Itt van mellettem a földrajz könyv, és arra vár, hogy lapozgassam, de őszintén szólva, már herótom van a tanulástól (pedig még sehol sem tartok). Meg annyi minden kavarog a fejemben, hogy képtelenség így új információt befogadni, aludni meg pláne nem tudok.
Igaz, még van 3 nap 2016-ból, de kicsit elgondolkodtam, és végül is arra jutottam, hogy a sok borzalom ellenére egy igen tartalmas és szép évet zárhatok magam mögött. Sikeresen leérettségiztem, felvettek oda, ahova szerettem volna menni, a nyarat a kedvenc városomban, Pécsett tölthettem az unokatesóimmal, egy fantasztikus gólyatáborban volt részem, csodás embereket ismertem meg az egyetemen, eljutottam a szépséges Prágába, a szilvesztert sem kell már itthon töltenem zenét hallgatva a szobámban, illetve a szüleimnek hála februárban életem legnagyobb kalandja vár rám, aminek már csak a gondolata is feldob. Persze voltak/vannak negatívumok is, amiket sajnos 2017-ben sem kerülhetek el, de próbálok nem rájuk gondolni. Már csak a vizsgákon legyek túl, istenem.
És mivel idén szerintem többet már nem jövök ebbe a topikba, így szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, és persze sok szerencsét a sorstársaimnak a vizsgákon!
Psyché, neked pedig szurkolok, hogy végre összejöjjenek a dolgok.