Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. szeptember 08. 10:55 #3381
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Mikor végre elkezdődik az egyetem és már az első órán azt mondja a tanárod, hogy az egyik kollégiumot bezárták és nagy valószínűséggel szeptember végén már online oktatás lesz. rolleyes.gif Szép utolsó évem lesz.
4 felhasználónak tetszik: Harlow, Fannycska999, forever.romanci, Pheebs
2020. szeptember 09. 11:33 #3382
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Idézet (Lil98 @ 2020.09.08. 10:55)
Mikor végre elkezdődik az egyetem és már az első órán azt mondja a tanárod, hogy az egyik kollégiumot bezárták és nagy valószínűséggel szeptember végén már online oktatás lesz.  rolleyes.gif Szép utolsó évem lesz.

update: 99%, hogy jövő héttől átállunk és már azoknak az óráknak is van teamses csoportjuk, amik bejárósok lennének... smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Fannycska999, Pheebs
2020. szeptember 11. 10:35 #3383
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Akármilyen lesz is ez a félév, rengeteg tennivalóm van már most, ettől függetlenül rászántam az időt, hogy visszanézegessem az itteni hozzászólásaimat, mintha ebből erőt tudnék meríteni. Találtam is egy jót, ami már csak azért is aktuális, mert nemrég volt a 9 éves jubileumom ezen a csodahelyen, és ezt az egy kommentet nézve most kicsit úgy érzem, semmit nem változtam tizenhat éves korom óta rohog.gif Asszem lassan ideje lenne elgondolkozni az életemen, hogy még mindig itt lógok, de hát akárhogy is, a megszokás nagy úr.
5 felhasználónak tetszik: Syden, forever.romanci, Lil98, Pheebs, TearsOnMirror
2020. október 05. 12:26 #3384
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Holnap leadom a szakdolgozati címválasztó lapomat és most tudatosult bennem, hogy ez már tényleg az utolsó év, jövő ilyenkor már nagyban az államvizsgára készülök.
Jelenleg nagy a kísértés, hogy beüljek a sarokba és vagy sírjak vagy csak nézzek ki a fejemből... mellow.gif Csak ezt a legjobb barátnőm meg ne lássa, mert idejönne megverni
6 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Harlow, Fannycska999, Pheebs, TearsOnMirror, forever.romanci
2020. november 27. 15:18 #3385
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Úristen, beléptem ide hosszú évek után újra és elkaptak az emlékek blush.gif
A fél életemet itt éltem le, megannyi barátot szereztem magamnak az oldal által az ország minden részéről, de néha még az országhatáron túlról is. laugh.gif Imádtam, most meg fura látni, hogy a régi tagok közül már csak páran vannak itt és nem is nagyon mennek a topikok.
Pedig ez a topik is, basszuuuuus, egy oldalt teleírtunk egy nap alatt. biggrin.gif
11 felhasználónak tetszik: Pheebs, LaDySmIth, Szandi0820, Lil98, Fannycska999, exoverdose, forever.romanci, Alysia, RoseYara, yonghee., NiceandCute
2020. december 10. 16:18 #3386
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Az érzés mikor fél év után végre megszerzed a jogsit: chicken.gif monkey.gif
9 felhasználónak tetszik: Pheebs, LaDySmIth, Lil98, forever.romanci, riri17, Syden, Fannycska999, Harlow, NiceandCute
2020. december 11. 20:44 #3387
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
miután túlestem a koronavíruson, illetve majdnem megbolondultam hosszú napokig, illetve hetekig tartó karanténomba, a napokban elmentem karácsonyi ajándékokat vásárolni. egyszerűen felidegesítenek az emberek, csomóan nincsenek tekintettel másokra, de nekem meg túl nagy a pofám és nem tudom ezeket szó nélkül hagyni. xd karácsonyi ajándékot továbbra sem sikerült mindenkinek vennem, pedig az volt a cél, de elgondolkoztam azon, hogy én karanténba meghibbantam e, vagy szimplán emberundorom van. pedig vendéglátásban dolgozom évek óta. pincérként. 110.gif
elkezdtem játszani az Assassin's Creed 2-vel és eszembe jutott, hogy én nagyon szerelmes voltam ebbe az Ezioba anno, anyámnak ezt inkább nem mondom el. xd
8 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, exoverdose, Lil98, Syden, Fannycska999, forever.romanci, Harlow, Alysia
2020. december 18. 15:11 #3388
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Mikor pár hónapja egy HIM rajongói csoportban láttam, hogy nem is igazán brutális áron lehet rendelni Helsinkiből olyan pólót, amilyet Ville Valo is visel az egyik videójukban, nem volt kérdés, hogy a véres verejtékkel megkeresett fizum egy részét rászánom. A történethez hozzátartozik, hogy tinikorom bálványának apja szexshopot vezet Helsinkiben, a pólón ennek az üzletnek a logója van, ebből a boltból lehetett rendelni. Mondanám, hogy a bennem élő tizenöt évesnek tartoztam ezzel, de a jelenlegi énem is eléggé vágyott rá rohog.gif már attól kaptam egy kis fangörcsöt, hogy mivel késett a portéka, ennek apropóján emailezhettem a kedvenc énekesem apjával, és mikor végre megérkezett, nemcsak a póló volt a csomagban, hanem egy Ville Valo által dedikált kép wub.gif Kár, hogy a szüleimnek erről nem áradozhatok (hiába vagyok felnőtt nő, vagy mi, kicsit nehezen ismerném be nekik, hogy az új kedvenc pólómmal egy finn szexshopot reklámozok blush.gif )
6 felhasználónak tetszik: Pheebs, LaDySmIth, forever.romanci, Harlow, Lil98, RoseYara
2020. december 19. 23:11 #3389
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Mi az oka, hogy így kihalt az oldal? Régen a cikkek alatt több oldalnyi hozzászólás volt, most meg csak 1-2 db, de a legtöbbnél semmi sem.
4 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, yonghee., the banshee, Lil98
2020. december 25. 19:10 #3390
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok annak a pár embernek, akik még hébe-hóba idetévednek blush.gif
10 felhasználónak tetszik: Pheebs, yonghee., Harlow, riri17, Fannycska999, cdamnverss, LaDySmIth, exoverdose, forever.romanci, RoseYara
2020. december 31. 17:21 #3391
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Hosszú-hosszú év után, idén itthon töltöm a szilvesztert. Nagyon sok helyen rendeznek most házibulikat, de mivel a mamim nagyon fél a vírustól, anyukámnak pedig eü-s problémái vannak, idén úgy döntöttem, kihagyom a bulikat és inkább meghallgatom az idei év kpop slágereit és megírom a jövő évre vonatkozó terveimet is.
Valaki másnak esetleg hasonló tervei lesznek vagy egyedül maradok a fórumon szilveszter éjjelén? unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Fannycska999, Harlow, forever.romanci
2021. január 01. 02:44 #3392
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Idézet (Gureka10 @ 2020.12.31. 17:21)
Hosszú-hosszú év után, idén itthon töltöm a szilvesztert. Nagyon sok helyen rendeznek most házibulikat, de mivel a mamim nagyon fél a vírustól, anyukámnak pedig eü-s problémái vannak, idén úgy döntöttem, kihagyom a bulikat és inkább meghallgatom az idei év kpop slágereit és megírom a jövő évre vonatkozó terveimet is. 
Valaki másnak esetleg hasonló tervei lesznek vagy egyedül maradok a fórumon szilveszter éjjelén?  unsure.gif

Ugyan csak most nézek fel a fórumra, de az én éjjelem is hasonlóan izgis volt. Tavaly szilveszterkor butaságot csináltam, és egy időre elment a kedvem a szilveszteri buliktól. Úgyhogy idén én sem erőltettem, családdal maradtam. Éjfél előtt filmeztünk: 2020 utolsó traumájaként rá kellett jönnöm, hogy a Több mint testőrnek nem az a vége, mint hittem; aztán egy darabig néztük az Alkonyat második részét, végül pedig a Nagy Gatsbynél kötöttünk ki. Itt ért minket az éjfél és a sok illegális tűzijáték látványa. Utána visszavonultam kis szobámba, és azóta enyhén becsípve tételeket dolgozok ki a vizsgáimra thumbsup.gif Lehet nem a legvagányabb parti, de legalább emiatt nem lesznek átsírt éjszakáim a következő évben és még a vizsgafelkészüléssel is haladtam, szóval elégedett vagyok az életemmel
6 felhasználónak tetszik: Harlow, yonghee., Lil98, Gureka10, Pheebs, forever.romanci
2021. január 04. 17:16 #3393
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Ahhhhww, atyaég.
Még az egy héttel ezelőtti szülinapomra kaptam volna ajándékba Halsey könyvét, de a brit vírusos komplikációk és új korlátozások miatt késett a csomag. Ma viszont végre készhez kaptam, és ááá, szeretném egy ültő helyemben végigolvasni, aztán lefordítani, aztán ~* művészi *~ képeket csinálni róla a még mindig friss szülinapi rózsáimmal. Ezzel csak egy a gond: holnap délelőtt lesz az idei vizsgaidőszakom egyik leghúzósabb vizsgája, aludni se nagyon van időm a felkészülés miatt, nemhogy a fangörl - fordító - feminista - művész hóbortjaimnak hódolni. Mindenesetre addig is odakészítem azt a kis csodát a virágaim közé, igazából már a látványa is erőt ad heart.gif
5 felhasználónak tetszik: Harlow, Lil98, cdamnverss, Pheebs, forever.romanci
2021. január 26. 11:49 #3394
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ

Státuszold keys won't unlock new doors
Hozzászólás: 4630
Csatolások: 300
Azonosító: 233447
Sikeresen meglett minden vizsgám, és bár az egyik tárgy jegyével nem vagyok 100%-ig megelégedve, szerintem jó vizsgaidőszakot zártam. Elsőnek mindenképp jó volt wub.gif
7 felhasználónak tetszik: Harlow, Lil98, yonghee., eszti136, LaDySmIth, forever.romanci, Fannycska999
2021. január 26. 21:33 #3395
yonghee.
yonghee.
choi beomgyu

Státuszmake kindness your daily ritual, practice everyday.
Hozzászólás: 3890
Csatolások: 3228
Azonosító: 269660
amúgy házit kéne most csinálnom, de mindig zsong az agyam valamitől ami eltereli tőle a figyelmem szóval most kiírom ide ezeket. először is, ma voltam fodrásznál és újrafestettem a hajam vörösre, annyira örülök hogy megtaláltam a színem, mióta elváltam a barnától sokkal több önbizalmam is lett. másodszor, szeretnék eltávolodni a szociális médiától, mert annyira toxikusak... de! a helyzetem sokkal jobb mint egy évvel ezelőtt. rengeteget törődtem azzal, hogy mit gondolnak az emberek rólam és a posztjaimról, szerencsére erről a szokásról úgy tavaly szeptemberre már leszoktam. ezen a héten az instagramot töröltem le kezdésként. snapchatet is már rég letöröltem volna, de annyi kép és videó van rajta:(( a facebook soha nem volt letöltve, de legalább hetente 3x muszáj megnéznem az értesítéseimet, mert edzőbá' ott üzenget nekünk. majd nyáron jobban fogok erre a kihívásra törekedni, remélem sikerül legalább 80%ban eltávolodnom ettől a világtól.
4 felhasználónak tetszik: Lil98, forever.romanci, Fannycska999, RoseYara
2021. január 27. 18:49 #3396
cdamnverss
cdamnverss
visszatérő vendég

Státuszgold cage; hostage to my feelings
Hozzászólás: 311
Csatolások: 6
Azonosító: 284914
Szavakkal leírhatatlanul boldog vagyok ebben a pillanatban.
Kijelenthető, hogy könnyed fél órája bőgök, mint egy óvodás.
heart.gif
5 felhasználónak tetszik: Harlow, forever.romanci, Fannycska999, RoseYara, Pheebs
2021. február 07. 17:23 #3397
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Nem hittem, hogy lesz még olyan mélypontja az életemnek, amikor ide jövök rinyálni, de lám, itt vagyok.
Tudtam én, hogy kicsit vakmerő húzás harmadévesként szakváltásba kezdeni az egyetemen, de mégis elég elszánt voltam. És alapvetően szerintem jó döntés volt, az új pályaválasztási elképzeléseimmel sokkal inkább tudok azonosulni, mint a korábbiakkal (igaz, így sem tudom, milyen munkát akarok majd szerezni, de legalább most nem olyasmit tanulok, amivel egyébként eszem ágában sincs foglalkozni). Csak az egész procedúra csinál ki, pontosabban az, hogy az egyetemi ügyintézők nem értik meg, hogy kezdődik a félév, időben kellene megcsinálni a dolgukat. Még mindig várom, hogy egyesek rávegyék magukat a munkájuk elvégzésére, és reménykedem, hogy esetleg talán a szorgalmi időszak második hetében fel tudom venni a tárgyaimat és csatlakozhatok a többiekhez. És teljesen kikészít ez a "lógok a semmiben" érzés: kiesek a tanulásból, emellett most munkám sincs, a szerelmi életem nem létezik, jobb híján a szüleimnél dekkolok (ha csak a lakásban ülök egész nap, minek lakjak külön), és még a legjobb barátaim is tojnak rám. Miért is keresnének, nekik van dolguk, legtöbbjüknek zajlik az egyetem és/vagy van párkapcsolatuk és/vagy van munkájuk. Akiknek ezek közül több is megvan egyszerre, azokról hónapok óta nem hallottam. Teljesen olyan, mintha megállt volna az életem. Pedig mindig annyira igyekeztem, hogy a legjobbat hozzam ki belőle, és most mintha minden hiába lett volna.
5 felhasználónak tetszik: Harlow, Lil98, RoseYara, Pheebs, forever.romanci
2021. február 11. 18:28 #3398
RoseYara
RoseYara
10969

Státuszdreams come true to those who truly want them
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 0
Azonosító: 273533
valószinüleg ezt senki nem fogja elolvasni, de nem baj, valahova le kell irnom, mert nincs kinek elmondjam.
Az egykori legjobb barátom, akit mellesleg több mint 12 éve ismerek, úgy döntött hogy már nem vagyunk jóban, és - üzenetben - nemes egyszerűséggel pics@nak nevezett, ami mondhatni nem esett jól. de ő ezt az üzenetet a legjobb barátnőmnek küldte, aki meg megmutatta nekem. Ezek után az a bizonyos legjobb barát (merthogy fiúról van szó) megharagudott mindkettőnkre. ez történt a múlt héten, és tegnap mit csinált? a legjobb barátnőmmel újra jóban van, (akiben amúgy csalódnia kellett) de közben rám sem néz, pedig semmit nem ártottam neki. és amúgy rohadtul fáj, hogy egyáltalán nem beszél velem, és engem hibáztat, pedig semmit nem tettem ellene.
és ha ez még nem lenne elég, a minap a legjobb barátnőmtől is egy "halj meg" üzenetet kaptam, ami tényleg nagyon jól esett:'D
5 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Maiko, Lil98, Pheebs, forever.romanci
2021. március 05. 15:33 #3399
halfmoon
halfmoon
visszatérő vendég

Státusz
Hozzászólás: 157
Csatolások: 0
Azonosító: 275873
Igazából ötletem sincs hogyan jutott eszembe az, hogy idejöjjek panaszkodni, de egyafene hi.gif

Szóval már egy éve lassan, hogy be vagyunk zárva kb. és amúgy sem bírtam jól, de reméltem, hogy lassan nyit minden, de mindig bejelentenek valamit... újranézem pár kedvenc sorim, és olyan rossz látni, ahogy ott jönnek-mennek szabadon. Már mindennel kapcsolatban kezdem elveszteni a motivációmat, álmodozni se merek már, mert kitudja ez még hetekig, hónapokig vagy évekig tart majd el.
7 felhasználónak tetszik: Lil98, Pheebs, forever.romanci, Fannycska999, NiceandCute, RoseYara, Zoeh
2021. március 11. 15:33 #3400
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Imádom, mikor a tanárok mondanak egy zh dátumot a félév elején, aztán később mégis megváltoztatják azt. "Hupsz, bocsika, nem 2 hét múlva írunk, hanem jövő héten." Á, semmi gáz, csak felborítottad a gondosan felépített tanulási ütemtervemet, és nem lesz annyi időm a normális felkészülésre... És ezt már nem először játssza el ez a bizonyos tanár, múlt héten a beadandót hozta előbbre majdnem egy hónappal.. és akkor ne kapj agyfszt. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Harlow, forever.romanci, Zoeh, Pheebs, halfmoon, Fannycska999
172 oldal 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!