Idézet (Jacqueline @ 2017.12.02. 19:36)
Bárcsak én is elmondhatnám ezt az enyémről... Szerintem, ha nálunk történt volna ez, röhögve törték volna el a másikat. (Költői túlzás, de a lényeg ugyanaz.) Istenem, de irigylem azokat, akiknek jó osztályuk van.

Hát, megmondom az őszintét, mikor én először láttam őket tavaly, kilencedik elején, azt gondoltam, majd mi is csak elmegyünk egymás mellett és kész. Akkor kezdtem látni, hogy ez nem így lesz, amikor a fiúk összetörtek egy pingpongasztalt. A kártérítés sajnos igen borsos összeg volt, de ahelyett, hogy mindenki bűnbakot keresett volna, szépen elkezdtük behozni a megbeszélt összeget és összedobtuk az árát. Senkit nem érdekelt az, hogy pl a lányok a terem másik végébe voltak, sem az, hogy konkrétan ki a felelős érte. Egyből mindenki fizetett, volt aki már helyben elkezdte az egészet, pedig nem is volt velünk egy teremben(!).
De egyébként nagyon sajnálom, én nem bírnám, ha olyan osztályom lenne, mint neked. Persze, nálunk is vannak viták, de alapesetben mindenki rendes mindenkivel, szóval én is már csomószor hálát adtam az égnek, hogy normális osztályom van.
UPDATE: Osztálytársam egész héten nem jön a törött csuklója miatt, erre most azon megy a vita a csoportban, hogy ki küldje neki a házit (mindenki akar neki házit küldeni) meg megy a szervezkedés, hogy ki mikor megy látogatóba. Lassan nekem se ártana feliratkozni, mert félek, hogy betelik minden hely, és csak pénteken tudok menni hozzá.>.<
Ja és GYÖNYÖRŰ PELYHEKBEN ESIK A HÓ!