Mire gondoltok most? II.
2017. augusztus 24. 15:55
A liftben a földszinten háromszor nyomtam meg a földszint gombot, mire leesett, miért nem indul el... De nem baj, olyan is volt már, hogy a kilencediken a kilencest nyomtam meg, fura módon akkor sem indult el.
10 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Selz1992,
silenc,
LaDySmIth,
Syden,
forever.romanci,
TheTruthAboutLove,
Alessia.,
madeleine.,
MadHatter
2017. augusztus 24. 16:50
|
|
InoriGothGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 404 Csatolások: 115 Azonosító: 249469 offline
|
Csak szokás szerint elindultam a boltba a pizzámért, amikor egy velem szembejövő biciklis annyira elkezdett bámulni, hogy majdnem leesett a bringájáról.
8 felhasználónak tetszik:
Lil98,
silenc,
LaDySmIth,
Syden,
forever.romanci,
Alessia.,
madeleine.,
MadHatter
2017. augusztus 24. 19:15
februárban megyek Hollywood Undead koncertre! [végtelenül sok hangulatjel helye] nagyon messze van az még, de már most meg vagyok őrülve, hogy újra láthatom őket, és, és úristen, esküszöm, így még az iskolát is várom, csak legyen már február
végre van értelme az életemnek, hell yeah
végre van értelme az életemnek, hell yeah
9 felhasználónak tetszik:
Lil98,
silenc,
LaDySmIth,
Syden,
TheTruthAboutLove,
Arcee23,
forever.romanci,
madeleine.,
MadHatter
2017. augusztus 24. 22:12
Hogy lehet valaki annyira féltékeny a másikra hogy mindent elkövet hogy lejárassa? Mindegy, remélem, hogy majd a karma visszavág neki, de minimum triplán ezeknek a kis undorító senkiknek.
2017. augusztus 24. 22:34
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
a munkahelyemen mindenki azt hiszi 16 vagyok.
ez szerintem az éjszakai krémemnek köszönhető, illetve annak, hogy alig sminkelem magam+akkora vagyok, mint egy kutya ülve.
előbb lecsaptam egy gigantikus szúnyogot a falamon, anyám azóta ordít velem (a szomszédok tuti szeretnek minket), hogy mégis hogy merészeltem lecsapni a pár hónapja festett falon azt a bogarat, de mondtam neki, hogy én még mindig fontosabb vagyok, mint a fal.
max majd odateszek egy képet. xd
előbb lecsaptam egy gigantikus szúnyogot a falamon, anyám azóta ordít velem (a szomszédok tuti szeretnek minket), hogy mégis hogy merészeltem lecsapni a pár hónapja festett falon azt a bogarat, de mondtam neki, hogy én még mindig fontosabb vagyok, mint a fal.
2017. augusztus 25. 08:43
Tegnap este felregisztráltam Wattpadra hogy megvédjem a barátnőmet, erre nekem álltak hogy én ő vagyok. Vicces. Kezdődhetne már az óvóda, legalabb ezek eltűnnének oda ahova valók. Vagy mégse. Barátok nélkül nehéz magánéletet élni mi? Vicces amugy tényleg hogy valaki ennyire féltékeny legyen.
30 000+os olvasottsággal rendelkező embert húznak le KÉRETLENÜL UNDORÍTÓ MÓDON, csak mert neki 10-20 olvasója sincsen. Fltékenysééééég.
De ami mégjobban elborzaszt higy ezeket a 12 éveseket 10 évesek vakon követik, meg talan 1-2 idősebb és olvasás, értelmezés nélkül ítélkeznek. Csak isnételni tudom magam: Undorító.
De ami mégjobban elborzaszt higy ezeket a 12 éveseket 10 évesek vakon követik, meg talan 1-2 idősebb és olvasás, értelmezés nélkül ítélkeznek. Csak isnételni tudom magam: Undorító.
2017. augusztus 25. 09:46
|
|
Sydenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.11. Hozzászólás: 320 Csatolások: 10 Azonosító: 261302 offline
|
Csak én tartom undorítónak, mikor velem egyidős lányok azt mondják a fiújukra, akivel együtt vannak, hogy a párom?
Miért nem lehet csak a barátodnak hívni, főleg úgy, hogy egy hónapja se vagytok együtt...
2017. augusztus 25. 12:14
Felhívták a figyelmem arra, hogy ez a profilom ma három éves. Ami igazából még nem is olyan durva, de az, hogy a legelső felhasználóm szeptember 23-án lenne hát éves (ha anno nem tiltottak volna ki
), kicsit fura.
Az a röhej, hogy a legtöbb akkori ismerősöm már rá sem bagózik a Starity-re, én vagyok kb. az egyetlen, aki még mindig használja az oldalt.
9 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
VampireBella,
Lisanne,
Syden,
Lil98,
nothingcanstopme,
forever.romanci,
madeleine.,
MadHatter
2017. augusztus 25. 13:59
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Ellopták a mamám sírjáról a sírkövet... Remélem visszakapják az élettől, azok, akik ezt tették. Nem is az anyagi kár a nagyobb gond, ami felidegesít, hanem hogy valakik képesek ilyenekre...
10 felhasználónak tetszik:
Maiko,
LaDySmIth,
Lil98,
Arcee23,
Jody,
forever.romanci,
madeleine.,
Blemi,
MadHatter,
Syden
2017. augusztus 26. 10:47
Eddig ha valaki ellenem veszített és féltékenységből azt mondta hogy sggnyaló vagyok, kiakadtam. De most már -mivel tudom, hogy nem igaz-, poénosra veszem a figurát és rávágom, hogy "jól csinálom, nem?"
Kiakasztja őket hogy nem tudnak kiakasztani ezzel.
Kiakasztja őket hogy nem tudnak kiakasztani ezzel.
2017. augusztus 26. 13:53
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
*Amikor beteg leszek*
Anya: Biztos azért lettél beteg és kaptál el valami vírust, mert nem öltöztél fel rendesen. Én mondtam neked hogy kell az a kardigán!!
Én: De anya, a suliban(most aktuálisan az oviba) mindenki zsebkendővel rohangál, fájó torokkal üvölt és állandóan köhög.
Anya: Nem érdekelnek a többiek. Te azért fáztál meg, mert nem öltöztél fel.
Én: Hát jó.
Anya: Biztos azért lettél beteg és kaptál el valami vírust, mert nem öltöztél fel rendesen. Én mondtam neked hogy kell az a kardigán!!
Én: De anya, a suliban(most aktuálisan az oviba) mindenki zsebkendővel rohangál, fájó torokkal üvölt és állandóan köhög.
Anya: Nem érdekelnek a többiek. Te azért fáztál meg, mert nem öltöztél fel.
Én: Hát jó.
2017. augusztus 26. 16:30
Nagy az Isten állatkertje, de kicsi a kerítés... Ő volt a hibás, mégis neki áll feljebb...
2017. augusztus 26. 18:17
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
szerintetek jelenleg mennyire van a fszom ki azzal, hogy még elsején is dolgoznom kell? oké, nem írtam be a szabadnapot, de valahogy azt hittem ez alap dolog, elvégre nyári gyakorlaton vagyok az iskola miatt, lol. ha viszont elszeretném cserélni, akkor a szerdai szabadnapomnak lőttek, ami azt jelentené hogy 7 napot dolgozok egyhuzamban. péntektől-péntekig.
nekem tényleg nem a munkával van bajom, de annyira utálom már az egészet, hogy azt leírni nem tudom.
amúgy ma eldöntöttem, hogy jövőre megyek mégtovább tanulni.
nekem tényleg nem a munkával van bajom, de annyira utálom már az egészet, hogy azt leírni nem tudom.
amúgy ma eldöntöttem, hogy jövőre megyek mégtovább tanulni.
2017. augusztus 27. 14:47
|
|
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline
|
miért jönnek be nekem mostanában azok a férfiak, akiknek erősebb borostájuk van?
félre ne értsetek, eddig sem utáltam őket vagy ilyesmi, csak inkább a puha, "babaarcúak" tetszettek. az utóbbi időben sokszor meglepődöm magamon.
2017. augusztus 27. 20:04
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Mikor a randi partnereddel végre kettesben lehetnétek, de erre jön a macskád, és úgy dönt, gyertyatartósdit fog játszani, oda furakodik kettőtök közé és elfekszik a kezeteken.
Onnantól kezdve nem is én voltam a főszereplő
Egybként nagyon örülök, hogy egy cica imádót sikerült kifognom.
2017. augusztus 27. 21:30
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Az elmúlt négy órában folyamatosan esett, be kellett csukni az ablakot. Most meg, hogy végre elállt és ki tudtam nyitni, jön be a meleg.
igen, még mindig hatalmas problémáim vannak
A másik dolog meg, amitől a hideg is kiráz, hogy holnap könyvosztás. Nincs valakinek egy felesleges időgépe?
igen, még mindig hatalmas problémáim vannak
A másik dolog meg, amitől a hideg is kiráz, hogy holnap könyvosztás. Nincs valakinek egy felesleges időgépe?
2017. augusztus 27. 21:45
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Ide is elért a vihar. Aminek igazán örülök, mert már tényleg hiányzott.
2017. augusztus 28. 14:31
|
|
AlysiaSweet Little Hale ♡ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 1794 Csatolások: 71567 Azonosító: 265584 offline
|
Az emberi butaság és gerinctelenség határtalan..
Amikor felvágsz azzal, hogy te sokkal jobb vagy és jobb tudsz lenni, majd egy értelmes magyar mondatot nem tudsz megfogalmazni... Illetve gerinctelen módon játszod az álszentet, aztán a hátba szúrod az illetőt és csodálkozol, hogy miért nem áll veled szóba senki..
Jaj de kicsi az a bizonyos kerítés
Amikor felvágsz azzal, hogy te sokkal jobb vagy és jobb tudsz lenni, majd egy értelmes magyar mondatot nem tudsz megfogalmazni... Illetve gerinctelen módon játszod az álszentet, aztán a hátba szúrod az illetőt és csodálkozol, hogy miért nem áll veled szóba senki..
Jaj de kicsi az a bizonyos kerítés
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2017. augusztus 28. 20:52
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Idézet (exoverdose @ 2017.08.27. 20:04)
Mikor a randi partnereddel végre kettesben lehetnétek, de erre jön a macskád, és úgy dönt, gyertyatartósdit fog játszani, oda furakodik kettőtök közé és elfekszik a kezeteken.
Onnantól kezdve nem is én voltam a főszereplő
Egybként nagyon örülök, hogy egy cica imádót sikerült kifognom. 
Kisebbik kutyám rendszeresen gyertyatartó nálunk. Közénk ül, ha a barátom adna egy puszit, ő is nyújtózkodik, befurakodik közénk filmnézés közben stb.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.