Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 16. 17:44 #2721
- törölt felhasználó -    
Idézet (nothingcanstopme @ 2017.12.15. 11:01)
Csak hogy ne érezd magad egyedül, én ugyanilyen vagyok/voltam, párosítva azzal, hogy a mozgáskoordinációm olyan, mint egy átlagemberé 3 feles után, ugyanezt éltem át amikor muszáj volt gerendagyakorlatokat csinálnunk, szerencsére tündéri volt a tesitanár és megengedte,hogy inkább egy padon csináljam (és estem onnan egy krv@nagyot rohog.gif ), gimi után már senkit nem fog egyáltalán érdekelni, megszabadulsz tőle.

Jó tudni, hogy legalább nem vagyok egyedül. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme
2017. december 18. 18:14 #2722
- törölt felhasználó -    
Szeretlek Jonghyun. És mindent köszönök. Remélem,egy jobb helyen vagy. Egy olyanon, amilyet megérdemelsz. Nyugodj békében, Te Legenda! ♡
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, riri17, Dwaejitokki, LaDySmIth, silenc, Maiko, forever.romanci, framingnixon
2017. december 18. 18:15 #2723
disco queen
disco queen
visszatérő vendég

StátuszThe truth about love, it can not be explained…
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 110
Csatolások: 2
Azonosító: 250305
Angol tanárom miközben hallgatta a felelésem, elkezdett mással tevékenykedni, aztán pedig félbeszakítva mással beszélgetni. Hát, a lényeg, hogy tudta mit osztályoz. (?)
A mai napon nem is lehetett volna rosszabb, reggel ötkor keltem, egy órával hamarabb, mint kellett volna, kiderült, hogy nincs első órám, utána pedig nem volt a kedvenc reggelim, és a fejem is nagyon fájt. De nemsokára vége, ez éltet. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Pixu, MadHatter
2017. december 18. 18:49 #2724
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Egyszerűen még mindig nem fogtam fel, hogy elment. Már órák teltek el azóta, hogy megláttam mi történt, de nem megy. Nem tudom elfogadni , hogy meghalt. De mikor már az ügynöksége is kiírta hogy ez mind igaz. Valami teljesen eltört, valahol ott kezdett tudatosulni mi is a helyzet.
Nagyon hiányozni fogsz Jonghyun. Remélem most már jól fogod magad érezni, és boldog leszel egy jobb helyen. Nyugodj békében te dinónak kinéző angyal. ♥
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, riri17, silenc, forever.romanci, Maiko
2017. december 18. 20:08 #2725
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Hivatalosan is kijelenthetem, hogy nekem van a világon a legjobb fuvolatanárom. Ő az egyik legkedvesebb és legédesebb ember, akit ismerek. Amennyire nehéz volt a kezdet, annyira örülök, hogy ennyire jóban lettünk és ilyen jól tudunk együtt dolgozni. Ha választanom kéne, hogy maradjak -e nála, vagy visszamenjek-e a régihez, már nem tudnék. Szeptemberben zsigerből igent vágtam volna rá, ma pedig kb. a szívemet tépnék ki, ha holnaptól nem hozzá kellene járnom. Imádom az előző fuvolatanárom is, szintén egy olyan fantasztikus ember, akivel ritkán találkozik az ember, de már nem biztos, hogy könnyű lenne a döntés. Lényeg a lényegbe, szerintem egy nagyon mély kapocs alakul(t) ki közöttünk, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Hiszem, hogy minden ember okkal érkezik az életünkbe, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fogok tanulni a tanárnőtől.
4 felhasználónak tetszik: Pixu, MadHatter, madeleine., Bátor Ventillátor
2017. december 19. 00:30 #2726
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
20 lettem és kijött az első ősz hajszálam. 110.gif jó, lehet eddig is ott volt már, de vasárnap végre felavattam az új szemüvegem és úgy érzem, hogy még a világ is kinyílt előttem. és végre nem kell felnagyítanom a böngészőmet, ha híreket olvasok. laugh.gif

leírhatatlanul szomorú vagyok, de azzal próbálom magam nyugtatni, hogy ő már egy sokkal jobb helyen van. túl jó ember volt ő ehhez a világhoz. rest is peace angel.♥ sikerült 10 percre abbahagyni a sírást, most újra elkezdtem.
8 felhasználónak tetszik: Pixu, MadHatter, Syden, Lil98, LaDySmIth, silenc, CandUs, Maiko
2017. december 19. 09:22 #2727
leticia10
leticia10
új tag

StátuszZene az egyetlen,ami lélekdonor
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 265863
Az utóbbi napokban sok igazságtalanság ért.Jelenleg is arra várok,hogy bejöjjön az illető és ok nélkül ordítson velem,pedig csak kiálltam az igazság mellett és ezt nem tudja mindenki elfogadni. sad.gif Szerintetek mi legyen?
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Maiko
2017. december 19. 19:30 #2728
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Láttam Star Wars dobozos tartós tejet. blink.gif Rohadtul húzós volt a múlt hetem és a tegnap, de legalább az összes decemberi vizsgámat letudtam, már csak januárban van egy-kettő hátra. Olyan jó volt ma délután hazaesni végre a koliból, már be is zabáltam a nagyimnál. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, LaDySmIth
2017. december 19. 19:43 #2729
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Egyszerűen imádok fogszabályzósnak lenni. laugh.gif

Az Ő kezét fogni pedig mindennél jobb és hihetetlenül boldog vagyok már most is vele, attól függetlenül, hogy még nem is vagyunk együtt. Azt hiszem, végre találtam egy olyan embert, akivel magam lehetek és akit én is tiszta szívemből tudok majd szeretni. Eddig egy kapcsolatom volt, bár azt inkább nevezném fellángolásnak, ez viszont teljesen más most és tényleg elmondhatatlanul boldog vagyok, amiért egy ilyen fiút találtam magam mellé. kiss2.gif
4 felhasználónak tetszik: Pixu, Lil98, forever.romanci, LaDySmIth
2017. december 20. 00:33 #2730
Pixu
Pixu
visszatérő vendég
Hozzászólás: 239
Csatolások: 0
Azonosító: 261070
Igazából nem is akartam most ide írni, de aztán olvastam hozzászólásokat, és ezt ki kell adnom magamból, bocsi.
A fentebb említett tesiórai tériszonyos témához: nagyon átérzem. Habár nem a tériszonnyal, mert ugyan nekem is van, de szerencsére tesin mi nem csinálunk ilyen vad dolgokat, mint a gerenda. Ellenben a tanárnak és a csoportnak is mániája a kidobós, amit minden egyes órán játszanunk kell. Én viszont betegesen félek a labdától... ez nem tudom hogy alakult ki, de már a gimiben történt, és úgy tűnik, minden egyes tesiórával rosszabb lesz. Nem is az hogy félek, hogy egy kis sz*r gumilabda fáj ha eltalál, hanem maga a helyzet, ahogy valaki rám céloz, akármilyen távolról, és teljes erejével nekemb*ssza. És ha neki nem jön össze, akkor a terem másik végében álló társa gyorsan elkapja, és ő céloz rám, ezúttal közelebbről, és nekemb*ssza. És igen, fáj is, de leginkább a sokk-faktor, ami szörnyű. Ez talán onnan jöhet, hogy a legrosszabb (és sajnos elég gyakori) rémálmom, hogy lelőnek. És nem tudok mást csinálni, csak amikor rám céloznak, gyorsan a kezemet az arcom/mellkasom előtt keresztbe tenni, hátat fordítani, összezsugorodni, és legbelül sikítani és remélni, hogy a körülöttem állók nem hallják, ahogy halkan az is elhagyja a számat, hogy "ne ne ne ne NE b**** hát pont neked mondom hónapok óta hogy NE! engem ne ilyen erősen!!! miért nem lehet ennyit felfogni??". És ez nagyon kínos, mert a csoportban vannak olyanok, akik direkt eljátsszák a hisztit, versenyeznek, hogy ki tud hangosabban röhögve sikítani, amikor felé jön a labda, és isten ments, hogy én ilyennek tűnjek. De egyszerűen nem tudok nem szorongani emiatt, pedig nagyon próbálkozom. Mindig mondom magamnak, hogy semmi bajom nem lesz ha eltalálnak, meg ilyenek, de nem működik, a végén ugyanaz a pánik tör rám. Már ott tartok, hogyha nem az adott személyre koncentrálok, akkor egy könnyű passzolásra is azt hiszem, hogy meg akar dobni, és pánikolok. Sőt, a múltkor tesin konkrétan csak ültünk a földön, és a velem szembe ülő lány éppen a perifériámba esett, amikor egy gyors mozdulattal felemelte a karját, én meg egyből összerántottam magam és a fejemben már sikítottam - aztán rájöttem, hogy még labda sem volt nála, és hálát adtam az égnek, hogy nem figyelt rám senki, és nem látták.
És minden egyes hétfőmet és péntekemet ez rontja el. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, madeleine.
2017. december 20. 08:33 #2731
Kitti Mimi
Kitti Mimi

Státusz"Elindultunk, mi nem nyugszunk Rock and Roll te vagy a Himnuszunk!"
Hozzászólás: 816
Csatolások: 20
Azonosító: 248600
Jelenleg az van a fejemben, hogy csak holnap 9re kell mennem suliba meg utána csak 3órám lesz.
No meg az is a fejemben járkálgat, hogy mégis mennyire hiányozhat egy olyan ember, kit az ember őszintén tud szeretni.
2 felhasználónak tetszik: Maiko, Pixu
2017. december 20. 19:04 #2732
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Ma rengeteget zabáltam biggrin.gif Karácsony körül egyszerűen nem tud érdekelni, hogy mit eszek.
A másik meg az, hogy annyira el szeretnék menni megnézni az új Star Wars filmet, a kritikusok szerint eddig ez az egyik legjobb rész, de a rajongók brutálisan lehúzták. Valaki aki már látta meg tudná mondani spolier nélkül, hogy érdemes-e megnézi?
3 felhasználónak tetszik: Medeah., Lil98, Pixu
2017. december 20. 19:10 #2733
Medeah.
Medeah.
ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ

Státusz"girls support girls" no i only support nice girls
Hozzászólás: 2533
Csatolások: 656
Azonosító: 264638
Jelenleg a bemutatkozó szövegemen agyalok... laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2017. december 20. 19:26 #2734
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
analízis bizonyításokat kellene tanulnom de inkább Moonspell-koncertfelvételeket nézek. annyira várom a január 21-et wub.gif nem is tudom szavakkal se leírni mennyire imádom őket amúgy, hogy lehetnek amellett hogy hihetetlenül tehetséges zenészek, ennyire kedves és közvetlen emberek is (meg úgyamúgy zseniális személyiségek) és még mindig nem hiszem el, hogy voltam olyan szerencsés, hogy egy napot eltölthettem velük heart.gif
na jó vissza az analízishez
4 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, TheTruthAboutLove, Pixu, Bátor Ventillátor
2017. december 21. 10:06 #2735
- törölt felhasználó -    
Szánalmas hogy egyesek mennyire visszaélnek a piti kis "hatalmukkal"... De ha az ember kérdőre vonja őket meg csak hazudnak és vergődnek. Köztünk járnak az új politikus növendékek. rohog.gif
2017. december 21. 12:42 #2736
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785
Idézet (menthol @ 2017.12.20. 19:04)
Ma rengeteget zabáltam biggrin.gif Karácsony körül egyszerűen nem tud érdekelni, hogy mit eszek.
A másik meg az, hogy annyira el szeretnék menni megnézni az új Star Wars filmet, a kritikusok szerint eddig ez az egyik legjobb rész, de a rajongók brutálisan lehúzták. Valaki aki már látta meg tudná mondani spolier nélkül, hogy érdemes-e megnézi?

Az attól függ, hogy mennyire tartozol a házsártos "csak az eredeti trilógia az igazi, a többi nagy sz*r" igét mondogatók táborába. Ha ebbe a táborba tartozol, akkor nem ajánlom, mert nagy valószínűséggel nem fog tetszeni. laugh.gif Egyébként én a részemről imádtam, szóval én is ajánlom. Vannak hibái, azt aláírom, de nekem inkább tűnt egy órásnak a film, mint két és félnek. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: menthol
2017. december 21. 13:50 #2737
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Idézet (Szandi0820 @ 2017.12.21. 12:42)
Az attól függ, hogy mennyire tartozol a házsártos "csak az eredeti trilógia az igazi, a többi nagy sz*r" igét mondogatók táborába. Ha ebbe a táborba tartozol, akkor nem ajánlom, mert nagy valószínűséggel nem fog tetszeni. laugh.gif Egyébként én a részemről imádtam, szóval én is ajánlom. Vannak hibái, azt aláírom, de nekem inkább tűnt egy órásnak a film, mint két és félnek. smileeee.gif

Nem hiszem, hogy oda tartoznék, bár jobban tetszettek az eredeti filmek, az későbbieket is abszolút bírom. A hetedikért főleg oda voltam, épp ezért szeretném megnézni az újat, kíváncsi vagyok a folytatásra. Köszi a választ, el fogok menni megnézni smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. december 21. 14:38 #2738
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785
Idézet (menthol @ 2017.12.21. 13:50)
Nem hiszem, hogy oda tartoznék, bár jobban tetszettek az eredeti filmek, az későbbieket is abszolút bírom. A hetedikért főleg oda voltam, épp ezért szeretném megnézni az újat, kíváncsi vagyok a folytatásra. Köszi a választ, el fogok menni megnézni smileeee.gif

Pont a kiemelt részre céloztam akkor kimondatlanul, amikor a házsártos részre gondoltam. smileeee.gif Mert ugyebár vannak olyanok, akiknek az eredeti az szent és sérthetetlen és emiatt már elvből lehúzzák a többit. De ha a hetediket imádtad, akkor szerintem nem lesz gondod vele. Nekem legalábbis jobban tetszett, mint a TFA, pedig én is szeretem azt is. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: menthol
2017. december 21. 19:40 #2739
madeleine.
madeleine.
Hozzászólás: 1673
Csatolások: 10489
Azonosító: 261034
Idén bizonyos okokból egy kicsit kitolódott a karácsonyi bevásárlás és ma ejtettem meg. Rájöttem, hogy miért állok neki mindig hetekkel az ünnepek előtt:egyszerűen képtelen vagyok elviselni azt a hatalmas tömeget, ami a bevásárlóközpontokban és a belvárosban van, nem beszélve a sok figyelmetlen emberről, akik simán fellöknének, ha te nem lennél figyelmes és nem kerülgetnéd őket. 110.gif
4 felhasználónak tetszik: Lil98, LaDySmIth, Szandi0820, Pixu
2017. december 22. 12:01 #2740
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Amikor reméled, hogy találsz valami normálisat a tv-ben, de nem. Így inkább unalmadban belenézel az Asztro Showba, és pont egy idősebb telefonhívó egy egyszerű közmondás helyett egy Karácsonyi dalt kezd el énekelni a műsorban, az nagyszerű. biggrin.gif Még a "Jós" is röhögőgörcsöt kapott..Ezért már megérte.
6 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lil98, Pixu, Syden, forever.romanci, Bátor Ventillátor
172 oldal 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!