Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 20. 01:42 #381
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Igazából kezdek rájönni, hogy a felsőoktatás nem nekem való. rohog.gif

Alapjáraton is elég stresszelős típus vagyok, az utóbbi egy hónapban viszont kimaxoltam az átlag tűrőképességem. Ez párosul a maximalizmusommal, vagyis legrosszabb esetben a négyest vagyok hajlandó elfogadni zh/vizsga eredménynél, viszont ebből kifolyólag szinte semmit nem alszom. Jelenleg is tanulok igazából, habár tudom, hogy nem kéne, hisz érzem, hogy jelenleg minimum hármas szinten mozog a tudás a következő vizsgám anyagából, de ugye még nem ötös. Szívesebben aludnék, mert reggel hatkor kelek(gólyaként egyik szakon, másik szakon szakdogához az anyag nem gyűjti össze magát, így hát menni kell "terepre" pardon.gif )
Én pedig ismerem magam, szerdáig teljesen túl fogom hajtani magam a jó jegy érdekében, viszont csak egyre kimerültebb leszek. mellow.gif

De hogy legyen egy kis jó is, ne csak panaszkodjak: ma, vagyis tegnap sikerült beszereznem pár új sminkterméket. Év elején ismerkedtem meg közelebbről azzal, hogy mint lány, sminkelni is van lehetőségem, és igazából jó szórakozásként tekintek rá. Szeretek rajzolni, és úgy érzem, így kicsit kamatoztathatom ezt a tudásomat is. laugh.gif Aminek pedig külön örülök, hogy a kedvenc sminkmárkám (Catrice heart.gif) limitált kiadású darabjaiból végre sikerült beszereznem pár terméket. Olyan régóta vadászom rájuk. wub.gif
9 felhasználónak tetszik: Beyla, Psyché, Inori, Lil98, MadHatter, CandUs, Szandi0820, LaDySmIth, ilus1996
2016. december 20. 12:46 #382
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Hogy én mennyire szidom a gimnáziumi biológia tanáromat, te jó ég! Felvettem egy bioszos tárgyat kötelezően választhatókból. Tiszta gimnáziumi biológia az egész, és hát a tudásom körülbelül egyenlő a nagy nullával, köszönhetően a tanár úrnak... Tényleg semmit nem tanultunk, és ennek most jön ki az eredménye. Én aláírom, hogy humán tagozatosok voltunk és a reál tárgyak nem voltak az erősségeink, de az alapvető dolgokkal nem vagyok tisztában... Vicces lesz így növénytanból, állattanból és ökológiából írni...
8 felhasználónak tetszik: Beyla, LaDySmIth, Psyché, Inori, Lil98, MadHatter, Szandi0820, ilus1996
2016. december 20. 13:12 #383
- törölt felhasználó -    
A Rockpince dobott egy sms-t, hogy a rendelésemmel kapcsolatban beszélnünk kéne, vegyem fel velük a kapcsolatot. Szuper, de ember, hogy vegyem fel a kapcsolatot, ha már kétszer hívtam őket, és cseszik felvenni? rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Inori, Lil98, MadHatter, CandUs, Szandi0820, Jody, ilus1996
2016. december 20. 14:55 #384
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Valaki magyarázza már el nekem, hogy milyen logika alapján működik az a jelenség, amikor az x számú farmernadrág egyértelműen szűk rám, viszont a következő, eggyel nagyobb számba pedig kétszer is beleférnék. Vagy az, hogy alig találni olyan hosszú szárú farmert, aminek nem hatalmas a dereka és a feneke is? Most mit csináljak, ha hegyi levegőn élek és hosszabbak a lábaim? mellow.gif
9 felhasználónak tetszik: Elody, CandUs, Fannycska999, Beyla, forever.romanci, LaDySmIth, Lil98, Szandi0820, ilus1996
2016. december 20. 15:29 #385
Nagisa
Nagisa
visszatérő vendég

Státuszreylo
Hozzászólás: 249
Csatolások: 10
Azonosító: 255003
ma el kell mennem egy 'buli féleségbe' amihez semmi kedvem, de a jó szívem nem tudott nemet mondani a meghívásnak. ráadásul fel kellesz vennem a 'normális ember' szerepemet, mivel ők még nem ismerik az 'igazi énemet'. rofl.gif nagyon jó lesz... wacko.gif
10 felhasználónak tetszik: Elody, CandUs, MadHatter, Fannycska999, Szandi0820, Lil98, Jody, silenc, menthol, ilus1996
2016. december 20. 16:35 #386
- törölt felhasználó -    
Már-már ijesztően macskamániás vagyok, és erre gyakran rájövök rohog.gif Eddig is volt cicánk, állatok között nőttem fel, de eddig három olyan cicuskám volt, akik be is jöhettek a házba. Ebből az elsőt sajnos hat év után veszítettem el, a második pedig átköltözött a szomszédba... jelenleg a harmadik cicám lakik nálunk, egy éve fogadtam be, és még mindig emlékszem arra a napra, mikor hazabuszoztam vele. Tök poén volt, mert ölbe vittük a macskát, és csak addig raktuk be egyik barátom táskájába, ameddig felszálltunk a buszra, és hát baromira élvezte a cica. Pont találtam róla kiskori képet, hihetetlen, milyen kis töpörtyű volt, mikor hazahoztam, ma meg már vagy ötször akkora (köszönhetően a télnek is). De azóta, hogy így van cicánk, egyébként minden macskát imádok, ma is megsimiztem a három házzal odébb lakó cicát, meg úgy általában meg szoktam őket, ha látok egy barátságosat az utcán. Nagyon szeretnék majd még egy cicust, de ez egyelőre nem nagyon fog összejönni :/ de célom legalább két macska wub.gif
Amúgy itt egy kiskori kép a törpimről, hihetetlen, hogy megnőtt:
8 felhasználónak tetszik: CandUs, MadHatter, Denna, Beyla, LaDySmIth, Szandi0820, Lil98, ilus1996
2016. december 20. 16:39 #387
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szabe @ 2016.12.20. 16:35)
Már-már ijesztően macskamániás vagyok, és erre gyakran rájövök  rohog.gif Eddig is volt cicánk, állatok között nőttem fel, de eddig három olyan cicuskám volt, akik be is jöhettek a házba. Ebből az elsőt sajnos hat év után veszítettem el, a második pedig átköltözött a szomszédba... jelenleg a harmadik cicám lakik nálunk, egy éve fogadtam be, és még mindig emlékszem arra a napra, mikor hazabuszoztam vele. Tök poén volt, mert ölbe vittük a macskát, és csak addig raktuk be egyik barátom táskájába, ameddig felszálltunk a buszra, és hát baromira élvezte a cica. Pont találtam róla kiskori képet, hihetetlen, milyen kis töpörtyű volt, mikor hazahoztam, ma meg már vagy ötször akkora (köszönhetően a télnek is). De azóta, hogy így van cicánk, egyébként minden macskát imádok, ma is megsimiztem a három házzal odébb lakó cicát, meg úgy általában meg szoktam őket, ha látok egy barátságosat az utcán. Nagyon szeretnék majd még egy cicust, de ez egyelőre nem nagyon fog összejönni :/ de célom legalább két macska  wub.gif 
Amúgy itt egy kiskori kép a törpimről, hihetetlen, hogy megnőtt:

Jujj de cuki wub.gif
2016. december 20. 17:21 #388
Inori
Inori
visszatérő vendég

StátuszLéket kapott a létezésem hülye hajója.
Hozzászólás: 116
Csatolások: 0
Azonosító: 202686
Mi sem felemelőbb érzés, mint négy nappal Karácsony előtt fizika témazáróra tanulni, amit az utolsó tanítási napon írunk. Most aztán nagyon karácsonyi hangulatom van, mit ne mondjak. rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, MadHatter, Fannycska999, Denna, forever.romanci, Lil98, ilus1996
2016. december 20. 18:02 #389
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (abacaxi @ 2016.12.19. 23:19)
Vajon mennyi az esélye annak, hogy holnap átmegyek a vizsgán úgy, hogy tanulás helyett Agymenőket nézek? think.gif

Fogalmam sincs, de most olyan büszke vagyok rád, hogy csak egyet tudok mondani: FOLYTASD! biggrin.gif (ilyen, amikor az ember fanatikus)

ON: Erősen gondolkozom ezen a jogász képzésen, de megint bukkanókba ütközöm. Még meglátjuk, mit hoz a jövő, sok jót egyenlőre nem ígér.
A jó hír, hogy viszont eddig három vizsgám volt, mindhárom négyes lett, az egyik pedig azért, mert az avantgárd irányzatok helyett a kommunizmusról és Fitzgerald novellásköteteiről beszélgettettünk a proffal laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, MadHatter, Fannycska999, Beyla, Lil98, ilus1996
2016. december 20. 18:16 #390
- törölt felhasználó -    
Idézet (Inori @ 2016.12.20. 17:21)
Mi sem felemelőbb érzés, mint négy nappal Karácsony előtt fizika témazáróra tanulni, amit az utolsó tanítási napon írunk. Most aztán nagyon karácsonyi hangulatom van, mit ne mondjak.  rohog.gif

Mi holnap gofrit sütünk ofővel, aztán karácsonyi műsort nézünk. rohog.gif
On: Nagyon kezdem azt érezni, hogy a pszichológushoz járást nem nekem találták ki. Még csak kétszer voltam, és legutóbb elismerően nyilatkoztam róla, de most megrendültem egy kicsit. Egyszerűen nem tudok megnyílni neki, csak hümmögök a legtöbb kérdésre, sokszor mondom, hogy "nem tudom", miközben tudom a választ, csak épp képtelen vagyok épkézláb mondatot összerakni... Ráadásul néha a kérdéseit sem értem meg. Nagyon nem megy ez a szóbeli kommunikáció... unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: Inori, Szandi0820, Elody, MadHatter, Fannycska999, Lil98, LaDySmIth, ilus1996
2016. december 20. 18:36 #391
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (Inori @ 2016.12.20. 17:21)
Mi sem felemelőbb érzés, mint négy nappal Karácsony előtt fizika témazáróra tanulni, amit az utolsó tanítási napon írunk. Most aztán nagyon karácsonyi hangulatom van, mit ne mondjak.  rohog.gif

Mi irodalomból vagyunk ugyanígy rohog.gif élvezet

amúgy sincs karácsonyi hangulatom, most éppen azon aggódom h a telefonom mikor fog tönkremenni... kijött egy olyan hibája, ami relatíve ritka, de a Samsung tud róla, előfordul régebbi szériáknál, de nem tudják h mi okozza, se javítani... éljen reklamalo.gif ráadásul a laptopom is kezd meghalni...
10 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Inori, Szandi0820, CandUs, MadHatter, Fannycska999, Denna, Beyla, Lil98, ilus1996
2016. december 20. 18:38 #392
- törölt felhasználó -    
Idézet
Mi irodalomból ugyanígy rohog.gif

Szintén... dry.gif
2016. december 20. 21:27 #393
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Avassatok szentté pls. Körülbelül négy órán át robotoltam a konyhában, mert holnap osztálykarácsonyozunk, és annyi mézeskalácsot süssek amennyivel a 34 fős osztályom + a barátaim bőven eltelnek. Az elején még lett volna kedvem nassolni, de a végére ott tartottam, hogy ha csak ránéztem egy mézeskalácsra elment minden életkedvem rohog.gif Aztán még ki kellett ganéznom a konyhát, meg magamat is le kéne porszívóznom valahogy, mert szinte már eggyé váltam a liszttel.
8 felhasználónak tetszik: Inori, Beyla, Szandi0820, LaDySmIth, nothingcanstopme, Lil98, MadHatter, ilus1996
2016. december 20. 21:32 #394
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Szerintem ez a hét feltűnően lassabban múlik, mint az előzőek. Nem tudom, hogy máshol hogy van, de nálunk pénteken lesz az utolsó tanítási nap és akkor ér véget a félévünk, de még 23-án keményen felelünk belgyógyászatból, pedig a negyedik óráig minden jegyet le kellene zárni. Ja, meg a másik, hogy miért kell mind a hét darab 45 perces órát megtartani, ha negyedik óra után úgyis csak néznénk egymást vagy beszélgetnénk? Halottak napján is rendes tanítás volt amúgy, meg őszi szünetünk sem szokott lenni (tavaszi sem). dry.gif

Tudom, sok a gond, csak elég bosszantó és nagyon fontos lenne, mivel haza akarok menni mézeskalácsot díszíteni, mielőtt a kedves fivérem megeszi a kalácsot, de a cukormázat is, mint eddig minden évben. mellow.gif
5 felhasználónak tetszik: Inori, Szandi0820, CandUs, Lil98, ilus1996
2016. december 20. 22:33 #395
- törölt felhasználó -    
szerintem az itt lévő emberek nagyon szerethetnek engem blush.gif
Őszintén fogalmam sincsen, hogy pár ember mégis mi a fenét érez néha. Mint már tegnap írtam, két ember a környezetemben egy közel egy éves barátságnak két nap alatt véget vetett, az egyik fél számáról (akit nekem már hét éve van balszerencsém ismerni, és meg kell mondjam, nem bírjuk egymást) pedig azóta megy az utálkozás, a semmibe- vagy lenézés, a szitkozódás, és a kibeszélés. Ezzel még nem is lenne baj, mert ha a barátnőm megkérne rá, akkor szívesen megmondanám kedves Másik Félnek, hogy Hé, azért mert ötvencentis kivágást hordasz, nem fognak többen szeretni., úgysem úgy ismernek, hogy magamban tartom a gondolataimat.
De az, hogy kedves Másik Fél már minden embertől konkrétan undorodik, aki a barátnőmhöz köthető? huh.gif mivel mi, kedves Másik Féllel közel ugyanott (nagyjából öt utca különbségre) lakunk, néha ugyanazzal a busszal járunk haza, már ha neki, vagy nekem nincs edzésünk. Viszont, ha arra kerül sor, hogy véletlenül egymással kell megosztanunk a levegőt, akkor jól elbeszélgetünk, általában az ő lányos-manikűrös-pasis ügyeiről, amik bár engem kissé sem érdekelnek, nem fogom felvetni, hogy Hé, haver, beszélgessünk már értelmes témáról!, mert nehezére esne ilyesmiről társalogni. Lényeg a lényeg, hogy néha napján, ha muszáj, elviseljük egymás társaságát.
a történet további részéhez tudni kell, hogy abban a buszmegállóban, ahonnan az én/a mi buszom/buszunk indul, több járat is megáll, illetve indul és áll meg.
Nos, Másik Fél gyűlölete addig kiterjedt, hogy nem volt képes elviselni engem öt perc erejéig, inkább felszállt egy olyan buszra, ami igaz, hogy minimum ötszáz méterrel odébb áll meg, mint ami neki jó lenne, de inkább nem kíván társalogni velem. Ezt elmeséltem a barátnőmnek, és a telepátia meg a sok, együtt töltött idő után mindkettőnknek csak egy szó jutott eszünkbe, ráadásul egyszerre: szánalmas.
És komolyan, ennyire gyerekes ki tud lenni nyolcadikban?

De, hogy ne csak hisztizzek mindig, már három videóötletem is van, és egyszerűen képtelen vagyok kivárni azt a pillanatot, hogy apukám végre kimondja, hogy ez a laptop az enyém. wub3.gif már most szerelmes vagyok olyan videókba és jelenetekbe, amik meg sem történtek. Hogy van ez. angel2.gif
4 felhasználónak tetszik: Inori, Lil98, Szandi0820, TheTruthAboutLove
2016. december 20. 23:29 #396
- törölt felhasználó -    
Idézet (abacaxi @ 2016.12.19. 23:19)
Vajon mennyi az esélye annak, hogy holnap átmegyek a vizsgán úgy, hogy tanulás helyett Agymenőket nézek? think.gif

Éééééss 4-es lett. pompom.gif

Amúgy csak velem van az, hogy mikor reggel úgy kelek fel, hogy legszívesebben vonat elé vetném magam, akkor végül mindig egy nagyon jó napom lesz? De ha meg kipihenten, frissen, jókedvvel indítom a napot, akkor meg biztos történik valami ritka sz.r dolog. Én ezt már nem értem. mellow.gif
7 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, Szandi0820, CandUs, nothingcanstopme, Denna, ilus1996
2016. december 21. 12:00 #397
- törölt felhasználó -    
Néha komolyan úgy érzem, hogy nem is anyám az anyám hanem kerianyum. De tényleg. Hihetetlen, hogy "krízishelyzetekben" jobban megért anyukám testvére, mint a saját anyám... És nagyon sokszor ez van. Legyen szó csak apró dolgokról, pl jól áll e nekem egy ruha, vagy kicsit nagyobb dolgokról, hogy milyen telót érdemes venni...

És egyébként is már a hócipőm is ki van néha anyámmal. Elvrája, hogy legyen önálló, de amikor olyan döntést hozok, amibe őt nem avatom bele, akkor meg meg a hiszti, hogy miért nem tudtam őt is megkérdezni.

Komolyan, januárban vagy februárban költözök innen el a p*csába mert már kezd nagyon elegem lenni, kb úgy mindenből. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820
2016. december 21. 12:10 #398
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
A világ nyolcadik csodája lesz, ha bioszból átmegyek és meglesz a kettes. 10 percem volt átállni földrajzról bioszra -úgy, hogy közben a rossz épületben mentem fel a 4. emeltre és egész idő alatt csak rohantam, mint egy őrült- és nem igazán volt sikeres ez az átállás, hogy őszinte legyek. Sokszor a földrajzos cuccot kezdtem el társítani a kérdéshez, nem a biológiai oldalát :sir: Ha meglesz ez a tárgyam, én leiszom magam esküszöm februárban rohog.gif

Ja, és csak napi én: kiborítottam egy pohár kólát az ágyamra...
6 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, Fannycska999, Szandi0820, LaDySmIth, ilus1996
2016. december 21. 13:29 #399
- törölt felhasználó -    
Ma megvettem a decemberi-januári Hammerworld-öt, és, bár az újság egyre bénább (nincs XY akták rovat, a Klasszikust is kiszedték, szörnyű), a CD melléklettel jól elvagyok. Egyelőre csak a Moby Dick Kegyetlen évekjénél tartok, de azt kell mondjam, Smiciék jól összehozták, hihetetlen, hogy ezek a dalok örök érvényűek. Az album megjelenésekor is igazak voltak, meg most, az újrakiadásnál is. Nem mellesleg jól újra lett gondolva. laugh.gif A másik CD-re még nem került sor, de merem remélni, hogy kivételesen egy olyan CD-t dobtak hozzá, ami még jó is, mert őszintén szólva az eddigiek többsége siralmas volt.
Plusz pontot érdemelnek azért is, hogy bedobták az első Hammerworld számot színesben nyomtatva. Volt vagy 10 oldal. rohog.gif Jó, nem fikázzuk őket, legalább vannak. Csak tegyék vissza a Klasszikus rovatot. Légysziiiiii.
Szerk.: Jéé, a másik CD is hallgatható. Dedurva.
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, CandUs, ilus1996
2016. december 21. 16:45 #400
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Végre pihi van, decemberre minden vizsgát letudtam. heart.gif Jön a karácsony, sütemények, ALVÁS, kell ennél több? biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Beyla, Lil98, LaDySmIth, Szandi0820, Psyché, ilus1996, Inori
172 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!