Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 16. 14:40 #341
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Én úgy érzem hatalmas bölcsnek születtem, mivel így 20 évesen már a negyedik bölcsességfogam próbálkozik kinőni. Tudtam ,hogy bölcs vagyok, de hogy ennyire? rohog.gif
12 felhasználónak tetszik: silenc, LaDySmIth, exoverdose, Jody, CandUs, MadHatter, Szandi0820, ienski., Syden, Lil98, Kincses Bogi, Beyla
2016. december 16. 16:34 #342
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Ma sikerült összefutnom a volt évfolyamtársammal.. És hát igen, annyira látszik, hogy nem egy suliba járunk. Ő cigivel a szájában, másikban a telefon, és nyávogós hangon megszólal, hogy sziaa, majd legyint egyet a cigijével.. Nem baj, legalább köszönni tudott. Csak valaki mondja már el nekem, hogy miért menő az, ha egy 15 éves dohányzik?? Jankával ezt vitattuk vagy 1 órán keresztül a pano-ba, de nem jöttünk rá..sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Syden, Kincses Bogi
2016. december 16. 16:44 #343
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gureka10 @ 2016.12.16. 16:34)
Csak valaki mondja már el nekem, hogy miért menő az, ha egy 15 éves dohányzik??

Még a 15 egy egész szép szám. Nálunk a 12-13 évesek is nyomják az ipart rendesen. Aztán rám néztek furán, mivel megbámultam őket, miközben a cigivel üzleteltek... egy élmény volt.
5 felhasználónak tetszik: Fannycska999, TheTruthAboutLove, Syden, Kincses Bogi, Beyla
2016. december 16. 17:21 #344
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Mielőtt vasárnap megjelent a bejegyzés a hétfői bejelentésről, 2 dolog futott át az agyamon. 1., irány Krakkó vagy NovaRock 2., de az lenne a legjobb, ha ők jönnének. biggrin.gif Az előzenekar is fantasztikus.
Annyira boldog voltam/vagyok. wub.gif Bécs nem jött össze 3 éve..
14 felhasználónak tetszik: Fannycska999, LaDySmIth, Denna, Psyché, CandUs, MadHatter, Szandi0820, ienski., Syden, Lil98, itsjustme, Beyla, ilus1996, lucymharding
2016. december 16. 18:18 #345
- törölt felhasználó -    
Nagy nehezen elmásztam ruhát venni, de segítségét kellett kérnem az eladóstól, hogy bizonyos ruhadarabot hol találok, mert vagy háromszor körbe kolbászoltam a boltot. A segítség a részéről az volt, hogy megmutatta nekem, majd megkritizálta a választásom, hogy miért ez a szín, miért az az anyag, szabás. Ki a franc kérdezte, hogy neked tetszik e vagy sem? Ha meg borzalmasan áll rajtam, az már az én keresztem, nekem akkor is tetszik. Értem, hogy ez a dolguk, de a "Minek neked fekete mindenből? Temetőbe mész? De amúgy én is a sötét ruhákat szeretem." után elküldtem volna A(z édesanyjába)laszkába. Inkább felkotrom az egész üzletet egyedül, vagy megtérek és fohászkodom Istenhez, hogy mutasson irányt az üzletben, de így inkább ne segítsen senki. Már tudom miért (is) nem szeretek vásárolni..
7 felhasználónak tetszik: Denna, CandUs, exoverdose, Szandi0820, Syden, itsjustme, ilus1996
2016. december 16. 23:43 #346
Nagisa
Nagisa
visszatérő vendég

Státuszreylo
Hozzászólás: 249
Csatolások: 10
Azonosító: 255003

ÉN: Látom semmi érdekes nincs az interneten, megyek inkább kitakarítom a szobámat.

YOUTUBE:
http://i66.tinypic.com/j63p06.jpg

ÉN:
http://i.perezhilton.com/wp-content/uploads/2013/04/tumblr_mfvpd83gsp1s1k3jho1_400.gif
13 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Szandi0820, Syden, Lil98, sg1992, Jody, MadHatter, An_d_a, Psyché, Elody, Beyla, ilus1996, Pezzie92
2016. december 17. 08:56 #347
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Miért is gondoltam azt, hogy ez a karácsony, -10 év után először-, vita nélküli lesz. Nem is értem, miért ringattam magam ebbe az álomba, megszokhattam volna, hogy amíg a családdal karácsonyozok, vita mindig is lesz.
Eléggé elszomorító, hogy ilyen család vagyunk, hogy egy kib*szott karácsonyt, -ami a szeretet ünnepe- nem tudunk eltölteni anélkül, hogy ne vitáznánk össze az ajándékokon.
És ugye, természetesen ezt mi, elvált szülők gyermekei, isszuk meg a levét. Már megint úgy megy el az ünnep, hogy jópofizunk egymásnak, de majd amikor csak ketten leszünk, majd jól megkapom, hogy tönkretesszük az ünnepet, a kavarásainkkal. Közben pedig pont az kavarja a sz*rt, aki engem szid, mert miért kavarok. Hát ok. rohog.gif
Nem is értem, miért vagyok meglepve, megszokhattam volna már ezt az egészet.
És csodálkoznak édesapámék, hogy inkább elmegyek barátnőmhöz, vagy bárki máshoz, csak hozzájuk ne.
#csakegygyorshirtelenharagmiattíródóizé
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, Syden, Lil98, Szandi0820, ilus1996
2016. december 17. 14:54 #348
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Anyuval elmentünk csizmát nézni, mert a másik tönkrement. Már a városba való bejutás is egy hosszú folyamat volt, de mikor a bevásárlóközpontok közelébe jutottunk, mintha az orosz hadsereg állomásozott volna ott. Mindenki dudált, ideges volt és a 'szabályokat betartani minek' alapon vezetett. rolleyes.gif

Nem értem, hogy az emberek miért karácsony előtt egy héttel akarják beszerezni az ajándékokat. Mi anyummal már több mint egy hónapja végeztünk. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996
2016. december 17. 15:03 #349
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Idézet (Gureka10 @ 2016.12.17. 08:56)
Miért is gondoltam azt, hogy ez a karácsony, -10 év után először-, vita nélküli lesz. Nem is értem, miért ringattam magam ebbe az álomba, megszokhattam volna, hogy amíg a családdal karácsonyozok, vita mindig is lesz. 
Eléggé elszomorító, hogy ilyen család vagyunk, hogy egy kib*szott karácsonyt, -ami a szeretet ünnepe- nem tudunk eltölteni anélkül, hogy ne vitáznánk össze az ajándékokon. 
És ugye, természetesen ezt mi, elvált szülők gyermekei, isszuk meg a levét. Már megint úgy megy el az ünnep, hogy jópofizunk egymásnak, de majd amikor csak ketten leszünk, majd jól megkapom, hogy tönkretesszük az ünnepet, a kavarásainkkal. Közben pedig pont az kavarja a sz*rt, aki engem szid, mert miért kavarok. Hát ok.  rohog.gif 
És csodálkoznak édesapámék, hogy inkább elmegyek barátnőmhöz, vagy bárki máshoz, csak hozzájuk ne. 

Miután sikeresen megnyugodtam, rájöttem arra, hogy már nem érdekel az egész, azért is jó karácsonyom lesz, és kész.
Btw, sikeresen megsütöttem a mézeskalácsokat is, nem égett oda egy se, és nem is túl fűszeres. Most egy pöppet büszke is vagyok magamra. Úgy tűnik jövőre is bevállalom a sütését. ^.^
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996
2016. december 17. 17:59 #350
- törölt felhasználó -    
Olyan csodaszép idő van wub.gif Oké, eltekintve attól, hogy befagy a fenekem, de a táj meseszép. Óriási nagy köd volt egész nap, ráadásul tiszta zúzmara minden. Nekem ez a tél a kedvencem inkább, nem a nyakig érő havas. Ha nem bánjátok, hoztam nektek két képet (sajnos csak telefonos, és ezeken most nem szerkesztettem semmit, amúgy szoktam picit javítani a színeken, ha kell), elmentünk sétálni barátommal a határba.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, Beyla, sg1992, ilus1996
2016. december 17. 20:30 #351
Vantergenvé
Vantergenvé
visszatérő vendég

Státusz"Á egy régi 'kellemes' ismerős..."
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 101
Csatolások: 2
Azonosító: 259690
Idézet (Gureka10 @ 2016.12.17. 08:56)
És ugye, természetesen ezt mi, elvált szülők gyermekei, isszuk meg a levét. Már megint úgy megy el az ünnep, hogy jópofizunk egymásnak, de majd amikor csak ketten leszünk, majd jól megkapom, hogy tönkretesszük az ünnepet, a kavarásainkkal. Közben pedig pont az kavarja a sz*rt, aki engem szid, mert miért kavarok. Hát ok.  rohog.gif 

Május 1 a szeretet ünnepe.
2016. december 17. 21:41 #352
- törölt felhasználó -    
Végre kiesett Dimitrij. Nagyon reméltem, hogy nem ő nyerni meg a MAGYAR versenyt. Hajrá Barbi! wub.gif Betegen is szuper a csaj!
2016. december 17. 21:57 #353
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Fú, de felkúrja az agyam, hogy a Ricsike maradt bent. Attól még, hogy valaki szociálisan hátrányos helyzetű, nem jelenti azt, hogy jó is. De tuti, hogy vele nyeretik meg és lesz egy Utasi Árpi 2.0-ánk, a csóró mesemondógyerek, aki kitörhet a szegénységből -de 2 év múlva ugyanott lesz a sárban szegényen. De hát ez kell a magyar népnek, a tutujgatás-pátyolgatás.
5 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, Psyché, Szandi0820, Lil98, ilus1996
2016. december 17. 22:19 #354
- törölt felhasználó -    
Idézet (CandUs @ 2016.12.17. 21:57)
Fú, de felkúrja az agyam, hogy a Ricsike maradt bent. Attól még, hogy valaki szociálisan hátrányos helyzetű, nem jelenti azt, hogy jó is.

Arról nem is beszélve, hogy szegénykém annyira buta. Komolyan jobban megértem Dimitrijt mint Ricsit. Magyarul beszél ugyan, de eskü nem értek egy szót sem a makogásából. Egy normális mondatot nem tud összerakni.
2016. december 17. 22:39 #355
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Mindig is megkérdőjeleztem az emberi kapcsolatok hűségét, de ma jó párra sikerült egyértelmű választ kapnom. Elképesztő, hogy a születésnapomon több éves, szoros barátságok és szerelmek képtelenek egy "boldog szülinapot" odavágni, de olyan emberek, akiket pár hónapja ismertem meg - vagy inkább hete - az egyetemi társaim, a munkatársaim pedig szívüket, lelküket kiteszik, hogy felköszönthessenek. Nem haragszom, nem mérgelődöm. Nincs miért, de ezek "mennek a könyvelésbe".
Viszont, azt kevesen mondhatják el, hogy egy napon születtek a Amy-vel. Remélem, nekem is lesz majd Sheldonom wink.gif

http://68.media.tumblr.com/57d1c3de080a19e55425797318a7cf8c/tumblr_oiclpwZQrp1qbwtexo2_500.gif
14 felhasználónak tetszik: ienski., CandUs, silenc, An_d_a, itsjustme, Jody, exoverdose, Szandi0820, MadHatter, Lil98, Beyla, Denna, LaDySmIth, ilus1996
2016. december 17. 23:18 #356
- törölt felhasználó -    
Barbi drágám egy igazi őstehetség volt. Gratulálok neki! heart.gif Yeeees! Nem süketült még meg a nép! wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. december 18. 04:02 #357
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
ajj, már kicsinek se szerettem sose Jerryt, erre most van egy igazi egerünk - legalábbis remélem, hogy csak egy van. mellow.gif a fszi a boltban azt mondta, ilyen időben tök normális hogy bejönnek a hidegről, még akkor is ha épp panelban vagyunk, és jó magasan, de ha olyan rohadt normális, akkor jöjjön ő ide, amíg bele nem mászik abba a rohadt egércsapdába, én meg majd alszok a feleségével addig, mert ez a folytonos rohangálás meg motoszkálás egyszerűen kibírhatatlan. már legalább másfél hónapja nem tudok éjszaka aludni tőle, nagyon elegem van, ráadásul mindig elhiteti hogy eltűnt, aztán pár nap múlva még hangosabban visszatér, hátha egyszer szívrohamot is kapok. valaki nem ad kölcsön egy macskát? sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, ilus1996
2016. december 18. 10:36 #358
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2016.12.18. 04:02)
ajj, már kicsinek se szerettem sose Jerryt, erre most van egy igazi egerünk - legalábbis remélem, hogy csak egy van. mellow.gif a fszi a boltban azt mondta, ilyen időben tök normális hogy bejönnek a hidegről, még akkor is ha épp panelban vagyunk, és jó magasan, de ha olyan rohadt normális, akkor jöjjön ő ide, amíg bele nem mászik abba a rohadt egércsapdába, én meg majd alszok a feleségével addig, mert ez a folytonos rohangálás meg motoszkálás egyszerűen kibírhatatlan. már legalább másfél hónapja nem tudok éjszaka aludni tőle, nagyon elegem van, ráadásul mindig elhiteti hogy eltűnt, aztán pár nap múlva még hangosabban visszatér, hátha egyszer szívrohamot is kapok. valaki nem ad kölcsön egy macskát? sad.gif

Ooh, nálunk mindig ez van XD kertes házban lakunk a határ (szántóföldek, lakatlan terület, mi ezt hívjuk így) mellett, és az egerek a hideg beálltával beljebb húzódnak a melegre. Nekünk is rendszeresen rág a falban, megőrjítve a macskámat, akinek sajnos nem lehet elmagyarázni, hogy a falból nem tudja kiszedni... Nem egyszer már ki is rágott. De barátomnál durvább a helyzet, ott rendszeresen jönnek fel, eddig vagy hatot kaptunk el, mert még nincs meg a lyuk, ahonnan kijárnak. Ráadásul nagyon pofátlanok, mert simán beülnek a mosogatóba, barátomra rá is ugrott egyszer... Még jó, hogy egyikünk sem tart tőle. Szóval mi már megszoktuk a motoszkálást meg a kaparászást,nálunk a macska viseli a legrosszabbul rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98
2016. december 18. 12:57 #359
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nekem a tél kedvenc évszakom, egyrészt ilyenkor nincs meleg, másrészt jók a színei is ^^ plusz adrián ilyenkor (is) kiélheti fotós készségeit lol
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, Fannycska999, Denna, exoverdose, Lil98, An_d_a, CandUs, ilus1996
2016. december 18. 18:49 #360
- törölt felhasználó -    
Pénteken ráakadtam egy Skid Row dalra, az a címe, hogy Shut up baby, i love you... Azóta ez a kedvenc dalcímem, mer' mekkora romcsi már. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Fannycska999
172 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!