Azt hiszem, hogy hanyagolnom kell a betiltott horrorfilmek előzeteseinek nézését, két napja rettegek.
Amúgy tényleg nincs karácsony balhé nélkül. Mamám és a 22 (!) éves unokanővérem között kialakult egy kis konfliktus (na jó, hatalmas konfliktus), amiért a mamám nem hívta át őt karácsonyfát díszíteni. Na most, minden évben úgy csináljuk, hogy én és az unokanővérem segítünk feldíszíteni a mamám fáját, idén viszont csak engem hívott át. Amíg ott voltam, azon kívül, hogy ne hívjuk őt át és ne is beszéljünk vele, mást nem hallottam. Aztán hazaértem, már kaptam is Messengeren az üzenetet unokanővéremtől, hogy ő miért nem jöhetett, mennyire rosszul esik ez neki, ő most felhívja a mamát és megmondja neki a magáét. Meg is mondta, utána már engem hívott a nagyanyánk, hogy mit beszéltünk, miért beszéltünk, utána pedig felváltva jöttek az üzenetek és a hívások....

Mostanra már mindegyik lenyugodott szerencsére, bár ezt most szépen le is kopogom. Viszont nem igaz ám, hogy 22 évesen ennyire ki kell akadni, amiért egyszer nem hívják át díszíteni...