is ritkán van az ,hogy fel vagyok egész éjszaka.
És amúgy sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden fórumozónak.
Helyette próbálom úgy feldobni a napot, hogy felmaradok 6-ig, míg anyu nem érkezik meg a munkából, amúgy is ritkán van az ,hogy fel vagyok egész éjszaka.
És amúgy sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden fórumozónak.
2016. december 31. 18:33
Jajj de hangosan robbantgatják ezeket a petárdákat! Annnyira idegesítő, és miért csinálják, ha tilos?
2016. december 31. 18:46
|
|
Gureka10queen of clubs |
|
Idézet (ariana gra de @ 2016.12.31. 18:33)
Jajj de hangosan robbantgatják ezeket a petárdákat! Annnyira idegesítő, és miért csinálják, ha tilos?
Pont azért, mert tilos. Azt hiszik, ettől igazán menők, és hogy számukra nincsenek szabályok. Az nem érdekli őket, hogy ilyenkor hány kutyus szökik el.
Undorító, de sajnos ez van. Én is majd 11 fele kimegyek a kiskutyusomhoz, hogy ne legyen egyedül. Mást én se tudok csinálni :/
2016. december 31. 19:58
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Tudom, már páran leírtátok, de annyira dühít, hogy most én is kipanaszkodom magam... Mi a jó istenért kell petárdázni már napok óta, és úgy nyomatni, mint az állat? Tűzijáték, oké, nem szeretem, de még mindig több értelme van, mint a petárdának. Mesélje már el nekem valaki, mire jó ez a szr, mert ép ésszel képtelen vagyok felfogni. Ráadásul tilos is, szóval még annyira sem értem. A másik, ami külön jó dolog, ha a szemed láttára, séta közben a tizenéves taknyok a kutyád elé dobják a petárdát, és amikor elküldöd őket a halálba, még ők vannak felháborodva, hogy miért nem szórakozhatnak!!! Emberek, ez komoly? Miért kell???
2016. december 31. 20:21
|
|
Nagisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 249 Csatolások: 10 Azonosító: 255003 offline
|
ismerősöm: van programod szilveszterkor? ha nincs akko-
én: van
én szilveszterkor:
8 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Szandi0820,
Elody,
Alaine,
Beyla,
LaDySmIth,
Mrs.Jack Frost,
Gureka10
2016. december 31. 20:50
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Látom nem vagyok egyedül..Nem szeretem a szilveszter,lényeget se látom(én szememmel)
petárda meg minek?nem tudom mennyibe kerül egy petárda,biztos sokba de amennyibe kerül egy petárba vehetnék belöle mit tudom én mennyi süteményt
oké,h szép a tűzijáték de azért ilyen hidegbe csodálkozom aki kimegy nézni,h hogy birja a hideget
inkább nézem az ablakból a tűzijátékot.
petárda meg minek?nem tudom mennyibe kerül egy petárda,biztos sokba de amennyibe kerül egy petárba vehetnék belöle mit tudom én mennyi süteményt
inkább nézem az ablakból a tűzijátékot.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.