Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. január 08. 23:25 #2761
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Az érzés, amikor megtalálod magad egy koncertfelvételen a közönségben, és komolyan cringe-elsz tőle biggrin.gif *azéletnagyproblémái*
8 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, nothingcanstopme, Szandi0820, Pixu, Lil98, MadHatter, CandUs
2018. január 09. 19:21 #2762
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
A 3 vizsgás tárgyam közül 2 ötös és egy négyes, és a négyes az egy nemfontos közgáz tárgy* thumbsup.gif és most február 5-ig semmit se kell csináljak thumbsup.gif annyira jó túl lenni ezeken a vizsgákon, főleg, hogy elég magas volt az elvárás és ráadásul az egyik állítólag a képzés egyik legnehezebb vizsgája... és a végére már annyira begolyóztam, hogy a sajtban is vízmolekula-burkolófelületeket láttam rohog.gif

*: semmi bajom a közgázosokkal, de én mérnöknek tanulok, nem értem mért kell nekünk is közgáz tárgyakat lenyomni...
9 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Elody, Szandi0820, Pixu, Lil98, Syden, MadHatter, madeleine.
2018. január 10. 21:13 #2763
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Megszületett a volt osztálytársam kisbabája és holnap megyünk a kórházba látogatni. wub.gif

Jó nagy fail volt ez az anatómia vizsga. Mennyi az esélye annak, hogy a 24 tételből megtanultam 22-t nagyon jól, erre a három kihúzott tételem közül kettő tétel pont az a kettő volt, amit épp nem vágtam? Mégis mekkora ennek az esélye??!! dry.gif (szobatársamnak a 24-ből kemény 7 tételről volt valami halvány fogalma, és ő mind a hármat innen a 7 közül húzta ki és átment... mi a fsz???) ps. szegény anyum annyira megsajnált, hogy elhívott vásárolni meg pizzázni a húgommal, szóval kárpótolva vagyok az élet okozta kellemetlenségek miatt. laugh.gif
9 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, madeleine., Lil98, Maiko, menthol, Szandi0820, Pixu, Syden
2018. január 10. 21:36 #2764
- törölt felhasználó -    
Úgy utálom a hálátlan embereket. Komolyan, követelőzni tudnak ezerrel, olyan full-bunkó vagy full-buta módon hogy az hihetetlen. A kutyával nem beszél így az ember, nem hogy olyan valakivel akitől SEGÍTSÉGET kér. unsure.gif
Bezzeg ha az ember segít, akkor még egy k*rva köszönömöt sem kap. dry.gif Na mindegy... Az a baj, hogy úgy is segíteni fogok, ha időm és kedvem engedi, mert nekem is jól esik jót tenni... De azért jó lenne leszállnia egyeseknek a magas lóról. Semmivel nem többek, mint én vagy a másik ember. Max bunkóbb és egoistább... Aztán csodálkozik, ha senki nem bírja őt rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Elody, Maiko, Szandi0820
2018. január 11. 13:52 #2765
- törölt felhasználó -    
Megtaláltam a több, mint tíz éves mp3 lejátszómat, feltettem a gépre és van rajta Kistehén, Lady Gaga, Sugarloaf, Rúzsa Magdi, Selena Gomez & the scene... Úgy tűnik mindig is behatárolhatatlan zenei ízlésem volt. rohog.gif
11 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, LaDySmIth, Lil98, Maiko, menthol, Szandi0820, Pixu, Syden, MadHatter, Inori
2018. január 12. 09:43 #2766
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Itt ülök, várva a fél 11-et, hogy mehessek a kozmetikushoz. Úgy nézek ki, mint egy bárány, a hajlakkot már elvették tőlem, de én még mindig úgy érzem, hogy nem volt elég. Közben meg a reggelim újra látása ellen küzdök.
Annyira nem vártam a mai napot. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Pixu
2018. január 13. 00:24 #2767
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
mikor próbálok aludni és olyan dolgok jutnak az eszembe, hogy anno mindig elakadtam a harry potter és az azkabani fogoly ps2 játékában, mikor elkellett húzni a sirius blacket és jöttek a dementorok, na azokat az istenért nem tudtam soha legyőzni, pedig amúgy szerettem azt a játékot, de mi a fszért jutnak eszembe ilyen dolgok az éjszaka közepén. sleep.gif
8 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98, exoverdose, Szandi0820, LaDySmIth, Pixu, Revelynne, Inori
2018. január 13. 19:30 #2768
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
újra ráfüggtem a candy crush saga játékra, és most nem lehet letetetni velem. Bár most szerencsésebb helyzetben vagyok, mert az utolsó függőségemet pont akkor éltem, amikor mini érettségire kellett volna készülnöm. :/
ma amúgy megyek moziba és megnézem az insidious-t. nagyon remélem hogy nem lesz annyira nyomi, mint az előzők, mert akkor sírva fakadok a vetítés kellős közepén. vagy elalszok. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, exoverdose, Lil98
2018. január 13. 19:37 #2769
Vanamu
Vanamu

StátuszHa más akarsz lenni, mint aki vagy, elpazarlod önmagad -Kurt Cobain
Hozzászólás: 656
Csatolások: 37
Azonosító: 268171
belekezdjek -e a Zöld íjászba, vagy sem..Nagy elkötelezettség, és időpocsékolás lenne elkezdeni ,ha egy rakás sz@r :/
2018. január 16. 15:58 #2770
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Idézet (Vanamu @ 2018.01.13. 19:37)
belekezdjek -e a Zöld íjászba, vagy sem..Nagy elkötelezettség,  és időpocsékolás lenne elkezdeni ,ha egy rakás sz@r :/

Leírom az Arrow-val megélt tapasztalatom ha nem gond smileeee.gif Én az első három évadot láttam, és azt kell mondjam, hogy az első nagyon jó, a második közel olyan jó mint az első, a harmadik viszont átment szuperhősös szappanoperába, konkrétan hányhatnékom volt az összes részétől, valóságos időpazarlásnak éltem meg azt az évadot. Amúgy sose kaszáltam el önszántamból sorozatot, de nálam ott betelt a pohár, mert egy nagyon jó háttérsztorit magának tudható, izgalmas sorozatból csináltak egy nézhetetlen latin-amerikai nyáladzós drámát, ami annyira érdekelt a nézők számára, hogy a tévé csatornák is csak hétköznap délben adják.. viszont amennyire tudomásomra jutott, a készítők is rájöttek hogy nagyon elcseszték, ezért utána másítottak a sztorivonalon és állítólag most már újra nézhető és izgalmas a sorozat, de erről már nem tudok nyilatkozni mert én cvégleg megszakítottam vele a kapcsolatot biggrin.gif Szóval az eleje tényleg nagyon jó, azt megéri megnézni, és végülis lehet hogy neked a későbbiekben is tetszeni fog a sorozat, nem mindenki ugyanolyan smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Vanamu
2018. január 19. 13:20 #2771
Revelynne
Revelynne
✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧

Státuszlook like the innocent flower, but be the serpent under it.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 1649
Azonosító: 268727
Soha sem gondoltam volna, hogy egyszer az életben az egyik tanárom lesz az, akire ennyire felnézek majd. Mindig is közel állt a szívemhez az irodalom, viszont sajnos a jegyeim nem mindig ezt a benyomást keltik. Ezt a magyar tanárom is észrevette, és a mai napon az órák után megkérdezte, hogy mit gondolok, mitől van ez. Elmondtam az én verziómat, mire egy olyan inspirációs dumát nyomott le nekem, hogy azt hittem, ott helyben elsírom magam. Iszonyatosan jól esett, amit mondott rólam, és felajánlotta, hogy bármikor beszélgethetek vele, ha nyomja valami a szívemet. Sosem volt még ilyen tanárom, aki már majdnem úgy viselkedik, mintha az anyám lenne. Elképesztő érzés tudni, hogy valaki - akinek nem lenne kötelessége - ennyire törődik veled. heart.gif
8 felhasználónak tetszik: Pixu, forever.romanci, riri17, Elody, LaDySmIth, Szandi0820, TheTruthAboutLove, MadHatter
2018. január 19. 15:18 #2772
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Mikor két héten keresztül mást se csinálsz, mint történelemre tanulsz, hogy kijavíts egy kettest és megkapd az ötöst félévkor és a tanár közli, hogy hiába szereztél három ötöst ezalatt az idő alatt, akkor is négyest kapsz. dry.gif Legalább akkor ne mondta volna, hog készüljek és feleljek majdnem minden órán...
9 felhasználónak tetszik: Pixu, forever.romanci, silenc, riri17, Elody, LaDySmIth, Szandi0820, Syden, MadHatter
2018. január 19. 18:51 #2773
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Ma reggel teljes nyugodtsággal ültem németen és olvasgattam a könyvemben egy szöveget, közben pedig arról álmodoztam, hogy milyen jó lenne, ha németből is lennék olyan szinten, mint angolból. Vittem is tovább a gondolatot, hogy majd elmegyek egy nyelviskolába és ott majd jól meg tudom tanulni ezt a nyelvet is. Ekkor pedig eszembe jutott, hogy amúgy hoppá, én most jelentkeztem be egy nyelviskolába, ami majd felkészít az angol nyelvvizsgára és ahhoz, hogy bekerüljek oda, kéne egyet szóbeliznem. Igen ám, csakhogy az utolsó időpont, amikor erre a szóbelire mehetnék, ma van. rohog.gif Teljes kétségbeesés, azt se tudom hova kéne mennem és az utolsó órám után már indulni is kéne, mert csak háromig van nyitva az iroda. Óra után gyors telefonos segítségkérés édesapámtól, aki végül úgy döntött, hogy eljön velem, mert úgy gondolta, hogy egyedül sok jó dolgot nem tudnék csinálni. rohog.gif De aztán minden jól alakult, mert sikerült a szóbeli és fel is vettek a kurzusra, úgyhogy márciusban kezdek, májusban pedig nyelvvizsga. yahoo.gif
10 felhasználónak tetszik: Pixu, forever.romanci, silenc, menthol, riri17, Elody, LaDySmIth, Lil98, MadHatter, Szandi0820
2018. január 20. 18:02 #2774
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
milyen rég írtam már ide...

ha anyáéknál vagyok, este ki szoktam járni a lakótelepre hintázni (imádok csavarogni és hintázni, mint egy kisgyerek lol). legutóbb is nagyban elvagyok, látom fél szemmel, hogy valaki jön. ez nem nagy cucc, mert a lakótelepen azért járnak-kelnek olykor az emberek. aztán láttam, hogy felém veszi az irányt...azt hittem le akar tolni, mert eléggé nyikorog az a hinta. megállt mellettem én meg odamotyogom, hogy "hali". semmi reakció, én meg lököm tovább a hintát, mint aki jól végezte dolgát, de az alak még mindig ott állt xd. aztán ahogy jobban megnéztem látom, hogy bohócmaszk van rajta...és mint egy fogyatékos, megkérdezem ":mi az, mit szeretnél?^^" még mindig nem válaszol, aztán nekem leesik nagy nehezen: "ó, izé...én nem félek a bohócoktól". aztán a csávó pedig végre megszólal: "a rohadt életben" - és szomorúan visszakullog a panelházba...nagyon-nagyon fura volt, gondolom, arra számított, hogy ijedtem leesek a hintáról vagy nem tudom xd. de én életem nagy részben tényleg komikusan nyugodt vagyok.
13 felhasználónak tetszik: Pixu, Revelynne, forever.romanci, Maiko, LaDySmIth, Lil98, Syden, silenc, riri17, MadHatter, Szandi0820, sg1992, Arcee23
2018. január 20. 18:42 #2775
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
már reggel is fájt a torkom, így a fél napot végighaldokoltam, aztán véletlenül ráakadtam groovehouse dalokra spotifyon és egész délután azokat énekeltem, szóval most mégjobban fáj a torkom. xdd amúgy azok a dalok nagyon a gyerekkorom.
egyébként megyek emelt angolra érettségire, szóval arra kéne tanulnom is, nem úgy, mint középre, de már azon gondolkozom, hogy itthon ne hagyjam a mókusomat, mert mikor matekérettségiztem, akkor itthon hagytam, tuti azért lett olyan fos a matekérettségim. dry.gif
9 felhasználónak tetszik: Pixu, forever.romanci, Revelynne, Maiko, Syden, Lil98, LaDySmIth, MadHatter, Szandi0820
2018. január 22. 10:49 #2776
- törölt felhasználó -    
Úgy utálom, hogy az emberek folyamatosan vergődnek, hogy a macskák, milyen h*lye állatok. Aha, persze. Erre csak annyit mondanék. hogy úton átkelés. Ma reggel egy macska kelt át az úton. Körbe nézett és mikor nem jött semmi átfutott.

Ehhez képest, a kutya mit csinált? Ott cikázott a kocsik között, mikor nem jött semmi nem csinált semmit, amikor meg jöttek a kocsik, akkor indult át, futott ide, lépett oda... És még a macskák a h*lyék mi?

Ja, hogy nem egy kutya után kéne általánosítanom? Hát a macskagyűlölőknek se egy után, köszöntem. dry.gif
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, Maiko, MadHatter, Szandi0820
2018. január 22. 12:11 #2777
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Amióta felújítunk és egy kis bőröndből élek, már megértem a minimalistákat. Nagyon boldogan elélek a 3 gatyámmal, 3 pulcsimmal és 10 pólómmal, egyáltalán nem érzem tragédiának, hogy nincs több. Tényleg felesleges sok ruhát felhalmozni, az ember a felét sem használja... Ha végzünk ezzel az egésszel, és újra kipakolok a zsákokból, 3x is átgondolom, mit tartok majd meg.
9 felhasználónak tetszik: silenc, ramio, LaDySmIth, Lil98, forever.romanci, Maiko, MadHatter, Szandi0820, Pixu
2018. január 22. 23:46 #2778
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
a rajongólánykodás teljesen felemészti az életem mostanra de úristen 13-adszorra is pont annyira életem legszebb pillanata élőben látni a Moonspellt mint elsőre wub.gif azon az In Tremor Dei-n azt hittem összepisilem magam a gyönyörűségtől de komolyan meghajolo.gif tökéletes volt w00t.gif és Fernando még mindig (már megint?) meg ismert és odaköszönt a végén ááááááh blush.gif
4 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, MadHatter, Pixu
2018. január 23. 13:11 #2779
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Ha minden jól megy, a jövőhét folyamán megérkezik a futópadom amit már rettenetesen várok. Már csak helyet kell neki szorítanom a szobámban. thumbsup.gif

Durva, de miközben ezeket a sorokat pötyögtem be, szlovákul jutottak eszembe a szavak. Úgy látszik a hasznomra válik a szlovák újságok olvasása és az, hogy öcsém szlovák suliban kezdte meg a középiskolás éveit, így otthon sokat van használva a nyelv. chicken.gif
7 felhasználónak tetszik: Lil98, LaDySmIth, forever.romanci, silenc, MadHatter, Szandi0820, Pixu
2018. január 25. 19:53 #2780
- törölt felhasználó -    
Tudom, hogy az igazság néha fájdalmas, de attól jó lenne elfogadni. pardon.gif

Btw. máskor is lehetne ilyen hét 1 nap suli 6 nap szünet rohog.gif Nem mintha pihentem volna a héten, de legalább haladtam a saját dolgaimmal. Komolyan néha azon gondolkozom hogy a f*szba nem fogok folyton elcsúszni a dolgaimmal ha majd dolgozó, egyedül élő személy leszek. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
172 oldal 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!