Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 23. 13:24 #2741
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Este csókolozni a kocsiban, miközben a rádióból az Oasis Wonderwall-ja szól. wub.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, forever.romanci, Pixu, Jacqueline, Alysia
2017. december 24. 17:55 #2742
- törölt felhasználó -    
Mikor a kedvenc sztárod képe rajtad van - Gal Gadottal díszített pólókat kaptam. Nem is tudom mit mondhatnék, a legjobb Karácsonyi ajándék ahh! heart.gif wub3.gif wub.gif
Egyébként Kellemes Karácsonyt mindenkinek! thumbsup.gif
8 felhasználónak tetszik: riri17, Lil98, Maiko, TheTruthAboutLove, forever.romanci, ramio, Syden, Pixu
2017. december 24. 18:29 #2743
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Kaptam fénykardot. heart.gif rohog.gif

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! laugh.gif
8 felhasználónak tetszik: riri17, Maiko, forever.romanci, ramio, Syden, Pixu, Bátor Ventillátor, Szandi0820
2017. december 25. 09:07 #2744
- törölt felhasználó -    
Az érzés, mikor segítesz nagymamádnak fokhagymát nyomni és az utolsó gerezd utál téged és a szemedbe fröccsen. Karácsony alkalmából szentségelni, miközben bő vízzel kimosod a fokhagymát a szemedből, felbecsülhetetlen érzés.
Egyébként kellemes ünnepeket minden fórumozónak! laugh.gif
12 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, riri17, TheTruthAboutLove, forever.romanci, Lil98, ramio, madeleine., Syden, Pixu, Bátor Ventillátor, Szandi0820, nothingcanstopme
2017. december 26. 10:32 #2745
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Az ajándékok között volt egy szép napraforgó színű boríték. Amikor elkezdtem bontogatni, mindenki abbahagyott minden tevékenységet, izgatott vigyorgásba kezdtek és lélegzetvisszafojtva figyeltek engem. Szerintem legalább annyira durván dobogott a szívem, mint az övüké, mert sejtelmem sem volt róla, mit rejthettek a borítékba. Az a pár másodperc alatt, amíg igyekeztem óvatosan feltépni a szélét, villámgyorsan végiggondoltam mindenféle eshetőséget, hogy mégis mit szántak nekem idén karácsonyra, de természetesen erről nem is álmodtam. Egy jegy volt az a Middlemist Red 27-i koncertjére. Annyira meglepődtem, hogy nem is tudtam szólni, csak tátogtam, küzdöttem, nehogy bőgni kezdjek, aztán meg közölték a tesóim, hogy ők is jönnek, szóval hárman megyünk fel Pestre. Azt kell, hogy mondjam, ez az egyik legkirályabb ajándék, amit valaha kaptam. Nagyon hálás vagyok érte nekik ♥
11 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, riri17, TheTruthAboutLove, Lil98, madeleine., Syden, Pixu, Jacqueline, Bátor Ventillátor, Szandi0820
2017. december 27. 11:11 #2746
- törölt felhasználó -    
A kutyák csodálatos lények, nem véletlenül mondják, hogy ők az ember legjobb barátai. Minden pillanatra emlékszem, amit veled töltöttem. Emlékszem arra a tizenegy évvel ezelőtti napra, mikor megszülettél. Anyukád és apukád fekete szőrűek voltak, te vörös lettél. Mint a nagymamád. Mamáék Bruminak neveztek el a maci-szerű orrocskád miatt, de én mindig máshogy hívtalak: Brumi. Brumika. Brumm. Maci. Macikám. Brumm-brumm. Brumesz. De a Cirmire is hallgattál, mivel féltékeny voltál mindenkire. Emlékszem, valahányszor szóltam, te már jöttél is, el sem lehetett zavarni. Mohó, okos kutyus voltál. Temérdeknyi alkalommal jöttél fel velem a garázs tetejére még fiatalabb korodban. De a traktor platójára is feljöttél alig egy éve. Most pedig... hívott az állatorvos, hogy meghaltál.
Ettől féltem tegnap, mikor apuék bevittek, tudod? Megsimiztelek, de mintha észre sem vetted volna. Sajnálom, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőled, kicsikém. Nagyon nagyon hiányozni fogsz. Szeretlek, Maci. heart.gif cray.gif
8 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, riri17, Maiko, Lil98, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Pixu
2017. december 27. 12:15 #2747
Jacqueline
Jacqueline
új tag

Státuszobviously doctor, you've never been a thirteen-year-old girl.
Hozzászólás: 69
Csatolások: 0
Azonosító: 262534
Azért jellemző, hogy idén karácsonykor én ittam a legtöbbet, és hol van még a szilveszter... rohog.gif

Egyébként remélem, hogy mindenkinek jól telt ez a pár nap. smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, riri17, Syden, Lil98, Pixu
2017. december 28. 17:07 #2748
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Elkezdtem irodalom tételeket kidolgozni/begépelni. Beszakad a hátam, de pár órán belül négy témával végeztem. Látom a fényt az alagút végén. biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, riri17, Syden, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Pixu
2017. december 29. 02:17 #2749
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Nagy nehezen csak összehoztam valami karakterfélét - amit már jóval ezelőtt kellett volna, de hát vizsgák n stuff... Szerencsére a gamemaster türelmes volt, és nem ölt meg emailben, pedig oka az lett volna rá d3.gif (Na majd személyesen... rohog.gif ) Remélem jó lesz.

Megyünk szabadulószobába, yaay ^^ Bírom az ilyet, bár a műltkoriból se jutottunk ki időben XD
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, riri17, Syden, Pixu
2017. december 31. 10:28 #2750
- törölt felhasználó -    
Boldog új, 2018-as évet mindenkinek! thumbsup.gif
8 felhasználónak tetszik: ramio, Lil98, Maiko, forever.romanci, Vanamu, riri17, Syden, Pixu
2017. december 31. 10:47 #2751
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
ismerősök: lesz programod szilveszterkor?
én: persze
én otthon szilveszterkor:

13 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Lil98, Maiko, LaDySmIth, exoverdose, forever.romanci, madeleine., riri17, Syden, Szandi0820, Pixu, Arcee23, Maximoff
2017. december 31. 14:55 #2752
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
ma elhívtak több helyre is, de semmi kedvem nincs sehova sem menni, mert annyit zabáltam az ünnepek alatt, hogy semmi nem áll jól rajtam és annyit ittam, hogy már nincs kedvem inni, nálam ez a 20ik életév rengeteg változással járt, már nem iszok annyit, mint régen, büszke is vagyok magamra. laugh.gif egyébként szerintem a vesekövem ad életjeleket magáról, múltkor részegen azthittem kipisiltem, de ezek szerint mégsem. sad.gif
és ma megtudtam hogy néz ki phineas szemből, szerintem ez rengeteg dolgot megfog változtatni az életemben.
8 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Syden, Lil98, exoverdose, forever.romanci, Szandi0820, Pixu, Arcee23
2018. január 01. 21:21 #2753
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Bepiáltan megint alkottam... Egy életre megtanultam, hogy ilyenkor a telefont jó messzire elzárom magamtól. De legalább jó arc volt, akinek írtam és jól kezelte a részeg énem kifakadását biggrin.gif *sohatöbbetnemmerekaszemeelékerülni
8 felhasználónak tetszik: disco queen, Bátor Ventillátor, Lil98, forever.romanci, silenc, Syden, Szandi0820, Pixu
2018. január 01. 23:54 #2754
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Öcsém levágta rövidre az eddig vállig érő haját és most olyan mint Shawn Mendes, de annyira, hogy rohadtul furcsa ránézni. A hosszú hajával nem tűnt fel sosem, hogy így hasonlítanak. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: CandUs, Lil98, forever.romanci, silenc, Syden, Pixu
2018. január 03. 21:22 #2755
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

Jövő pénteken szalagavató, a varrónő pedig még mindig nincs kész a ruháinkkal. Anyukámnak - akit megkértem, hogy hívja fel a nőt, gondolván, hogy a szülőt csak komolyabban veszi - azt mondta, hogy a héten hívni fogja az egyik barátnőmet a végső próba miatt, és hogy ne aggódjunk, lesz idő a módosításra is, ha valami probléma adódik. Nagyon remélem, hogy állja a szavát, mert egy rossz ruhára nem fogok kibszni 36 ezer forintot, ha valami gond lesz a kosztümmel, addig ott ülök, míg meg nem csinálja. Minek vállalta be, ha nem tudja betartani a határidőt? Vagy legalább akkor ne ígérgessen.

Ajh, alig várom, hogy vége legyen ennek az egésznek. mellow.gif

Amúgy meg rohadtul nem értem a tanárokat, meg az 'írjunk egy/két héttel a félévzárás előtt' mániájukat. Oké, értem én, hogy kell a jegy meg minden, de minek két témazárót (mármint egy tantárgyból) is besuvasztani ebbe a rövid időintervallumba? A legjobban azt bírtam, mikor a matek tanár - aki amúgy az osztályfőnököm is - közölte, hogy jó, akkor a szalagavató előtt egy nappal megírjuk azt a matek dolgozatot, mert miért ne. Nem tudom, hogy ezt hogy képzelte, személy szerint én tuti nem a térgeometriával leszek elfoglalva egy nappal életem egyik legmaghatározóbb estje előtt.
8 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, madeleine., forever.romanci, Syden, CandUs, Szandi0820, menthol, Pixu
2018. január 06. 10:04 #2756
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Szerdán készül el életem első tetoválása. Most már nagyon izgulok miatta. Évek óta hezitáltam, nem igazán tudtam eldönteni, akarom-e igazán. De régóta szerettem volna. Szeptember 25-én pedig megkaptam a lökést (vagy nem is tudom minek nevezzem), eldöntöttem, hogy lesz, megcsináltatom, kész! Szóval most elképesztően be vagyok pörögve tőle. Remélem tetszeni fog, bár a művész, akit választottam, gyönyörűen dolgozik, úgyhogy minden esély megvan rá, hogy teljes legyen a boldogság (-:
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, forever.romanci, LaDySmIth, Lil98, Pixu
2018. január 07. 00:42 #2757
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Nagyon stresszben vagyok a szerdai anatómia vizsgámtól. Az egy dolog, hogy hidegen hagy az egész tantárgy, de legalább fel tudnám fogni, hogy mi a jóistenről van szó. Néha olyan érzésem van, mintha csak random szavakat pakoltak volna egymás mellé, főleg a kémiai részeknél. Így még magolni is alig lehet. mellow.gif Kémia vizsga is lesz még, nem tudom hogy élem majd túl, mert én a kémiát már általános iskolában sem értettem, középiskolában meg konkrétan szenvedtem a kettesért. Nem képes az agyam felfogni, de se a fizikát, se a biológiát, pedig volt idő, amikor tényleg próbáltam megérteni a dolgokat. Olyan volt, mintha egy hal tanulna fát mászni. Miért. 110.gif
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Syden, LaDySmIth, Lil98, forever.romanci, Szandi0820, Pixu
2018. január 08. 18:24 #2758
- törölt felhasználó -    
Szeretek a Metropolitanre járni. De tényleg. nevet2.gif
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Lil98, Syden, nothingcanstopme, Pixu, LaDySmIth
2018. január 08. 20:05 #2759
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Mikor tudatosul benned, hogy 12 évet sz*ptál végig egy működésképtelen, leszívó és kizsigerelő rendszerben egy papírért amivel önmagában kitörölheted a seggedet... Hmmm...
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, TheTruthAboutLove, Pixu, Lil98, LaDySmIth
2018. január 08. 22:22 #2760
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Na ki az, akinek a 2018-as éve már most lehúzható a WC-n, olyan rossz? Igen, nekem. Na de hogy érdekes legyen az önsajnáltatásom; a legelejéről.

A mostani, és ezzel együtt tönkrement telefonomat egy éve se kaptam, az azelőttit lecseréltem erre, és a másikat pedig elhagytam. Családomon belül a fejemhez lett vágva nem csak egy személytől, hogy én direkt, és azért hagytam abba, mert nekem másik telefon kell, és már unom ezt, ami akkor volt. Mégha igaz is lett volna, azt mondom oké, de nem. És az fájt a legjobban, hogy kinézték belőlem. És miért is? Mindent tönkretettem ezelőtt; fülhallgatókat, gépeket, és még másik nem ide illő műszaki cikket. De én az elhagyott telefon után majdnem egy hétre már másikkal rohangáltam, de az pár hónap múlva nekem nem volt jó, mert én iphone-t akarok. Jó, ezt is megkaptam, ami mára már tönkrement. Egy éve sincs, hogy megvan, de már is tönkrement; megjavíttatni drágább lenne, mint az egész telefon, szóval azt nem éri meg, de ott van az is, hogy a nem lejárt garancia miatt kicserélnék, de nem, mert a drágalátos Gabriella kezéből folyton kiesett a telefon, és megrepedt benne egy kis darab, ami miatt nem cserélhető ki, és javítható meg ingyen. Oké, még nem vagyok teljesen ideges, folytassuk; szóval most ott tartunk, hogy nincs telefonom, de a rosszat visszaadják egy hét múlva -amihez hozzátenném, már egy hete várok rá, de nem tudják legalább rosszan visszaadni, mert egy kicsikét lehet még használni-, viszont újat nem kapok anyukámtól (tudni kell, a szüleim külön élnek), apukám meg maximum a 10 százalékát fizetné az új készüléknek, anyukám édesanyjával nem vagyok túl jó viszonyba, apukám édesanyjával ötévente, ha találkozok egyszer, az egyik papámról nem is tudok semmit, a másik életét vesztette; szóval egy darabig nem nagyon lesz telefonom. DE, még mindig nem ez a legjobb része a sztorinak. Oké, telefon nélkül kibírom, nem erről van itt szó leginkább (de persze nem utasítanám vissza, ha adnának csak úgy egyet) - hanem arról, hogy kezd szétesni a laptopom. Ez eddig szép és jó, ott a szerviz, de már nem egy dolgot tettem tönkre. Olyan alapon van anyukám, hogy már tönkretettem a telefonom, a fülhallgatóimat, a jegyeim nem a legfényesebbek, alig tanulok valamit, nem lehet megnevelni - lássuk be, ebből nem lesz laptop. De viszont, mielőtt úgy jönne le ez az egész sztori, hogy a laptopomat én tettem tönkre, ez nem így van. Bármi mást rám lehet fogni, de ezt nem. Szépen vigyázok rá, és hirtelen egy hétig vagyok távol anyukám anyjától (mert otthagytam a laptopomat, mindegy, zavaros), mert telelni voltam, és érdekes módon tönkremegy. Nem akarok, és nem is fogok ujjal mutogatni, ki piszkálhatta meg a gépemet, de ez, hogy konkrétan amikor lecsuktam megrepedt majd letört egy darab, ez nem én voltam. Jó, pár napja már elég furcsa reccsenéseket hallok, mikor lecsuktam a laptopom, és már akkor is nagyon aggasztott, de ez.. Tudom, hogy nem én voltam, viszont senki se fogja nekem ezt elhinni. Szóval összegezve: ez már most nem az én évem. (:
4 felhasználónak tetszik: Pixu, Lil98, Arcee23, Szandi0820
172 oldal 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!