Igazából nem is akartam most ide írni, de aztán olvastam hozzászólásokat, és ezt ki kell adnom magamból, bocsi.
A fentebb említett tesiórai tériszonyos témához: nagyon átérzem. Habár nem a tériszonnyal, mert ugyan nekem is van, de szerencsére tesin mi nem csinálunk ilyen vad dolgokat, mint a gerenda. Ellenben a tanárnak és a csoportnak is mániája a kidobós, amit minden egyes órán játszanunk kell. Én viszont
betegesen félek a labdától... ez nem tudom hogy alakult ki, de már a gimiben történt, és úgy tűnik, minden egyes tesiórával rosszabb lesz. Nem is az hogy félek, hogy egy kis sz*r gumilabda fáj ha eltalál, hanem maga a helyzet, ahogy valaki rám céloz, akármilyen távolról, és teljes erejével nekemb*ssza. És ha neki nem jön össze, akkor a terem másik végében álló társa gyorsan elkapja, és ő céloz rám, ezúttal közelebbről, és nekemb*ssza. És igen, fáj is, de leginkább a sokk-faktor, ami szörnyű. Ez talán onnan jöhet, hogy a legrosszabb (és sajnos elég gyakori) rémálmom, hogy lelőnek. És nem tudok mást csinálni, csak amikor rám céloznak, gyorsan a kezemet az arcom/mellkasom előtt keresztbe tenni, hátat fordítani, összezsugorodni, és legbelül sikítani és remélni, hogy a körülöttem állók nem hallják, ahogy halkan az is elhagyja a számat, hogy "ne ne ne ne NE b**** hát pont neked mondom hónapok óta hogy NE! engem ne ilyen erősen!!! miért nem lehet ennyit felfogni??". És ez nagyon kínos, mert a csoportban vannak olyanok, akik direkt eljátsszák a hisztit, versenyeznek, hogy ki tud hangosabban röhögve sikítani, amikor felé jön a labda, és isten ments, hogy én ilyennek tűnjek. De egyszerűen nem tudok nem szorongani emiatt, pedig nagyon próbálkozom. Mindig mondom magamnak, hogy semmi bajom nem lesz ha eltalálnak, meg ilyenek, de nem működik, a végén ugyanaz a pánik tör rám. Már ott tartok, hogyha nem az adott személyre koncentrálok, akkor egy könnyű passzolásra is azt hiszem, hogy meg akar dobni, és pánikolok. Sőt, a múltkor tesin konkrétan csak ültünk a földön, és a velem szembe ülő lány éppen a perifériámba esett, amikor egy gyors mozdulattal felemelte a karját, én meg egyből összerántottam magam és a fejemben már sikítottam - aztán rájöttem, hogy még labda sem volt nála, és hálát adtam az égnek, hogy nem figyelt rám senki, és nem látták.
És minden egyes hétfőmet és péntekemet ez rontja el.