Mostanában egy szeméthalmaz amit művelek:D
Minden egyes nap, jó inkább minden másnap eléggé kínos helyzetbe hozom magam, ami tegnap is elég jól sikerült, ilyenkor néha mindig elgondolkozok, hogy mennyire fáj az érvágás? xddddd Szerintem lassan az egész környék úgy fog már emlegetni, hogy a zártosztályi szökött. Vagy valami hasonló.
A másik meg az, hogy mostanában olyannyira nincs kedvem semmihez, hogy felkelni se. Ma is csak úgy lustaságból itthon maradtam.
Mire gondoltok most? II.
2019. május 28. 11:27
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
2019. június 10. 16:13
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
Megint én xd
Szombaton végre megtörtént az, amire már évek óta vártam. Láthattam élőben a kedvenc együttesemet és elmondhattalanul boldog vagyok. A legelső sorban álltam, több ezer ember között (kiharcoltam:D) és pár méterről láthattam a kedvenceimet. Joey Tempest, az énekes, totál közel jött.
A zenészek meg nagyon profik, az összes dal szuper volt, nagyon jó hangulatot csináltak. IMÁDTAM.
(:
Szombaton végre megtörtént az, amire már évek óta vártam. Láthattam élőben a kedvenc együttesemet és elmondhattalanul boldog vagyok. A legelső sorban álltam, több ezer ember között (kiharcoltam:D) és pár méterről láthattam a kedvenceimet. Joey Tempest, az énekes, totál közel jött.
A zenészek meg nagyon profik, az összes dal szuper volt, nagyon jó hangulatot csináltak. IMÁDTAM.
(:
2019. június 16. 17:44
|
|
xcocainxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.29. Hozzászólás: 283 Csatolások: 0 Azonosító: 271901 offline
|
Ma reggel megszületett az unokahúgom. Egészséges kislány
Alig várom, hogy lássam élőben is!!
9 felhasználónak tetszik:
Alenna,
Pheebs,
Desert of Blood,
Lil98,
littleleo77,
forever.romanci,
Fannycska999,
Pansé,
Harlow
2019. június 16. 19:42
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
Mikor végre vége a vizsgáidnak és az első egyetemi évednek, de szinte egyből 4 hét intenzív német nyelvtanfolyamod van. Imádom, hogy holnap reggel újra hatkor kelek. Kellett nekem az a második általános nyelvvizsga.
7 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Pheebs,
Desert of Blood,
littleleo77,
forever.romanci,
Fannycska999,
Pansé
2019. június 18. 13:23
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
az előbb (lassan töltött be az oldal
) arra, hogy a szomszéd bácsi tévéje hogyan bírja ki, a max hangerőn bömböltetést reggel 7-től egészen hajnali 3-ig minden, egyes áldott nap. csukott ablakkal is hallani mindent.
most pedig azon gondolkodom, hogyha gyorsan befejezem az ebédet majd elugrom a boltba, akkor odaérek-e vezetésre időben?
most pedig azon gondolkodom, hogyha gyorsan befejezem az ebédet majd elugrom a boltba, akkor odaérek-e vezetésre időben?
2019. június 18. 18:37
Szánalmas ez a F*cebook... Egyik pillanatról a másikra megszűnt a fiókom. Gratulálni tudok a dolgozóinak vagy nem is tudom kinek..
2019. június 19. 08:44
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Tanulnom kéne érettségire, de rohadtul nincs hozzá meg a humorom. Ehelyett szenvedek és fetrengek. Igazándiból nincs mitől tartanom, mert csak két tárgyból érettségizek (nagy valószínűséggel) holnap, de azért mégis. Meh.
2019. június 19. 08:57
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
AMÚGY csak nekem vam elegem ebből a rohadt sok reklámból az oldalon?
Annyira besokalltam, hogy bekapcsoltam a reklámblokkolót, és 17 előugró reklámablakot csapott le, amíg elolvastam 1 (azaz EGY) cikket. *facepalm*
2019. június 19. 14:02
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.16. Hozzászólás: 4630 Csatolások: 300 Azonosító: 233447 offline
|
Idézet (Desert of Blood @ 2019.06.19. 08:57)
AMÚGY csak nekem vam elegem ebből a rohadt sok reklámból az oldalon?
Annyira besokalltam, hogy bekapcsoltam a reklámblokkolót, és 17 előugró reklámablakot csapott le, amíg elolvastam 1 (azaz EGY) cikket. *facepalm*
ezt nagyon átérzem. volt egy időszak, amikor hónapokig nem voltam itt, és mire visszataláltam a honlap csordultig lett reklámokkal. mindegyik oldal használja őket,tudom, de ami itt megy egy kicsit sok. telefonról például még véletlenül sem közelítem meg a helyet. egész képernyőt beterítő hirdetések, amiket vagy fél percig ki se tudsz kapcsolni, majd valami mindig felugrik még.. meg amikor egy cikkben van vagy 3 hirdetés, maga a cikk meg van vagy 8 sor
elnézést ezért az áradatért, de már egy ideje engem is zavart a dolog, aztán most kaptam az alkalmon és leírtam végre
a topic megnyitásakor viszont azon gondolkoztam, hogy vajon lovagláskor milyen időm lesz.. mert már vagy 4 órája folyamatosan száraz zivatar van (amit amúgy imádok, de szétázni nem terveztem és most eléggé esőre áll) és nem egyhamar érek haza..
2019. június 24. 14:31
Most arra gondolok amire általában szoktam. Vagyis hogy a BTS nagyon jó, és meg kéne hallgatnom még egyszer a Blood Sweet & Tears dalukat, mert nagyon tetszik. Bár már meghallgattam ma már háromszor. Na mindegy, azért meghallgatom.
2019. június 24. 19:22
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
|
éppen azon kattogok ezerrel, hogy milyen egy gusztustalan dolog az, amikor az emberek kiforgatják a szavaidat és olyanokat adnak a szádba, amit te nem is mondtál.
2019. június 26. 19:01
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
múlthét csütörtök óta hivatalosan is elmondhatom magamról, hogy érett vagyok, ugyanis sikeres érettségi vizsgát tettem. örülök neki nagyon, hogy már túl vagyok rajta, többek közt azért is, mert most még melegebb van, mint ami volt múlthéten, és ilyen melegben tanulni szinte lehetetlen. másrészről, jó érzés volt végre megszabadulni attól a rohadt nagy kőtől ami eddig nyomta a szívemet, meg a görcstől, ami a gyomromban volt.xdd amúgy szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja ennek az egész érettséginek. kevesebb tanulással is simán átmehettem volna, illetve kevesebb izgulással és stresszel is átvészelhettem volna a szóbeli hetét. persze, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem kell rá tanulni, de azért na. nem kell *annyira* félni tőle.xd amúgy büszke vagyok magamra, hogy sikerült mindenből az elvártat teljesíteni. még matekból is, bár ott nem voltak nagyok az elvárásaim.xdd aztán mostantól végre nyugodt szívvel élvezhetem a nyarat, és tölthetem az időmet a barátommal és a squadommal.
9 felhasználónak tetszik:
littleleo77,
forever.romanci,
madeleine.,
Lil98,
xcocainx,
Pheebs,
Fannycska999,
Alenna,
Harlow
2019. június 26. 20:14
|
|
littleleo77Életművész™ |
|
Ismételten átvészeltem egy szájsebészetet. Most megy ki az érzéstelenítő és nagyon fáj, keserves lesz ez a néhány nap.
Ráadásul megint észrevettek valami nagyméretű elváltozást a ct-n a jobb arcüregemben amit nagyon remélem nem kell megműteni (ismét ezt is), mert már elegem van a mészárlásból.
Ráadásul megint észrevettek valami nagyméretű elváltozást a ct-n a jobb arcüregemben amit nagyon remélem nem kell megműteni (ismét ezt is), mert már elegem van a mészárlásból.
2019. június 29. 21:16
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
|
a fejem fogom azokon a bénázásokon, amiket művelek mostanság. még októberben elég csúnyán eltörtem a lábujjam, (tudom nem hangzik nagy kunsztnak, de ízületet is ért a dolog, szóval még rosszabb) és esélyt se nagyon adtam neki, hogy teljesen meggyógyuljon. volt, hogy nagyon megerőltettem napokon át.. pár napja újra jobban kezdett fájni és szépen dagad is, erre mit csinálok? izomból belerúgok a kanapéba úgy, hogy roppant is egyet. kicsit kész vagyok magamtól, de se gáz xd
2019. július 01. 22:00
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Szinte már büszke vagyok magamra. Épp kezdtem volna megint magamba zuhanni a nemlétező szerelmi életem miatt, de megálltam sírás nélkül, csak 1-2 szomorú zenét hallgattam meg, aztán összeszedtem magam annyira, hogy inkább idétlen videókkal dobjam fel magam. Nem mintha ettől fejlődne bármit is a jellemem, de még mindig jobb ezredszerre is megmosolyogni az alábbi videót, mint fejben okokat keresni arra, hogy vajon miért nem kellek a kutyának sem
2019. július 02. 13:10
|
|
Panséúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.02. Hozzászólás: 64 Csatolások: 23 Azonosító: 272420 offline
|
Holnaphoz két hétre Bon Jovi koncert Bécsben! Nem tudom, hogy fogom kibírni addig.
yuseong,
Fannycska999,
littleleo77,
Lil98,
Pheebs,
LaDySmIth,
forever.romanci
2019. július 02. 20:16
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Holnap lesz egy hete, hogy élőben láttam és hallottam a Slipknot-ot, de még mindig nem tudom feldolgozni. Elég régóta rajongónak mondhatom magam, még egy olyan koncert nem lesz az életemben, ami annyit fog jelenteni számomra, mint ez. Különösen nagyot dob rajta, hogy ez volt életem egyik legnagyobb koncertje. Az, amit ott aznap este produkáltak a srácok... eszméletlen volt. Minden egyes másodpercét imádtam, és legszívesebben akár még most is visszamennék oda. Corey beszéde egyenesen gyönyörű volt, soha nem álltam még annyira közel a síráshoz. Igen, tényleg családtagok vagyunk. Imádtam a dallistát és imádtam, ahogy eljátszották a dalokat, de legfőképpen a srácokat imádom. Életem legszebb élményét köszönhetem nekik, soha semmire nem tudtam eddig így tekinteni. Ha meghallgatom valamelyik dalukat, rögtön eszembe jut az az este. Néhány emberke kivételével pedig a "jump da fuck up" is nagyon jól sikerült... ami megint csak egy hatalmas élmény volt. Remélem, tartják magukat az ígéretükhöz és tényleg el fognak majd még látogatni ide. Nem szeretném elragadtatni magam, és hosszasan regélni, mert valószínűleg senki nem kíváncsi rá, de ennyit mindenképpen szerettem volna kiírni ide. Így a végére már nem tudok mit mondani, egyszerűen csak: köszönök mindent, srácok
littleleo77,
Lil98,
Fannycska999,
yuseong,
LaDySmIth,
forever.romanci,
Harlow
2019. július 04. 16:24
|
|
Pheebsʕ ᵔᴥᵔ ʔ |
|
tegnap apa ivott egy (1) pohár sört este, és drága anyukám benyögi, hogy apának olyan szaga van, mint "egy alkoholista öregembernek" ...
az utóbbi időben (khm, pár évben) anya totálisan kifordult magából és nem olyan, mint régen, és egyre rosszabbul viselem
de most őszintén, hogy mondhatott ilyent..??
az utóbbi időben (khm, pár évben) anya totálisan kifordult magából és nem olyan, mint régen, és egyre rosszabbul viselem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.