Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 27. 22:03 #461
- törölt felhasználó -    
Idézet (CandUs @ 2016.12.27. 21:17)
Szerintem én vagyok a világon az egyetlen, aki nem látott egy Star Wars filmet sem (csak félig egyet), de borzasztóan szomorú vagyok Carrie Fisher halála miatt. Sok interjút hallottam már vele, olvastam idézeteket tőle, és egy végtelenül őszinte, nagyszájú, humoros nőnek tűnt. Kedveltem őt nagyon. Isten nyugosztalja sad.gif

Semmi baj nincs ezzel, hisz nem csak színészként alkotott nagyot. Nagyon szomorú vagyok én is, hogy ilyen hirtelen elhunyt, hisz úgy tudta mindenki, sikerült túlélnie a szívrohamot. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Psyché
2016. december 27. 22:47 #462
- törölt felhasználó -    
Idézet (CandUs @ 2016.12.27. 21:17)
Szerintem én vagyok a világon az egyetlen, aki nem látott egy Star Wars filmet sem (csak félig egyet), de borzasztóan szomorú vagyok Carrie Fisher halála miatt. Sok interjút hallottam már vele, olvastam idézeteket tőle, és egy végtelenül őszinte, nagyszájú, humoros nőnek tűnt. Kedveltem őt nagyon. Isten nyugosztalja sad.gif

Én sem láttam egyetlen Star Wars filmet sem, sőt, Carrie-t sem ismertem (mentségemre legyen mondva, színészi körökben és filmek világában szinte egyáltalán nem mozgok), de sajnálom, ami történt sad.gif

Egyébként, anyukámék nagyon kedvesek voltak, hogy vettek nekem karácsonyra köntöst, ami jó meleg, tényleg, tök király ajándék, csak azt nem látták, hogy ez zebra mintás. Úgyhogy most itt ülök - szintén karácsonyi - rénszarvasos mamuszban, és Gáspár Győzis köntösben. Úgy érzem magam, mint egy menő vezér rohog.gif Amúgy a mai napom szörnyen produktív volt. Felkeltem, beszélgettem anyával, megkajáltam, lepihentem, felkeltem, beszélgettem anyával, nassoltam, és kockultam. Ez nagyon-nagyon gáz. Na de egyszer ilyen is kell :'D
7 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Denna, CandUs, Psyché, An_d_a, riri17
2016. december 27. 22:48 #463
Nagisa
Nagisa
visszatérő vendég

Státuszreylo
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 249
Csatolások: 10
Azonosító: 255003
emberek szilveszterkor: goodybe 2016! heart.gif thanks for the memories! heart.gif

én: 2016? mit is mondhatnék neke-
http://31.media.tumblr.com/ef88d152e5102048a538f2cc237cc19e/tumblr_mkqimsIvr61ruw1vso1_500.gif

Idézet (atlantique nord @ 2016.12.27. 22:03)
Semmi baj nincs ezzel, hisz nem csak színészként alkotott nagyot. Nagyon szomorú vagyok én is, hogy ilyen hirtelen elhunyt, hisz úgy tudta mindenki, sikerült túlélnie a szívrohamot. sad.gif

én komolyan bőgtem, pedig nem szoktam sírni sztárok halálán. unsure.gif inkább fel se megyek a tumblr féle oldalakra, mert megint rám hozzák a zokogást a képeikkel.
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Denna, Beyla, riri17, CandUs
2016. december 27. 23:36 #464
- törölt felhasználó -    
Még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy kisgyermekkori példaképem, Carrie Fisher elhunyt. Egyszerűen lehetetlen, hogy igaz legyen... nagyon drukkoltam neki, hogy a szívrohama után ne legyen baja, mert tényleg, egészen nyolc éves koromig Édesanyám és Édesapám, valamint Nagyszüleim, és még egy ember mellett ő volt az, akire istenigazából felnéztem, sőt, én még most is, úgy, hogy már nincsen köztünk, felnézek rá. Mert egy igazi példakép, egy ikon, egy legenda ment el. És pontosan ezért utálom 2016-ot; amiért olyan embereket vitt el, mint Carrie. cray.gif
Már mondtam párszor közösségi oldalakon a mai nap folyamán, de az Erő legyen veled, Carrie. heart.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Nagisa, Lil98, CandUs, Callieh
2016. december 28. 18:29 #465
Callieh
Callieh
♡ mrs.bieber ♡

Státuszlove yourself
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 5205
Csatolások: 3522
Azonosító: 260016
Idézet (Fylia @ 2016.12.27. 23:36)
Még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy kisgyermekkori példaképem, Carrie Fisher elhunyt. Egyszerűen lehetetlen, hogy igaz legyen... nagyon drukkoltam neki, hogy a szívrohama után ne legyen baja, mert tényleg, egészen nyolc éves koromig Édesanyám és Édesapám, valamint Nagyszüleim, és még egy ember mellett ő volt az, akire istenigazából felnéztem, sőt, én még most is, úgy, hogy már nincsen köztünk, felnézek rá. Mert egy igazi példakép, egy ikon, egy legenda ment el. És pontosan ezért utálom 2016-ot; amiért olyan embereket vitt el, mint Carrie. cray.gif 
Már mondtam párszor közösségi oldalakon a mai nap folyamán, de az Erő legyen veled, Carrie. heart.gif

cray.gif cray.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. december 28. 21:38 #466
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Én nem tudom, hogy ezzel a pálya- és egyetemváltással/újrafelvételivel miért vagyok ennyire büntetve, vagy mit csináltam, ami miatt már megint nem jön össze semmi, de hogy én életemben nem éreztem még magamat ennyire fojtogatva, az is biztos... Kijött egy olyan eredmény a magyar oktatásról, ami tipikusan mutatja, mennyire nem működik semmi ezen az ágazaton belül (is), de a pontszámok olyan irreálisan magasak, hogy az ötös érettségimmel örülhetek, ha fizetősre felvesznek. Az a rengeteg, érettségizett funkcionális analfabéta titkon ennyire zseni, hogy ilyen magasak a ponthatárok? Végigcsináltam már egy felvételit egy állami ösztöndíjas sikersztorival, de az idei újrajelentkezésemnél előbb érzem azt, hogy imádkoznom kell a szerencséért, minthogy a tudásommal kerülhessek be bárhová is... *politika off*
8 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, An_d_a, Szandi0820, CandUs, LaDySmIth, riri17, ilus1996
2016. december 28. 22:21 #467
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Vajon egyedül vagyok azzal, hogy már a hét elején arról álmodozom, hogy milyen jókat fogok aludni a hétvégén??? unsure.gif

Pluszban ma feltupíroztam a hajamat és hajlakkal fikszáltam, hogy kevésbé nézzen ki a fejem úgy, mint a sz*pott gombóc. Volt már hajlakk a fejemen, de most totál olyan érzésem van, mintha egy liter takony rászáradt volna a hajamra. blink.gif
7 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Psyché, CandUs, TheTruthAboutLove, riri17, kaliforhnia
2016. december 29. 03:15 #468
- törölt felhasználó -    
Itt van mellettem a földrajz könyv, és arra vár, hogy lapozgassam, de őszintén szólva, már herótom van a tanulástól (pedig még sehol sem tartok). Meg annyi minden kavarog a fejemben, hogy képtelenség így új információt befogadni, aludni meg pláne nem tudok.

Igaz, még van 3 nap 2016-ból, de kicsit elgondolkodtam, és végül is arra jutottam, hogy a sok borzalom ellenére egy igen tartalmas és szép évet zárhatok magam mögött. Sikeresen leérettségiztem, felvettek oda, ahova szerettem volna menni, a nyarat a kedvenc városomban, Pécsett tölthettem az unokatesóimmal, egy fantasztikus gólyatáborban volt részem, csodás embereket ismertem meg az egyetemen, eljutottam a szépséges Prágába, a szilvesztert sem kell már itthon töltenem zenét hallgatva a szobámban, illetve a szüleimnek hála februárban életem legnagyobb kalandja vár rám, aminek már csak a gondolata is feldob. Persze voltak/vannak negatívumok is, amiket sajnos 2017-ben sem kerülhetek el, de próbálok nem rájuk gondolni. Már csak a vizsgákon legyek túl, istenem. rolleyes.gif

És mivel idén szerintem többet már nem jövök ebbe a topikba, így szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni, és persze sok szerencsét a sorstársaimnak a vizsgákon! biggrin.gif

Psyché, neked pedig szurkolok, hogy végre összejöjjenek a dolgok. wink.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Psyché, Lil98, Beyla, riri17
2016. december 29. 03:58 #469
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Többek között arra, hogy még én is azt mondom, hogy 2016 leállhatna.

Valamint arra is, hogy tuti elvesztettem az alváshoz való képességemet. Túlságosan megszoktam az éjszakába nyúló tanulást... unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, LaDySmIth, riri17
2016. december 29. 13:33 #470
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Miért van az, hogy az orrom egyfolytában olyan, mintha el lenne dugulva, de nem igazán jön ki belőle semmi sem? Allergia lenne? Tán megfáztam megint -vagy még mindig? Esetleg a száraz levegő a lakásban? Vagy a szar gyomrom miatt? Ahhrrghh mad.gif De legalább 7 napja nem gyújtottam rá megint, és tegnap sokat is ittam -Annaék évzáró koncertje volt- és még így sem akartam rágyújtani. Jééj! cool.gif
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, Szandi0820, riri17
2016. december 29. 22:35 #471
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen, hogy már azóta fáj a fogam egy könyvre (Gillian Flynn: Éles tárgyak), hogy az Olvasol? II. topikban belefutottam egy tag véleményébe róla, és vééégre sikerült beszerezni. laugh.gif Apa testvére vette meg nekem, bár a borítójától nem lelkesedett, idézem: "Ezen egy penge van. Nem veszek neked ilyet. Keress valamit, ami normális." Szerencsére a barátnője végül rádumálta, hogy hiába akarna romantikus könyveket rám tukmálni, ha az olyanokat nem szeretem. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Beyla, riri17, Denna, LaDySmIth
2016. december 29. 23:56 #472
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Holnap megyek dolgozni, ötkor kelhetek, én meg éjfél környékén is a laptopot nyomkodom. F*sza. blink.gif Még két nap van a 2016-ból, és végre tiszta lappal lehet kezdeni. Minden összejött idén, minden. A magánéletem romokban hevert, kikötöttem a műtőasztalon, édesapám infarktus miatt kórházba került és még ki tudja, hogy mennyi sz*rság volt, csak most nem jut az eszembe. Nagyon sz*r volt az idei év, legalábbis számomra biztosan. Decemberben nem jutottam el a tetoválószalonba, ám úgy tervezem, hogy a 2017-et ezzel fogom indítani.
5 felhasználónak tetszik: Psyché, riri17, CandUs, Szandi0820, LaDySmIth
2016. december 30. 02:05 #473
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
anyámékkal szilveszterre hivatalosak vagyunk valami családi hülyeségre és egy csomóan ott lesznek, olyanok is akiket eddig csak temetésen láttam. mellow.gif 14 éves korom óta nem anyámékkal szilveszterezek, ráadásul ennyi rokont elviselni elég pár évente, idén meg már egyszer találkoztam velük. rolleyes.gif mindegy, a pozitívum az, hogy végre képes leszek rendesen megvárni az éjfélt és nem is fogok elaludni már fél 2kor egy pezsgősüveggel.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820
2016. december 30. 08:29 #474
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nincs is jobb egy jo kis reggeli foghuzasnal...oszintem en megkonnyebbultem vagy ot napja fajt az egyik tomott fogam de ugy hogy a falat meg az ereimet kapartam konkretan. arrol nem is beszelve hogy az arcom es a nyakam is olyan szinten fel vannak dagadva higy napok ita yoghurton elek mert nem birok se beszelni se nyelni rendesen. a fogproblemak valami kegyetlenek.
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, LaDySmIth
2016. december 30. 11:54 #475
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
https://thescene.com/watch/w/kit-harrington-on-having-a-birthday-the-day-after-christmas?source=player_...ayer_scene_logo

I can't believe he's real! _nevet.gif Szegény, csokis muffin, sose kap elég figyelmet. rolleyes.gif _nevet.gif
(BTW: Mi a telibevertszáncsengőspirosorrúlókukóért nem lehet megjegyezni, hogy a Haringtont egy r-rel írja? blink.gif Mentségükre legyen mondva, utólag javították, csak a linkben maradt a két r. omg.gif )
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, madeleine.
2016. december 30. 14:21 #476
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Amikor a nagybetűs Férfi profilképet vált, és a létező összes olyan dolgot belesűríti egy képbe, amiért te odáig vagy: borosta, bőrkabát, enyhén őszülő borzos haj, kis sejtelmes mosoly a szájszegletben, szemüveg... Komolyan ez olyan, mintha direkt miattam csinált volna ilyen képet rohog.gif blush.gif heart.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Jody, LaDySmIth, Psyché
2016. december 30. 14:21 #477
- törölt felhasználó -    
Az ünnepek alatt, a családunk új taggal bővült. Szeretném bemutatni nektek Mayát. biggrin.gif Hihetetlenül barátságos cicus, bár eddig csak velünk emberekkel, mert a kutyámat jól helyretette egy pofonnal, már az első napján. rohog.gif Ja, meg egyből befoglalta a kutya helyét, az meg csak nézett. xD Szóval azt hiszem el is dőlt, ki az úr a háznál... _nevet.gif
10 felhasználónak tetszik: Lil98, CandUs, Szandi0820, Grace Benning, Denna, Gureka10, Nagisa, LaDySmIth, Psyché, madeleine.
2016. december 30. 14:52 #478
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Nagyon jól bevackoltam magam egy jó kis horrorhoz, amit már el is kezdtem nézni, mikor apum barátnője beállított azzal az ötlettel, hogy menjünk el Szegedre, valami flancos valamire, ahova kikéne öltöznöm. Nos, miután megállapítottam, hogy a rövidnadrág+pulóver kombó nem igazán jó döntés, most azon filózgatok, hogyan varázsoljak magamból értelmes embert alig 10 perc alatt. Ötlet? laugh.gif
Btw totál kiment a fejemből, hogy holnap szilveszter, és egy darab értelmes ruhát nem hoztam magammal apuékhoz. Mindegy, majd ha elmegyünk Szegedre kikönyörgök egy bevásárló körutat. Probléma megoldva.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820
2016. december 30. 17:13 #479
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Jó kis szünetes napok, mikor egyébként tanulnom kéne/takarítani a holnapi buli miatt, de helyette a hatodikos kori kedvenc zenéimre partizok, facebookon nyomozok embereket és megállapítom, hogy az egyik évfolyamtársam kiköpött olyan mint Pitbull 110.gif
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Psyché, CandUs
2016. december 30. 17:26 #480
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Na ne, kezdődik. Elkezdődtek azok a régen várt petárdázások. (hiába is tilos, ugye bár, ez úgy látszik senkit sem zavar) angry.gif mert krvára szükség van. Csak a mai nap folyamán 7 bejelentés érkezett hozzánk, elszökött kutyák végett. (és kettőben eleve nem volt chip,így bemérni sem tudtuk őket) És ez még csak a kezdett, holnap lesz a folytatás. 4 már szerencsésen visszakerült a gazdáikhoz. bár első sorban ők (a gazdák) a felelősek, ilyenkor lehetne annyi ész bennük, hogy egy: nem engedik el az utcán őket, kettő pedig, hogy lehetne bennük annyi, hogy beviszik a házba erre az egy-két napra őket, hogy biztosra ne tudjanak kiszökni a kerítésen, ha olyan rossz állapotban van. reklamalo.gif azt hiszem a holnapi napom is esemény dús lesz. És remélem a sok rohadék petárdázó kcsognek leszakítja a kezét az a szr petárda. wink.gif
11 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, virgi09, Szandi0820, madeleine., Grace Benning, LaDySmIth, InoriGothGirl, CandUs, Denna, ilus1996
172 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!