még csak kb ide nem adtam ki a Moonspell-fangörlködésem szal itt jön, ez egy figyelmeztetés volt
megadatott az a szerencse, hogy a kedvenc zenekarommal tölthettem egy napot, láthattam őket 3+1-szer 5 napon belül, illetve az utolsó koncert után bemehettem backstagebe beszélgetni velük és ÚRISTEN

ja meg 11 napot voltam Portugáliában

de annyira nagy élmény volt az egész

hihetetlenül kedves és érdekes emberek, amellett, hogy nagyon-nagyon tehetségesek

igazából meg sem tudom fogalmazni értelmesen, még mindig nem dolgoztam teljesen fel, hogy mi minden történt, egyszerűen az az élmény, hogy egy napot lehetek velük, és várostnézhetek Lisszabonban, annyira különleges, a backstage meg ááá imádtam

és amúgy nagyon sok respect nekik, hogy ilyeneket bevállalnak, valami többet annál, mint hogy VIPjegy néven kifizettessenek párszáz eurót egy képért meg aláírásért (bár mint megtudtam, ők is eléggé féltek, hogy mi lesz)
végszónak élvezzétek ezt a képet rólam (középen) a városnézésen, pont egy olyan pillanatot sikerült elkapni amikor nem ezerrel vigyorogtam de hát na, ha ezt a képet rakták ki fbra
Moonspell