Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 16. 19:59 #2601
- törölt felhasználó -    
A jegyeimről, megvan az első egyesem és már három kettesem. *hurrá* Pedig az egyes kötelezőből volt. De azok a kérdések, Istenem... Az egész osztály kiakadt ezen. A töri kettesem meg a legtöbb pontos lett az osztályból, de tanár ismerősöm szerint középsuliba négyes lenne. És mind a négy rossz jegyem ugyanattól a tanártól van. Először egyik kedvenc tanárom volt, de most már kezd mindenki nem szimpatizálni vele. unsure.gif

Olyan jó lenne, ha külön maradna az osztály. Velük jól megvagyok, minden órán nevetgélünk, megvan az összhang és így egy kilenc fős baráti kör. Mert az 'a' csoportban (a jobb csoport, angolban nagyon eltérő teljesítménye volt az osztálynak, így kétfelé bontották az órák erejéig, így az előtte vagy utána lévő óra is bontott) csak kilencen vagyunk. laugh.gif

Csak ennyi: szó szerint elszédülök a macskámtól. wacko.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98
2017. október 17. 20:33 #2602
- törölt felhasználó -    
Amikor látom, hogy egyesek milyen "sikereket" érnek el, próbálom kikapcsolni a logikus, bár bunkó énemet, hogy mégis vajon kinek a kije, hány ember ment át rajta, stb... Nem féltékenység, egyszerűen csak jön, mikor ránézek. rohog.gif Próbálom elhessegetni a gondolatokat és arra gondolni, hogy igen, biztos jó a munkájában, csak ezt még nem sikerült nekem bebizonyítania... Aztán gyorsan másik témára váltok... Majd pár óra vagy nap esetleg hét múlva szembe jön velem a tény, hogy igazam volt... Nem az esze miatt van ott ahol és ért el sikereket, hanem csak mert jó családba született és könnyűvérű... pardon.gif
2 felhasználónak tetszik: Arcee23, Aisha.
2017. október 17. 21:33 #2603
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
kezdjük ott, hogy tegnap este megittam a kis veseteámat. amibe most raktam mézet, mert múltkor nem tettem bele semmit és komolyan mondom, már a mennyország kapuját is megpillantottam olyan rossz volt, na de emiatt egész éjjel jártam pisilni. és ma fél 6kor kellett volna kelnem, szóval mikor végre sikerült éjfélkor elaludnom, de felkeltem 3kor pisilni, bepánikoltam, hogy nem fogom tudni kialudni magam és 4ig azon gondolkoztam hogyan is kell aludni és már imádkoztam is, hogy tudjak elaludni, aztán amúgy úgy elaludtam, hogy le is késtem a buszt, de eljutottam munkába. sajnos
délután meg átmentem barátomhoz, mert éhes én meg nem viselném el, ha az egyetlen férjjelölt életem során éhenhalna, mert mégegy idiótát úgyse fogok ki. xd <3 azonban mikor bejelentette, hogy ő rántottát akar enni, én meg egész reggel azt csináltam és ráadásként feltörtem több, mint 300 tojást, akkor elkezdett rángani a szemem és éreztem, hogy az agyvérzés szélén állok, szóval inkább mondta, hogy rendel valamit.
ezt valamiért jó érzés volt kiadni magamból, de megint elkezdett rángani a szemem. sleep.gif
5 felhasználónak tetszik: Maiko, menthol, Lil98, exoverdose, Szandi0820
2017. október 18. 18:07 #2604
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Mi az istenért rakja fel valaki az undorító mocskos bakacsát az ülésre. Arra az ülésre amire lehet, hogy utána egy kisgyerek fog ülni. Oké, hogy nem bokáig sáros az a bakancs,de akkor is az utcán járt vele ahol lehet, hogy éppen csak felszáradt egy kutyának a vizelete vagy akármi. Lehet, hogy nem látszik koszosnak, de attól még az. És képes felrakni az ülésre és békésen szundikálni... reklamalo.gif

Off: az utóbbi időben rászoktam, hogy verem a fejem...igazából mindenhová, ha olyan van. Vertem már asztalba és falba is. Le kéne róla szoknom mielőtt komolyabb bajom lesz, de annyi életképtelen ember van és annyi bosszantó dolog történik, hogy kínomban már nem tudok mit csinálni. Mintha mind egy helyre gyűlnének. Valamelyik nap is egy csaj képes lett volna 45 percet szobrozni az ajtó előtt, ha nem szólok az egyik osztálytársamnak, hogy jöjjön ki, mert keresik. omg.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, silenc, Aisha., LaDySmIth, Szandi0820
2017. október 18. 18:19 #2605
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Apa ma eddig három büdösbogarat szedett le az ablakomról, már lassan sírógörcsöt kapok ha meglátok egyet. Amekkora szerencsétlen vagyok egyszerűen nem bírok hozzáérni semmilyen bogárhoz, anyuék meg megörülnek tőlem. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Aisha., LaDySmIth, exoverdose, Szandi0820
2017. október 19. 20:52 #2606
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
annyira imádom, hogy a történelem tanárom most jött rá, hogy májusban érettségi és elkezdte darálni az anyagot. jövő héten a harmadik témazárónkat írjuk. október van. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Aisha., Szandi0820, silenc
2017. október 20. 21:56 #2607
riri17
riri17
coup d'état

megtaláltam gyerekkorom játékát én komolyan nem hittem volna, hogy ez még fellelhető az interneten. laugh.gif órákig képes voltam ezzel játszani, nem értem hogyan, szerintem tuti valami történeteket kreáltam az agyamba és aszerint öltöztettem fel őket, már akkoris furcsa voltam. rohog.gif
ma olvastam kutyákról és eszembe jutott, mikor nyáron a vesekövem miatt szenvedtem otthon, a kutyánk tökre megijedt és elkezdett nyüszíteni, aztán odajött hozzám, olyan édes volt, most rendesen bekönnyeztem. <3
6 felhasználónak tetszik: Syden, LaDySmIth, menthol, Lil98, Szandi0820, silenc
2017. október 22. 12:08 #2608
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Az az érzés, amikor először veszed fel az új gatyádat, és pár óra múlva már sikerül is összekoszolnod. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Aisha., Szandi0820, Lil98
2017. október 22. 16:39 #2609
- törölt felhasználó -    
Idézet (menthol @ 2017.10.18. 18:19)
Apa ma eddig három büdösbogarat szedett le az ablakomról, már lassan sírógörcsöt kapok ha meglátok egyet. Amekkora szerencsétlen vagyok egyszerűen nem bírok hozzáérni semmilyen bogárhoz, anyuék meg megörülnek tőlem. rohog.gif

Erről jut eszembe, reggel ki akartam venni egy pólót a szekrényemből, hát nem ott mászik a tetején egy poloska?biggrin.gif Akkorát sikítottam, hogy a poloska ijedtében szörnyethalt. Vagy csak azért nem mozdult, mert a pólót áthajítottam a másik szobába.laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: menthol, Aisha., Lil98, LaDySmIth
2017. október 22. 16:43 #2610
Aisha.
Aisha.
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 1206
Azonosító: 263428
Idézet (Eveningforest @ 2017.10.22. 16:39)
Erről jut eszembe, reggel ki akartam venni egy pólót a szekrényemből, hát nem ott mászik a tetején egy poloska?biggrin.gif Akkorát sikítottam, hogy a poloska ijedtében szörnyethalt. Vagy csak azért nem mozdult, mert a pólót áthajítottam a másik szobába.laugh.gif

Ahh, nekem valamelyik reggel a zoknimban volt egy, azt hittem hogy valami kis kosz van benne, kifordítottam és előugrott' egy rohadt poloska. Konkrétan ott haltam meg. Végül másik zoknit vettem fel.. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: menthol, Szandi0820, Lil98, LaDySmIth
2017. október 25. 09:55 #2611
Blemi
Blemi
visszatérő vendég

StátuszThe rain we thought would last forever and ever
Hozzászólás: 388
Csatolások: 4
Azonosító: 247256
Imádom, hogy mindig azok javítanak ki angolból, akik olyanokat írnak le, hogy peoples. Hozzáteszem, rosszul is akar kijavítani, de nem baj, mert ő ettől érzi jól magát, hiába ért el az angol érettségin kemény 60 %-ot. Nagyon szeretem a megmondó embereket, és noha alkalomadtán én is az vagyok, de egy tanárral vitatkozni valamiről, amit a tanár már 25 éve tanít? Na azért már ne. Néhány ember olyan tenyérbe mászó, hogy még én is felképelném, holott a veszekedések során még visszaszólni sem szoktam, mert feleslegesnek tartom.
Jó oké, megint három lyukasom van, ilyenkor szoktam kiakadni az első két óra történésein. rolleyes.gif Remélem a szünet után megint lesz tanárunk, mert nem túl mulatságos, hogy az érettségi előtt nincs tanárunk, és még az iskola sem tud helyettesítést beszervezni, mert kevés a tanár.
9 felhasználónak tetszik: Elody, Aisha., exoverdose, LaDySmIth, silenc, Syden, disco queen, Lil98, Szandi0820
2017. október 25. 10:21 #2612
Lunara
Lunara
visszatérő vendég

Státusz✞ R.I.P. Kim Jong Hyun :( ✞
Hozzászólás: 171
Csatolások: 21
Azonosító: 266698
Egy nagyon jó, és erős kávéra coffee.gif
2 felhasználónak tetszik: Elody, Szandi0820
2017. október 25. 16:34 #2613
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233962
Azonosító: 59785
Úúúúúgy imádom, hogy néhány vevő nem tud mást ismételgetni csak azt, hogy az eladónak mi a kötelessége vele szemben és éppen az ilyenek azok, akikhez a legnagyobb birkatürelem kell. rolleyes.gif Persze, valóban kedvesnek kell lennie az eladónak, de ugyanez a vevőtől nem várható el? Vagy mi a társadalmi ranglétra legalján állunk és szótlanul kell tűrnünk minden vádaskodást, csak mert ő a "mélyen tisztelt vevő" és nehogy megsértsük már a drága pici lelkét? Sokan már-már olyan szintre emelik ezt a dolgot, mintha ők valami istenek lennének, akiknek überkülönleges bánásmód jár, de persze ők nyugodtan megtehetnek bármit. Holott nem, ők is emberek, ahogy mi is és ugyebár van az a mondás az adjonistennel. Ne csodálkozzon senki, ha a 15. ilyen után már kicsit hűvösebben szól vissza az eladó...
Egyébként meg önuralomból hatalmas ötöst adok magamnak, mert amikor kiderült, hogy tényleg 9 kiló a paprika, amit az öreg nő kinézett, akkor nem kezdtem el örömtáncot járni. Aztán hogy verte a nyálát arra, hogy az biztosan nincs kilenc, mert ő "41 évig dolgozott zöldségesnél"... rohog.gif Nyilván azzal az életcéllal kelek fel minden reggel, hogy én akkor most jól lehúzok mindenkit... rolleyes.gif
6 felhasználónak tetszik: Elody, ramio, exoverdose, LaDySmIth, silenc, Lil98
2017. október 27. 22:00 #2614
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
el se hiszem, hogy végre szünet van. laugh.gif bár a felhőtlen boldogságnak végelett, mikor rájöttem, hogy mennyi mindent kéne csinálnom, de legalább nem kell az iskola közelébe mennem egy hétig. cool.gif
2 felhasználónak tetszik: Syden, Aisha.
2017. október 28. 19:12 #2615
Aisha.
Aisha.
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 1206
Azonosító: 263428
Najó, najó..Tegnap újranéztem az egyik kedvenc animémet, és olyan szintű fangörcsöt kaptam, hogy az hihetetlen. Még mindig nem tudom túltenni magam rajta. Annyira imádom. wub3.gif
Emellett pedig elkezdődött az őszi szünet, aminek persze nagyon örülök, de annyi mindent kéne most megtanulnom, hogy inkább bele sem gondolok, és próbálom húzni az időt. Sajnos ezt nem csinálhatom sokáig..
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Syden, Maiko
2017. október 29. 12:39 #2616
riri17
riri17
coup d'état

épp az olvasgatom, mennyire durván sült be liam payne az x-faktorban, erre ott egy bazi nagy reklám azzal a hellyel, ahol dolgozom, esküszöm még a szemem is elkezdett rángani, megyek eszek egy rántotthúst, hogy lenyugodjak. pedig ma nem is gondoltam rá, hogy amúgy jövő héten én dolgozni fogok, míg más az őszi szünetet élvezi. mega_shok.gif de azt felkell magamnak írni valahova, hogy sose kapcsoljam ki a reklámblokkolót és ne nézegessek hotelvéleményeket, de mindig várom mikor írnak rólam. angel.gif ha írnának is rólam tuti valami negatív lenne xdd
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Syden
2017. október 30. 18:29 #2617
- törölt felhasználó -    
Őszi szünet első napja, erre pihenés helyett mit csinálok? Bejárom a fél várost, hat boltot, postát kétszer - mert miért is lenne elég egyszer? Aztán még zöldséges, lakás kiporszívózása, felmosás, portörlés és most végre kidőlhettem pihenni.. Ja csak (rendesen) enni felejtettem el ma, minden mást megcsináltam. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Maiko, idone, Szandi0820, LaDySmIth
2017. október 31. 09:13 #2618
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
A kozmetikusom csak szombat délutánra tudott időpontot adni, szóval most nagyon imádkozom, hogy ne nagyon tegye tönkre az arcom, mert aznap este buliba megyek, amire már a jegy is, meg minden megvan már. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Aisha., exoverdose
2017. október 31. 13:05 #2619
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Mikor azt mondod valakinek, hogy irodában dolgozol, az ember azt merné feltételezni ez együtt jár azzal, hogy nem fagysz sz*rrá napi 8 órában..... Legközelebb sapka, sál, kesztyű és nagykabát kombóban fogom végigülni a munkaidőt. good.gif
4 felhasználónak tetszik: Maiko, Lil98, LaDySmIth, Gureka10
2017. október 31. 21:23 #2620
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Azért az úgy komoly, hogy itt starity-n az első négy legolvasottabb cikk Selenáról szól. biggrin.gif
Szeretem őt, de ez szerintem is túlzás: ennyire nem érdekel engem sem, hogy épp kivel van együtt. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Eunha, Lil98, Maiko
172 oldal 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!