Nem is tudom hol kezdjem. Mióta kitört a nyár olyan érzésem van, mintha a szokásosnál is jobban szaladna az idő. Az első és talán
számomra az egyik legfontosabb dolog, hogy a balszerencsés körülmények végett is, de június első hetében
végre megszületett a húgom. És akkor most jön az, hogy mit értek
balszerencse alatt. Tudni kell, hogy a húgom és köztem közel huszonegy év a korkülönbség, ami valljuk be
óriási, még annak ellenére is, hogy anyukám alig negyven éves. És mielőtt bárki bármit gondolna nem egy véletlenül sikerült gyerekről beszélünk, hanem egy évek óta tervben lévőről. Sokan sokáig aggódtak, hogy én, hogyan fogok majd a babához állni. Anyukám orvosai és a családtagjaink folyamatosan kérdésekkel traktáltak.
Már egy idő után borzasztóan idegesített és rosszul is esett, hogy többen is azt feltételezték rólam, hogy féltékeny vagy szemét leszek a picivel és nem támogatom a szüleimet. Anyukám terhessége alatt minden a legnagyobb rendben volt, persze voltak jobb és rosszabb napjai is, de mellette voltunk egész végig és segítettük. Aztán annak ellenére, hogy minden be lett tartva és óvatosak voltunk - mivel anyukám veszélyeztetett terhes volt az életkora miatt - beütött a baj. Kórházba kellett vinni és napokig bent tartották.
Borzasztóan aggódtam érte és a húgomért. Pár nappal később kiengedték, viszont feltűnt, hogy a kutyánk nagyon furcsán viselkedik. Aztán nem sokkal később eljött az, amire vártunk; - bár másfél hónappal előbb, mint kellett volna - anyukám magzatvize elfolyt. Bevallom, durva volt és teljesen megvoltam rémülve, de hajnalban megszületett a húgom. Anyukám ezt követően közel egy hónapig tartózkodott
Alinával a kórházban. Katasztrófa volt. Viszont lassan három hete a kis pötty itthon van és szépen eszik és gyönyörűen szedi fel a kilókat. Nem is tudom megfogalmazni milyen érzés volt, amikor először láttam az inkubátorban és azután, hogy először a kezeim közt tarthattam. Az egyik
legjobb dolog, ami valaha történt velem az életem során.
A második dolog, hogy végre ismét elhatároztam magam, hogy beiratkozom egy suliba. Több, mint fél éve dolgozom, mint tanácsadó és dekoratőr egy bútoráruházban. Szeretek ott lenni, mert diákként egy évig jártam oda gyakorlatozni és mikor elkezdtem ott dolgozni teljes állásban nem volt idegen sem a hely, sem az emberek, viszont már borzasztóan kényelmetlenül érzem magam, mert tanulni szeretnék. Tavaly nem vettek fel arra budapesti egyetemre ahova jelentkeztem, csak egy kisvárosiba. Viszont lehet totál hülyén hangzik, de valamiért nem vonzott az, hogy kollégista legyek és órákat vonatozzak vagy vezessek le egy másik városba. De rávettem magam, mielőtt a munka miatt teljesen elkényelmesednek, hogy ismét tanulni fogok és jövőre ismét jelentkezem egy egyetemre. Szerencsére a szüleim mellettem vannak és támogatnak - még annak ellenére is, hogy fel fogok mondani a munkahelyemen -, mindemellett pedig borzasztóan megörültek annak, hogy végre
megint "benőtt a fejem lágya".
A következő dolog, hogy végre
hivatalosan is sikerült összegyűjtenem a
GOT7 eddig megjelent koreai albumait. Még a hivatalos lightsticküket várom -
gőzerővel elkezdtem készülni az európai turnéjukra és remélem sikerül is kijutnom valamelyik koncertre. Tudom ez olyan semmilyen dolog, de büszke vagyok, hogy az erre külön félre tett pénzemet nyugodtan tudtam használni. Jelenleg hivatalos fotókártyák gyűjtésébe kezdtem.

Szóval igen, minden GOT7 név alatt megjelent holmim megvan, -
a japán albumaikat kivéve - ráadásul tegnap elkezdtem kidekorálni azt a kis tartót, amiben a fotókártyáimat tárolom. Mindemellett úgy döntöttem, hogy ami duplán van meg kártya, a posztereimet és néhány hivatalos holmimat, ami szintén duplán van meg eladom (néha el is ajándékozom).