Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 11. 11:19 #281
- törölt felhasználó -    
Át kellene már vedleni pizsamából.. dry.gif
2016. december 11. 11:31 #282
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bontorendo @ 2016.12.10. 22:29)
Annyira szeretem, hogy egyszerűen nem tudom sorba rakni a kedvenceimet. Persze csak az első öt után.. biggrin.gif

Mázlista, neked legalább az első öt sikerül. rohog.gif Én szívem szerint az első 14. helyre berakott embert kinyilvánítanám elsőnek, de ez sajnos nem lehetséges, úgyhogy a kedvenc sztárjaim listája igencsak kaotikus.
2016. december 11. 14:20 #283
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, szerintem olyan közhelyes ez az egész karácsony előtti/közbeni/utáni leánykérés vagy esküvő... unsure.gif Lehet én látom rosszul, de én szeretnék egy külön időszakot annak szentelni, hogy összekötöttem életem szerelmével az életem, nem pedig összevonni egy másik ünneppel.. Így is esélyes, hogy a születésnapom környékén lesz az esküvőm, de még mindig jobb, mint karácsonykor. pardon.gif
2016. december 11. 15:55 #284
- törölt felhasználó -    
Akkora hisztirohamot kaptam ettől, mintha legalábbis meghalt volna.
Nikki, most ezt miért kellett? :'(
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2016. december 11. 16:44 #285
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Tegnap sikeresen betudtam vásárolni karácsonyra, és még a nagy emberáradat előtt mindenkinek sikerült megvennem az ajándékát. Mondjuk, emberben nem volt hiány, csak úgy özönlöttek a boltokba, mintha közeledne a 3. világháború..
Ráadásul, még a matektanárommal is sikerült találkoznom.. azután a reggeli matekos pitagorasz tétel után,(igen, nekünk tegnap is volt suli) valamiért nem örültem neki annyira. Pedig szegény, nem ő tehet róla, hogy gyűlölöm azt az átkozott geometriát. Egyszerűe nem tudom megérteni.. mondjuk, annyira azért nem is akarom, jó az is, ha ebből 3-as tézét írok. Ha már annyi megvan, sírva fakadok, az tuti.
Egyébként klasszul indult a szombat reggelem, ugyanis reggel értesültem arról a picinyke hírről, hogy tegnap nem is volt munkanap, csak nekünk, így csak a 7.25-ös busszal tudtam átmenni, amivel totálisan lekéstem az első órám. Ráadásul már a buszmegbe voltam, 6.30-kor..és addig egy busz sem jött.. enyhén szólva megfagytam.
Mondjuk, annyi eszem már nem volt, hogy beüljek a váróba, nem, inkább fagyoskodtam. Réka logic lvl sok. Most komolyan, hogy lehetek ennyire retardált? rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Syden, Denna, ilus1996
2016. december 11. 16:46 #286
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Lehetnék már felelősségteljesebb, mint hogy az érettségimet is noskilljustluck alapon csináljam, de valahogy nem megy... a kémiára meg a bioszra készülök, mert azokkal akarok továbbmenni, de a többire nem tudom rávenni magam... igazából kedvem sincs az egészhez dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Syden, LaDySmIth, Lil98, ilus1996
2016. december 11. 16:59 #287
- törölt felhasználó -    
Az esszémből egy és egy negyed oldal van meg. Keddre kell, angolul kész lennie, és minimum két oldal kell. Igaza lett a tanárnak, hogy sikerült egy olyan témát választanom, ahol nem lehet bőségesen írni dry.gif Igazából amúgy már azt se nagyon tudom, mi a francot keresek anglisztikán. Sőt, egyetemen. Nem lehetne visszamenni oviba, pls? cry.gif
9 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, Syden, Psyché, Beyla, Denna, LaDySmIth, Lil98, CandUs
2016. december 11. 17:16 #288
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Idézet (PelikanAnna0112 @ 2016.12.09. 20:18)
Nem értem sokszor magam, miért mindig csak álmodozok olyanokról ami lehet meg sem fog történni, már annyira fáradt a lelkem e miatt.. Nem sokan hisznek abban, hogy megtudok csinálni dolgokat, és hogy ki akarok jutni Amerikába és, hogy olyan életet akarok majd magamnak amit most elképzelek!
Ez az ország egy undorító, sokszor ha lehetne biztos le lépnék innen, oda ahova nem ítélik el annyira az embert, hogy lelkileg kuka mad.gif  mad.gif

Más országokban is ez van. Ha figyeled a híreket, akkor Amerikának is van egy közege, ami egyáltalán nem elfogadó. Én már hallottam olyanról is, hogy csak és kizárólag a származásáért gyilkoltak embert arra fele.
Ezzel nem akarlak lebeszélni a terveidről, csak jobb, ha tudod, máshol sincsen másabbul, mint itt, ne érjen ezért csalódás. Rossz emberek mindenhol vannak.

On:
Azt hiszem ,hogy feltámadtam hamvaimból a rajzolást illetően. Végre megértettem ,hogy mit csinálok rosszul. vagyis, amit nem csinálok. Ugyanis én mindig lusta voltam a részletes kidolgozásért. Hihetetlen, de inkább egy könyv világított erre rá. No persze, a tanárom is arra terelte a mondandóját, de így egyből megvilágosodott számomra.
Egyik kedvenc írónőm, Meg Cabot egyik regényébe volt róla szó, amit már vagy 3 éve olvastam, még is megragadt bennem. A téma: a főhősnő eljár rajzórákra, ám elég nehéz dolga van, mivel a tanár elvárja tőlük ,hogy egy darab tojást rajzoljanak. Nem is érti és nem is tudja rendesen megcsinálni a feladatot. Aztán a végére persze ő is felfedezi a hibát, magyarul nem csak egy sima, fehér tojás van előtte, hanem az több féle árnyalatban, színben pompázik, mint első látásra.
Az én esetem is pontosan ilyen. Nem vettem figyelembe részletesebben az előttem álló dolgokat, amiket le kellett rajzolni. Csupán sablonszerűen. És no lám, amint rájöttem erre, kedden a rajzórán meg is lettem dicsérve, hogy ez eddig a legjobb munkám. A sok kritika után felettébb jó érzés volt ezt hallani. És én magam is látom a fejlődésemet. Mert ma részletesebb odafigyeléssel kezdtem el megint rajzolni és azonnal észrevettem ,hogy mennyivel másabb rajzom van, mint eddig. Szóval azt már nem mondhatom, hogy nem tanultam semmi fontosat. biggrin.gif Még sokat kell fejlődnöm ,de jó úton haladok.
6 felhasználónak tetszik: Syden, Psyché, Beyla, Denna, Lil98, LaDySmIth
2016. december 11. 19:53 #289
- törölt felhasználó -    
Ilyenkor nagyon erősen elgondolkozom, hogy ezek tényleg ilyen h*lyék vagy csak (nagyon rossz) viccnek szánják? blink.gif
2016. december 11. 20:24 #290
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Egy pindurkát el vagyok keseredve, bár nem is értem, hogy miért vártam egyáltalán bármit is. Néhány napja hozták nyilvánosságra azt, ami már mondjuk eddig is borítékolható volt - nem fogunk fizetésemelést kapni januártól. Pedig megjegyzem, arról volt szó, hogy a nyáron megkapott - jelenleg - bérkiegészítőként feltüntetett plusz pénz 2017 januárjától béremelésnek fog minősülni. Ehelyett lóf*szt sem fogunk kapni. Nyáron emeltek valamennyit, hogy az egészségügyi alkalmazottak befogják a lepénylesőjüket, ám úgy néz ki, hogy ezt is el fogják venni tőlünk. Túl szép volt, hogy igaz legyen, de tudjátok, azért mégis reménykedik az ember, hogy hátha beköszön a változás szele, de mindig rendesen pofára esünk, miután bekajáltattak minket. Pláne, hogy nem olyan nagy béremelésről volt szó (talán kemény 7%), szóval még azt sem lehet mondani, hogy koponyánként, minden ápolónőnek fél milcsit kellett volna kifizetni. Megjegyzem, kb. az lenne a normális, ha legalább fél millió forintos fizetéssel vennének fel, olyan embertelen munkát végzünk, pláne, hogy az egészségünk is kockán forog. Egyszerűen tragédia, ami a magyar egészségügyben megy. Mindenki külföldre akar menni, a többségük el is megy, és itt merül fel a kérdés. Ki fogja ellátni a betegeket, ha nem lesz munkaerő? Ha becses, nagylelkű politikusaink bekerülnének egy olyan leamortizálódott intézménybe, mint a Dél pesti vagy a Merényi, akkor talán átgondolnák, hogy mennyi pénzt adjanak az egészségügybe. Elkeserítő és elszomorító, hogy azon emberek munkáját nem fizetik meg, akik életüket, családjukat hátrébb helyezve segítenek másokon és mentenek életeket nap mint nap. Bezzeg a pedagógusok pár hét leforgása alatt olyan fizetésemelést kaptak, amilyenről mi az egészségügyben álmodni sem merünk. Érdekes... nagyon-nagyon érdekes. nea.gif
6 felhasználónak tetszik: Psyché, ilus1996, Szandi0820, Lil98, CandUs, Denna
2016. december 11. 21:05 #291
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Holnap ZH-zom, tanulnom kéne, de szétmegy a fejem, úgy fáj. K.rva hidegfront mad.gif
6 felhasználónak tetszik: Kincses Bogi, Psyché, Szandi0820, LaDySmIth, Beyla, Lil98
2016. december 11. 21:11 #292
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (Beyla @ 2016.12.11. 20:24)
Egy pindurkát el vagyok keseredve, bár nem is értem, hogy miért vártam egyáltalán bármit is. Néhány napja hozták nyilvánosságra azt, ami már mondjuk eddig is borítékolható volt - nem fogunk fizetésemelést kapni januártól. Pedig megjegyzem, arról volt szó, hogy a nyáron megkapott - jelenleg - bérkiegészítőként feltüntetett plusz pénz 2017 januárjától béremelésnek fog minősülni. Ehelyett lóf*szt sem fogunk kapni. Nyáron emeltek valamennyit, hogy az egészségügyi alkalmazottak befogják a lepénylesőjüket, ám úgy néz ki, hogy ezt is el fogják venni tőlünk. Túl szép volt, hogy igaz legyen, de tudjátok, azért mégis reménykedik az ember, hogy hátha beköszön a változás szele, de mindig rendesen pofára esünk, miután bekajáltattak minket. Pláne, hogy nem olyan nagy béremelésről volt szó (talán kemény 7%), szóval még azt sem lehet mondani, hogy koponyánként, minden ápolónőnek fél milcsit kellett volna kifizetni. Megjegyzem, kb. az lenne a normális, ha legalább fél millió forintos fizetéssel vennének fel, olyan embertelen munkát végzünk, pláne, hogy az egészségünk is kockán forog. Egyszerűen tragédia, ami a magyar egészségügyben megy. Mindenki külföldre akar menni, a többségük el is megy, és itt merül fel a kérdés. Ki fogja ellátni a betegeket, ha nem lesz munkaerő? Ha becses, nagylelkű politikusaink bekerülnének egy olyan leamortizálódott intézménybe, mint a Dél pesti vagy a Merényi, akkor talán átgondolnák, hogy mennyi pénzt adjanak az egészségügybe. Elkeserítő és elszomorító, hogy azon emberek munkáját nem fizetik meg, akik életüket, családjukat hátrébb helyezve segítenek másokon és mentenek életeket nap mint nap. Bezzeg a pedagógusok pár hét leforgása alatt olyan fizetésemelést kaptak, amilyenről mi az egészségügyben álmodni sem merünk. Érdekes... nagyon-nagyon érdekes. nea.gif

Welcome to Hungary!

Más országokban már lángolna a parlament, ennyi mocsokság után, amit ez a ********* fidess nevű bűnszervezet elkövet. Végtelenül sajnálom, hogy így kib.sztak veletek, nevetséges, ami itthon megy. Európa szégyene vagyunk, nem is csodálkoznék azon, ha páros lábbal kirúgnának minket az EU-ból... Itt mindig csak ez van, mindenkit beetet ez a mocskos bagázs, aztán jön a nagy nulla. De a nyugdíjasok most megint masszív szavazóbázist jelentenek, mert kapnak 10k forint bözsi utalványt...
3 felhasználónak tetszik: Psyché, Szandi0820, Beyla
2016. december 11. 21:18 #293
Vantergenvé
Vantergenvé
visszatérő vendég

Státusz"Á egy régi 'kellemes' ismerős..."
Hozzászólás: 101
Csatolások: 2
Azonosító: 259690
Idézet (Beyla @ 2016.12.11. 20:24)
de mindig rendesen pofára esünk, miután bekajáltattak minket.

https://www.youtube.com/watch?v=P7d893BhuAI
2016. december 11. 21:25 #294
Vantergenvé
Vantergenvé
visszatérő vendég

Státusz"Á egy régi 'kellemes' ismerős..."
Hozzászólás: 101
Csatolások: 2
Azonosító: 259690
Idézet (CandUs @ 2016.12.11. 21:11)
nem is csodálkoznék azon, ha páros lábbal kirúgnának minket az EU-ból...

Az épp nem lenne baj, de úgyse fognak, csak a pofájuk jár.
2016. december 12. 11:18 #295
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
annyira nem szeretem ezt a karacsonyi unnepkort...ajandekozni jo ideje nem nagyon szoktunk csaladon belul de minden evben sertodesek vannak mikor megyek apahoz es a mostohaanyamhoz, megint maskor anyahoz es a mostohaapamhoz vagy maradok a nagyszuleimmel...oszinten gyakran zsarolva erzem magam. senki sem fogja fel hogy nem tudok haromfele szakadni? raadasul ilyenkor tenyleg elfogy mar minden penzem de az ofonek most jut eszebe openzt beszedni meg valami balra elokeszulni amire kene cirka 600k a banda meg a szindarab miatt.. meg a loszart. en nem bannam ha eltorolnek ezt az unnepet oszinten, felenk nagyon regota elvesztette a varazsat es nekem speciel pup a hatamon...
6 felhasználónak tetszik: Lil98, Gureka10, LaDySmIth, CandUs, Szandi0820, ilus1996
2016. december 12. 12:55 #296
- törölt felhasználó -    
Ez már nagyon kellett. meghajolo.gif

Komolyan ez a srác nincs olyan idegesítő mint azt hallgatni, hogy szapulják és minden percben belebotlani egy mémbe. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Denna, CandUs, Maiko
2016. december 12. 14:50 #297
- törölt felhasználó -    
Oké, egyrészt meg kéne tanulnom csütörtökre 30 oldalt, plusz a csecsemős órán két dogát is írok (szintén csütörtökön), ehelyett itt írogatok, mert miért ne.
Másrészt a fene sem gondolta, hogy ilyen könnyű beszélgetni egy pszichológussal. Ráparáztam, hisz nem is én lennék, ha nem paráznék rá, de összességében meglepően jól össze tudtam szedni a gondolataim, és egész sokat beszéltem, ami tőlem aztán nagyon furcsa, és igazán megérdemelném, hogy Slash kalapot emeljen előttem. rohog.gif Na jó, viccet félretéve, azért büszke vagyok magamra, hogy tudtam beszélni.
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, LaDySmIth, ilus1996
2016. december 12. 15:40 #298
- törölt felhasználó -    
jelenleg azért utálom magam, mert ha egyszer egy ember csinál velem valami jót, akkor utána elvárom, hogy ha megint olyan helyzetbe kerülök, akkor újra megtegye. mondjuk asszem' nem is ez zavar, hát na, valamennyire mindenki önző, inkább azon szenvedek, hogy nem teszik meg. aztán meg gondolkodhatok órákat azon, hogy vajon miért nem. de tényleg, miért nem?
és fene sem gondolta volna, hogy pont egy fizikadolgozat fog felvidítani, de megtörtént. valamiért olyan jó volt megírni. fish.gif
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2016. december 12. 15:40 #299
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet (Elody @ 2016.12.12. 11:18)
annyira nem szeretem ezt a karacsonyi unnepkort...ajandekozni jo ideje nem nagyon szoktunk csaladon belul de minden evben sertodesek vannak mikor megyek apahoz es a mostohaanyamhoz, megint maskor anyahoz es a mostohaapamhoz vagy maradok a nagyszuleimmel...oszinten gyakran zsarolva erzem magam. senki sem fogja fel hogy nem tudok haromfele szakadni? raadasul ilyenkor tenyleg elfogy mar minden penzem de az ofonek most jut eszebe openzt beszedni meg valami balra elokeszulni amire kene cirka 600k a banda meg a szindarab miatt.. meg a loszart. en nem bannam ha eltorolnek ezt az unnepet oszinten, felenk nagyon regota elvesztette a varazsat es nekem speciel pup a hatamon...

Annyira egyet tudok veled érteni. Minden egyes évben vita van abból, hogy kinél töltsük tesómmal a Szentestét, majd a többi napot, hogy senkinek ne legyen belőle sértődés. De mégis mindig összeveszünk, mert egyszer ennek nem jó az időpont, aztán mégis, de akkora már lemondtuk a másikat, és áá.. nekem is inkább csak nyűg az egész, mindig csak a vita van belőle. Az ajándékokról meg nem is beszélve.. Főleg akkor, amikor nincs megbeszélve, hogy kinek mekkora ár kategóriába vásároljunk, és akkor megint jön a kellemetlenség, hogy az egyiknek valami picibbet veszünk, ő meg beállít egy hatalmas dobozzal.. De legalább az ebéd mindenütt házi, és finom is. Ez az, ami mindig vigasztal. biggrin.gif
Ilyen az élete azoknak, akiknek elváltak a szülei.
2016. december 12. 16:00 #300
- törölt felhasználó -    
Eddig három tárgyból biztosan buktam az egyetemen. Én ezt szerintem nem gondoltam át tisztán annak idején... Alig várom már a szünetet. Mivel kevés vizsgám lesz, ezért végre lesz időm feltöltődni. Zabálhatok sokat karácsonykor és szilveszterkor, ami igencsak jól fog jönni, mert gáz, hogy 50 kilóig sosem jut el a mérleg, pedig 19 éves vagyok.
Már csak két nap...
10 felhasználónak tetszik: Jody, Szandi0820, Kincses Bogi, Psyché, LaDySmIth, Beyla, Lil98, ilus1996, sg1992, CandUs
172 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!