Mire gondoltok most? II.
2016. december 09. 21:14
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
szerintem kijelenthetem, hogy a napom fénypontja az volt, mikor hosszú idő után végre megtaláltam a UPC kínálatában az izaura tv-t, végre nézhetek vad angyalt. <33
2016. december 10. 08:43
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nem tudom, hogy az elmúlt napokban hányszor mondtam azért hálát, hogy van hol laknom, ahol még meleg is van. Olyan szájbakúrt hideg van, hogy már az utca gondolatától is libabőrös vagyok.
9 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Maiko,
Lil98,
ilus1996,
Denna,
Psyché,
Fannycska999,
LaDySmIth,
itsjustme
2016. december 10. 10:03
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Tegnap meglepetésből elvittem a barátomat egy Fűrész (a film) témájú szabaduló szobába, mert ez a kedvenc filmje. Én eléggé félős vagyok, így mikor ránk adtak egy maszkot, aminek le volt ragasztva a szeme, hogy mostantól nem láthatjuk, hova visznek, illetve amikor kikötötték a lábam és a barátomét is, csak a szoba két különböző pontjába, akkor elgondolkoztam, hogy rendesen átgondoltam-e ezt. De végül nagyon jó volt, és bár percre pontosan kiszámolva, de kijutottunk. És készült rólunk egy kép a középen fekvő hullával. Annyira jó volt.
2016. december 10. 11:55
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A sulitársaim és én az utóbbi napokban, reggel, iskolába menet:
2016. december 10. 12:26
Végre megszereztem a Harry Potter és az elátkozott gyermeket.
2016. december 10. 12:55
Hosszú idő után (egy év, fél év nem tudom már) újra elkezdtem játszani a Hearthstone-nal de fú... Nem tetszik amit látok -az még belefér, hogy kijöttem a gyakorlatból és fatális baromságokat csinálok-, de az hogy így elrontottak majdnem mindent. Mindenkinek ugyan az a köszönése, ezzel eltörölve az egyéniségeket, aztán mi az, hogy van wild meg sima play? Na mindegy, megszokjuk.
De pont eltűnt a karakterek egyénisége
De pont eltűnt a karakterek egyénisége
2016. december 10. 13:23
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Mivel úgy döntöttem, idén nem gyilkolok le egy egész fenyőt, némi átalakításra szorul a karácsonyi dizájnom. Délelőtt elrongyoltam dekorációt vadászni. Többek között találtam egy manót, kistáskában ült, a sapija a szemére csúszott. Mondom, ez iszonyú cuki: legyen, de veszek kettő egyformát, mert gondolok a nővéremre is. Ő is odáig van az ilyen mütyürkékért. Na, itthon csomagolásnál látom, hogy a kis kópék (név szerint: Cuki és Muki) átvertek, egyáltalán nem egyformák, ezek párban jöttek! Most már akkor maradnak nálam, ki vagyok én, hogy a szerelem útjába álljak? Azért remélem nem szaporodnak el nálam nagyon a manók az ünnepek végére.
Bár a mosolyuk nem túl biztató. Szerintem itt még bajok lesznek...
2016. december 10. 13:37
A csütörtöki napom ritkasz*r volt. Kezdődött azzal, hogy nem aludtam ki magam. Aztán otthon hagytam a bérletem, emiatt jegyet kellett vennem a buszon. Diákot vettem annak ellenére, hogy a diákigazolványom a bérlettartómban csücsült, de későn jutott eszembe, hogy egészet kellett volna vennem, szóval izgulhattam, nehogy találkozzak ellenőrrel. Aztán írtam két zht, mindegyik katasztrofális lett, összevesztem a barátommal, pedig az életkedvem így is a béka segge alatt volt, majd elhagytam a sálamat, amit gondolom, elloptak, mert nem volt ott, ahol hagyhattam. Szerencsére barátomtól, akivel időközben sikerült megbeszélni a dolgokat, kaptam egy másikat, ami nagyon aranyos gesztus volt, de örültem volna, ha megtalálom a sajátom és nem kell erre pénzt áldoznia.
Aztán folytatódott a történet pénteken, mert lebetegedtem, sőt, most is az vagyok, úgyhogy klassz. Jó, hogy a jövőhét az utolsó a félévből...
Aztán folytatódott a történet pénteken, mert lebetegedtem, sőt, most is az vagyok, úgyhogy klassz. Jó, hogy a jövőhét az utolsó a félévből...
2016. december 10. 18:02
Annyira örülök annak, hogy jön szilveszter, de komolyan, a sok hülyegyereknek még jobban. Nem tudom mi a fenének kell ilyenkor petárdázni meg tüzijátékozni, de még véletlenül sem a saját háza előtt próbálja ki a szerencsétlen. Az lényegtelen, hogy neked kiviszi az agyad a robbanás, ők jót szórakoznak, a szerencsétlen állatoknak meg halálfélelmük van. Nem értem miért nem lehet ezt aznap csinálni
2016. december 10. 20:29
Próbálom megérteni, miért kell belenyúlni egy cikkbe.
Nem kötekedés, meg ilyenek, csak elmélkedem. Tehát pár napja beküldtem egy újabb 5+1 könyves cikket, mert az előzőeknek is nagy sikere volt. Ezzel semmi gond, ma meg is jelent, először fel sem tűnt a változás, csak békésen olvasgattam a kommenteket, ahol valaki kijelentette, hogy a hatodikhoz még nem volt szerencséje, azt viszont nem érti, az utolsó mit keres a listán. Én itt szépen elgondolkoztam, hogy most mi van, hisz én csak hat könyvről írtam, aztán rápillantottam a cikkre, és jéé, hozzá lett írva az Ötven árnyalat-trilógia (ami értékelések alapján 18., de nem baj). Ezt őszintén nem értem. Egy másik cikkemhez is hozzá lett már írva, és nem tudom, miért. Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy gondolom, a moderálás kategóriába nem igazán fér bele az, hogy hozzáírjunk valamit, mert azt épp szeretjük, vagy mert népszerű. Nem a hasamra csapva írok le pár könyvet, hanem tényleg egy adott oldal értékelései alapján, és nem értek egyet mindegyikkel, hozzá is tennék, ha lehetne, de nem. Csak azt nem értem, hogy akkor miért van az, hogy egy kedves hírmoderátor hozzáírhat?
Nem kötekedésnek szánom, tényleg, csak valahogy nem tudom megérteni, hogy ez miért van így.
Nem kötekedésnek szánom, tényleg, csak valahogy nem tudom megérteni, hogy ez miért van így.
2016. december 10. 20:34
Idézet (Porkéz @ 2016.12.10. 20:29)
Próbálom megérteni, miért kell belenyúlni egy cikkbe.
Nem kötekedés, meg ilyenek, csak elmélkedem. Tehát pár napja beküldtem egy újabb 5+1 könyves cikket, mert az előzőeknek is nagy sikere volt. Ezzel semmi gond, ma meg is jelent, először fel sem tűnt a változás, csak békésen olvasgattam a kommenteket, ahol valaki kijelentette, hogy a hatodikhoz még nem volt szerencséje, azt viszont nem érti, az utolsó mit keres a listán. Én itt szépen elgondolkoztam, hogy most mi van, hisz én csak hat könyvről írtam, aztán rápillantottam a cikkre, és jéé, hozzá lett írva az Ötven árnyalat-trilógia (ami értékelések alapján 18., de nem baj). Ezt őszintén nem értem. Egy másik cikkemhez is hozzá lett már írva, és nem tudom, miért. Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy gondolom, a moderálás kategóriába nem igazán fér bele az, hogy hozzáírjunk valamit, mert azt épp szeretjük, vagy mert népszerű. Nem a hasamra csapva írok le pár könyvet, hanem tényleg egy adott oldal értékelései alapján, és nem értek egyet mindegyikkel, hozzá is tennék, ha lehetne, de nem. Csak azt nem értem, hogy akkor miért van az, hogy egy kedves hírmoderátor hozzáírhat?
Szerintem tök igazad van, helyesírási meg stilisztikai hibákat oké, hogy kijavítanak, de egy alapötlethez nem feltétlen értem, hogy a sajátjukét miért kell hozzáadni. Erre én is kíváncsi volnék.
(Amúgy Hugii 570 vagyok, csak csináltam új profilt, mert a 14 éves fejemmel írt hozzászólásaim és véleményeim annyira már nem voltak aktuálisak)
2016. december 10. 20:35
Idézet (Szabe @ 2016.12.10. 20:34)
Szerintem tök igazad van, helyesírási meg stilisztikai hibákat oké, hogy kijavítanak, de egy alapötlethez nem feltétlen értem, hogy a sajátjukét miért kell hozzáadni. Erre én is kíváncsi volnék.
Már írtam ez ügyben Glamster-nek, elvileg ő moderálta a cikket, kíváncsian várom a választ. Egyszerűen tényleg nem tudok épkézláb magyarázatot találni erre.
2016. december 10. 21:26
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Idézet (Konvektor @ 2016.12.10. 15:32)
ott legalább havazik 
Á, azért olyan szép orosz tél itt sincs, csak olyan dekorhó szerűség figyelhető meg itt is
2016. december 10. 22:29
Annyira szeretem, hogy egyszerűen nem tudom sorba rakni a kedvenceimet. Persze csak az első öt után..
2016. december 11. 10:30
Idézet (Bontorendo @ 2016.12.10. 22:29)
Annyira szeretem, hogy egyszerűen nem tudom sorba rakni a kedvenceimet. Persze csak az első öt után.. 
Ugyanez.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.