Jelenleg éppen arra gondolok, mint amire már napok óta, hogy mennyire izgatott vagyok a jövőm miatt. Legszívesebben már most keresnék egy állást, és már most leérettségiznék, és már most elkezdeném az egyetemet, és már most keresnék egy albérletet, és már mo-...
Jó, tudom, nem szabadna ennyire előre szaladni. De ez motivál a mindennapokban, hogy nemsokára kiszakadhatok ebből az "átmeneti állapotból", amit nekem ez a maradék másfél év suli és az itthonlakás jelent. Alig várom, hogy teljesen önálló legyek.
Mire gondoltok most? II.
2017. november 24. 20:45
Nem tudom, a közösség hány tagja ismeri a "The Shannara Chronicles" című sorozatot - nem is ez a lényeg. Nem mondanám olyan sorozatnak, amin normális esetben bárki sírva fakadna, mert igaz, hogy gyönyörű története van és fantasztikus karakterei, nem az a sírós sorozat. Nos, a második évad szerdán ért véget, de én csak ma tudtam megnézni, és azt kell mondjam, hogy egész eddigi életemben nem sírtam még ennyit sorozaton. Az évad elején nem kedveltem a főszereplőt, de a tizedik részre újra megimádtam, és rájöttem, mit miért tett, és amikor... ahj, nem írom le, mert megint sírógörcsöm lesz. Lényeg a lényeg, hogy nem szeretnék ismét 2 évet várni a folytatásra. Nagyon remélem, hogy hamarabb kerül majd képernyőre, ahogy azt is, hogy lesz majd egyszer egy olyan nap, amikor ha visszagondolok erre a befejezésre, nem lesz kedvem a sírástól véget vetni az életemnek.
2017. november 25. 17:29
Ma öcsémmel a nagyszüleimnél voltunk, akiknél mindig öröm lenni és imádok velük beszélgetni, mert szerencsére elég lazák és jó a humoruk. Ezt ma is megmutatták. Többször is.
Papa: Mama, és te miért szerettél egyszer régen engemet?
Mama: Hát már nem elmondtam számtalanszor, hogy a gazdagságodért?
Papa: Nem a szépségemért?
Mama: Nem. A gazdagságodért.
Papa: Na *öcsém neve*, meséljek még neked?
Én: IGEN
Papa: És miről meséljek, *én nevem*?
Én: Bármiről
Papa: Egyszer volt, hol nem volt...
Én: Neee
Papa: Volt egyszer egy földhözragadt prasztgyerek, de annyira földhözragadt volt, hogy csupa sár volt szegény. Egyszer felvette a hétmérföldes csizmáját és elment *falu neve* királylányt keresni. Talált egy félkirálylányt, ganés volt a lába. Lószar, gumicsizma, minden.
Szeretem a nagyszüleimet.
Papa: Mama, és te miért szerettél egyszer régen engemet?
Mama: Hát már nem elmondtam számtalanszor, hogy a gazdagságodért?
Papa: Nem a szépségemért?
Mama: Nem. A gazdagságodért.
Papa: Na *öcsém neve*, meséljek még neked?
Én: IGEN
Papa: És miről meséljek, *én nevem*?
Én: Bármiről
Papa: Egyszer volt, hol nem volt...
Én: Neee
Papa: Volt egyszer egy földhözragadt prasztgyerek, de annyira földhözragadt volt, hogy csupa sár volt szegény. Egyszer felvette a hétmérföldes csizmáját és elment *falu neve* királylányt keresni. Talált egy félkirálylányt, ganés volt a lába. Lószar, gumicsizma, minden.
Szeretem a nagyszüleimet.
9 felhasználónak tetszik:
Lil98,
LaDySmIth,
madeleine.,
Szandi0820,
exoverdose,
Syden,
Pixu,
Eunha,
menthol
2017. november 25. 18:41
|
|
Jacquelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.18. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 262534 offline
|
Mikor már egy jó ideje nem hallgattad a kedvenc bandádat, és amikor ismét meghallod őket, egy furcsa boldogság jár át, és a sírás határán vagy...
10 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
madeleine.,
TheTruthAboutLove,
exoverdose,
Syden,
Pixu,
Eunha,
ramio,
Szandi0820,
menthol
2017. november 26. 04:32
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem tudom, hogy ez miért jó nekem, de pár napja elkezdtem újranézni a kedvenc sorozatomat, amit gimi óta imádok. Pedig tanulnom kéne, hamarosan itt a vizsgaidőszak.
De itt vagyunk: hajnali fél ötkor, az ötödik évadnál.
De itt vagyunk: hajnali fél ötkor, az ötödik évadnál.
2017. november 26. 14:55
|
|
Sydenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.11. Hozzászólás: 320 Csatolások: 10 Azonosító: 261302 offline
|
Az utóbbi egy hónapban sikerült megutálnom egy kicsit a német nyelvet. Tényleg csak annyit tanultam rá, amennyit nagyon muszáj, a többit meg inkább hagytam a francba. Nehéz, logikátlan és értelmetlen. Aztán tegnap eszembejutott, hogy amúgy hoppá, felsőfokút kéne belőle tennem kb két-három éven belül, és ha így folytatom tovább, akkor örülhetek, ha egy közepfokút sikerül majd összekaparnom. Szóval fogtam magam, elővettem mindhárom kis németkönyvemet és nekiálltam tanulni. Átnéztem mindent, amit eddig vettünk. És lássatok csodát, megértettem mindent.
Igaz, hogy volt amit 22-szer kellett átolvasnom, mert fingom nem volt róla, hogy miről beszél, de csak sikerült.
Szóval egyelőre boldog vagyok és visszatért a kedvem a tanulásához, de lehet, hogy holnap, dupla német után újra előjönnek az öngyilkos gondolatok, lol.
2017. november 26. 16:41
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
*Réka és "kedves" családja 1. felvonás*
Anya: Itt van a cicáknak a kaja, légyszi vidd már ki. Úgyis szeretik, tuti megeszik.
Én: Mi az, amit a mi macskáink nem szeretnek?
Nevelőapum: Téged.
(love my family)
Anya: Itt van a cicáknak a kaja, légyszi vidd már ki. Úgyis szeretik, tuti megeszik.
Én: Mi az, amit a mi macskáink nem szeretnek?
Nevelőapum: Téged.
(love my family)
2017. november 27. 19:19
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Nagyon beteg a kutyánk. Múlt hét keddig úgy tűnt, semmi baja sincsen, de egyik napról a másikra nagyon rosszul lett. Anyáék szombaton elvitték az állatorvoshoz, ahol kiderült, hogy végstádiumú májdaganata van. Szinte hihetetlen. Kapott injekciót meg gyógyszert, de azt is úgy kell letuszkolni a torkán, majd pár óra múlva kihányja.. Egy hete szinte semmit sem eszik, nem fogadja el a kaját, kis vizet iszik, de minden kihány.. Mondtuk anyának, hogy lehet az lenne a "legjobb", ha elaltatnák, mert ez már csak szenvedés neki (az állatorvos azt mondta, nincsenek fájdalmai, de akkor is), de mutti eléggé ellene van, szerinte az nem humánus - ne értsetek félre, én sem akarom azt, természetesen azt szeretném, ha meggyógyulna, de erre nincs sok esély. Nem akartam neki mondani, hogy az se jó megoldás, hogy még pár hétig szenved szegény, teljesen le fog épülni (már most rossz ránézni, főleg azzal a tudattal, hogy hamarosan elpusztul) + nagyon aggasztó, hogy nem eszik. A szívem szakad meg szegényke miatt..
Tehetetlen az ember, nagyon rossz érzés.
9 felhasználónak tetszik:
Maiko,
LaDySmIth,
Pixu,
Lil98,
Eunha,
Syden,
TheTruthAboutLove,
Szandi0820,
menthol
2017. november 28. 17:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
van a szobámba egy egyiptomi nőt ábrázoló szobor, anyám hozta be mikor még lakásfelújítás volt, mama hozta még egyiptomból anno és a tvm felett van. nem is ez a lényeg, hanem az, hogy akárhányszor ránézek a szoborra mindig más szögben van és már barátom is mondta, hogy neki is feltűnt, hogy egyszer még balra van fordulva, utána meg jobbra, de hozzá se értem amúgy, mert nem merek.
ma pedig ágyaztam be, a távirányítók pedig egymásnak nyomódhattak az ágyon, mert bekapcsolódott a tvm, vagyis nagyon remélem, hogy ez történt.
xd mama egyébként anno hozott szenteltvizet és beszórta a szobámbat, szerintem szólok neki megint. xd egyébként a 2018as templomi kalendáriumából azt is kiderítettem, hogy engem gyakrabban szólít meg a sátán, mint a szentlélek.
2017. november 28. 21:22
|
Pixuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 261070 offline
|
Idézet (Syden @ 2017.11.26. 14:55)
Az utóbbi egy hónapban sikerült megutálnom egy kicsit a német nyelvet. Tényleg csak annyit tanultam rá, amennyit nagyon muszáj, a többit meg inkább hagytam a francba. Nehéz, logikátlan és értelmetlen. Aztán tegnap eszembejutott, hogy amúgy hoppá, felsőfokút kéne belőle tennem kb két-három éven belül, és ha így folytatom tovább, akkor örülhetek, ha egy közepfokút sikerül majd összekaparnom. Szóval fogtam magam, elővettem mindhárom kis németkönyvemet és nekiálltam tanulni. Átnéztem mindent, amit eddig vettünk. És lássatok csodát, megértettem mindent.
Igaz, hogy volt amit 22-szer kellett átolvasnom, mert fingom nem volt róla, hogy miről beszél, de csak sikerült.
Szóval egyelőre boldog vagyok és visszatért a kedvem a tanulásához, de lehet, hogy holnap, dupla német után újra előjönnek az öngyilkos gondolatok, lol.
Én is így vagyok a némettel.
Ja ha már itt tartunk, épp a törivel szenvedek, illetve halogatom. Csak szerintem nem hordott még a Föld a hátán kistanárt, akinél lehet rendesen jegyzetelni? Azt hittem a tanárunk betartja az ígéretét, hogy faktra nem hoz kistanárt tanítani, de úgy tűnik nem telhet el félév anélkül, hogy egy fél anyagot teljesen egyedül kelljen feldolgoznunk (én a tz előtti éjjel, mint mindig).
2017. november 28. 21:30
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Három és fél óra után végre végeztem a marketing kutatásom elemzésével. Elértem azt a pontot, hogy mindenhol számokat meg százalékokat látok, és esküszöm, hogy a jelenleg a szememet csípő sampon kevésbé fáj, mint a derekam.
De legalább túl vagyok rajta, szóval a következő pár napban lazíthatok, míg a többiek a kutatásukat, elemzésüket csinálják. Amúgy örülök, hogy ilyent is kell csinálni gyakorlatra, jó kis tapasztalatszerzés az egyetemre - az már más kérdés, hogy ott nem angolul kell majd csinálni.
De legalább túl vagyok rajta, szóval a következő pár napban lazíthatok, míg a többiek a kutatásukat, elemzésüket csinálják. Amúgy örülök, hogy ilyent is kell csinálni gyakorlatra, jó kis tapasztalatszerzés az egyetemre - az már más kérdés, hogy ott nem angolul kell majd csinálni.
2017. november 29. 00:05
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Hogy én milyen gázul viselkedtem Tompos Kátya előtt te jó ég. T.i. volt ma este egy koncertje, ami fantasztikusan nagyszerű volt, majd utána lehetett CD-t venni meg váltani vele pár szót. Na én annyira szétestem erre, hogy kb egy infantilis hülyegyerek értelmesebb lehet. Csak annyira sok mindent szerettem volna elmondani neki, de nem volt rá elég idő és csak egy ilyen hablaty lett az egész. Na nem baj, szerintem látszott rajtam, hogy izgultam és izgatott voltam nagyon. Nem mindennap találkozik az ember az egyik legnagyobb kedvencével!
8 felhasználónak tetszik:
Pixu,
Eunha,
TheTruthAboutLove,
LaDySmIth,
Syden,
nothingcanstopme,
Lil98,
Szandi0820
2017. november 29. 11:23
|
|
Eunha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.05. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 265883 offline
|
Végre befejeztem az egyik beadandómat. Most már csak egy 6 oldalas beadandót és egy prezentációt kell megcsinálnom. Csodálatos ez a hét mostani.
#szeretlekszorgalmiidőszakvége
2017. november 29. 18:56
Micsoda megkönnyebbülés látni, hogy a német nem csak nekem okoz nehézséget. Bár én még enyhén szólva is utálom a némettanáromat, csak szövegeket magoltat be a csoporttal, ami nem segít sokat, ha még csak idén kezdted a nyelv tanulását- ebből aligha lesz eredmény. :c
Ettől eltekintve a gimi eddig nagyrészt pozitív, bár tény, hogy sokkal többet kell tanulom, mint tavaly. Legalább több és színesebb lehetőségeink vannak, mint általánosban, csak hogy ne csak a rosszat mondjam. ^^
Egyébként nem emlékszem a hétvégémre, mit csináltam, és hogy mégis hogyan ment el ilyen gyorsan, nem értem, és most már megint a hét közepe van. Újabban állandóan ez van velem.. O-o
Ettől eltekintve a gimi eddig nagyrészt pozitív, bár tény, hogy sokkal többet kell tanulom, mint tavaly. Legalább több és színesebb lehetőségeink vannak, mint általánosban, csak hogy ne csak a rosszat mondjam. ^^
Egyébként nem emlékszem a hétvégémre, mit csináltam, és hogy mégis hogyan ment el ilyen gyorsan, nem értem, és most már megint a hét közepe van. Újabban állandóan ez van velem.. O-o
2017. december 01. 13:41
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Idézet (silenc @ 2017.11.27. 19:19)
Nagyon beteg a kutyánk. Múlt hét keddig úgy tűnt, semmi baja sincsen, de egyik napról a másikra nagyon rosszul lett. Anyáék szombaton elvitték az állatorvoshoz, ahol kiderült, hogy végstádiumú májdaganata van. Szinte hihetetlen. Kapott injekciót meg gyógyszert, de azt is úgy kell letuszkolni a torkán, majd pár óra múlva kihányja.. Egy hete szinte semmit sem eszik, nem fogadja el a kaját, kis vizet iszik, de minden kihány.. Mondtuk anyának, hogy lehet az lenne a "legjobb", ha elaltatnák, mert ez már csak szenvedés neki (az állatorvos azt mondta, nincsenek fájdalmai, de akkor is), de mutti eléggé ellene van, szerinte az nem humánus - ne értsetek félre, én sem akarom azt, természetesen azt szeretném, ha meggyógyulna, de erre nincs sok esély. Nem akartam neki mondani, hogy az se jó megoldás, hogy még pár hétig szenved szegény, teljesen le fog épülni (már most rossz ránézni, főleg azzal a tudattal, hogy hamarosan elpusztul) + nagyon aggasztó, hogy nem eszik. A szívem szakad meg szegényke miatt..
Tehetetlen az ember, nagyon rossz érzés. 
Ezt olvasni is rossz volt, sajnálom.
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2017. december 01. 23:00
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Anyumtól és a barátjától kaptam egy irtó aranyos, 1 méteres plüssmacit.
Évek óta szerettem volna egyet, de mindenhol aránytalanul drága volt az ezt megelőző években. Viszont ma vásárlás közben ráleltünk egy akcióra, szóval előkarácsonyi ajándékként megkaptam Barney-t, a macit, aki amúgy elfoglalja a fél ágyamat, de az kit érdekel.
2017. december 02. 13:34
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Nem értem még a fórum használatát szóval bocsi ha valami hülyeséget/nem ideillőt Írok
Én most BTS-re gondolok mivel a fejemben és a hangszórómól is az szól. Van köztetek még Bangtan Boys imádó?
Én most BTS-re gondolok mivel a fejemben és a hangszórómól is az szól. Van köztetek még Bangtan Boys imádó?
1 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.