Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. április 21. 17:12 #2881
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
A "nem megyünk inni se bulizni" ígéretemből az lett, hogy tegnap este 7 órakor bent ültem a szokásos helyünkön a barátnőimmel és rendeltük az első kör tequilát meg jägert. Ennyit a nagy ígérgetéseimből...
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98
2018. április 21. 18:43 #2882
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
nem tudtam rájönni ébredés után, hogy mégis miért fáj ennyire a torkom, aztán mikor küldtek egy videót, amiben opitz barbit énekelek már eszembe jutott. rohog.gif egy kisebb koncertet adtam a többieknek. laugh.gif
amúgy aludtam 4 órát, de ma este is megyek, vasárnap szerintem ki se kelek az ágyból, pedig nem ártana lassan tanulni sem vizsgára, de őszintén szólva hidegen hagy, érettségi előtt is 2 nappal még buliba voltam. xd
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Fannycska999, Lil98
2018. április 22. 12:55 #2883
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Nyeh. Érzem: e kétségbe volt erőm elhágy. Nagyjából ezzel az idézettel le is tudom írni az érettségihez való hozzáállásomat. Hónapok óta fokozatosan és kitartóan készülgetek, de az utóbbi napokban átmegy a hozzáállásom nemtörődömségbe, csak túl akarok lenni rajta. Olyan, mintha semmi sem maradt volna meg az utóbbi hónapok (évek!) tanulásából, a matektól félek, a töritől félek, az emelt magyaromtól félek, legszívesebben állandóan csak aludnék, sőt, ezt is teszem, szerintem babakorom óta nem aludtam annyit, mint mostanában. Félek, hogy teljesen lebőgök majd, pedig tényleg igyekszem ><
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2018. április 24. 21:33 #2884
- törölt felhasználó -    
Jaj Istenem, ilyenkor mindig visszavedlek 10 évesre de úristen úgy várom már holnap estét. Végre láthatom Benedict babámat. wub.gif

https://silvertearspeaks.files.wordpress.com/2018/02/ezgif-com-video-to-gif-17.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98, Romolia, Fannycska999, Maiko
2018. április 25. 17:53 #2885
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Az év végére szeretnék saját lakásba költözni, minden erőmmel azon leszek, hogy ezt megtehessem. thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, forever.romanci, silenc
2018. április 25. 23:10 #2886
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Most értem haza az Avengers Infinity War premier előtti vetítéséről. Életem legjobb filmje. Megérte elmenni, még akkor is, ha holnap ötkor kelek. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Romolia, Fannycska999, Maiko
2018. április 25. 23:53 #2887
- törölt felhasználó -    
Hazaértem. Átgondoltam. Nem akarok róla beszélni. cry.gif
4 felhasználónak tetszik: Lil98, forever.romanci, Fannycska999, Maiko
2018. április 27. 18:12 #2888
Romolia
Romolia
asgardian princess
Hozzászólás: 3257
Csatolások: 798
Azonosító: 248403
20 óra múlva megyek megnézni az Infinity Wart és már nem bírok várni. Egyfolytában a filmre gondolok, ráadásul tudom, hogy sok kedvencem meg fog halni a filmben és ez se hagy nyugodni. Na de majd holnap kettőkor mindent tudni fogok, annyira vártam már ezt a Bosszúállók részt. wub.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98, Fannycska999, Maiko
2018. április 28. 23:24 #2889
Daenerys
Daenerys
lovely

Státusz„Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!”
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 17
Azonosító: 268812
Van az a pillanat amikor sírni tudnék a semmin. Mai napom komolyan agyhalál. Nem elég, hogy a munkahelyemen ma voltam először délutános. Még zárás előtt 1 órával felk*rják agyam a bunkóságukkal. Aztán még az öltöző kulcsom is elhagytam és két főnököm és a feletesem plusz egy kolléga segített keresni ami persze nem lett meg. Mai napom 10/-100
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98, LaDySmIth, Maiko, silenc
2018. április 30. 18:04 #2890
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
napok óta ráfüggtem erre a telefonos harry potter játékra, borzasztó, már gépre is leszedtem a régi harry potter játékokat, sőt, már a könyveket is elkedtem olvasni. és ma megnézzük tesómmal a negyedik részt is. pedig azt hittem, hogy már kinőttem belőle, de ebből képtelenség szerintem.
jah és találtam harry potteres cuccokat sims 4hez, konkrétan az egész roxfortot, de remélem nem futna el a gépemen mert annyi szar van benne, ígyis egy millió módom van simshez, de mindig találok valamit. xd
amúgy a hétvégén tanulni akartam, de aztán elmentem boltba csokiért és találkoztam barátnőmmel. aztán elmentünk inni. xdd
úristen amúgy tök nagy alkoholistának tűnhetek mert mindig csak a piáról írok, na mindegy. xddd
5 felhasználónak tetszik: silenc, Lil98, forever.romanci, CandUs, Revelynne
2018. május 01. 00:35 #2891
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
tipikusan az az ember vagyok, aki ráfügg az összes, általa jónak ítélt sorozattal - és szerintem ezzel nincsen baj. viszont ma az egyik barátnőm megmondta, hogy ő nem csak sorozatokról akar beszélgetni velem, hiszen ő már nem ilyen (régen legjobb barátnők voltunk, kb fél éve a szia mizus téma ment). erre annyit tudtam visszaválaszolni, hogy sajnálom, én ilyen vagyok, aki a sorozatokkal zárkózik el a külvilágtól, a hét összes napján, és csak olyan embereket enged be a belső körbe, akiket szeret.. erre megkaptam, hogy igenis ezen változtatnom kell, nem szabad így élnem az életemet, meghogy még most változtassak, mielőtt elcseszném az egészet. értem én, hogy ebben nincs rossz szándék, de ki mondta, hogy meg akarok változni? szeretem a sorozatokat, és nem érzem, hogy tönkretennék az életemet.
a másik kedvencem az volt, hogy kaptam oktatást arról, hogyan kellene élnem az életemet, mit kéne csináljak, hogyan , mikor, mennyit, blablabla. de ez a személy nem kérdezte meg, hogy én mit akarok, csak mondta, hogy ez nem jó. viszont! de, ez igen is jó, és nem fogok megváltozni mások kedvéért, mert szeretem azt, aki vagyok, és azt is, hogy a hétvégémet a sorozatokkal "töltöm" (:
5 felhasználónak tetszik: silenc, Lil98, ScreamQueen, forever.romanci, CandUs
2018. május 01. 21:33 #2892
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Ezerszáz éves létemre bizony fangörlködni fogok. biggrin.gif Mint lelkes rajongó, követem a Sense8 hivatalos oldalát facebookon. Ma este megosztottak egy videót, és írtam hozzá pár sort. Csak, ami eszembe jutott a sorozatról. És ott volt egy csomó hozzászólás, de az oldal mégis az enyémre írt vissza. biggrin.gif Egyedül az enyémre! w00t.gif Ilyen velem még sose történt. Azt írták, hogy az üzenetem tökéletes és gyönyörű és megköszönték. Még szívecskét is kaptam. smileeee.gif Jól esett. Tényleg szívemből írtam azt a pár sort, de meg nem álmodtam, hogy bármit reagálnának rá. Mégis megtették. smileeee.gif Tényleg iszonyúan jól esett, hogy észrevették és értékelték a gondolataimat annyira, hogy visszaírjanak. Még ha csak pár szót is. heart.gif
9 felhasználónak tetszik: silenc, Alysia, Lil98, LaDySmIth, forever.romanci, CandUs, Revelynne, Arcee23, TheTruthAboutLove
2018. május 02. 19:36 #2893
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Oké, sokan biztosan nem fognak egyetérteni azzal, amit most ide bepötyögök, de egyszerűen ez a mai nap olyan förtelmes volt számomra, hogy inkább kiírom magamból, bőgök egy sort és talán kicsit jobban fogom magam érezni. Esküszöm, mindig a "depressziós" problémáimmal jövök ebbe a topikba, ami a kutyát sem érdekli, de úgy érezem, hogy itt van kinek panaszkodnom még akkor is, ha senki sem olvassa el.

Semmi problémám nem volt addig, amíg meg nem kellett írnom az egyik dolgozatot, amiről én teljesen elfeledkeztem, így nem is tanultam rá. Nyilván nem a tanárt okolom, hanem saját magamat. Ahogy azért is, hogy az egyik dolgozatomnál egy pont hiányzott volna az ötöshöz. Egész nap ideges voltam, tördeltem a kezeimet és még mindig nem hiszem el, hogy ekkora szerencsétlenség vagyok.

Testnevelés órán általában röplabdázunk, amiben én eszméletlenül tehetségtelen vagyok, az egyetlen jó az volt benne, hogy legalább valamibe beleüthettem és kitölhettem a hatalmas dühöt, amit magam iránt érzek. Az viszont nagyon elszomorít, hogy szinte mindenki nagyon ügyes benne, aztán vagyok én, aki előbb töri ki az ujjait, mint elüti a labdát. Ha az ujjaimat nem is fájlaltam, a kezem napokon keresztül kék, lila és zöld foltokkal volt tarkított, mert képtelen vagyok alkarból elütni, mindig úgy jön ki, hogy az öklömmel érek bele és persze ilyenkor mindig megkapom, hogy azt nem úgy kell, de máshogy nem megy.

Na de, jöjjön a lényeg, ami miatt nagyon sokat szomorkodom. Ez pedig nem más, mint az, hogy a szüleim sehova sem akarnak elengedni. Jó, megértem, féltenek, de nekem nagyon rossz érzés, hogy nincs normális baráti társaságom és valószínűleg nem is lesz. Nyilván nem akarom leinni magam minden hétvégén a sárga földig, nem akarok béna szórakozóhelyekre járni, ahol olyat zenét játszanak, amit személy szerint nem igazán kedvelek...egyszerűen nem érdeklődök az ilyen dolgok iránt. Okés, koncertre szeretnék elmenni a barátaimmal, de oda sem azért, hogy piáljak, hanem, hogy jól érezzem magam, a barátaimmal lehessek és elmondhassam magamról azt, hogy igenis éltem. Ha majd lesznek gyerekeim (bár így még férjem sem lesz) nem azt szeretném majd nekik elmesélni, hogy hogyan ültem a négy fal között a sarokban. Élőben alig vannak barátaim és félreértés ne essék, nem olyan barátokat szeretnék, akik úgymond csak vannak, hanem olyanokat, akikkel kölcsönösen segítjük egymást és kiállunk a másikért. Néha úgy érzem, hogy a szüleim túlságosan féltenek és ebből adódóan vissza is fognak. Ha írok valakinek egy üzenetet, nagyon sokszor megkérdezik, hogy kinek írok, de én ilyenkor egyáltalán nem válaszolok, mert tudom jól, hogy nem pártolják az internetes barátságokat. Ők abban a tudatban vannak, hogy biztos valamelyik fiúnak írok vagy ilyesmi...és ez az, amiről következőnek szeretnék beszélni.

Világéletemben azt mondtam, hogy nekem nincs szükségem barátra, jól vagyok én egyedül is, illetve még mindig ezt mondogatom mindenkinek. Magamnak is, hátha elhiszem. Nem azért szeretnék valakit magam mellé, mert a többieknek is van és, mert az "menő". Csupán csak szeretnék valakit, aki tényleg önmagamért szeret, akit nem érdekel a kinézetem és az sem, hogy mindenben bénázok. Tizenhat vagyok, nem igazán szeretném elsietni, de olyan rossz, mikor más a barátjáról/barátnőjéről mesél, én meg csak állok ott némán, mert irántam még soha nem érzett úgy szeretet senki és napról napra azt érzem, hogy nem is fog. Ebből következik az, hogy gyakran érzem azt is, hogy én igazából meg sem érdemlem a szeretet. Tudom, ott van a családom is, de néha úgy érzem, hogy még ők sem szeretnek, a barátaimat szerintem meg néha már-már idegesítem.

Igazából ennyit szerettem volna kiírni magamból. Sokat gondolkoztam azon, hogy rányomjak-e a küldés gombra vagy inkább zárjam be az egész weboldalt, de igazából nincs mit veszítenem.

(Történelemből meg minimum egy kettest össze kéne kaparnom ahhoz, hogy ne bukjak meg.)
4 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, Lil98, Lisanne
2018. május 03. 18:23 #2894
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
tegnap voltunk utoljára szerenádozni, egy pont volt az i-re, mivel ez sikerült a legjobban. nagyon élveztem amúgy az összes szerenádot, én szeretem a tanáraim többségét, jó volt a lakásukon lenni, együtt iszogatni (szerintem jobban berúgott mindenki, mintha magunk buliztunk volna xD) elvégre ők is emberek é számomra fontos a közvetlenség. ez az, ami az egyetemen nekem hiányozni fog, a tanár-diák közötti kapcsolat totál más. amúgy életemben először szívtam igazi szivart de azóta is fáj a torkom xd

amúgy nem tudom, kivel fogok bulizni az egyetemen, már 5 éve ez az osztályom és 3 év is eltelt, mire beilleszkedtem és most elölről minden jövő szeptembertől...bár őszintén, én nem tartok annyira az érettségitől, nem fogok búsulni, ha nem lesz minden ötös, mivel nem vagyok ennyire maximalista. mondjuk nyelvi irányba fogok menni ezúttal is, így az emelt németnek és angolnak 80% fölött kellene lennie, pedig ezek a feladatsorok baromi szívatósak. de a sok stresszes ember a környezetemben kikészít néha, ezért is kellenek ezek a bulik...
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98, CandUs, menthol, Revelynne
2018. május 03. 21:18 #2895
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Holnap elballagok. unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: CandUs, Revelynne, Syden, forever.romanci
2018. május 04. 11:11 #2896
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Kicsit több, mint 20 000 post, 1200 követő és 8 év után töröltem az első Tumblr oldalam. Mondhatni végigkövette az összes fangirl korszakom: Gossip Girl, Harry Potter, Florence and The Machine, Trónok Harca, Once Upon A Time, Pretty Little Liars, Dr. Csont, The 100 és még napestig sorolhatnám... Nehéz döntés volt, de úgy érzem, megérte; ez már kb. 2 hónapja kezdődött, amikor a Twitter account-om töröltem. Úgy éreztem, hogy túl sok időt és energiát vesznek el az életemből, illetve teljesren infantilis hülyegyerek állapotba kerülök tőle. Kicsit mindig visszahúzott a 17 éves énemhez, aki már régen nem vagyok. Ideje volt felnőni, de esküszöm: nem is igazán bánom. Valódi megkönnyebbülést érzek, remélem beválik a tervem és tényleg sokkal több időm lesz másra.

Amit még törölnék, az elsősorban az Insta meg a Facebook, előbbit mondjuk szeretem pörgetni, utóbbit meg kénytelen vagyok megtartani, ismerőseim nagy százalékával ott tudok kommunikálni.
5 felhasználónak tetszik: Lil98, forever.romanci, exoverdose, Inori, LaDySmIth
2018. május 04. 18:01 #2897
Revelynne
Revelynne
✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧

Státuszlook like the innocent flower, but be the serpent under it.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 1649
Azonosító: 268727
Szóval a mai nap nálunk is lezajlott a ballagás, és mint tizenegyedikesek igazán sok dolgunk volt az osztállyal az elmúlt napokban, így nem is nagyon volt időm átgondolni, hogy mit is jelent ez az egész, nem csak a ballagók, hanem számunkra is. Azt előre leszögezném, hogy nem könnyen lehet engem megsiratni (kivéve, ha sorozatokról/filmekről van szó, mert azokon bármikor tudok sírnixd), de ma mégis hálás voltam, hogy napszemüveg volt rajtam, ugyanis egy csöppet könnyes lett a szemem. Nem azért, mert olyan megható volt a műsor (de nem is azért mert olyan borzasztó volt, hogy már sírnom kellett rajtaxd), hanem mert csak most tudatosult bennem valami: jövőre mi fogunk ott állni Siófok főterén, több száz ember előtt, és mi leszünk azok, akik elballagnak. És ez iszonyatosan ijesztő. Minden negatívum ellenére nagyon szeretem az osztályomat, az iskolámat és még a tanáraimat is. Így a tudat, hogy hamarosan el kell engednem őket egyszerre tesz szomorúvá és izgatottá is. Elvégre nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a gimi után, de azért mégis csak rettentően fognak hiányozni a többiek. Sőt, már most hiányoznak, pedig még van egy évünk.xd♥
4 felhasználónak tetszik: Lisanne, Lil98, Syden, forever.romanci
2018. május 07. 02:12 #2898
- törölt felhasználó -    
Sose mondtam, hogy tökéletes vagyok és ezután se fogom, hiszen távolról se vagyok az. Szóval megértem, ha negatív kritika ér engem vagy a "művemet", de!! Nekem olyan ne szóljon be, aki FELE olyan jól SE tudja megoldani feladatot. Nem vagyok egoista, beismerem ha valaki jobb nálam valamiben. De amikor engem még FÉLIG SE közelít meg, akkor inkább bújjon el de nagyon gyorsan, mert még megüti a bokáját a nagy arcával. cool.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2018. május 07. 12:07 #2899
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Egy kész, maradt három. rohog.gif Az angol után a magyar volt az a tantárgy, amitől egyáltalán nem paráztam és örülök, hogy végül tényleg könnyedén megcsináltam a feladatokat. Az első résznél mondjuk eléggé rezgett a léc, majdnem nem sikerült időben befejeznem a hivatalos levelemet. Novella helyett megint mesét adtak, enyhén gec*ség volt, főleg, hogy maga a sztori is érdekes egy jelenség. rohog.gif Na de mindegy, a lényeg, hogy túlvagyok a magyaron. Holnap meg valahogy összeszedek egy kettest matekon. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Inori, forever.romanci
2018. május 07. 16:31 #2900
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Rendesen örültem az emelt magyaros feladatsoromnak. Nem mondom azért, hogy az életművem csúcsa, mert az idézeteket csak tippeltem és a verselések miatt is elbujdoshatnék, és a többi válaszomban is bizonytalan vagyok, de egyébként sehol sem kellett sötétben tapogatózni. Az Ady vers műelemzésnek pedig egy álom volt, arra készültem, hogy valami teljesen ismeretlen pársoros rémálmot raknak elém, hogy írjak róla, erre megkapok egy verset, amit anno az elsőtől az utolsó sorig kielemeztünk alapórán laugh.gif remélem a többi tárgy sem lesz kétségbeejtőbb ennél.
3 felhasználónak tetszik: Inori, Lil98, forever.romanci
172 oldal 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!