Idézet (Bontorendo @ 2016.12.24. 17:29)
azon kattogtam egész nap, hogy két nap alatt annyit fogok enni, mint egy hét alatt, aztán megy a nyavalygás, mert meghíztam..
ps. amúgy minden fórumozónak boldog karácsonyt kívánok!
ps. amúgy minden fórumozónak boldog karácsonyt kívánok!
Pont ezzel kapcsolatban akartam írni -most legalább tudok is hivatkozni valakire xd-, hogy mindenhol csak azt olvasni/hallani/látni, hogy mindenki azzal van elfoglalva, hogy sokkal többet eszik, iszik ilyenkor mint máskor szokott. Nem tudom, szerintem nemm több az, csak normálisabb, rendszeresebb. Mert általában hétköznap az ember reggelizik (vagy nem) pár falatot, aztán suliban vagy munkahelyen napközben eszeget valamit, egy szendvicset, megeszik kétszerre, esetleg egy péksütit vagy csokit, aztán otthon meg jól tele eszi magát vacsora címen aztán még nasizik.
Ehhez képest ilyenkor -vagy reggelizik az ember vagy nem xd- aztán nyugisan leül ebédelni, meg nyugisan leül vacsizni, közben néha sütizik... Összességében lehet nem több ez, csak egyszerre többnek tűnik, meg rendszeresnek és "megrémiszti" az embert. Bár kitudja, persze nem tagadom, lehet valaki tényleg többet eszik, mert most jobban van rá ideje, vagy mert "kötelező" (Ne bántsuk már meg nagyiékat, tudom én hogy megy ez
Egyébként, én is kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket!

4 felhasználónak tetszik: