Következzék egy rendes kiakadás, mert jelen pillanatban ott tartok, hogy mindenkit felrúgok.
Bevezetésképp elmondanám, hogy az osztályomban vannak azok a bizonyos kis csoportok, pl. a fiúk (ők csak 10-en vannak lmao), a p*csabanda, aminek az ún. főp*csája a szó szoros értelmében az, aminek leírom. Ebbe most nem megyek bele, nem vele van bajom. Aztán, van egy kisebb társaság, akik szeretik az animéket, Japánt, a kpop-ot, és mindent, ami ezzel kapcsolatos. Ééés, végül de nem utolsó sorban van az a kis csapat, amelynek egy tagján (a legjobb barátnőmet lol) kívül mindenkit legszívesebben úgy, ahogy van, kirúgnék egy húszemeletes ház tetejéről egy cápáktól hemzsegő medencébe. Megértem, ha nem kedvelik a már korábban említett koreai popzenét, mert bevallom őszintén, én sem vagyok a rajongója, de vannak köztük olyan dalok, amiket szívesen meghallgatok. De az már megint más, hogy az egyik kpop-rajongó, nevezzük B-nek, énekzenei kiselőadása közepén elkezdenek fújogni, röhögni, hogy mennyire szánalmasak az EXO tagjai, és kétségbe vonni mind a nemüket, mind a szexuális irányultságukat. Ó, és az már megint más, hogy (hagy idézzem egyikük intelligens szavait) "Azért nem hallgatok kpop-sz*rt (khm), mert koreai csajok (KHM) éneklik." Ezt még elviseltem volna kb. egy percig, de már akkor is képes lettem volna az összes ilyen balf*szt kilökni az ablakon, de az, hogy ezt tíz percen keresztül, folyamatosan csinálták, kicsit elszakította azt a bizonyos cérnát. Mi jogon nézi le a koreai embereket? Sőt, nem is csak őket, hanem úgy általánosságban az ázsiai embereket. Mi jogon mondja azt, hogy a kpop sz*r? Maximum nem az ő ízlése, f*szomat. Ő meg "niggazenét" hallgat, hogy ismét idézzem intelligens megnyilvánulásai egyikét. És azt ki nézi le, ki kérdőjelezi meg a minőségét, vagy ki hülyézi és szánalmasozza le érte? Senki? Mennyire kib*szottul meglepő. És miért? Mert a többi 30 emberbe szorult még akkora gerinc, hogy egy olyan dolog miatt, mint mások zenei ízlése, ne nézzenek le és beszéljenek ki embereket. Szóval nem elég, hogy lassan három éve azt kell hallgatnom, hogy xy és yx mennyire nevetségesek, szánalmasak, és égetnivalók (ezt is mondta:3) azért, mert koreai popzenét hallgatnak, de azt is el kell viselnem, hogy magukat, az énekeseket szidják, olyan gyönyörű szavakkal, mint a b*zi, a csajnak kinéző pasik, a szánalmas féreg, és hasonlók. Komolyan mondom, ennyire még nem cs*szte fel senki és semmi az agyamat, és már tényleg ott tartok, hogy az összes ilyen beszűkült látókörű, előítéletes, rasszista, és homofób embert szépen megkínzom, majd főbe lövöm egy nyílpuskával. Mocskosul elegem van abból, hogy folyamatosan ezt kell hallgatnom, miközben az ég világon senkinek és semminek nem ártott az, hogy egy 32 fős osztályban van 4 ember, aki másfajta zenét hallgat, mint a többi. Akarom mondani, ennek a két embernek, akiről most próbáltam tömören beszélni, mégiscsak szúrja a szemét, hogy más az ízlésük, mint a többieknek.
Most szerintem megyek, és lenyugtatom magamat egy kicsit, mert az agyvizem valahol az Empire State Building magasságában van.
Mire gondoltok most? II.
2017. szeptember 13. 17:37
2017. szeptember 13. 18:02
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
3 napja járok iskolába és már van egy osztályfőnökim, illetve két angol ötösöm.
idén ekéne kezdnem valahogy tanulni, ami őszintén szólva eléggé nehezemre esik, mert én sosem voltam az a típus, aki leül és magol éjszakákba nyúlóan, életemben egyszer nem csináltam ezt, de idén vizsgázom és sokkal jobban bevagyok szarva tőle, mint az érettségitől, mert itt ha nem tudom az írásbelit - amibe nagyon sok a számolás - akkor szóbelizni se mehetek. szóval lehet nekikéne állnom idén jobban odafigyelni és nem keresztrejtvényt fejteni egész órán.
de akkor megtuti belaszom. xdd
idén ekéne kezdnem valahogy tanulni, ami őszintén szólva eléggé nehezemre esik, mert én sosem voltam az a típus, aki leül és magol éjszakákba nyúlóan, életemben egyszer nem csináltam ezt, de idén vizsgázom és sokkal jobban bevagyok szarva tőle, mint az érettségitől, mert itt ha nem tudom az írásbelit - amibe nagyon sok a számolás - akkor szóbelizni se mehetek. szóval lehet nekikéne állnom idén jobban odafigyelni és nem keresztrejtvényt fejteni egész órán.
2017. szeptember 13. 19:11
Azt hittem, hogy ez is majd lepereg rólam, mint a Syndicate. Nos látszik azt hiszem a profilomon is, hogy nem... Gyönyörű...
2017. szeptember 13. 20:24
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Mióta elkezdődött a suli azóta olyan f*szkivan hangulatom van.
Egy hete passzolgat ide-oda a Kello és két tanár a sulimban, mert valami két bites agyi szakadék elk*rt valamit és ki kéne fizetnem a tankönyveimet amiket amúgy ingyen kapnék. Tizen valahányezreket meg nem tudok csak előkapni a zsebemből. Pont ez kellett nekem érettségi előtt.
Egy hete passzolgat ide-oda a Kello és két tanár a sulimban, mert valami két bites agyi szakadék elk*rt valamit és ki kéne fizetnem a tankönyveimet amiket amúgy ingyen kapnék. Tizen valahányezreket meg nem tudok csak előkapni a zsebemből. Pont ez kellett nekem érettségi előtt.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2017. szeptember 14. 08:45
Ha még egyszer meglátom valahol az antiszociális szót az aszociális helyett, sikítani fogok.
(Nem, nem vagyok rosszindulatú, csak baromira utálom, mikor az emberek nincsenek tisztában a fogalmakkal.)
(Nem, nem vagyok rosszindulatú, csak baromira utálom, mikor az emberek nincsenek tisztában a fogalmakkal.)
2017. szeptember 14. 17:33
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
óvodás koromban én nagy férficsábász voltam, volt egy szomszéd fiú, akihez mindig átmentem mert volt videojátéka és ott tudtam super mariozni és cserébe mondtam neki, hogy egy nap majd férjhez megyek hozzá, azóta is amúgy úgy néz rám, hogy szerintem még mindig azt hiszi, hogy férjhez megyek hozzá.
ez onnan jutott eszembe, hogy ma láttam és tényleg úgy nézett. xd
anyától múltkor megkérdeztem melyikünk volt rosszabb gyerekként én vagy az öcsém és csak rám nézett, aztán nem szólt semmit.
ez tuti azt jelenti, hogy az öcsém.
én lányhoz képest kegyetlen rossz voltam, tényleg remélem, hogyha egy nap valahogy lesz egy gyerekem, az nem rám üt. xd
anyától múltkor megkérdeztem melyikünk volt rosszabb gyerekként én vagy az öcsém és csak rám nézett, aztán nem szólt semmit.
2017. szeptember 14. 19:45
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Utoljára másfél évvel ezelőtt futottam (csontelcsúszásom van a bal térdemben, és eddig szinte semmiféle mozgásformát nem végezhettem) és most végre tudtam egy kicsit. Igaz, csak 3,5 km-re volt lelki erőm, de ami késik nem múlik, szeretném újra visszahozni a formám, és lazán lefutni a 8-10 km-es távokat.
igaz, ez baromira nem tesz jót a térdemnek, de soká van még a november (akkor kezdődik a kondi edzésem) és jó lenne már valamivel formába tartani magam. :c
igaz, ez baromira nem tesz jót a térdemnek, de soká van még a november (akkor kezdődik a kondi edzésem) és jó lenne már valamivel formába tartani magam. :c
2017. szeptember 14. 20:22
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
gyerekek, az osztályom fogja kirobbantani a harmadik világháborút.
lassan jobban várom az érettségit, mint a szalagavatót.
lassan jobban várom az érettségit, mint a szalagavatót.
forever.romanci
2017. szeptember 14. 21:12
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Tanulok svédül, nincs jelenleg tanárom, úgyhogy kénytelen vagyok autodidakta módon foglalkozni vele, de ennek ellenére szerintem egész jól haladok. Roppant értelmes és hasznos kikapcsolódásként pedig azzal szórakozok ma este, hogy egy összeállítást nézek YouTube-on Simon Cowell beszólásairól. Nem tudom mi, van ma velem.
2017. szeptember 15. 08:52
Falusi csendélet: a fűtésszerelők a pincében dolgoznak, úgyhogy a saját gondolataimat sem hallom. Mikor épp nem hangoskodnak a hülye gépeikkel, akkor a gázos autó járja a falut ("Értesítjük vásárlóinkat, hogy autónknál mostantól takarmányok is vásárolhatók!", aztán zene), amitől a kutyám vonyít. Boldogság van.
2017. szeptember 15. 13:48
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Harmadszorra is levertem a kaktuszt az ablakból. Ha ezt túléli, mindent megteszek azért, hogy bekerüljön a rekordok könyvébe, mint a legtökösebb, legbelevalóbb, legcsodálatosabb meggyilkolhatatlan kaktusz.
2017. szeptember 15. 19:07
El se hiszem, hogy holnap végre láthatom azt a történetet, ami rengeteg mindenre inspirált már az elmúlt jó pár évben. Emlékszem, mikor három évvel korábban először kezembe vettem Stephen King "Az" című könyvét vegyes érzéseim voltak vele kapcsolatban, ugyanis már egészen kicsi korom óta félek a bohócoktól (nem nevet, együttérez!) de mikor befejeztem a több mint ezer oldalas sztorit...nos, más ember lettem.:'D Nem ez volt az első horror könyv, amit olvastam, de ez volt az a történet, ami kiindulópontként szolgált a számomra, mikor jó magam próbálkoztam hasonló stílusú regények megírásával. Ez pedig a mai napig így van.
Az eredeti Az filmet még nem láttam, mert mint írtam, félek a bohócoktól és valahogy sosem vitt rá a lélek. De mikor megtudtam, hogy újra megfilmesítik a könyvet, tudtam, hogy ezt már nem hagyhatom ki. Szóval holnap megyek és 135 percnyi "rohadtéletdefélekvalakifogjamegakezem" közepette megnézem a kedvenc horror sztorimat a kedvenc írómtól!!
Yayy, már nagyon-nagyon izgulok! Aztán ha túlélem az utána következő éjszakát, akkor megtekintem az eredeti filmet is.^^
Az eredeti Az filmet még nem láttam, mert mint írtam, félek a bohócoktól és valahogy sosem vitt rá a lélek. De mikor megtudtam, hogy újra megfilmesítik a könyvet, tudtam, hogy ezt már nem hagyhatom ki. Szóval holnap megyek és 135 percnyi "rohadtéletdefélekvalakifogjamegakezem" közepette megnézem a kedvenc horror sztorimat a kedvenc írómtól!!
2017. szeptember 15. 20:19
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Nikus12 @ 2017.09.15. 19:07)
El se hiszem, hogy holnap végre láthatom azt a történetet, ami rengeteg mindenre inspirált már az elmúlt jó pár évben. Emlékszem, mikor három évvel korábban először kezembe vettem Stephen King "Az" című könyvét vegyes érzéseim voltak vele kapcsolatban, ugyanis már egészen kicsi korom óta félek a bohócoktól (nem nevet, együttérez!) de mikor befejeztem a több mint ezer oldalas sztorit...nos, más ember lettem.:'D Nem ez volt az első horror könyv, amit olvastam, de ez volt az a történet, ami kiindulópontként szolgált a számomra, mikor jó magam próbálkoztam hasonló stílusú regények megírásával. Ez pedig a mai napig így van.
Yayy, már nagyon-nagyon izgulok! Aztán ha túlélem az utána következő éjszakát, akkor megtekintem az eredeti filmet is.^^
Ez a legkedvesebb Stephen King sztorim. Vagy 12-13 éve olvastam először. Még a remake-et nem láttam, de magam is tervezem megnézni, ennek ellenére én ajánlom, hogy mind a kettőt tekintsd meg. Az eredeti filmfeldolgozás két részes, és elég régi is, tehát nem él a mostani modern, nagyon látványos trükkökkel, de hidd el nekem, Tim Curry valami zseniálisat alakított Pennywise-ként. Ha teheted, ne hagyd ki azt sem.
forever.romanci
2017. szeptember 16. 09:04
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Csak nekem mennek tönkre állandóan a fülhallgatóim? Régebben mindig fejhallgatókat használtam, de aztán azok is mindig tönkrementek és gondoltam, hogy akkor nem.veszek új fejhallgatót, mert az drágább, hanem akkor veszek fülhallgatókat. Talán két hónapja, hogy megint újat kellett vennem, de tegnap az is tönkrement. Mondjuk arra kaptunk egy év jótállást, szóval majd valamikor visszavisszük, ha megyünk arra, mert egyébként nagyon messze van tőlünk az az üzlet. Kezdem kicsit unni, hogy állandóan tönkremennek és újat kell vennem. Én egyáltalán nem hallgatok zenét hangosan és filmeket/sorozatokat is csak fülhallgatóval szoktam nézni, úgyhogy el sem tudnám képzelni az életemet nélkülük.
2017. szeptember 16. 09:28
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Idézet (Nikus12 @ 2017.09.15. 19:07)
Készülj fel, iszonyatosan jó film - minden egyes percét imádtam :-)
2017. szeptember 16. 11:56
Jennifer Lawrence a dunaújvárosi uszodában forgatott. Ezek szórakoznak velem. Most komolyan azt akarják mondani, hogy lett volna esélyem összefutni vele? (Nem, nem vagyok ideges, dehogy.)
2017. szeptember 16. 18:54
Idézet (Fylia @ 2017.09.13. 17:37)
(...) Komolyan mondom, ennyire még nem cs*szte fel senki és semmi az agyamat, és már tényleg ott tartok, hogy az összes ilyen beszűkült látókörű, előítéletes, rasszista, és homofób embert szépen megkínzom, majd főbe lövöm egy nyílpuskával. Mocskosul elegem van abból, hogy folyamatosan ezt kell hallgatnom, miközben az ég világon senkinek és semminek nem ártott az, hogy egy 32 fős osztályban van 4 ember, aki másfajta zenét hallgat, mint a többi. Akarom mondani, ennek a két embernek, akiről most próbáltam tömören beszélni, mégiscsak szúrja a szemét, hogy más az ízlésük, mint a többieknek. (...)
Őszintén feldühítettek a leírt soraid, úgy érzetem, reagálnom kell rá.
Röviden szeretném megfogalmazni a lényeget: ehhez nincs joguk!
Hogy merik lehordani a földig akárki kedvenc bandáját (legyen az bármilyen műfajú), mi alapon..- beleremegett a kezem, tényleg- az ostobaság legalja ez, csodálom, hogy még bírod ép ésszel, én már rég összeroppantam volna ebben a közegben.
Aztán csodálkoznak, hogy egyesek miért nem mernek nyitni a közösség felé, az ilyen rosszindulatú leszólások akár egy életre berögzülnek az emberbe, rémes gátlásokat kialakítva.
Utolsó általános évemben nekem is volt szerencsém pár hasonló értelmi szintű osztálytárshoz- akiket csak úgy dobtak be mellénk, összevonások miatt-, határtalanul ellenszenvesek voltak, szerencsére 1 év viszonylag hamar eltelt, nem volt idejük teljesen "kibontakozni".
Ki nem állom, ha valakit a saját stílusa, ízlése miatt szekálnak, mindenki más és más, és ettől szép a világ.
Szomorú, hogy még vannak olyanok, mint akiket te is említettél.
forever.romanci
2017. szeptember 16. 19:32
Idézet (Flower...Love @ 2017.09.16. 18:54)
Őszintén feldühítettek a leírt soraid, úgy érzetem, reagálnom kell rá.
Hogy merik lehordani a földig akárki kedvenc bandáját (legyen az bármilyen műfajú), mi alapon..- beleremegett a kezem, tényleg- az ostobaság legalja ez, csodálom, hogy még bírod ép ésszel, én már rég összeroppantam volna ebben a közegben.
Aztán csodálkoznak, hogy egyesek miért nem mernek nyitni a közösség felé, az ilyen rosszindulatú leszólások akár egy életre berögzülnek az emberbe, rémes gátlásokat kialakítva.
Utolsó általános évemben nekem is volt szerencsém pár hasonló értelmi szintű osztálytárshoz- akiket csak úgy dobtak be mellénk, összevonások miatt-, határtalanul ellenszenvesek voltak, szerencsére 1 év viszonylag hamar eltelt, nem volt idejük teljesen "kibontakozni".
Ki nem állom, ha valakit a saját stílusa, ízlése miatt szekálnak, mindenki más és más, és ettől szép a világ.
Nagyon igaz mindaz, amit leírtál. Az a legnevetségesebb az egészben, hogy mindkettejük, akikről írtam, egyfolytában azon problémázik, hogy az a négy ember, akit nap mint nap szidnak maguk között és nyilvánosan egyaránt, hogy miért nem nyílnak meg a többieknek. Ilyenkor mindig mosolygok egyet, és képzeletben megölöm őket.:3 elképesztő, mennyire gerinctelen és undorító emberek ők, és az a legszomorúbb, hogy nem veszik észre.
Az pedig a kedvencem, amikor konkrétan nekem kezdik el mindezt magyarázni, én meg csak ez a "Haver, nem veszed észre magadat?" fejjel elküldöm őket a p*csába... aztán holnap megint jönnek. Élvezetes, de komolyan. Már csak azt a percet várom, amikor rájönnek, hogy annyira ostobák, mint a föld.
forever.romanci
2017. szeptember 16. 20:24
megint itt.
A mai nap folyamán annyi új kép érkezett Lauren-ről és úgy összességében, a TWD castról, hogy a szívem majd felrobban a szeretettől. Komolyan, annyira kifejezhetetlen, mennyire sokat jelentenek nekem és hogy mennyit köszönhetek nekik. Ennek örömére most megyek zokogni.
A mai nap folyamán annyi új kép érkezett Lauren-ről és úgy összességében, a TWD castról, hogy a szívem majd felrobban a szeretettől. Komolyan, annyira kifejezhetetlen, mennyire sokat jelentenek nekem és hogy mennyit köszönhetek nekik. Ennek örömére most megyek zokogni.
2017. szeptember 16. 23:43
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
nem tudom, miért, mi okból írom ezeket le - amikor senkit se érdekel -, de muszáj vagyok. hihetetlen könnyen meg tudok szeretni embereket, és a mostani eset sincs másképpen. kicsit jobban kezdem kedvelni, mint kellene. magam sem értem hogyan és miért, de annak ellenére, hogy a hangját még nem is hallottam, különlegeset érzek ha beszélünk írásba. de viszont egy részem attól fél, hogy jött még egy ember, akinek csak akkor vagyok jó, mikor más nincs.. ha nincs ló, jó a szamár is érzés. már szinte beteges, hogy mióta ismerem őt, az összes többi személynek kevesebb betekintőt hagyok az életembe; akarom mondani, senki mással nem nagyon beszélek. és ez hihetetlen furcsa. mintha már ezer éve ismerném őt, pedig nem. a sajátos poénjaink, a közös vicces emlékeink, és minden más.
és még mindig nem értem, miért írtam le ezeket, mikor tudom, van esély arra, hogy látja. mert amúgy nem akarom, és félek hogy a barátságomat elbasznám ezzel, de azért leírtam, logic
de azért jól esett leírni.(:
és még mindig nem értem, miért írtam le ezeket, mikor tudom, van esély arra, hogy látja. mert amúgy nem akarom, és félek hogy a barátságomat elbasznám ezzel, de azért leírtam, logic
de azért jól esett leírni.(:
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.