gondoljatok arra, hogy en nemetul fogok matekbol es foldrajzbol is erettsegizni...mindig van rosszabb xD mar magyarul is kihivas, de ez igy alakult.
amugy a magyarban volt nemi csavar, szerintem nem volt az olyan egyertelmu, mint latszott.
Mire gondoltok most? II.
2018. május 08. 19:58
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Idézet (Arcee23 @ 2018.05.08. 17:22)
A feladatíró nagynénjének kiskutyájának herekörméretét is számoljam ki?!
Látom benned is mély nyomot hagyott a matek érettségi.
2018. május 08. 21:07
Nem fűzök hozzá semmit, szerintem tudjátok, mit érezhetek most.
7 felhasználónak tetszik:
Revelynne,
Lil98,
Lisanne,
Fannycska999,
forever.romanci,
LaDySmIth,
ScreamQueen
2018. május 09. 14:14
Úgy döntöttem, elolvasom az egyik kötelező szakirodalmat, ha már mindjárt itt a vizsgaidőszak. Nagy nehezen, két nap alatt átrágtam magam rajta, most végeztem, gondolkozom, mit csináljak. Végül úgy döntöttem, kikapcsolódásképp megnézem az egyik kötelező dokumentumfilmet, majd újból kötelezőt olvasok, aztán megint kikapcsolódok egy dokumentumfilmmel, és így tovább, és így tovább. Szép is, amikor az ember érzi, hogy közel a vég vizsgaidőszak.
2018. május 09. 14:24
|
|
Konekoatiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.05. Hozzászólás: 2637 Csatolások: 92 Azonosító: 269586 offline
|
Arra, hogy vajon mit ronthattam el a történelemérettségin, amiért ennyire könnyűnek találtam. Komolyan, nevetve kijönni egy érettségiről nem túl megszokott (szerintem).
Érdekes amúgy, hogy tavaly októberben volt a XVIII. századi etnikai változásos esszé, no meg most is. Mindegy, örültem, mert legalább a KGST-ről is tudtam mit írni.
Jaj, pedig annyira Rákóczira és a reformációra készültem...
Érdekes amúgy, hogy tavaly októberben volt a XVIII. századi etnikai változásos esszé, no meg most is. Mindegy, örültem, mert legalább a KGST-ről is tudtam mit írni.
Jaj, pedig annyira Rákóczira és a reformációra készültem...
2018. május 09. 17:41
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet (Lil98 @ 2018.05.08. 19:58)
Látom benned is mély nyomot hagyott a matek érettségi. 
Annyira, hogy a mai töri után a Libriben Kritikus rendszerhiba helyett Krisztusi rendszerhibát olvastam. Pedig könnyű volt az érettségi.
2018. május 10. 23:50
Euróvízió level mostakkormiaf*szvan:
"Én utálom a magyar indulót, de ha továbbjutnak akkor megnézem a döntőt, de ha nem akkor nincs értelme."
Wtf.
Aki érti ezt a logikátlan mondatot magyarázza el nekem pls. Thanks
"Én utálom a magyar indulót, de ha továbbjutnak akkor megnézem a döntőt, de ha nem akkor nincs értelme."
Wtf.
2018. május 11. 12:42
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Annyira jó volt, hogy négy nap után végre normális ruhát vehettem fel reggel, és nem az ocsmány iskolai ünneplőmet
innentől kezdve egy hónapig csak filmezni fogok. Jó, tanulok a szóbelire meg minden, de na. Végre szabad vagyok
2018. május 11. 12:55
|
|
Konekoatiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.05. Hozzászólás: 2637 Csatolások: 92 Azonosító: 269586 offline
|
Nem tudom hogyan kellene viselkednem a keresztlányommal, hogy kicsit neveljem is. Nem lehet rá haragudni, mert annyira huncut a kispofája, hogy rögtön elnevetem magam.
2018. május 12. 18:41
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Ma végre volt időm kifeküdni a medencéhez kicsit napozni. Egyik legjobb haverom már úgy néz ki, mint aki a Balin nyaralt volna két hétig, szóval muszáj behoznom a lemaradásom.
2018. május 13. 01:08
Nos, Izrael nyert
Őszintén nem ő volt a kedbencem, de inkább ő nyerjen mint a hangtalan magamutogató Beyonce koppincs Ciprus.
A német meg olasz... Hihetetlen hogy olyan elol végeztek. Szörnyűek voltak.
Sikítottam mikor Magyarország kimontdta hogy 12 pont a dánoknak.
A német meg olasz... Hihetetlen hogy olyan elol végeztek. Szörnyűek voltak.
Sikítottam mikor Magyarország kimontdta hogy 12 pont a dánoknak.
2018. május 13. 01:23
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Ízlésficamos dalfesztivál
Egy énekelni sem tudó kotkodácsoló picsát kihozni győztesnek. Gratulálok... Voltak nála SOKKAL jobbak és tehetségesebbek. Ha már nem mi nyertünk akkor Hollandiának, Dániának vagy Észtországnak kellett volna. A svédek hetedik helye egy rejtély, döntőbe sem kellett volna jutniuk. Norvégia, Szlovénia szintén. Cyprus kiválóan produkálta magát, kedvem lett volna a képernyőn keresztül megtépni.
Mindegy, elengedem. Még a fejem is megfájdult az idegtől.
Egy énekelni sem tudó kotkodácsoló picsát kihozni győztesnek. Gratulálok... Voltak nála SOKKAL jobbak és tehetségesebbek. Ha már nem mi nyertünk akkor Hollandiának, Dániának vagy Észtországnak kellett volna. A svédek hetedik helye egy rejtély, döntőbe sem kellett volna jutniuk. Norvégia, Szlovénia szintén. Cyprus kiválóan produkálta magát, kedvem lett volna a képernyőn keresztül megtépni.
Mindegy, elengedem. Még a fejem is megfájdult az idegtől.
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2018. május 16. 11:42
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Mikor másfél órával előbb befejezed az angol nyelvű szakmai érettségidet.
Ahj, túl könnyűnek tűnt, attól félek, hogy elrontottam valamit
Bár a magyar kereskedelmisek szerint is könnyű volt, szóval talán nem lesz semmi gond.
Ahj, túl könnyűnek tűnt, attól félek, hogy elrontottam valamit
2018. május 16. 18:08
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
amikor az öcsédtől végre kapsz valamit, de az a valami egy tehénfejes tejkaramella és mellé van rakva egy cetli, hogy "nem is tudtam, hogy reklámarc lettél"....a testvéri szeretet.
amúgy holnapután vizsgázom és konkrétan nem tudok lófszt se, tartalmas októberem lesz, érzem.
amúgy holnapután vizsgázom és konkrétan nem tudok lófszt se, tartalmas októberem lesz, érzem.
7 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Szandi0820,
Lil98,
madeleine.,
forever.romanci,
Hana-chanxX,
silenc
2018. május 16. 20:08
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
matekZH: másodszorra sem sikerül 50% fölé írnom
minden más ZH: 4es legalább könnyen megvan
szerintem itt nem bennem van a baj.............................................
minden más ZH: 4es legalább könnyen megvan
szerintem itt nem bennem van a baj.............................................
2018. május 16. 20:34
|
|
Arcee23 |
|
Az osztály fele megy matekból szóbelizni, egy ember pedig tuti bukott. Természetesen én is a szóbelisek közt vagyok. Csurgattak infókat és magyarból mindenkit átrugdostak az angolom pedig dicsérve lett, hogy milyen jó lett.
Csak az a k*rva matek ne lenne
ápolgassamahátátlapáttalannakakiatantervetösszeállítja
2018. május 16. 20:48
Megírtam az idegennyelvi kompetenciát. Ahogy számoltuk - mert fent van a javítókulcs, azonnal szaladtam megnézni - körülbelül 70%-os lett. Ha mindenre jól emlékeztem a 30-ból 21 pontom lett. Nagyon félek tőle. Nem tudom mondjuk, mi múlik rajta... de valamiért csak meg kellett írni. Valaki esetleg nem tudja? Az ismerőseimet is megkérdeztem, de nem tudták ők sem. Remélem nincs tétje, vagy ha van, akkor minimális. És lehet, hogy csak februárra javítják ki... oké, hogy országos szintű, de akkor miért ebbe az évbe kellett már megírni, nem ért volna rá jövőre?
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.