Egyetértek az előttem lévő hozzászólóval; hihetetlen felfognom, hogy megint elment egy hétvége azzal, hogy semmit sem csináltam, csak soriztam. Alapjáraton könnyen ráveszem magamat a dolgokra, viszont az, hogy semmi kitartásom sincs, nem lesz ebből az érettségiből semmi jó. Eddig ezt a majdnem három hónapot végig tanultam, ezelőtt általánosban sohase tanultam ennyit, és úgy érzem, kezdek elfáradni. Pontosan olyan személy vagyok, hogy amit nem érdekli, nem is fogja megtanulni. Ez van velem a biosszal, amitől legszívesebben kiugranék valami magas házról. Tegyük hozzá, hogy a tanár már az első órán ordibált velem, amiért beszélgettem, ami azért vicces, mert a mögöttem ülő két lány voltak azok, akik nem tudták befogni.

De ott van még a drágalátos magyartanárom, akit ki kellene b*szatni a suliból (sorry not sorry a kifejezésért, de nagyon felcsesz), amiért csak a rossz jegyeket tudja beírni a tanulóknak.

A többi tanár rendben van, viszont az osztályom valami rettentő pocsék. Ezelőtt, általános iskolában az egész osztály kijött mindenkivel (igaz, a végére már kezdtünk szétesni, mert mindenki a saját útját akarta járni), itt viszont nincsen ilyen. Körülbelül hat emberrel beszélgetek nap mint nap, ebből bírok igazán kettőt, abból a kettőből az egyikkel nem beszélgetek sokszor, a másik meg a padtársam, aki egésznap a telefonját nyomkodja. Lehet, velem van a baj, amiért nem olyan vagyok, mint a mai generáció, aki a neten éli az életét (jó, én is nagyon függő vagyok, viszont társaságban akkor se nyomkodom végig a telómat). Rettentően feltudja cseszni az idegeimet, hogy amikor beszélek hozzá, és mesélek egy jó hosszú monológot neki, és megkérdezem, hogy 'figyeltél?' erre az ő válasza az igen, de mikor visszakérdezek, mit is mondtam, visszamondja az utolsó három szót, amitől a falnak tudnék menni. De mikor én elkezdek telefonozni akár egy percre is, mert mást nem igazán tudok csinálni a társaságában, akkor én leszek a szemét, hogy nem figyelek rá, lesz*rom őt, és hasonlók. A másik kedvencem az az, mikor otthon van, és egyik nagy barátnőjét se tudja felhívni, akkor jövök én. Ezt nem féltékenységnek nevezném, inkább csak egy pótléknak érzem magam.
A másik sztorim is kapcsolódik ehhez a lányhoz. Akiről az előbb beszéltem, elnevezem A lánynak, az előttem ülőt pedig B-nek. B írja az A lánynak, hogy örül neki, amiért ilyen jól kijönnek, és hogy elviseli őt az A lány. Erre visszakérdez az A, hogy miért ne viselné el; B válasza: 'mert a Gabi
((én)) nem is foglalkozik velem, és hát lesz*r, meg nem ismerem annyira"
Itt azért néztem egy nagyot. A 'B' lány igazából tudomást sem vesz rólam, emberszámba se vesz, emellett megismerni se próbált, de az én hibám, hogy nem jövök ki vele jól.
És, hogy miért nincsen kedvem bejárni abba az intézménybe? Pont ezért.
Egyedül csak a büfében lévő kaja és a kávé + az ofőm a legnagyobb ok, amiért nem hagytam már ott ezt a szart
#önsajnáltatás #sorrynotsorry