Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. november 01. 13:50 #2621
- törölt felhasználó -    
Egyébként - kövezzetek csak meg - de én annyira nem értem azt, hogy minek egy topikba ugyan azt a képet 70x feltölteni. Mondjuk egy filmes/sorozatos topikba. Addig oké, hogy valaki mondjuk elviszi a képet 759x976 -os méretben mert már nem tud várni a nagyobb méretű képekig, vagy egyszerűen tudja, hogy úgy sem fog megjelenni, ezért elviszi, hogy mások is hagy lássák. Aztán valaki mondjuk megtalálja HQ-ban és elhozza, az is jó dolog, sőt! Remek. De minek kell utána még 78 másik embernek százhúszféleképpen elhozni? Ez most így szélesebb ez most így keskenyebb, az enyém 3518x2020 a tied csak 3480x1990-es... Annyira idegesítő, mikor mennék egy topikba hogy keressek ÚJ (!!!!) képeket, erre csak a régieket látom, másféleképpen. Erre a Google is képes, hogy most ezen itt a szöveg, ezen ott a szöveg, ez álló kép, ez meg fekvő.. Mi ez a fejetlenség? blink.gif

Persze másrészről azt is megértem, hogy ha valaki elhozza a nagyobbat, akkor nem törlik ki az előtte lévő kisebbet, ez rendes dolog, tényleg nem ezzel van a baj, hanem az hogy minek kell elhozni a 10-30 pixellel nagyobb képeket is? legyen egy kicsi, egy nagy meg esetleg egy hatalmas... elég lenne bőven...

Illetve még egy kérdés. Ugye HQ képnek az oldalon jelenleg az felel meg, hogy 1000x1000 -nél legyen nagyobb. Kérdem én: Miért HQ méretű az a kép, ami kb 768x894-es csak egy FEHÉR SZÉLLEL ki van bővítve 1080x1080-ra??? blink.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, Syden, Ellie Andrews
2017. november 01. 18:19 #2622
- törölt felhasználó -    
Az az érzés, amikor random leemelek egy kötetet a könyvtár polcairól, - mert amit szerettem volna olvasni, épp ki van véve - és az első oldalak után olyan szinten beleszerelmesedek a történetbe, hogy nem bírom letenni, na az valami fantasztikus. heart.gif
8 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Fannycska999, Kaliah, silenc, Syden, madeleine., Lil98, Elody
2017. november 02. 05:10 #2623
Arcee23
Arcee23
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Én: Csak még egy részt. Csak még egy részt!
Józan ész: De hát már láttad kétszer az összes évadot! Ráadásul hajnali öt van és idén érettségizel!
Én: De hát ez a Haikyuu. cry.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, forever.romanci, silenc
2017. november 02. 08:07 #2624
- törölt felhasználó -    
Az emberi agy csodálatos. Amikor napközben ülök a megnyitott Word előtt és pötyögném be a történetemet, valahogy nem jön össze, mert nincs olyan igazán eget rengető ötletem hozzá. Bezzeg este, mikor lefekszem a puha ágyikómba, betakarózom, élvezem a meleget és lehunyom a szemem... Bevillan a világ legcsodálatosabb ötlete. Általában ilyenkor nem szoktam felkelni, hogy nekiálljak írni, csak mantrázom az ötletet magamban és remélem, hogy reggelre még emlékezni fogok rá. Szerencsére eddig mindig emlékeztem, de félek attól a naptól, mikor egy jó ötletet el fogok felejteni.
6 felhasználónak tetszik: Lil98, LaDySmIth, forever.romanci, ScreamQueen, madeleine., Elody
2017. november 02. 21:38 #2625
- törölt felhasználó -    
I will support Liang Hui, *zokog* no matter what
2017. november 02. 22:29 #2626
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Egyre többet gondolkodom el azon, hogy mi lesz velem érettségi után. Hogy vajon hány emberrel fogom tartani a kapcsolatot, én fogom-e keresni őket vagy fordítva. Sajnálatos módon rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg egy-két barátom szrni se fog rám - legalábbis ha az eddigi 3 nyáriszünetet vesszük alapul. Félek az egyetemtől, vagyis inkább attól, hogy senkit nem fogok ismerni, gólyatáborba nemigen akarok menni, és mi lesz ha nem találkozok hozzám hasonló emberekkel? unsure.gif

Egyre jobban érzem, hogy ez a valóság, tényleg mindjárt itt a szalagavató. Tudom, hogy mikor lesz a tablófotózás, már megvan az időpontom a fodrászhoz, a körmöshöz és a sminkeshez is. Olyan gyorsan elment két hónap, hogy észre se vettem. Mindjárt az őszi szünetnek is vége lesz, én meg alig csináltam valami produktívat. Hétfőtől pedig újra indul a mókuskerék.

Néha úgy vissza mennék az óvodába, ott a legnagyobb gondom az volt, hogy nem akartam délben aludni. dry.gif
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Arcee23, Syden, madeleine., Elody, silenc
2017. november 05. 13:31 #2627
- törölt felhasználó -    
Queen + Adam Lambert koncertről röviden
Nekem eszméletlen élmény volt látni azt két személyt, Rogert és Briant, akik még ennyi idősen is a zene igaz szerelmesei és igazán szeretik csinálni azt, amit már időtlen idők óta tesznek. Megkönnyeztem jó párszor, és akárhányszor visszahallgatom Brian gitárszólóját, ugyancsak könnyeket csal a szemembe. Elhiszem, hogy még ez a koncert sem pótolja azt az embert, akinek az emlékére csinálják ezt a turnét, de én is úgy vettem részt ezen a koncerten, hogy tisztában voltam azzal, hogy azt a koncertélményt, amit akkoriban létrehoztak, nem lehet pótolni.
Adam Lambertnek is megvan a saját maga kisugárzása, és nem tagadás, nagy hangja van, szerintem jó koncertet hoztak össze. Látszott rajta, hogy nem akar Freddie helyébe lépni, csak elénekli a dalait, és nagy respect azért, hogy nem önmagát helyezte a középpontba a koncert során.
Csodálatosak voltak a fények, és az, hogy Brian a Tavaszi szél-t is elgitározta, hogy a közönség együtt énekelhessen. A koncert minden pillanata egy élmény volt, hálás vagyok nekik, hogy idehozták Budapestre a régi Queen és Freddie Mercury szellemét. heart.gif

..és hogy ne csak off legyen: tegnap este óta olyan izomlázam van a lábamban az erőnléti edzés miatt, hogy konkrétan mozdulni nem bírok, hiába, még ülés közben is fáj. blink.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Alysia, LaDySmIth, madeleine.
2017. november 05. 15:02 #2628
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
ez a kép annyira a jelenlegi lélekállapotomat tükrözi, hogy az valami hihetetlen.egész héten dolgoztam, meg kéne tanulnom vagy kétszáz tételt, tegnap meglátogattam az unokatesóm hörcsögét, aki ma hajnalba valami oknál fogva meghalt, a mama szerint biztos miattam, mert már régen voltam templomba és mikor végre stranger things maratont akarok tartani, meghal a laptopom, akiért még ezekben a percekben is küzd az öcsém, ha meghal szerintem már ördögűzésre megyek, nem is templomba.
amúgy olyan szinten nem látok már, hogy előkellett keresnem a régi szemüvegem, de nem ment rá a fejemre és amíg ezeket a sorokat gépeltem majdnem leesett az ölemből anyám laptopja kétszer.
https://twitchy.com/wp-content/uploads/2017/06/katy-perry-pajamas.jpg
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Elody, Fannycska999, exoverdose, Lil98, Syden
2017. november 05. 21:07 #2629
- törölt felhasználó -    
Engem nem érdekel, hogy bánsz velem. Ha olyan kedvemben vagyok visszaszólok, ha olyanban, nem. Hangulatomtól függ. Tudom milyen vagyok, tudom mire vagyok képes, ha te másképp látod, sajnálom. Ha nem látod másképp, de bántani akarsz... try me, don't care!

De ha a családommal vagy a barátaimmal kötekszel...
http://78.media.tumblr.com/d8d88a6cebcdc7b6449dfde6fac39c77/tumblr_ogp611sxVT1qk7bkio3_250.gifhttp://78.media.tumblr.com/2c476cfde6e626246aa313fbbf2aba09/tumblr_ogp611sxVT1qk7bkio4_250.gif
3 felhasználónak tetszik: Elody, Maiko, Syden
2017. november 06. 17:09 #2630
Blemi
Blemi
visszatérő vendég

StátuszThe rain we thought would last forever and ever
Hozzászólás: 388
Csatolások: 4
Azonosító: 247256
A szívem szerint, jelenleg magzatpózban kuporognék a sarokban. Kikészít az érettségi, pedig még itt sincs. Mindenhol tételeket látok, és minden nap négyig szenvedek az iskolában.
Fél öt körül hazaesek, összekaparom a házit, amivel végzek kb. 7-re. Amíg írok, addig balkézzel eszek. Amiután végeztem a másnapi dolgaimmal, elkezdek tételt kidolgozni, nekiállni a másnapi szóbeli dolgoknak, átismételni az elmúlt 6 évemet. Ezekkel nagyjából 11, éjfél magasságában meg vagyok, amikor eszek még valamit, majd elalszok a kádban. (Nem vicc, egyszer tényleg elaludtam. Az lesz a vége, hogy megfulladok. rohog.gif )
Az unokatestvérem panaszkodott az egyetem miatt, mégis minden délután uszodába/moziba/bulizni járt. Ilyenkor vagyok úgy, hogy ,,HE???" xD
8 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Elody, CandUs, Fannycska999, Arcee23, Syden, LaDySmIth, Lil98
2017. november 06. 19:09 #2631
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
még csak kb ide nem adtam ki a Moonspell-fangörlködésem szal itt jön, ez egy figyelmeztetés volt rohog.gif
megadatott az a szerencse, hogy a kedvenc zenekarommal tölthettem egy napot, láthattam őket 3+1-szer 5 napon belül, illetve az utolsó koncert után bemehettem backstagebe beszélgetni velük és ÚRISTEN wub.gif ja meg 11 napot voltam Portugáliában thumbsup.gif de annyira nagy élmény volt az egész wub.gif hihetetlenül kedves és érdekes emberek, amellett, hogy nagyon-nagyon tehetségesek heart.gif igazából meg sem tudom fogalmazni értelmesen, még mindig nem dolgoztam teljesen fel, hogy mi minden történt, egyszerűen az az élmény, hogy egy napot lehetek velük, és várostnézhetek Lisszabonban, annyira különleges, a backstage meg ááá imádtam wub.gif és amúgy nagyon sok respect nekik, hogy ilyeneket bevállalnak, valami többet annál, mint hogy VIPjegy néven kifizettessenek párszáz eurót egy képért meg aláírásért (bár mint megtudtam, ők is eléggé féltek, hogy mi lesz) meghajolo.gif
végszónak élvezzétek ezt a képet rólam (középen) a városnézésen, pont egy olyan pillanatot sikerült elkapni amikor nem ezerrel vigyorogtam de hát na, ha ezt a képet rakták ki fbra rohog.gif
Moonspell heart.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth
2017. november 06. 19:16 #2632
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Mikor a mandulagyulladásod úgy időzít, hogy miatta egy héttel tovább tart az ősziszüneted. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Maiko, forever.romanci, Fannycska999, Blemi, Syden, LaDySmIth
2017. november 06. 21:01 #2633
- törölt felhasználó -    
Az élet borzalmasan tolja az arcomba, hogy szülnöm kell... Sima rákszűrésből bőgve hazamenni megrémiszti az ember férjét, főleg ha pánikroham is társul hozzá. A mai napos kalandom 30ezerbe került és 3 hónapig nem ihatok alkoholt sem. Így, hogy jön az újév meg a karácsony, azonnal a műtét mellett kellett volna döntenem. De a pánik nagy úr... Bízok, hogy járható úton is megoldódik. Összeszedem magam, hiszen csak egy vágás, rutin... Majd felmosnak/locsolnak, ha nem hat ez a csodacucc. Fáj, félek..., de a leendő gyerekem egészsége a legfontosabb!
6 felhasználónak tetszik: Maiko, forever.romanci, CandUs, Lil98, Fannycska999, Syden
2017. november 07. 20:27 #2634
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Ezer éve nem voltam ebben a csoportban, aztán most kb idejövök meghalni.
Nemrég volt egy éve, hogy összejöttem a barátommal. Az utóbbi jópár hét nagyon nehezen alakult, mindkettőnket megviseltek a kötelezettségeink és az általuk kiváltott stressz. És most szakítani akar, mert szeret, de úgy gondolja, mellette csak boldogtalan lennék és ő azt nem akarja. És önfejűen kitalálta ezt, kész tény elé állított, és nem hiszi el, hogy nekem jó lenne vele... És én ezzel egyszerűen nem tudok megbirkózni. Olyan nagyon, nagyon szeretem és képtelen vagyok ebbe belenyugodni, de egyszerűen nem hagyja, hogy beleszóljak.
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Elody, CandUs, exoverdose, Lil98
2017. november 07. 22:03 #2635
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Tíz óra múlva Kresz vizsgázom, be vagyok szarva, gyakorlok az e-titánon, de legszívesebben a kedvenc My Fair Lady-s fanficemet olvasnám sad.gif #sokkalizgibbmintakardántengely
5 felhasználónak tetszik: Arcee23, Fannycska999, forever.romanci, Lil98, Aisha.
2017. november 07. 22:19 #2636
Aisha.
Aisha.
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 1206
Azonosító: 263428
Idézet (CandUs @ 2017.11.07. 22:03)
Tíz óra múlva Kresz vizsgázom, be vagyok szarva, gyakorlok az e-titánon, de legszívesebben a kedvenc My Fair Lady-s fanficemet olvasnám sad.gif #sokkalizgibbmintakardántengely

Sok sikert hozzá! ^^'
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2017. november 09. 09:30 #2637
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (Aisha. @ 2017.11.07. 22:19)
Sok sikert hozzá! ^^'

Köszönöm szépen, meglett smileeee.gif És az összes 3 pontos kérdésem hibátlan lett smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, Aisha., Elody, Lil98, silenc
2017. november 09. 16:10 #2638
- törölt felhasználó -    
Azért mert valakinek fáj az igazság, ne én legyek már a bunkó, mert rávilágítottam... dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Aisha., forever.romanci
2017. november 10. 17:25 #2639
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1794
Csatolások: 71567
Azonosító: 265584
Ma megnéztük párommal a Rossz anyák karácsonyát, és hát valami beteg jó film lett biggrin.gif Mila Kunis heart.gif Nem mellesleg pedig beszereztünk egy JL poharat is és wáá biggrin.gif Alig várom a jövőhetet wub3.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, forever.romanci
2017. november 11. 10:15 #2640
- törölt felhasználó -    
Egyesek annyira nem tudják elfogadni az igazságot. Aztán meg olyan nevetséges ellenérveket hoznak, hogy lehetetlen komolyan venni csóri gyereket. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
172 oldal 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!