Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 24. 17:48 #441
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bontorendo @ 2016.12.24. 17:29)
azon kattogtam egész nap, hogy két nap alatt annyit fogok enni, mint egy hét alatt, aztán megy a nyavalygás, mert meghíztam..  rohog.gif
ps. amúgy minden fórumozónak boldog karácsonyt kívánok!

Pont ezzel kapcsolatban akartam írni -most legalább tudok is hivatkozni valakire xd-, hogy mindenhol csak azt olvasni/hallani/látni, hogy mindenki azzal van elfoglalva, hogy sokkal többet eszik, iszik ilyenkor mint máskor szokott. Nem tudom, szerintem nemm több az, csak normálisabb, rendszeresebb. Mert általában hétköznap az ember reggelizik (vagy nem) pár falatot, aztán suliban vagy munkahelyen napközben eszeget valamit, egy szendvicset, megeszik kétszerre, esetleg egy péksütit vagy csokit, aztán otthon meg jól tele eszi magát vacsora címen aztán még nasizik.

Ehhez képest ilyenkor -vagy reggelizik az ember vagy nem xd- aztán nyugisan leül ebédelni, meg nyugisan leül vacsizni, közben néha sütizik... Összességében lehet nem több ez, csak egyszerre többnek tűnik, meg rendszeresnek és "megrémiszti" az embert. Bár kitudja, persze nem tagadom, lehet valaki tényleg többet eszik, mert most jobban van rá ideje, vagy mert "kötelező" (Ne bántsuk már meg nagyiékat, tudom én hogy megy ez rohog.gif ), de én magamon azt vettem észre hogy nem eszek többet. De kinek mi, csak ha már eszembe jutott ez az eszmefuttatás gondoltam leírom.

Egyébként, én is kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket! smileeee.gif beer.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, riri17, Lil98, Beyla
2016. december 24. 19:47 #442
- törölt felhasználó -    
Kellemes és békés ünnepeket kívánok mindenkinek! smileeee.gif
A családunk minden egyes tagja elégedett, és azt hiszem, Merlin a legjobban, aki nem is kaphatott volna jobb ajándékot a csomagolópapírnál és annál, hogy játszhatott kicsit a karácsonyfára való díszekkel wub.gif Persze, miután odadugtam az arcom hozzá, miközben a csomagolópapíron feküdt, ráugrott a fejemre (estére bepörgött teljesen) rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, riri17, LaDySmIth, Denna, Psyché, Lil98, Beyla, CandUs
2016. december 24. 20:08 #443
- törölt felhasználó -    
Minden kedves fórumozónak boldog karácsonyt kívánok! smileeee.gif

A mi fánk olyan kis csini lett. x3 Csálén áll, (félő, hogy eldől) csak később jöttünk rá, hogy nem mi faragtuk be bénán a tartóba, hanem amúgy nőtt ferdén. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, riri17, LaDySmIth, Psyché, Lil98, Beyla, CandUs
2016. december 24. 20:20 #444
- törölt felhasználó -    
Idézet (Flower...Love @ 2016.12.24. 20:08)
Minden kedves fórumozónak boldog karácsonyt kívánok! smileeee.gif
A mi fánk olyan kis csini lett. x3 Csálén áll, (félő, hogy eldől) csak később jöttünk rá, hogy nem mi faragtuk be bénán a tartóba, hanem amúgy nőtt ferdén. rohog.gif

Nyugi, a miénk is nagyon páratlan... barátommal minden szirsz*rt ráaggattunk, amit a dobozban találtunk, szóval van rajta az égősor mellett hatszáz-féle színű gömb, boa, egy gyöngysor, meg egyéb nyalánkságok, az egész olyan lett, mintha ráhánytak volna egy rakás giccset. rohog.gif Mondjuk nekünk tetszik, mert színes, meg annyira nem is túlzsúfolt. Talán. XD De ez van, ha ránk bízzák a fadíszítést. Míg mások gondosan ügyelnek, hogy azonos színű díszeket tegyenek rá, addig a miénk a szivárvány összes színében pompázik. _nevet.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, riri17, LaDySmIth, Lil98, Beyla, An_d_a, CandUs
2016. december 24. 21:10 #445
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
örülök, hogy a szenteste végre úgy telt, hogy nem veszekedtünk meg nem ordibáltunk egymással, hanem végre normálisan tudtunk ünnepelni. ez nagy szó, mert minden évben balhé van nálunk, főleg apám miatt, de végre idén ő is normális volt.
ééés kaptam mamuszcsizmát meg tigrises pizsit, ezekkel aztán tudok majd hódítani. spiteful.gif amúgy nekem az összes pizsim micimackó szereplőkkel van tele, bár van egy bocis is. blush.gif rohog.gif

szeretnék énis mindenkinek boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánni! laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lil98, Beyla, CandUs, Szandi0820
2016. december 24. 23:21 #446
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Habár elég döcögősen indult a karácsonyom (mamámat be kellett vinni a kórházba szívritmuszavar miatt), így éjjel 11-re megjött az ünnepi hangulat is - bár lehet ehhez a pár pohár Sex on the beach-nek is köze van. rohog.gif

Holnap érkezik a család, már előre félek. Rengetegen leszünk, halkan beszélni természetesen senki nem tud - vagy nem akar, 18 év alatt még nem jöttem rá melyik -, de legalább 2 hónap után újra láthatom az unokahúgom és a keresztfiam is itt lesz. laugh.gif

Amúgy, ha egy srác a válaszában nem ír hangulatjelet, az nem jelent semmit, ugye? Végre rávettem magam és írtam neki Facebookon, boldog karácsonyt kívántam, ő pedig egy Köszi. Neked is-t küldött válaszul. Lehet csak én kombinálom túl, sőt biztosan; de annyira örültem volna egy mosolygós fejnek vagy valaminek... unsure.gif

Egyébként kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek. beer.gif

3 felhasználónak tetszik: Beyla, LaDySmIth, Szandi0820
2016. december 24. 23:29 #447
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Az egész délutános sütés-főzésnek meg lett az eredménye, jól tele is zabáltam magamat, és ami a legfurcsább azaz, hogy most megkívántam a töltött káposztát. Csak enni nem merek, nehogy gyomorrontás legyen a vége. rohog.gif Egy csomó jó dolgot hozott a Jézuska, főleg annak a plüss-féleségnek örülök nagyon-nagyon, amibe bele tudom bújtatni a fonendoszkópomat. Iszonyúan ötletes, nagyon egyedi, és szerintem egy vérnyomás mérés is könnyebb feladat lesz egy-egy sírósabb gyermeknél. laugh.gif Szóval, én ezzel a cuki képpel szeretnék minden kedves fórumozónak boldog, békés karácsonyt kívánni!
4 felhasználónak tetszik: Lil98, CandUs, Szandi0820, Psyché
2016. december 24. 23:36 #448
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
mindenkinek kellemes ünnepeket beer.gif de csak, hogy ünneprontó legyek, karácsony holnaptól van, és ezt mindenkinek elmondtam, aki ma kívánt nekem boldog karácsonyt. eskü minden évben előbb kezdjük. #grincs

amúgy mi azzal töltöttük a szentestét hogy barátommal Ki nevet a végén?-eztünk egész este thumbsup.gif idén nem is ajándékozunk egymásnak (megegyezéssel), így csak a fadíszítés maradt, ami idén is fene cukcsi lett, nem hagyta, hogy teljesen fekete-fehér legyen sad.gif (ikeás drótspriálműfenyő rohog.gif ) ja meg a bejgli thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, TheTruthAboutLove
2016. december 25. 00:38 #449
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
végül úgy lett megbeszélve, hogy a hétvégén itthon maradok és csak az ünnepek után megyek anyáékhoz, meg egy napra apához mielőtt visszamenne németbe, így elég nyugis volt a napom, tudtam filmezni meg animézni is, majd felmentem a nagyszüleimhez és volt egy szerény karácsonyi kis vacsoránk. ajándékozást meg ilyeneket mondjuk már több éve nem igazán tartunk, max előtte-utána távolabbi rokonoknál. de akinek jelent még valamit a karácsony és szeretik is azoknak kellemes ünnepeket ^^
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. december 25. 09:25 #450
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Boldog Karácsonyt kívánok én is mindenkinek!

Nekünk tegnap este megvolt az első kör karácsony, jól sikerült, békés volt. Ma jön a keményebb kör, amikor keresztapámék utaznak fel vidékről -ettől kicsit jobban tartok. Remélem, nem alszanak fent, mert akkor keresztapám nem iszik és kisebb az esélye a balhénak.

Ja, és kaptam magamtól egy új fülhallgatót ajándékba, mert 23-án tönkrement a sajátom és én nem bírok BKV-n zene nélkül utazni, szóval 24-én reggel az első utam egy MediaMarkt volt biggrin.gif De olyan szép, rózsaarany színű a füldugó része *-*
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lil98, Szandi0820
2016. december 25. 23:43 #451
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, ki hogy látja de szerintem továbbra is ritka gáz karácsonykor megkérni valaki kezet. Ahogy barátnőm is mondaná, ez olyan "fogalamam sincs mit vegyek neked, hát megkérlek oszt cső". Nem tudom, de én ezen csak grimaszolni tudok.

Egyenként annyira fura, hogy meg tudja változtatni az embert egy pasi. Persze nem mindenkit, de engem annyira meg tud döbbenteni, hogy akiről gondolnám, hogy talán fog,.. az semmit nem változott. Akiről meg nem is sejteném az meg hozzám se szól. Biztos én is változtam anno valamennyit, de tudtommal egyik barátnőmmel sem vesztem össze a párom miatt... na mindegy, egyszer menjenek szét aztán majd futhat utánam, úgy fogom lerázni.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs
2016. december 25. 23:46 #452
- törölt felhasználó -    
Szar ize van a három hetes gumicukinak. Én mondom. :///
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2016. december 26. 00:27 #453
- törölt felhasználó -    
A szívem szakad meg. Egy újabb legenda távozott. Nyugodj békében, drága George! cray.gif
4 felhasználónak tetszik: CandUs, LaDySmIth, Szandi0820, Lil98
2016. december 26. 08:48 #454
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Én kiakadtam. Erre kell kelnem? Mi a szájbakúrt jó ég van itt? Ez a 2016 kritikán aluli. A karácsony sem lesz már többé olyan, mint eddig. Az élet iróniája basszus... Hát, ez tényleg George Last Christmas-e volt. Nyugodjék békében sad.gif
4 felhasználónak tetszik: Nagisa, LaDySmIth, Szandi0820, Lil98
2016. december 26. 16:50 #455
- törölt felhasználó -    
Tök durva, hogy ez a karácsony is eltelt... mellow.gif jó volt, barátommal együtt karácsonyoztam, letudtuk a rokonokat, sokat zabáltunk, de most itt ülök egyedül a szobában, mert barátom hazament, és csak holnapután jön, csokit zabálok és őszibaracklevet iszok, és baromira unatkozom dry.gif Amúgy meg hihetetlen, hogy mindjárt szilveszter. És aztán a vizsgáim... és aztán a következő félév. Oké, kikapcsolom az agyam, mielőtt bepánikolok cry.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Psyché
2016. december 27. 11:43 #456
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen, hogy túl vagyunk a karácsonyon. Az elmúlt három napban annyit ettem, hogy arra gondolni sem akarok. rohog.gif Viszont tegnap megjártuk Jánoshalmát, mama egyik testvérénél voltunk, jó volt.
Egyébként annyira vicces: honnan tudja egy dunaújvárosi, hogy mindjárt otthon van? Na szóval, sötét volt már, mikor jöttünk haza Jánoshalmáról, és másfél órás sötétség, meg autók reflektorfénye után arra figyeltem fel, hogy valami kibszottul füstöl, mire felragyogtam, hogy juhúú, mindjárt megérkezünk. Az az átkozott Vasmű ugyanis annyi füstöt bocsát ki magából, hogy simán észre lehet venni több, mint 15 km távolságból is (még a Pentele hídon sem mentünk át). Borzasztó. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lil98
2016. december 27. 12:48 #457
- törölt felhasználó -    
megintén
Annyira idegesítő, hogy az elmúlt két napban, mikor egy pillanatra sem ültem gépnél, annyi ötletem volt a történetemhez, hogy a komplett Harry Potter sorozatot is megszégyenítő hosszúságú sztorit tudtam volna írni, de most, hogy gépnél vagyok, az ihlet messziről elkerül. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2016. december 27. 12:51 #458
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Megkönnyebbülés a gyomromnak, és a pénztárcámnak, hogy vége az ünnepeknek, viszont én annál inkább sajnálom.
Sikeres karácsonyt tudhatok magam mögött, a család is kivételesen jól elvolt egymással, nem voltak viták se. ^.^
Viszont egyetlen egy sütire, vagy ételre se tudok ránézni. Életemben nem ettem még ennyit. :/
Viszont, továbbra sincs megállás, a mai nap még viszonylag pihenő nap, de holnap már megint ötfele kell rohangálnom. Úgy tűnik az újévbe ismét fáradtan lépek be. :/
1 felhasználónak tetszik: Psyché
2016. december 27. 21:06 #459
- törölt felhasználó -    
Én értem, hogy a sors el kívánta cseszni az életemet, de legalább a legjobb barátnőmet ne venné el.. cry.gif
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2016. december 27. 21:17 #460
CandUs
CandUs
perfect imperfection

Szerintem én vagyok a világon az egyetlen, aki nem látott egy Star Wars filmet sem (csak félig egyet), de borzasztóan szomorú vagyok Carrie Fisher halála miatt. Sok interjút hallottam már vele, olvastam idézeteket tőle, és egy végtelenül őszinte, nagyszájú, humoros nőnek tűnt. Kedveltem őt nagyon. Isten nyugosztalja sad.gif
7 felhasználónak tetszik: Jody, LaDySmIth, Lil98, Szandi0820, TheTruthAboutLove, riri17, kaliforhnia
172 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!