Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. október 08. 15:53 #2581
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Mikor először alszol nála, hajnalban pedig végre valahára van kihez hozzábújnod. blush.gif Az a férfias illat amit magából ont iszonyatosan vonzó, testének melegével együtt. happy.gif
4 felhasználónak tetszik: Syden, Medeah., forever.romanci, disco queen
2017. október 08. 17:47 #2582
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Minél többet ülök a töri tételek fölött annál hülyébbnek érzem magam. Tegnap kimentem nasiért a boltba. Már válogatok, anyám hív, hogy vigyek fokhagymát. Mit csinál a hülye gyerek? Na mit?! Persze, hogy fokhagyma nélkül távozik aztán 5 méterrel a kapu előtt jön rá a bakira. De pánikra semmi ok, visszamentem a boltba. Lett finom sült csirke, krumplipürével, céklával és ubival plusz gulyásleves drool.gif És a legjobb az egészben (most kivételesen van jobb dolog a kajánál) minden tételt tudok amit eddig kidolgoztam. Azt a kőkemény egyetlen egy töri tételt. rohog.gif Anyám nem díjazta mikor elkezdtem neki magyarázni a görögökről, spártáról, a spártai nevelésről stb

Off: Majd egy hete ugyan azt az egy Jonas Brothers számot hallgatom. NOSZTALGIA! rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98, silenc, Maiko
2017. október 08. 19:38 #2583
- törölt felhasználó -    
Először is holnap 2 dogát írunk köztük az egyik történelem tz.. reklamalo.gif A másik az, hogy remélem nem íratja meg velem a szakmai nyelvet a tanár... unsure.gif Hiába tanultam rá, másnapra úgy is elfelejtem.. XD
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, madeleine., Arcee23
2017. október 09. 09:43 #2584
- törölt felhasználó -    
Olyan szintű hányingerrel ébredtem, hogy megfordult a fejemben: lehet, hogy nem vagyok egyedül. De miután ezt elvetettem nem készülünk ilyesmivel alapon rá is jöttem mi a probléma. A lélek megbetegíti a testet és nekem kifordul a gyomrom a két méterrel a föld felett járó emberektől, főleg ha úgy viselkednek, mint egy óvodás, mert ők érnek is valamit a társadalomban. Hülye, mindenki ér valamit a társadalomban, csak lehet nincs akkora jelentősége, mint ahogyan elhelyezi magát a ranglétrán. Na viccet félre téve... Robogok tesztért. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, madeleine., Lil98
2017. október 09. 14:25 #2585
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
El szeretném kezdeni kidolgozni a tételeimet, de még egyik tanár se mondta el őket. Vagyis, ez így nem teljesen igaz, nyelvtanból három tételt már tudok. rolleyes.gif Azért remélem még az őszi szünet előtt (vagy legalább a téli szünetig) közlik velünk, hogy mit fognak az érettségin kérdezni, mert félév előtt szeretném begépelni a már tanultakat. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, madeleine.
2017. október 09. 21:33 #2586
- törölt felhasználó -    
Elég nehéz lenne röviden leírni, hogy jelen pillanatban min gondolkozom. Ha tömören akarnám megfogalmazni, akkor azt mondanám, hogy Halsey-n, de ez így nem teljesen lenne igaz. Azon, hogy az emberek miért rettentően előítéletesek és szűklátókörűek vele kapcsolatban, és miért kell minden egyes mozdulatáért megbélyegezni, és elhordani mindenfélének. Nem akarok nevesíteni, bár a felhasználó, akinek a véleménye legfőképpen kiverte nálam a biztosítékot, már nem aktív, de azért személyiségjogok, meg ilyesmik. Szóval.

Ez a kedves illető, nevezzük Y-nak, azt állítja, hogy Halsey csak az imidzse fenntartásával és az „average tumblr girl” stílusával foglalkozik, a rajongói és a zenéje pedig nem érdekli. Ezt az igen ostoba állítást szeretném marhára megcáfolni, utána pedig az egyik kedves osztálytársam megszólalásait is kielemezném, mert rettentően ideges vagyok tőlük, és már régóta érlelődik bennem, hogy helyrerakom pár ember téves gondolatait. Szóval, kezdjünk is bele.

Ez a vélemény, komment (nevezzük, aminek csak szeretnénk) tavaly, év közepén íródott. Igaz, akkor még nem voltam akkora rajongója Ashley-nek, mint amekkora most vagyok, sőt, jóformán alig hallgattam a dalait, de annyit állíthatok, hogy SOSEM érdekelte az, hogy milyen a stílusa és az sem, hogy ezzel „etesse a birkákat”. Igen, régebben másmilyen volt az öltözködése, és azóta felmeri vállalni az őszinte véleményét, de ebben mi a megvetendő és rossz? Őt mindig is csak az érdekelte, hogy minket, a rajongóit boldoggá tegye, mert családjaként tekint ránk, és bármi áron azt szeretné, hogy boldogak legyünk. Az alább látható képek ezt teljes mértékben igazolják. De, hogy ennyiben még ne fulladjon ki a kritizálásom, elárulom, hogy Ashley nem egyszer, nem kétszer és nem is háromszor tette szóvá, hogy mi tesszük őt lélekben valakivé, hogy mi jelentjük számára a családot, a mindenséget, és miattunk érzi azt, hogy nincsen egyedül. Egy nemrégiben, az egyik csatornájára feltöltött videónak a legelején is ezt taglalja; azt, hogy miattunk úgy érzi, hogy sosincs egyedül, és sosem magányos. Aztán, van egy másik videó is, amelyben elmondja, hogy azért szeret fesztiválokon fellépni, mert leveheti a cipőjét, táncolhat, szabad lehet, és azt tehet, amit csak szeretne – viszont még ennél is jobban szeret elmenni a saját koncertjére, mert egy fesztiválon nem feltétlenül vannak ott az igazi rajongói, viszont a koncertjein a családjával van. De, hogy itt még ne fulladjunk ki: régebben szerenádozott az egyik rajongójának, mert születésnapja volt; közösen énekelte a legelső dalát az egyik rajongójával, amikor megtudta, hogy ő is tud énekelni; leállította már nemegyszer a fellépéseit, amikor valaki rosszul lett, vagy úgy érezte, nem teljesített elég jól ahhoz, hogy minket kielégítsen vele.

https://78.media.tumblr.com/82825088565bd13a7a6a8a12f64f5bec/tumblr_oxk1d1rTsI1wrq376o1_r1_1280.jpg

Viszont, haladjunk tovább egy kedves osztálytársamra, akit nevezzünk Z-nek. Az ő „véleményében” is helyet foglal az, hogy csak a stílusával foglalkozik, de mivel erre már kitértem, és ő mást is mondott, így erre nem reagálnék megint – gondolom, tudjátok és megértitek, hogy ostobának nézem miatta, mivel ilyesmit kijelenteni a létező legnagyobb ökörség. Nos, térjünk is rá a Z által mondott dolgokra, de csak szépen, sorjában.
Egyik délután, miközben vártuk a kosárlabdaedzést, Z hirtelenjében odahív engem magához, azt mondva: „Úristen, neked nincsen Instagramod (megj.: csakis miatta és a megjegyzései miatt töröltem le lol), nem láthatod Halsey képeit! (intelligens élőlényként „helszi”-nek ejti, remélem, mindenki tudja, hogy amúgy az „holzi”.) Majd én megmutatom neked, hogy rakott-e újat!”. Ebből még a laikus is levonja, hogy semmi más célja nem volt azzal, hogy megnézze a profilját, mint az, hogy legyen mibe belekötnie, és, hogy az én agyvizemet feltornázza a felhők magasságáig. Megismétlem, miket mondott, (sorrendben) a képekre:
    • (1)„V (ez vagyok én, csak a nevem legyen titok lol), ez miért ilyen r*banc? Uramisten!”
    • (2)„Ezen a képen úgy néz ki, mint valami kiélt öregasszony!”
    • (3)„Az ott egy cseresznye? Miért imádsz k*rvákat?”

Nos, akkor kielemzem egy kicsit intelligenciától csillogó szavait.
    • (1) – Ne mondja nekem senki, hogy még nem látott ilyen képet az interneten, de komolyan. Kb. kismilliószor jött velem szembe ilyen, vagy hasonló beállású kép, és szerintem kedves Z is találkozott már párral (elnézve azokat az oldalakat, akiket követ, az a pár igencsak sokat jelent.) Azokat a képeket eszébe jutott kritizálni, vagy megszólni? Nem.
    • (2) – Megértem, hogy az volt a célja, hogy felidegesítsen vele, hiszen ez egyértelmű. Viszont, ha nem lennék olyan ember, aki rögtön ugrik, ha valaki negatív hangvételben beszél arról az emberről, akit szeretek, akkor röhögve mutattam volna be neki, mondva, hogy „Igen, valóban haver, 22 éves, mesélj még.”. Bár, így is simán megtenném.
    • (3) – Ehhez hagy ne kelljen hozzászólnom, légy szíves. Az ilyen fajtájú képek sem olyan marha ritkák az interneten, és elég képmutató dolog tőle az a kijelentés, hogy ő utálja az ilyeneket. Könyörgöm, az arcom előtt lájkolt már be nem egy ilyet, miért ilyen ostoba?!

Viszont haladjunk tovább, ez még csak a töredéke volt mindannak, amiket eddig mondott.

https://78.media.tumblr.com/4d63c80c40486b2de82abc39230c1c21/tumblr_oxk1d1rTsI1wrq376o2_r1_1280.jpg

Tudni érdemes kedves Z-ről, hogy úgy általánosságban, ismeretlenül, alaptalanul megveti még csak Ashley létezését is; a „példaképe”, „második férje”, illetve az általa „aranytorkú énekes”-nek titulált kedvenc híressége egy olyan ember, akit én ki nem állhatok (nem fogom megnevezni, mert nem célom magamra uszítani a rajongóit, mondván, hogy milyen idióta vagyok, hogy lemerem szólni). Nos, ugyanazon a délutánon, mint amikor az előbb felsorolt dolgokat is mondta, kijelentett egy olyat, hogy az ő „példaképe” sokkal jobb ember, mint Halsey. Vázolom a helyzetet.

Bár nem ismerem minden mozzanatát annak az embernek, akit ő istenít, de amennyit eddig volt „szerencsém” megismerni belőle, az alapján a legkisebb mértékben sem nevezném szimpatikus személynek vagy olyasvalakinek, akit nyugodt szívvel nevezek követendő példának. Ez az ember rendszeresen leköpi, megalázza, és semmibe- illetve lenézi a rajongóit, ignorálja őket, ha azok képet akarnak vele készíteni, és nem nevezném valami hálás, kedves embernek, a legkisebb mértékben sem. Mint mondtam, nem ismerem annyira, így nem állítom, hogy rossz ember volna, de én csak ennyit tudtam levonni az adott ember személyiségéből.

Ezzel szemben Halsey, mint azt már korábban említettem, családjaként szeret és támogat minket, akik nyilvánosan sértegetik valamelyik rajongóját, annak visszaszól, vagy éppen szépen és nőiesen elküldi melegebb éghajlatra. De, hogy felhozzak egy konkrét példát: az „Is There Somewhere” című dala még a bemutatkozó EP-jén kapott helyet, ami 2014-ben jelent meg. 3 év, 2 hatalmas sikerű album (a BADLANDS kétmilliárd stream-elést, 104 egymást követő hetet a Billboard Top 200-as listáján, platina fokozatot, 3 platina- és 4 arany fokozatú dalt, 150 fellépést magába foglaló világkörüli turnét és 1 teltházas koncertet élt meg a Madison Square Garden-ben, míg a hopeless fountain kingdom volt az első olyan, női előadó keze közül kikerülő album 2017-ben, amely első helyen nyitott a Billboard 200-as listáján), 5- és 6 milliós követőtábor és a világhírnév után is úgy adja elő ezt a dalt második világ körüli turnéján, hogy a refrén előtt leszalad a színpadról, egyenesen a közönséghez, és akinek csak tudja, annak megfogja a kezét, és minél több embert próbál megölelni. A másik módja pedig, hogy a közönség pár tagjának a kezeire támaszkodva, a rajongók sokaságában énekel. A dal egyébként nem szerepelt volna a hfk turnéjának a dallistáján, de Ashley csak miattunk, és a rengeteg szép emlékért, ami a dalhoz fűzi őt és minket egyaránt, elintézte, hogy ez a dal is eléneklésre kerüljön.

Vagy, hogy még egy példát hozzak. Aki tudja, az tudja, aki nem, az most tudni fogja; Halsey azon nők közé tartozik, akik endometriózisban szenvednek. Ez egy igen fájdalmas és kellemetlen betegség, és már nem egy műtéten átesett emiatt (az utolsó azt hiszem január hetedikén volt, újabbról nem tudok), de amikor arra kerül sor, hogy a fájdalmai között kell előadnia, nem mondja le, hiszen sosem tenne ilyet. Emellett egyszer 2000 dollárt adományozott egy olyan lánynak, aki szintén ebben a betegségben szenvedett, de a szülei nem tudták volna megfizetni a műtétet (4). Ő kifizette, és a következő szavakat csatolta a pénzadományhoz:
Idézet
„A műtét után sokkal, de sokkal jobban fogod érezni magadat, és meg fog változni az életed. Nagyon bátor vagy, és folyamatosan gondolok rád. Nem vagy egyedül, és tényleg, ha bármikor szükséged van egy kis beszélgetésre, én itt vagyok. Az endo szétrúgta a fenekem, de én megpróbálom visszaadni neki.”
Mindemellett mindig kiírja Twitterre az állapotával kapcsolatos információkat, próbál segíteni azoknak, akik szintén szenvednek a betegségtől, és tanácsokat, módszereket ajánl (5). Plusz, még június hetedikén megosztott egy képet (6), amelyen remekül látható, hogy aznap is fájdalmak között lépett fel, de mindez nem érdekelte, mert, ahogy a kép aláírásában is olvasható: „Bármit megtennék értetek, srácok! […] Még sosem éreztem magamat jobban!”, miközben az is ott áll, hogy néha alig bír állni.

Ígérem, ez az utolsó példa. Oroszországban megvetik a homo-, bi- illetve transzszexualitás minden fajta megnyilvánulását. Megverik, vagy megölik érte az embereket, a nagyrészüket pedig még csak be sem jelentik a rendőrségnek. Halsey koncertjén két lány melegzászlót hordva a hátán sétáltak, mert eléggé biztonságosnak érezték a közelségét ahhoz, hogy felvállalják, hogy a saját nemükhöz vonzódnak (7). Ez az az erő, amely kedves Z kedvenc hírességéből hiányzik. Az ő koncertjén nem álltak emberek pride-os zászlót lengetve egy olyan országban, ahol ez tilos. Hozzá nem ment oda úgy tinédzser, hogy
Idézet
„A szüleim nem tudják, hogy leszbikus vagyok. Egész pontosan, nem tudták. A te koncerted volt az első alkalom, hogy felvállaltam magamat, és kézen fogva jártam a barátnőmmel. A te koncerted volt az első alkalom, amikor megcsókoltam a szerelmemet.”
Nézegettem élőfelvételeket, de egyet sem találtam, amiben ez a bizonyos másik személy akárcsak hozzáért volna egy melegzászlóhoz is; Halsey konkrétan elveszi a nézőktől, hogy azzal énekelhesse vagy a Strangers-t, vagy régen a New Americana-t, plusz a „Send Love”-os jelmondata is mindig fent virított a kijelzőkön (plusz jómaga is biszexuális, de szerintem ezt már mindenki tudja).

https://78.media.tumblr.com/131f095aa56fc0a6a3801d064b178447/tumblr_oxk1d1rTsI1wrq376o3_r1_1280.jpg

Utoljára pedig szeretnék szót ejteni arról, hogy miért tartom ostobának azért, amiért csak úgy, semmilyen ismeretség nélkül elítéli Ashley-t, mint embert. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy bipoláris zavart állapítottak meg nála 17 éves korában, és megpróbált öngyilkos lenni. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy még mindig ott motoszkál a fejében az a gondolat, hogy véget vessen az életének, de mindössze két dolog élteti: a zene és a rajongói. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy a tavalyi VEVO Lift előadás előtt elvesztette a kisbabáját, ő mégis kiállt a színpadra, és az összes dühét, szomorúságát és csalódottságát kiénekelte magából. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy azt a lányt, aki senkinek nem ártott semmivel, minden nap érik halálos fenyegetések olyan baromságok miatt, mint hogy „lemásoltad Ariana Grande ruháját, h*lye r*banc vagy!”. Vagy azért, mert ki merte mondani az igazságot egy homofób, rasszista és ítélkező nőről (aki nem tudná, Iggy Azalea-ról beszélek, az ő esetében nem hoz lázba a fanok pampogása), amikor azt mondta egy magazinnak, hogy „idióta barom” (megjegyzem, teljesen jogosan), és ezért még mindig vannak olyan emberek, akik kígyót formáló hangulatjeleket posztolnak a képei alá. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy a mai napig sértegetik azért, amit tett a múltban, és nem engedik neki, hogy túllépjen azon a tényen, hogy elvetélt. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy folyamatosan megkülönböztetésben részesül csak azért, mert tri-bi (ergo bipoláris, biszexuális és biracial, azaz kétrasszú). Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy annak ellenére, hogy aktív feminista és mindig hangoztatja, hogy a női egyenjogúság fontos, nem kevés ember képes képmutatónak és hazugnak hívni őt, mert egy átlátszó pólót vett fel a Playboy címlapján. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy akadnak olyanok, akik idiótának, hazugnak és álszentnek nevezték azért, mert szerintük az egész hfk koncepcióját az egyik barátjától lopta (aki egyébként valamilyen mentális betegséggel küzd, mert hogy nem normális, az is biztos), miközben az egész album gondolata már a BADLANDS idejében megvolt. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy azt a lányt, akinek semmiért nincsen szégyenkeznivalója, minden egyes nap érik olyan megszólalások, amik miatt felmerül benne az öngyilkosság gondolata. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy mostanában csak azért Twitterezik ittasan, mert az ott lévő negatív kommentek és megszólalások felélénkítik benne az öngyilkos hajlamait. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy nem egyszer hívták már r*bancnak azért, mert számos olyan férfibarátja van, aki híres énekes.
De, hogy ne csak a dolgok negatív oldalát nézzük. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy régebben az volt a leggyakoribb kérdése a rajongóinak, hogy lehet-e ő az első csókjuk; Halsey pedig boldogan mondott igent. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy azért fakadt sírva a MSG-s koncertje közepén, mert egy ott tartott Ed Sheeran koncertről hazafelé menet kapta a nevét, és ez megváltoztatta az életét. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy írt egy dalt egy négyes stádiumú rákban elhunyt kislánynak, csak azért, hogy boldoggá tegye. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy Halsey marhára nem csak az általa „hétköznapinak és unalmasnak” titulált zenéhez ért, hanem a főzéshez, a festéshez, a művészetekhez, továbbá nem is tartja magát jó énekesnek – számára a dalszövegek azok, amik igazán fontosak. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy még a hfk megjelenésének idején ő maga vitte házhoz pár rajongójának az exkluzív csomagot, valamint ő maga vásárolta meg őket egy boltban. Kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy számára a legfontosabb az, hogy a zene egy biztonságos hely legyen és az, hogy minden ember jól érezze magát a koncerteken.

Összességében kíváncsi vagyok, tudja-e, hogy azt a féle őszinte szeretetet, hálát és boldogságot, mint amikor Ashley ránk néz, nem lehet megjátszani. Fogalma sincsen arról, hogy milyen ember is ő valójában, jóformán csak annyit tud róla, hogy gyakran váltogatja a haját. Sosem fogja igazán megismerni azt a nagyszerű embert, akit én ismerek, mert még csak nem is próbálkozik meg vele. Amit pedig rettentően elszomorítónak találok, az az, hogy még esélyt sem adni neki, de rögtön egy „öntelt, kirívó, buta, ronda csajnak” titulálja, miközben benne ennél sokkal több van. Őszinte, utánozhatatlan szeretet lakozik a szívében és csodálatos gondolatai vannak; olyanok, amiket sosem lesz szerencséje megismerni.
6 felhasználónak tetszik: Lisanne, Bae Hee Yeon, TheTruthAboutLove, madeleine., Lil98, Mrs.Jack Frost
2017. október 10. 18:43 #2587
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
múlt héten dolgoztam és az olyan gyorsan elment, viszont mikor ma reggel rájöttem arra, hogy csak kedd van és suliba mennem, inkább othon maradtam, rick és mortyt néztem és a drogfüggő simemet próbáltam leszoktatni arról, hogy ne szippantson a mosdókagylóról kokaint.
amúgy már nem is emékszem mikor írtam utoljára ide. xd
amúgy rájöttem, hogy szeretek dolgozni, mert már egy csomót fogytam miatta. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98, kinuey
2017. október 10. 19:54 #2588
- törölt felhasználó -    
Vicces nezni amikor valaki okoskodni próbál de nem jön össze. rohog.gif Persze vanak esetek mikor az ember fáradt és nem jon ossze egy normalis mondat... Ez érthető, nem is erről van szó. Hanem amikor azt hiszi hogy fuhdeokos és olyanba szól bele amihez halványlila gőze sincs. És az a vicces, hogy szegény (?) elhiszi hogy igaza van, úgy van ahogy ő mondja, mert egy normális barátja/családtagja sincs aki megmondhatná neki az igazat, csak kis talpnyalók, akik mindenben támogatják.
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. október 11. 17:50 #2589
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
2 szó: hibátlan matekdolgozat....
10 felhasználónak tetszik: Syden, silenc, Lil98, LaDySmIth, Arcee23, forever.romanci, ramio, madeleine., Maiko, menthol
2017. október 11. 18:37 #2590
Arcee23
Arcee23
Még csak szerda van, de már teljesen leépültem agyilag. De legalább lett egy ötös matekdogám. Írjátok fel a kéménybe korommal.
6 felhasználónak tetszik: Syden, Lil98, LaDySmIth, forever.romanci, madeleine., Maiko
2017. október 11. 19:09 #2591
- törölt felhasználó -    
Megszületett az unokatesóm. laugh.gif Hét nappal később, mint várták a szülei, de végre megjött. (Valaki nem akar kivinni Svájcba, hogy dajkálhassam kicsit? rohog.gif )
9 felhasználónak tetszik: Syden, Lil98, Medeah., silenc, ramio, forever.romanci, madeleine., Maiko, Arcee23
2017. október 12. 20:26 #2592
Arcee23
Arcee23
Mamámék a munkahelyükön kaptak promóciós termékeket egy csajtól. Miraculous matrica könyv egy ötös csomag matricával. Igen, beleírtam a nevem. Igen, kiszedtem a posztert és véletlenül sem az openinget hallgattam miközben beragasztgattam a matricákat. #just18
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, Lil98
2017. október 12. 20:34 #2593
- törölt felhasználó -    
Az a pillanat, amikor a buszon ülve nézelődsz kifelé, majd egyszer csak azon kapod magad, hogy a fejed nekicsapódik az ülés előtti üvegnek, a szád pedig elkezd vérezni.. - Magyarán, egy hajszálnyi választotta el a buszt és a tahó kocsist az ütközéstől, aki a jármű elé vágott. Szerencsére nem utaztunk sokan, és nem lett senkinek semmi baja, egy két horzsolást kivéve. Most pedig a számon maradt repedést és a tompa fejfájásomat próbálom kúrálni. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, forever.romanci, Lil98
2017. október 12. 22:50 #2594
- törölt felhasználó -    
Néha előjön nálam egy olyan dolog amikor kb 2-3 órán keresztül sirok, a nevelőapukám hiánya hozza elő. 5 éve hagyott itt minket de Én meg mindig nem tudtam túltenni magam rajta és minél nagyobb leszek annál jobban hiányzik. Mikor Ő meghalt nem csak az apukámat hanem az egyik legjobb barátomat veszítettem el.
3 felhasználónak tetszik: Arcee23, Lil98, Syden
2017. október 12. 23:19 #2595
- törölt felhasználó -    
És akkor most a fél internet azon veszekszik hogy szürke-türkiz vagy fehér-rózsaszín e a cipő. Miééért? cry.gif
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2017. október 13. 18:39 #2596
- törölt felhasználó -    
Amikor kijön a hőn vágyott sorozatod új évadának első része és azt látod, hogy ott díszeleg benne Viktor atyánk... blink.gif De legalább jót nevetsz a hozzá tartozó szövegen. _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, menthol, ramio, Syden, Bertina
2017. október 13. 23:00 #2597
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1793
Csatolások: 71567
Azonosító: 265584
Ma -egy 4 zh-s hét után- elmentem kicsit vásárolgatni, ha már engem is megleptek egy Glamour-napok kuponos füzetkével. Be is szabadultam a DM-be és megint otthagytam egy rakás pénzt, pedig nem terveztem nagyon költekezni, de ha már minden ennyire akciós volt, akkor úgy voltam vele, hogy miért ne? Nagyon ideje volt már egy-két új sminkcuccnak. Szóval most "bódogság" van és tanulás ezerrel, mert jövőhéten megint újabb finomságok várnak az egyetemen. boredom.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Lil98, Arcee23, Syden
2017. október 15. 14:29 #2598
Arcee23
Arcee23
Idézet (Alysia @ 2017.10.13. 23:00)
Ma -egy 4 zh-s hét után- elmentem kicsit vásárolgatni, ha már engem is megleptek egy Glamour-napok kuponos füzetkével. Be is szabadultam a DM-be és megint otthagytam egy rakás pénzt, pedig nem terveztem nagyon költekezni, de ha már minden ennyire akciós volt, akkor úgy voltam vele, hogy miért ne? Nagyon ideje volt már egy-két új sminkcuccnak. Szóval most "bódogság" van és tanulás ezerrel, mert jövőhéten megint újabb finomságok várnak az egyetemen. boredom.gif

4 zh után megérdemled. good.gif
2017. október 15. 20:49 #2599
Medeah.
Medeah.
ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ

Státusz"girls support girls" no i only support nice girls
Hozzászólás: 2533
Csatolások: 656
Azonosító: 264638
Már több, mint 30 jegyünk van, és ebből csak 2db 4-es. Hát....mitnemondjak... büszke vagyok magamra biggrin.gif Apu meg csak: ,,Jól van, kis Strébi, mi azért szeretünk!'' rohog.gif heart.gif A tanároktól meg csak egyre kapom a dicséreteket, hogy hogy megtáltosodtam. Csak elkezdtem tanulni... blush.gif Van célom, úgyhogy mindent bele, Tami! tongue.gif
Mellesleg... A Volt-Életem-Szerelme mit akar? Xd
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98, Syden
2017. október 15. 22:27 #2600
tixyyyyyy17
tixyyyyyy17
visszatérő vendég

Státuszyou in my love youn in my life
Hozzászólás: 276
Csatolások: 45
Azonosító: 267289
arra hogy te jo isten ennyi mar az ido