szerintem az itt lévő emberek nagyon szerethetnek engem
Őszintén fogalmam sincsen, hogy pár ember mégis mi a fenét érez néha. Mint már tegnap írtam, két ember a környezetemben egy közel egy éves barátságnak két nap alatt véget vetett, az egyik fél számáról (akit nekem már hét éve van balszerencsém ismerni, és meg kell mondjam, nem bírjuk egymást) pedig azóta megy az utálkozás, a semmibe- vagy lenézés, a szitkozódás, és a kibeszélés. Ezzel még nem is lenne baj, mert ha a barátnőm megkérne rá, akkor szívesen megmondanám kedves Másik Félnek, hogy
Hé, azért mert ötvencentis kivágást hordasz, nem fognak többen szeretni., úgysem úgy ismernek, hogy magamban tartom a gondolataimat.
De az, hogy kedves Másik Fél már minden embertől konkrétan undorodik, aki a barátnőmhöz köthető?

mivel mi, kedves Másik Féllel közel ugyanott (nagyjából öt utca különbségre) lakunk, néha ugyanazzal a busszal járunk haza, már ha neki, vagy nekem nincs edzésünk. Viszont, ha arra kerül sor, hogy véletlenül egymással kell megosztanunk a levegőt, akkor jól elbeszélgetünk, általában az ő lányos-manikűrös-pasis ügyeiről, amik bár engem kissé sem érdekelnek, nem fogom felvetni, hogy
Hé, haver, beszélgessünk már értelmes témáról!, mert nehezére esne ilyesmiről társalogni. Lényeg a lényeg, hogy néha napján, ha muszáj, elviseljük egymás társaságát.
a történet további részéhez tudni kell, hogy abban a buszmegállóban, ahonnan az én/a mi buszom/buszunk indul, több járat is megáll, illetve indul és áll meg.
Nos, Másik Fél gyűlölete addig kiterjedt, hogy nem volt képes elviselni engem öt perc erejéig, inkább felszállt egy olyan buszra, ami igaz, hogy minimum ötszáz méterrel odébb áll meg, mint ami neki jó lenne, de inkább nem kíván társalogni velem. Ezt elmeséltem a barátnőmnek, és a telepátia meg a sok, együtt töltött idő után mindkettőnknek csak egy szó jutott eszünkbe, ráadásul egyszerre:
szánalmas.
És komolyan, ennyire gyerekes ki tud lenni nyolcadikban?
De, hogy ne csak hisztizzek mindig, már három videóötletem is van, és egyszerűen képtelen vagyok kivárni azt a pillanatot, hogy apukám végre kimondja, hogy ez a laptop az enyém.

már most szerelmes vagyok olyan videókba és jelenetekbe, amik meg sem történtek. Hogy van ez.