kezdjük ott, hogy tegnap este megittam a kis veseteámat. amibe most raktam mézet, mert múltkor nem tettem bele semmit és komolyan mondom, már a mennyország kapuját is megpillantottam olyan rossz volt, na de emiatt egész éjjel jártam pisilni. és ma fél 6kor kellett volna kelnem, szóval mikor végre sikerült éjfélkor elaludnom, de felkeltem 3kor pisilni, bepánikoltam, hogy nem fogom tudni kialudni magam és 4ig azon gondolkoztam hogyan is kell aludni és már imádkoztam is, hogy tudjak elaludni, aztán amúgy úgy elaludtam, hogy le is késtem a buszt, de eljutottam munkába.
sajnos
délután meg átmentem barátomhoz, mert éhes én meg nem viselném el, ha az egyetlen férjjelölt életem során éhenhalna, mert mégegy idiótát úgyse fogok ki. xd <3 azonban mikor bejelentette, hogy ő rántottát akar enni, én meg egész reggel azt csináltam és ráadásként feltörtem több, mint 300 tojást, akkor elkezdett rángani a szemem és éreztem, hogy az agyvérzés szélén állok, szóval inkább mondta, hogy rendel valamit.
ezt valamiért jó érzés volt kiadni magamból, de megint elkezdett rángani a szemem.