Az öregeket megvették kilóra böskével meg hasonlókkal(tisztelet a kivételnek). Elvakítottak mindenkit a gyűlöletkampányukkal. Ilyen undorító és agresszív kampányt még életemben nem láttam. Tökélyre fejlesztették a közös ellenségkép és az "Oszd meg és uralkodj" taktikákat. Valamint kocsival hozták-vitték a szavazókat a keleti részen, baszakodtak a szavazólapokkal (nem ért ki időben postán, nem húzták le a visszalépőket stb), összeomlott a NVI oldala. Kicsit sem gyanús... Ááá dehogy... Elcsalták az egészet ahol csak tudták.
Tegnap óta trendel a kivándorlás szó...
Tegnap Magyarországon a demokrácia és meg merem kockáztatni, hogy maga Magyarország is meghalt.
Szerintem ezután repülni fogok az oldalról. Viszlát!
Mire gondoltok most? II.
2018. április 09. 13:17
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
9 felhasználónak tetszik:
InoriGothGirl,
Midnight Memories,
CandUs,
LaDySmIth,
riri17,
Lil98,
forever.romanci,
nothingcanstopme,
Alszi666
2018. április 09. 17:33
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Nagyon remélem, hogy a szerveződő tüntetésekkel elindul valami. Diktatúrát szavazással lebontani nem lehet.
"Steel unload / final blow
We the animals take control
Hear us now / clear and true
Wretches and kings we come for you"
"Steel unload / final blow
We the animals take control
Hear us now / clear and true
Wretches and kings we come for you"
2018. április 10. 16:21
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Tegnap este beadtam az önéletrajzomat 2 helyre, az egyikhez ráadásul csak poénként, mert gondoltam úgysem fognak visszajelezni. Erre délután csörgött a telefonom, mint kiderült onnan hívtak vissza ahova poén gyanánt adtam be a jelentkezésemet. A hölgy szimpatikus volt, megbeszéltük, hogy holnap találkozunk. Leraktam a telefont, 1 percen belül újra csörgött. A másik helyről is felhívtak, oda pénteken megyek.
Még csak egy hete vagyok munkanélküi, de nagyon örülnék ha máris munkába tudnék állni!(szeretnék már elköltözni otthonról) Ráadásul az egyik helyen nagyon jól keresnék!
Már igazán összejöhetne egy jó állás, mert ahol legutóbb dolgoztam kibírhatatlan volt a vezetőség...
2018. április 10. 19:41
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Három hét. Mivel utolsó héten nem megyünk be, ennyi van hátra az ötödik, s egyben utolsó középiskolás tanévemből. Most kezdem tényleg érezni, hogy mindjárt vége. Most kezdek el egyre jobban félni az érettségitől. Az elmúlt öt évben úgy gondoltam, hogy a legjobban a matekra való felkészülés fog megviselni, de úgy látszik tévedtem. A szakmai érettségi egyre jobban a frászt hozza rám. Nem a számolás része, azt kisujjból kirázom, hanem az elméleti. Sose volt az erősségem, vagyis, ez így nem teljesen igaz. Ha nagyon akarom át tudom magam rágni az üzleti tervezés, áruforgalom és vezetési ismeretek száraz elméleti világán, de egyszerűen nem akar megmaradni. Talán köze van ahhoz, hogy egyáltalán nem érdekel. A marketing és az angol miatt jelentkeztem ebbe az iskolába, s ez meg is látszik. Az a baj, hogy az írásbeli érettségi fele elmélet, ráadásul angolul, ami ugye alapban nem lenne gáz, csakhogy a feladatokat egy olyan ember írja, állítja össze, aki szerintem még soha életében nem találkozott a való életben azokkal a dolgokkal, szavakkal, amelyekkel mi 5 éven keresztül dolgoztunk - így olyan szövegeket ír, amihez semmi közöm/közünk nem volt éveken keresztül. Nem vicc, tavaly 10 embernek ezen csúszott el az ötöse... A másik baj az, hogy a fentebb említett tantárgyakból szóbeli is van, 20, 5 és 15 tétel, mind-mind száraz elmélet. Én akartam ezt, meg is szenvedek vele. A kiborító az, mikor a gimis ismerőseim közlik velem, hogy nekik milyen nehéz, mert annyi az elmélet és, hogy annyit kell tanulni. Aha, értem. Nekem az alap tételek (magyar, töri) mellé meg kell tanulnom az összes szakmai tantárgy tételeit. Ez összeszámolva súrolja a százat. Angolul. De nem gáz.
Egy részem túl akar már lenni ezen az egészen. Június 28-án már biztos vége lesz a szóbeliknek, utána bankett, majd 29-én VOLT. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire izgatott vagyok július huszönötödike miatt, alig várom, hogy megtudjam felvettek-e. A másik részem viszont maradni akar a jól megszokott, ismert közegben, a barátaimmal. Nem megyek messzire, ez igaz, ahogy az is, hogy két barátom is ugyanarra a szakra jelentkezett, mint én, de az már nem lesz ugyanaz. Ami bizonyos szempontokból jó, bizonyos szempontokból nem.
Egy biztos. Az idő marha gyorsan megy, nekem pedig össze kell kapnom magam, ha 400 pont felett akarok teljesíteni. A 460-at már elengedtem.
Egy részem túl akar már lenni ezen az egészen. Június 28-án már biztos vége lesz a szóbeliknek, utána bankett, majd 29-én VOLT. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyire izgatott vagyok július huszönötödike miatt, alig várom, hogy megtudjam felvettek-e. A másik részem viszont maradni akar a jól megszokott, ismert közegben, a barátaimmal. Nem megyek messzire, ez igaz, ahogy az is, hogy két barátom is ugyanarra a szakra jelentkezett, mint én, de az már nem lesz ugyanaz. Ami bizonyos szempontokból jó, bizonyos szempontokból nem.
Egy biztos. Az idő marha gyorsan megy, nekem pedig össze kell kapnom magam, ha 400 pont felett akarok teljesíteni. A 460-at már elengedtem.
2018. április 11. 19:55
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
tudjátok van az az érzés, mikor próbáltok ledőlni délután, de valami nem hagy nyugodni és muszáj megnézned, na engem ez video nem hagyott nyugodni.
azóta szerencsére túl vagyok egy csomó hasonló videón pedig amúgy filmet akartam nézni, de rátaláltam példáulerre, ezt még anno szerettem is. xddd ezt meg csak a képek miatt is érdemes megnézni. xd istenem úgy örülnék, ha 20 évesen végre valami normális dolgokat is tudnék nézni ezen a szaron, de ha nem ilyeneket nézek akkor mulatóst hallgatok vagy ilyeneket.
2018. április 11. 20:50
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Idézet (Lil98 @ 2018.04.10. 19:41)
Három hét. Mivel utolsó héten nem megyünk be, ennyi van hátra az ötödik, s egyben utolsó középiskolás tanévemből. Most kezdem tényleg érezni, hogy mindjárt vége. Most kezdek el egyre jobban félni az érettségitől. Az elmúlt öt évben úgy gondoltam, hogy a legjobban a matekra való felkészülés fog megviselni, de úgy látszik tévedtem. A szakmai érettségi egyre jobban a frászt hozza rám. Nem a számolás része, azt kisujjból kirázom, hanem az elméleti. Sose volt az erősségem, vagyis, ez így nem teljesen igaz. Ha nagyon akarom át tudom magam rágni az üzleti tervezés, áruforgalom és vezetési ismeretek száraz elméleti világán, de egyszerűen nem akar megmaradni. Talán köze van ahhoz, hogy egyáltalán nem érdekel. A marketing és az angol miatt jelentkeztem ebbe az iskolába, s ez meg is látszik. Az a baj, hogy az írásbeli érettségi fele elmélet, ráadásul angolul, ami ugye alapban nem lenne gáz, csakhogy a feladatokat egy olyan ember írja, állítja össze, aki szerintem még soha életében nem találkozott a való életben azokkal a dolgokkal, szavakkal, amelyekkel mi 5 éven keresztül dolgoztunk - így olyan szövegeket ír, amihez semmi közöm/közünk nem volt éveken keresztül. Nem vicc, tavaly 10 embernek ezen csúszott el az ötöse... A másik baj az, hogy a fentebb említett tantárgyakból szóbeli is van, 20, 5 és 15 tétel, mind-mind száraz elmélet. Én akartam ezt, meg is szenvedek vele. A kiborító az, mikor a gimis ismerőseim közlik velem, hogy nekik milyen nehéz, mert annyi az elmélet és, hogy annyit kell tanulni. Aha, értem. Nekem az alap tételek (magyar, töri) mellé meg kell tanulnom az összes szakmai tantárgy tételeit. Ez összeszámolva súrolja a százat. Angolul. De nem gáz.
Mélyen átérzem minden szavad
Más: ahh annyira imádom a költészet napját
2018. április 13. 17:46
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Őszinte leszek: semmi kedvem ma, meg holnap buliba menni, legszívesebben eladnám a mai jegyemet a francba és helyette inkább sorozatokat néznék, de az a baj, hogy már beígértem hogy megyek és utálok valamit visszamondani az utolsó pillanatban.
Aztán elgondolkoztam azon, hogy akkor inkább a holnapi banzájra nem megyek, de az meg egyik barátnőm születésnapja, szerintem én lennék a világ legpocsékabb barátnője, ha azért nem lennék ott a "nagy napján" -18 éves lesz- mert nekem marhára nincs kedvem csomó idegenek között iszogatni 23:00-4:44-ig.xdd
Szóval inkább elmegyek mindkettőre és majd meglátjuk, de szerintem a szombattal bezárólag most egy jóó darabig nem megyek sehova. Épp nemrég számoltam meg, összesen 7x voltam bulizni az elmúlt két hónapban, a "csak úgy menjünk igyunk egyet" estéket meg bele se számoltam.xdd Úgyhogy itt az ideje kicsit meghúzni magamat. Mondjuk nem lesz nehéz, ezek a bulik + glamour napok teljesen üressé tették a pénztárcámat, de komolyan, egy fillérem sem maradt.
Viszont pozitívum, hogy ezen rendezvények mellett nem rontottam, sőőt, most írtam egy 5-ös matek tz-t, úgyhogy azon kívül, hogy az utóbbi 2 hónapban nem igen tudtam rendesen kialudni magam, teljesen jól alakult minden.
Aztán elgondolkoztam azon, hogy akkor inkább a holnapi banzájra nem megyek, de az meg egyik barátnőm születésnapja, szerintem én lennék a világ legpocsékabb barátnője, ha azért nem lennék ott a "nagy napján" -18 éves lesz- mert nekem marhára nincs kedvem csomó idegenek között iszogatni 23:00-4:44-ig.xdd
Szóval inkább elmegyek mindkettőre és majd meglátjuk, de szerintem a szombattal bezárólag most egy jóó darabig nem megyek sehova. Épp nemrég számoltam meg, összesen 7x voltam bulizni az elmúlt két hónapban, a "csak úgy menjünk igyunk egyet" estéket meg bele se számoltam.xdd Úgyhogy itt az ideje kicsit meghúzni magamat. Mondjuk nem lesz nehéz, ezek a bulik + glamour napok teljesen üressé tették a pénztárcámat, de komolyan, egy fillérem sem maradt.
Viszont pozitívum, hogy ezen rendezvények mellett nem rontottam, sőőt, most írtam egy 5-ös matek tz-t, úgyhogy azon kívül, hogy az utóbbi 2 hónapban nem igen tudtam rendesen kialudni magam, teljesen jól alakult minden.
2018. április 15. 22:27
Három óra, kereken ennyi időt töltöttem ma a Hősök terén. Sütött a nap, de gondoltam, nem lehet ebből semmi gond, hisz még csak április van, nincs is akkora hőség (vagy inkább lehetne rosszabb is), hát én ezt fél lábbal is kibírom. Oh, én naiva... Mire hazaértem, kezdtem érezni, hogy valami nem stimmel. Belenéztem a tükörbe, és azt hittem, hanyatt esem a döbbenettől: egy lány nézett rám vissza, bazi nagy, rák vörös maszkkal az arcán. Nos igen, a khm, vámpír életvitelemnek köszönhetően a természetes napfényt nagy mennyiségben utoljára nyáron látott bőröm beadta a kulcsot, és úgy leégtem, mint még soha eddigi életemben. De csak az arcomon. Az eleve iszonyatosan fehér és szeplős bőröm nem tudom, hogy fogja túlélni ezt az ellene merényletként elkövetett támadást, de egy biztos: soha többet nem fogok kiröhögni valakit, aki áprilisban naptejjel kenegeti magát. Ráadásul, csak hogy a látvány esztétikailag kielégítő legyen, a homlokomnak csak az egyik fele égett le, így az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a homlokom egyik fele vörös, a másik meg hófehér. Ha holnap reggel is így fogok kinézni, nem megyek iskolába... ebben reménykedem
2018. április 16. 15:39
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
imádom, amikor egy alapból kevés pontos fogalmazásnál a külalakra 0 pontot kapok és így az egész négyes lesz végül
nem minden ember született igényesnek...
2018. április 16. 16:45
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nem értem, hogy mi abban a rossz, ha kpop-t hallgat az ember, és örül annak, ha talál végre valakit, akivel tud róla beszélgetni. Hárman vagyunk barátok, és én és az egyikőnk hallgatja ezt a stílust. A másik lány MCR-t, TOP-t és hasonló bandákat preferál. Ezzel nincs is semmi baj, de mástól kellett megtudnom, hogy ő kiközösítve érzi magát, mert mi ketten csak a kpop-ról beszélünk állandóban, amihez ő nem tud hozzászólni. Tudom, hogy ez egy hármas barátságban mindig így van, de azért álljon már meg a menet. Nem ő mondja meg, hogy én ha ki akarok kapcsolódni, akkor milyen zenét hallgatok. Örülök, hogy a környezetemben vannak kpopperek. Persze még azt is mondta, hogy semmi sem olyan, mint régen. (funfact: ezt sem maga mondta a szemembe...) Kérem szépen, változnak az emberek. Az ízléssel meg nem lehet mit kezdeni. Ezt szeretem és kész. Akkor én is mondjam azt, hogy jó volt régen, amikor még nem tudtam a szexuális irányultságát? Baromira nem ez a megoldás, de ha nem tudjuk ezt rendesen megbeszélni, akkor tessék, nem beszélünk, ennyi.
Nem tudok vele mit kezdeni, mert úgy tűnik, hogy mindig talál magának valami piti problémát, amin én nem tudok segíteni. Meg nem is engedni...
Jó volt ezt kiírni magamból.. >>
Nem tudok vele mit kezdeni, mert úgy tűnik, hogy mindig talál magának valami piti problémát, amin én nem tudok segíteni. Meg nem is engedni...
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2018. április 17. 22:05
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Huhhh.. úgy volt, hogy ezen a héten írunk fizika tz-t, de a tanár átrakta jövőhétre. Hát ma pedig szólt néhány emberkének az osztályból, hogy holnap írunk tz-t...
Lehetne szólni a tanároknak, de ahogy észrevettem, "a tanárnak mindig igaza van", meg hát végül is "szólt". Nem baaj, a lényeg, hogy ezt este 9-kor megtudtam, de nem baaj, egyest kapok, azt se tudom hol vagyok, így is van elég kettesem fizikából. Thanks.
Lehetne szólni a tanároknak, de ahogy észrevettem, "a tanárnak mindig igaza van", meg hát végül is "szólt". Nem baaj, a lényeg, hogy ezt este 9-kor megtudtam, de nem baaj, egyest kapok, azt se tudom hol vagyok, így is van elég kettesem fizikából. Thanks.
2018. április 18. 14:08
Idézet (forever.romanci @ 2018.04.16. 16:45)
Nem értem, hogy mi abban a rossz, ha kpop-t hallgat az ember, és örül annak, ha talál végre valakit, akivel tud róla beszélgetni. Hárman vagyunk barátok, és én és az egyikőnk hallgatja ezt a stílust. A másik lány MCR-t, TOP-t és hasonló bandákat preferál. Ezzel nincs is semmi baj, de mástól kellett megtudnom, hogy ő kiközösítve érzi magát, mert mi ketten csak a kpop-ról beszélünk állandóban, amihez ő nem tud hozzászólni. Tudom, hogy ez egy hármas barátságban mindig így van, de azért álljon már meg a menet. Nem ő mondja meg, hogy én ha ki akarok kapcsolódni, akkor milyen zenét hallgatok. Örülök, hogy a környezetemben vannak kpopperek. Persze még azt is mondta, hogy semmi sem olyan, mint régen. (funfact: ezt sem maga mondta a szemembe...) Kérem szépen, változnak az emberek. Az ízléssel meg nem lehet mit kezdeni. Ezt szeretem és kész. Akkor én is mondjam azt, hogy jó volt régen, amikor még nem tudtam a szexuális irányultságát? Baromira nem ez a megoldás, de ha nem tudjuk ezt rendesen megbeszélni, akkor tessék, nem beszélünk, ennyi.
Hali. Látom tegnapelőtti a bejegyzés, de ha szólhatok így kívülállóként: nem tudom ki vagy, nem tudom milyen vagy te és a barátnőid de szerintem kettőn (khm, hárman) áll a vásár. Nem tudom rendeződött e a dolog de szerintem próbáljátok. Nem tudom azt se hany évesek vagytok és mióta vagytok barátok de amit tudok javasolni:
- Ha hárman vagytok tényleg hanyagoljátok vagy csökkentsétek le a kpop téma időtartalmát. Elég nehéz úgy haramadikként létezni két ember mellett hogy nem tud beleszólni a témába...
- Keress időpontot a barátnőddel, amikor csak ketten vagytok és akkor nyugodtan tudtok dumálni a dologról.
- Beszéljetek a barátnőtökkel hogy nyíltan mondja el ha valami baj van és nem fogtok megsértődve, vergődve lelépni hanem értelmes emberek módjára meg tudjátok beszélni a gondot.
Mindenesetre én remélem rendeződik a dolog. Mert ha csak ennyi a probléma lehet az van a hatterben hogy azért nem beszéli meg a dolgot veletek és mastol kell megtudnotok mert fel attol hogy ha nektek mondja elveszit titeket. Hidd el, tapaaztalat.
Viszont ha tenyleg olyan negativ mint irtad hogy mindig kitalal valamit amin nem is enged segiteni.. Engedjétek el. Nem kell egy "kaktusz" a csapatba.
forever.romanci
2018. április 18. 14:29
Olyan jó érzés amikor féltékeny rám valaki. De tényleg. A pozitív visszajelzés önmagában nagyon jó érzés, amikor "megdícsérik a munkád". De az amikor valaki félténkeny. Na az az igazi elismerés. És igen ez egoistán hangzott de így van.
2018. április 19. 18:35
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
1. Holnap megyek másodjára forgalmi vizsgázni, remélem most végre sikerül. Épp elég pénzem, időm és energiám van benne a jogsiban; nem akarjátok tudni, mennyi pénzért vettem pótórákat...
2. Nem csak forgalmi vizsgázom hajnalok hajnalán, de még kora estére beraktak nekem egy fancy kis egyetemi ZH-t. Mondjuk úgy, hogy nem igazán tudok koncentrálni a tanulnivalóra.
3. Így közel a 23. életévemhez a második kamaszkoromat élem, a família legnagyobb örömére
Marilyn Manson az én új nagy szerelmem, éjjel-nappal ő szól a fülemben
Annyira szomorú vagyok, hogy tavaly itthon játszott és lemaradtam róla
(Bár ezt már megszoktam, mindig később szeretem meg a jó zenéket; pl. a Kispálról is lemaradtam
)
2. Nem csak forgalmi vizsgázom hajnalok hajnalán, de még kora estére beraktak nekem egy fancy kis egyetemi ZH-t. Mondjuk úgy, hogy nem igazán tudok koncentrálni a tanulnivalóra.
3. Így közel a 23. életévemhez a második kamaszkoromat élem, a família legnagyobb örömére
2018. április 19. 19:05
Annyira jó volt tegnap Budapesten aw
De amikor másnap már vissza kell menni az iskolába, az eléggé rossz... Utálom a tájfutást, az egész felsőből utolsó előtti lettem, csoda ha a kettesem meglesz testnevelésből év végén.:') Még majdnem két hónap, addig a kötelezővel foglalkozunk irodalmon, dejó. Visszatérve Budapestre, voltunk az Árkádban, a Sugárban és a Mammutban és lett egy csomó ruhám, nagyobb teljesítményű pendrive-om és telefontokom, imádtam
LÁTTAM EGY HATALMAS NAGY HUAWEI PLAKÁTON GAL GADOTOT, vagy 10 percig elkezdtem mindenki előtt fangörcsölni, lehet ciki volt, de nem érdekel. Az üzletekben is ott volt a nagy plakátokon, ugyanez volt a reakció. De tényleg annyira jó érzés, akkor milyen lenne, ha találkoznék vele, vagy akár Emeraude-dal, Margottal, K.J.-vel vagy Lizzie-vel? Oké, oké, nem is hitegetem magam.
2018. április 20. 22:42
|
|
Konekoatiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.05. Hozzászólás: 2637 Csatolások: 92 Azonosító: 269586 offline
|
Hetek óta csak egy valami jár (állandóan) a fejemben: az érettségi.
forever.romanci
2018. április 21. 09:25
Idézet (Koneko @ 2018.04.20. 22:42)
Hetek óta csak egy valami jár (állandóan) a fejemben: az érettségi.
dettó, bár nekem idén még csak egy, előrehozott német érettségim lesz. ennek ellenére már egy ideje nyomaszt a tudat, most, hogy átérzem ennek a hangulatát, nem érzem magam nyugodtabbnak. eddig is együtt tudtam érezni mindenkivel, aki ilyenkor idegzsábát kap a vizsga gondolatától is, de most, hogy benne vagyok, néha kedvem lenne lehányni a laptopom idegességemben. plusz már előre izgulok az emelt magyar és történelem miatt, a matek közép gondolatától meg rám jön a sírógörcs is. arról nem is beszélve, hogy a továbbtanulási terveim pont annyira állnak biztos lábakon, mint egy futóhomokon egyensúlyozó elefánt, ergo hiába vannak ötleteim, nem bízom magamban, hogy azt meg is tudom valósítani. aish, az őrületbe kerget ez, pedig még nem is vagyok végzős, majd csak jövőre...
forever.romanci
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.