Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. szeptember 07. 15:44 #2481
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Idézet (Porkéz @ 2017.09.07. 13:21)
Emlékeztek az Itt van a gumimaci dalra? Most meghallgattam. És most megyek és szétverek valamit. rohog.gif

Előbb szerintem hallgasd meg még ezt is. Borzalom. rohog.gif rohog.gif
2017. szeptember 07. 18:02 #2482
- törölt felhasználó -    
Annyira szeretem, amikor valaki szándékosan akar ártani a másiknak és észre se veszi, hogy nem hogy meg sem kottyan az illetőnek, amit elkövetett ellene, hanem még pont hogy a segítségére is volt. hi.gif
2 felhasználónak tetszik: Blemi, forever.romanci
2017. szeptember 07. 18:13 #2483
- törölt felhasználó -    
Mostantól hivatalosan is a Szerencsétlenek táborát erősíthetem. Az elmúlt egy hétben többször kerültem kínos helyzetbe, rontottam el dolgokat mint valaha életemben. Olyan gyönyörűen kezdődik ez az év. happy.gif #nopessimism
6 felhasználónak tetszik: Fannycska999, ScreamQueen, Arcee23, Lil98, forever.romanci, LaDySmIth
2017. szeptember 07. 18:48 #2484
Lunara
Lunara
visszatérő vendég

Státusz✞ R.I.P. Kim Jong Hyun :( ✞
Hozzászólás: 171
Csatolások: 21
Azonosító: 266698
Jó egy hónap, és kiadásra kerül a kedvenc videojátékom folytatása amit már lassan 3 éve várok meghajolo.gif heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Elody, forever.romanci, TheTruthAboutLove, VampireBella
2017. szeptember 07. 19:06 #2485
- törölt felhasználó -    
Idézet (Syden @ 2017.09.07. 15:44)
Előbb szerintem hallgasd meg még ezt is. Borzalom. rohog.gif  rohog.gif

Ne, ne, ne! Ezt most muszáj volt? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Syden
2017. szeptember 08. 16:37 #2486
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Idézet (Porkéz @ 2017.09.07. 19:06)
Ne, ne, ne! Ezt most muszáj volt? rohog.gif

Igen. rohog.gif

ON: Három napja lesegetek egy lányt a vonaton, mert annyira ismerős volt. Erre tegnap rájöttem, hogy basszus, Luckey barátnője az. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98
2017. szeptember 08. 20:20 #2487
- törölt felhasználó -    
Ma a városban voltam, békésen ücsörögtem a buszmegállóban, tőlem pár méterre egy házaspár ácsorgott három gyerekkel (a legidősebb, egy kisfiú maximum három éves lehetett). Kissrác fogja magát, odasétál hozzám, leül mellém, aztán egyszer csak megszólal: "Nagyon szép a hajad". Nem hiszem, hogy valaha esett valami ilyen jól az életben, komolyan. Olyan cuki volt. heart.gif
10 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Fannycska999, Blemi, Syden, Lil98, ScreamQueen, Arcee23, Medeah., LaDySmIth, ramio
2017. szeptember 09. 19:19 #2488
- törölt felhasználó -    
Értem én hogy az emberek benéznek dolgokat, hibázni emberi dolog, én is szoktam. De amikor valaki szakmabeli dolgot "csesz el" és minden bizonnyal direkt, akkor azért fogom a fejem.
ha pedig csak benézte a dolgot akkor azért kicsit gáz. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Medeah.
2017. szeptember 09. 21:08 #2489
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Az utóbbi három napban háromszor voltam könyvesboltban, úgyhogy elkerülhetetlen volt, hogy ne vegyek valamit. Sőt, csak a szerencsének és a sovány pénztárcámnak köszönhető, hogy csak egy könyvet vettem, de azt már végképp nem lehetett otthagyni, tekintve, hogy a Libri egyetlen gyűrődés miatt sérültnek nyilvánította és levitte az árát. Csak sajna emelt
magyar érettségire és OKTV-re készülve bőven van mit olvasnom, és ezek közül egyik sem az Északi mitológia :/
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, ScreamQueen, Lil98, Medeah.
2017. szeptember 09. 21:39 #2490
Medeah.
Medeah.
ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ

Státusz"girls support girls" no i only support nice girls
Hozzászólás: 2533
Csatolások: 656
Azonosító: 264638
Idézet (Medeah. @ 2017.09.03. 18:38)
Úgysincs az oldalon senki, akit személyesen/közösségi oldalról ismernék, úgyhogy leírom, mert why not?
Van egy srác, akivel tök jóba lettem áprilisban, és július elejéig sokat beszéltünk. Természetesen egy idő után jobban kedveltem, mint egy havert. Aztán nem beszéltünk, én megharagudtam rá (nem, nem tudom miért xd), de egész nyáron gondoltam rá. Tudtam, hogy nem fogom tudni elfelejteni. Megjegyzem, eszem ágában nem volt. Na és ugye szeptember 1. MI A FRANCÉRT NÉZ RÁM, HA ÉN IS RÁNÉZEK? rohog.gif blush.gif De olyan jó néha ránézni... szeretek utána sóvárogni. Mazohista dolog lel. Ettől az évtől kezdve nagyon rá kell kapcsolnom a tanulásra, úgyhogy sajnos kevés időm lesz az önsanyargatásra biggrin.gif

Ti skacok wub.gif aki ezt olvassa Én szerintem teljes mértékben elfelejtettem Őt 110.gif . De egy mégjobb fiú jött be a képbe. Ne nézzetek olyan lánynak, aki folyton másba és másba szerelmes, mert az nem igaz rolleyes.gif Ezt most én sem értem. Viszont nagyon boldog vagyok, hogy elfelejtettem azt a fiút rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, TheTruthAboutLove, Lil98, Fannycska999
2017. szeptember 10. 13:19 #2491
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Korábban többször is mondtam bátyámnak, hogy szívesen kiszedem középen a szemöldökét, de mindig azzal jött, hogy biztosan b*zisra csinálnám, hogy az ő szavaival éljek. Nem is nyaggattam tovább ezzel, erre tegnap tökre váratlanul benyögi, csináljuk. Miután végeztem azt mondta, hogy k*rva szar volt, soha többet és sokkal rosszabb volt, mint a tetoválás. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Fannycska999, Arcee23, Lil98
2017. szeptember 11. 17:01 #2492
- törölt felhasználó -    
Az érzés, amikor a kedvenc sorozatod két kedvenc karaktere hét éven keresztül több kémiát mutatott egymás között, mint a két kedvenc karaktered közül az egyik a férjével, de a már korábban említett két kedvenc karaktered nincsen együtt, mert milyen lenne már két női főszereplőt összehozni, meg amúgy is, elrontaná a sorozatot. unsure.gif ilyenkor annyira bele akarok látni a készítők fejébe, hogy amúgy mit éreznek, amiért két khm egymásért teljesen szerelmes embert nem hoznak össze. És igen, ezen gondolkozom két hete, mióta befejeztem a Criminal Minds-ot. Sosem fogom megérteni, miért nem hozták össze Jennifer-t és Emily-t; ezért most megyek, és sírok egy kicsit a fanmade videókra.:3

(oh és amúgy a tény hogy a TWD egyik kreátora azt mondta egy interjúban hogy Maggie-nek még a nyolcadik évadban sem fog megszületni a babája, kicsit rányomta a pecsétet az október 23-áig tartó hangulatomra. Pls, ez lesz a negyedik évad, hogy várandós, plusz lesz egy nemkicsi időugrás a háború után, igazán szülhetne már.)
2017. szeptember 11. 19:54 #2493
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Idézet (Fylia @ 2017.09.11. 17:01)
Az érzés, amikor a kedvenc sorozatod két kedvenc karaktere hét éven keresztül több kémiát mutatott egymás között, mint a két kedvenc karaktered közül az egyik a férjével, de a már korábban említett két kedvenc karaktered nincsen együtt, mert milyen lenne már két női főszereplőt összehozni, meg amúgy is, elrontaná a sorozatot. unsure.gif ilyenkor annyira bele akarok látni a készítők fejébe, hogy amúgy mit éreznek, amiért két khm egymásért teljesen szerelmes embert nem hoznak össze. És igen, ezen gondolkozom két hete, mióta befejeztem a Criminal Minds-ot. Sosem fogom megérteni, miért nem hozták össze Jennifer-t és Emily-t; ezért most megyek, és sírok egy kicsit a fanmade videókra.:3
(oh és amúgy a tény hogy a TWD egyik kreátora azt mondta egy interjúban hogy Maggie-nek még a nyolcadik évadban sem fog megszületni a babája, kicsit rányomta a pecsétet az október 23-áig tartó hangulatomra. Pls, ez lesz a negyedik évad, hogy várandós, plusz lesz egy nemkicsi időugrás a háború után, igazán szülhetne már.)

Te is reménykedtél benne, hogy összejönnek a végén? w00t.gif Mert én is. Totálisan..De amúgy már megszokhattam, nekem sosem szabad elkezdeni shippelni két adott személyt, mert tuti nem lesz belőle semmi a végén. *badluck*
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. szeptember 12. 15:45 #2494
- törölt felhasználó -    
Idézet (TheTruthAboutLove @ 2017.09.11. 19:54)
Te is reménykedtél benne, hogy összejönnek a végén?  w00t.gif Mert én is. Totálisan..De amúgy már megszokhattam, nekem sosem szabad elkezdeni shippelni két adott személyt, mert tuti nem lesz belőle semmi a végén. *badluck*

De még mennyire. wub3.gif sosem fogom megérteni, miért nincsenek együtt. Egyébként velem is ugyanez van, pacsi. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, forever.romanci, TheTruthAboutLove
2017. szeptember 12. 17:25 #2495
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fylia @ 2017.09.12. 15:45)
De még mennyire. wub3.gif sosem fogom megérteni, miért nincsenek együtt. Egyébként velem is ugyanez van, pacsi. unsure.gif

Csatlakozhatok? :3 Bár a fent említett sorozatot nem néztem, a shippekkel nekem is csak balszerencsém van.
Akármilyen párost nézek ki, hót ziher, hogy csak azért sem fognak összejönni, hiába is tűnik úgy kb. az egész sorozat alatt, hogy (a divatos szóval élve) "canon" lesz, hát a végén kiderül, hogy nagyon nem. ><
Utána meg- akár hónapokig tartó- kiakadás-görcs, hogy „Miért nem??”, és az álmatlan éjszakák (vagy éppen azzal álmodok xd), tele forgolódással, fml. #truestory
2 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, forever.romanci
2017. szeptember 12. 18:14 #2496
disco queen
disco queen
visszatérő vendég

StátuszThe truth about love, it can not be explained…
Hozzászólás: 110
Csatolások: 2
Azonosító: 250305
Idézet (Flower...Love @ 2017.09.12. 17:25)
Csatlakozhatok? :3 Bár a fent említett sorozatot nem néztem, a shippekkel nekem is csak balszerencsém van. 
Akármilyen párost nézek ki, hót ziher, hogy csak azért sem fognak összejönni, hiába is tűnik úgy kb. az egész sorozat alatt, hogy (a divatos szóval élve) "canon" lesz, hát a végén kiderül, hogy nagyon nem. ><
Utána meg- akár hónapokig tartó- kiakadás-görcs, hogy „Miért nem??”, és az álmatlan éjszakák (vagy éppen azzal álmodok xd), tele forgolódással, fml. #truestory

Én azt nem bírom, amikor végre összejönnek, boldog vagyok, minden szuper, aztán a következő vagy az azutáni részben jön a bonyodalom és szétválnak, szakítanak és stb. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. szeptember 12. 20:05 #2497
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Észrevettem, hogy a tavalyi és a mostani angolkönyvemben is megemlítik a kedvenc együttesemet, szóval lehet, hogy a könyv szerzője is rajongó vagy én nem tudom, de mindig, amikor meglátom benne, rámtör a fangörcs. Azért ez az óra közepén kicsit érdekes lehet rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, MadHatter, Lil98, LaDySmIth
2017. szeptember 13. 15:34 #2498
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Annyira bírom, hogy az osztályom nem tud megegyezni a szalagavatós/ballagási ruhában. A két nem még a színben sem jut dűlőre, az egyik lány meg csak úgy ment bele a sötétkékbe, ha lesz a nyakunban masni is, ami miatt meg nem lehet az a felső, ami amúgy tök jól állna a blézerrel. mellow.gif

Nem egészen egy hete beszélgetünk erről, de már fszom kivan. dry.gif

A szalagavatós műsor kitalálásának menetébe pedig bele se merek gondolni...
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, MadHatter, LaDySmIth, Arcee23
2017. szeptember 13. 16:06 #2499
- törölt felhasználó -    
Téma 1: Csatlakozoooom, nekem is általában sikerül olyan párosokba "beleszeretnem", akik úgy se jönnek össze... De ha azt mondom hogy mindegy hogy x kivel jön össze CSAK NE y -nal legyen, akkor tuti xy lesz a végén... Utálom unsure.gif

Téma2: Komolyan utalom azt hogy még betegen is nekem kell az osztály dolgát intéznem, aztán még vergődnek ha nem tetszik valami. A kisujjukat nem tudnák megmozdítani, de hisztizni azt tudnak... Akkor majd en egyedul eldontom mi lesz a sorsuk és slussz...
Persze mondhatnátok, hogy senki nem kért meg semmire, uljek en is a babérjaimon es varjak a sult galambra... De az a baj(?) hogy en nem ilyen vagyok. Én nem tudok malmozva arra varni hogy egy dolog ket het mulva se legyen megoldva pedig par perc alatt vegezni lehet vele....
2017. szeptember 13. 17:15 #2500
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem, ma megéltem a mélypontomat. A mekiben Happy Meal Menüt kértem, majd a H&M-ben a gyerekrészlegen lévő ruhákat nézegettem, és megállapítottam, hogy a kicsiknek mindig jobb cuccaik vannak. rohog.gif Többek között láttam én kicsi pónimos csillogós szájfényt, unikornisos fejhallgatót, csilivili hajpántokat stb. ja és a játékboltba is szívesen bementem volna körülnézni, de már nem volt idő. Várom, hogy öcsi nagyobb legyen és járkálhatok ilyen helyekre 'alibivel'... rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LeerdammerGirl, Lil98
172 oldal 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!