Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 06. 18:17 #221
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
előbb megpillantottam a túlvilágot, betömtem egy fél kiflit a számba és majdnem megfulladtam tőle, még a könnyem is kifolyt.
tuti evés közben fogok meghalni. rolleyes.gif
9 felhasználónak tetszik: ilus1996, Jody, Psyché, Lil98, LaDySmIth, Gureka10, forever.romanci, Mrs.Jack Frost, Pezzie92
2016. december 06. 18:26 #222
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Anyum totálisan beteg, borzasztóan sajnálom, mert konkrétan ki kelni se tud az ágyból, annyira megfázott. Így most én ápolgatom, és azt mondta, hogy ezért a segítségért cserébe, holnap tényleg befesti a hajam. *-*
Viszont, holnap matekból és történelemből témazárót írok, németből pedig 33 szavas szódogát. Hogy én hogy fogom túlélni a holnapot, azt nem tudom, szerintem viszek 1 liter kávét, meg egy kis életkedvet. Aztán majd meglátjuk.. :/
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996, Lil98, forever.romanci
2016. december 06. 18:41 #223
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
várom a karácsonyt biggrin.gif
holnap megyünk korizniiiii wub.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove
2016. december 06. 18:47 #224
- törölt felhasználó -    
Közérdekű közlemény következik!
Piszokul unom már, hogy nem tudtok békében meglenni egymással. dry.gif Egy-két tagon kívül senki sem tudott értelmesen, emberileg reagálni a problémára. Mi több, nem volt probléma, csak kreáltatok magatoknak egyet. Valaki megjegyezte, hogy őt idegesíti, hogy az emberek képtelenek megkülönböztetni egymástól az egyik ázsiai származásút a másiktól. Üzenem, hogy szokjon hozzá, ettől még nem buta, vagy bunkó valaki, egyszerűen csak nem az érdekli, ami őt. Itt valaki rámutatott, teljesen jogosan és normális hangnemben, hogy a kaukázusi embernél se egyszerű ez, mert odáig oké, hogy fehér, de hogy angol, német, orosz, vagy magyar, ki a fene tudja első látásra? Na ugye? Akkor mit pattogunk? A többi hozzászólás meg konkrétan minősíthetetlen volt. Nyitottam egy új topikot, eddig olyan szépen elvoltatok, de csak neki kellett állni balhézni. dry.gif Vitatkozni, nem egyet érteni lehet, elmagyarázni az álláspontodat lehet, ezzel sose volt bajom, de ami itt folyt a napokban, az konkrétan felnyomta az agyvizem. Itt hőbörögtök, aztán jöttök privátban meg a modi topikban, egymásra mutogatva, hogy elszabadult a pokol, rakjunk rendet. Mi lenne, ha nem szabadulna el a pokol, és mindenki gondolkozna, mielőtt elküld egy üzenetet? Ha tényleg gyilkolni akarjátok egymást, tegyétek privátban, ezt is elmondtam már. Egymás szemében a szálkát, sajátodban a gerendát se... Gratulálok az egész bagázsnak, úgy ahogy van. Legközelebb tiltok, meg még a topikot is bezárom. dry.gif
Ui: Nem azért írtam ezt le, hogy most mindenki elkezdje egyesével magyarázni a bizonyítványát. Akinek nem inge, nem veszi magára, akinek meg inge, az gondolkozzon el rajta és kész. Szeretném, ha a témát lezárnánk. Mindenki érezze jól magát ebben a topikban, barátkozzatok, sírjatok, nevessetek, ne ezen rágódjunk már még hatszáz évig. Nem, nem vagyok ellenséges, csak részemről a témát lezártnak tekintem. Amit elmondtam, tessék tudomásul venni, pláne ha valaki úgy érzi, ez rá is vonatkozik és lépjünk tovább.
További jó mókát, beszélgetést! meghajolo.gif
Utó utóirat: Ha valaki minősíthetetlen hangnemben ír valami sértőt, amit nem bírtok elnézni, inkább szóljatok a modi topikban róla és mi megoldjuk, de másként hagyjátok figyelmen kívül. Óvodás megoldás, de már nem tudok jobbat, mert azt se működik, hogy itt nyírjátok egymást akár napokig is. A topik lényegét veszitek el ezzel. sad.gif

Én csak annyit szeretnék mondani,hogy sajnálom,hogyha megbántotta valakit vele,hogy butát írtam.Nem állt szándékomba,de egy kpoppernek nem esik jól ha a koreaira azt mondják,hogy kínai.Számomra az nagyon boszantó.Ezt szerintem meglehet érteni.És sajnos vannak olyan emberek is akik direkt csinálják,de mindegy.Én ebböl nem akartam vitát csinálni.
2016. december 06. 19:03 #225
- törölt felhasználó -    
Idézet (Terranova @ 2016.12.06. 18:47)
Én csak annyit szeretnék mondani,hogy sajnálom,hogyha megbántotta valakit vele,hogy butát írtam.Nem állt szándékomba,de egy kpoppernek nem esik jól ha a koreaira azt mondják,hogy kínai.Számomra az nagyon boszantó.Ezt szerintem meglehet érteni.És sajnos vannak olyan emberek is akik direkt csinálják,de mindegy.Én ebböl nem akartam vitát csinálni.

Eleinte nagyon nem állt szándékomban hozzászólni ehhez a témához, de a hozzászólásodra reagálni szeretnék.
Megértem, hogy bosszantó számodra egy ilyen helyzet, nekem, mint rockernek, szintén vannak elég érdekes tapasztalataim (nem szívlelem pl., mikor a Bieber-féle popzenei előadókkal kapcsolatosan emlegetik a rock jelzőt), de figyelmen kívül kell hagynod őket. Ők egyszerűen nem érdeklődnek ez iránt, így tehát evidens, hogy nem néznek utána, és nem fejlesztik ezzel kapcsolatos tudásukat - ebből következik, hogy nem tudják megkülönböztetni a szóban forgó nemzetiségű embereket. Megesik, én sem tudom. pardon.gif Csak annyi még, hogy kár idegeskedned, bosszankodnod emiatt, hisz mindig lesznek olyan emberek, akik bizony nem fogják tudni megállapítani, ki koreai, ki kínai, ki japán (és egyéb nemzetiségű). Persze, vannak, akik direkt csinálják, hogy idegesítsenek vele egy másik embert, de az ilyenekkel kapcsolatban is csak az tudom tanácsolni, hogy hagyd őket figyelmen kívül. A lényeg, hogy te meg tudod különböztetni őket, és vannak ismereteid a témával kapcsolatban, más nem számít szerintem.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. december 06. 19:26 #226
- törölt felhasználó -    
Eleinte nagyon nem állt szándékomban hozzászólni ehhez a témához, de a hozzászólásodra reagálni szeretnék.
Megértem, hogy bosszantó számodra egy ilyen helyzet, nekem, mint rockernek, szintén vannak elég érdekes tapasztalataim (nem szívlelem pl., mikor a Bieber-féle popzenei előadókkal kapcsolatosan emlegetik a rock jelzőt), de figyelmen kívül kell hagynod őket. Ők egyszerűen nem érdeklődnek ez iránt, így tehát evidens, hogy nem néznek utána, és nem fejlesztik ezzel kapcsolatos tudásukat - ebből következik, hogy nem tudják megkülönböztetni a szóban forgó nemzetiségű embereket. Megesik, én sem tudom. pardon.gif Csak annyi még, hogy kár idegeskedned, bosszankodnod emiatt, hisz mindig lesznek olyan emberek, akik bizony nem fogják tudni megállapítani, ki koreai, ki kínai, ki japán (és egyéb nemzetiségű). Persze, vannak, akik direkt csinálják, hogy idegesítsenek vele egy másik embert, de az ilyenekkel kapcsolatban is csak az tudom tanácsolni, hogy hagyd őket figyelmen kívül. A lényeg, hogy te meg tudod különböztetni őket, és vannak ismereteid a témával kapcsolatban, más nem számít szerintem.
Okés.Köszi!Megpróbálok az ilyeneken nem idegeskedni.
2016. december 06. 20:23 #227
- törölt felhasználó -    
Ha már úgyis beteg vagyok, és egész nap itthon kókadozom, megcsinálhatnám az új Tumblr témámat. Csak ne érezném magamat úgy, mint akin áthajtott egy kamion. sad.gif
2016. december 06. 20:24 #228
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
az en sulimban a fiuk nagy resze szerintem baromi vekony, az idosebbek meg a kisebbek is egyarant...pedig nekem sokkal jobban tetszik egy hus-ver, normalis testfelepitesu srac a palcikaknal...ez mondjuk a lanyokra is igaz xd de nyilvan nem lehet mindenki egyforma...
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, TheTruthAboutLove, CandUs
2016. december 06. 21:29 #229
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (Beyla @ 2016.12.06. 09:37)
... A hangosítás azonban tényleg olyan f*s volt, hogy sajnos az ő hangját nem lehetett hallani, és a közönség énekelte minden dalnál a sorait. Némi technikai rásegítés valóban volt, de messze van attól, aminek a kedves delikvens titulálta. A Skillet egy sz*r koncert helyszínen hozott össze egy átlagon felüli fellépést...

amúgy nem tudom, hogy mi van itt Magyarországon, de nálunk kritikán aluli a legtöbb helyen a hangosítás, és még csak vájtfülű sem vagyok, mind fesztiválokon, mind klubkoncerteken...
egyedül a jó öreg Club 202ben volt jó a hang, meg néha a Barba Negrában is sikerül eltalálni, de ott is hallottam kritikán alulit (Machine Head pl...), de a többi hely nagyon durva...máshonnan nem hallok ilyeneket dry.gif (oké, Alhandrában a Moonspell hangosítása volt messze a legrosszabb, amit hallottam, pedig az nem Mo., ezt tegyük hozzá). lehet h csak metált/rockot nem tudnak hangosítani rohog.gif

on, hamár koncertek: abból tudod, hogy egy koncert nagyon jó volt, hogy még egy héttel később is teljesen a hatása alatt vagy wub.gif ami nem jön jól amikor éppen matekórán álmodozom de sebaj rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996, Beyla, CandUs
2016. december 07. 08:05 #230
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Volt lehetőségem újra megnézi a My Fair Lady-t, amiért hálás vagyok a türelmemnek és az idegrendszeremnek (Igen, a jegyvásárlás felér egy éhezők viadalával). Kb. másfél hónapom volt, hogy bepótoljam a filmet -amit meg is tettem, többször is.

Pontosan ugyanannyira tetszett a darab, mint első nézésre, ha nem jobban. A hatása olyan volt, mint októberben: feltöltődtem, jól éreztem magam, valóban szórakoztam.

Örülök, hogy a közönség is jól összehangolódott, pláne a végén, a tapsnál, nem én voltam a fő éljenző; nem nekem kellett elkezdeni és aztán az embereknek rám csatlakozni, hanem mindenkiből jött a "Wuhuuu" -ez a bravó egyszerűbb verziója smileeee.gif

A lelkem egy kicsit szomorú, mert tudom, hogy most legalább 4 vagy 5 hónapig nem látom a darabot -de az biztos, hogy áprilisban is megyek. Szülinapi ajándékként elviszem a rokonom, akinek az egyik kedvence a film, szereti az Alföldit is, de az embereket annyira nem biggrin.gif

Szó mi szó, röviden és tömören még mindig bárkinek szívből ajánlom a darabot, mert tényleg balzsam a léleknek.

És én még mindig szeretnék kérni egy Soundtrack-et a a dalokkal smileeee.gif))))

Ja, és Tompos Kátya annyira gyönyörű szép *-*
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996, Psyché, Denna, Beyla, LaDySmIth
2016. december 07. 09:36 #231
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Fogadjunk, hogy koffein ügyileg én tartom a rekordot: az elmúlt tizenkét órában csak nem hat személyre főzött erős kotyogós kávét ittam másfél liter Coca Colával, hogy ne kezdjek el irigylésre méltóakat ásítani. Azért az nagyon durva, hogy 2016 tavaszán 3-4 éjszakát is toltam zsinórban pihenőnap nélkül, úgyhogy meg se kottyant. Valóban lepkefing vagyok a régi önmagamhoz képest. unsure.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996, Psyché, CandUs, Lil98, Elody, Denna
2016. december 07. 15:59 #232
- törölt felhasználó -    
Néha nem értem az embereket. Nálunk elég sokszor előfordul, hogy a busz úgy áll a megállóba, hogy az útra néz az eleje, ezért az ajtaja nem a peron, hanem a másik oldalra esik, ahol a többi busz jön be a pályaudvarra, ez egy elég széles útsáv azért, három busz is elfér egymás mellett (amúgy azért így állnak be, mert így nem kell körbemenni a pályaudvaron, nálunk ez köralakú). Az emberek már ezt megszokták, és minden alkalommal kiállnak az útra, ahol majd a busz eleje lesz, hogy ők szállhassanak fel elsőnek. Ezzel csak annyi a baj, hogy a sofőröknek mindig oda kell figyelni, hogy ne üssenek el senkit, ami azért macerás, mert lassítja a felszállást egyrészt, másrészt van olyan busz, ahol igen csak előre kell hajolni az ülésben, hogy lásd, mi van közvetlen előtte (vezettem buszt, tudom, milyen). Nem egyszer dudált már emiatt sofőr, ahogy ma is, teljesen jogosan, de az emberek mégis képtelenek felfogni, hogy akkor is át lehet menni a túloldalra, ha a busz már megállt. Ráadásul közben ott folyamatosan jönnek a beérkező buszok, ma is majdnem átment az egyik egy csapat nénin. Olyan birkák az emberek, az egyik csinálja a hülyeséget, és akkor a másiknak is kell... szinte én vagyok az egyetlen csak, aki elsőbbséget ad a sofőröknek, meg elengedi őket, egyszer sem láttam még erre példát másoktól...
A mai napom fénypontja viszont sokkal inkább az volt, hogy találtam havas szilvás Nesteát, ami kétség kívül az egyik kedvenc téli ízem wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996, Lil98
2016. december 07. 16:07 #233
- törölt felhasználó -    
Tudok jégkorizni! laugh.gif
Most ez furán hangozhatott, de én egy alkalom kivételével életemben nem voltam még jégpályán. (Akkor is másodikos voltam és a világért nem lehetett lekönyörögni azt, hogy én valaha is elengedjem a korlátot, ráadásul sok-sok ember és félhomály, szóval ja, nem túl kellemes emlékek..)
Ma viszont elmentünk az osztályommal, már előre féltem, hogy a bénaságomon fog röhögni mindenki, bár néhányan kedvesen biztattak, hogyha azóta görkorizni megtanultam, nem leszek olyan béna, mivel lényegében ugyanaz, én mégis tartottam tőle. A vége az lett, hogy olyan biztosan léptem a jégre, és száguldottam, mintha görkorival mennék, hogy még én is meglepődtem.
Fun fact: és még én segítettem annak, aki előtte ott magyarázta, hogy ő majd hogy megtanít engem. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996, Elody
2016. december 07. 16:21 #234
- törölt felhasználó -    
Idézet (Flower...Love @ 2016.12.07. 16:07)
Tudok jégkorizni! laugh.gif
Most ez furán hangozhatott, de én egy alkalom kivételével életemben nem voltam még jégpályán. (Akkor is másodikos voltam és a világért nem lehetett lekönyörögni azt, hogy én valaha is elengedjem a korlátot, ráadásul sok-sok ember és félhomály, szóval ja, nem túl kellemes emlékek..)
Ma viszont elmentünk az osztályommal, már előre féltem, hogy a bénaságomon fog röhögni mindenki, bár néhányan kedvesen biztattak, hogyha azóta görkorizni megtanultam, nem leszek olyan béna, mivel lényegében ugyanaz, én mégis tartottam tőle. A vége az lett, hogy olyan biztosan léptem a jégre, és száguldottam, mintha görkorival mennék, hogy még én is meglepődtem. 
Fun fact: és még én segítettem annak, aki előtte ott magyarázta, hogy ő majd hogy megtanít engem. rohog.gif

Amikor én először álltam jégre, eleinte féltem kicsit, de nyugtatgattak, hogy mivel görkorizni tudok, a jégkorizás is menni fog, és lám, így lett. Még kisebb voltam, 12-13 éves lehettem, és baromi büszke voltam magamra, hogy egyszer sem estem el. rohog.gif Istenem, de meg kéne látogatni a jégpályát, minimum négy éve nem is voltam.
On: Elbőgtem magam ezen. Nagyon elgondolkodtató és megható videó.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Elody
2016. december 07. 17:54 #235
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Fizikát kéne tanulnom, de helyette végignéztem másfél évad Family Guy-t. Megint érdekes egy témazáró lesz ez. rolleyes.gif

de fsz tanul meg húsz oldalt
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, ilus1996, CandUs, TheTruthAboutLove
2016. december 07. 23:30 #236
- törölt felhasználó -    
Megmondom őszintén kezd eléggé zavarni, hogy egyre több besavanyodott, abszolút negatív, rosszindulatú megmondóember ír hozzászólásokat akár csak a Starity-ről, akár más közösségi oldalról van szó. Én elhiszem, hogy bárkinek lehet rossz napja, elvégre ez természetes, de hogy az év 365 napjában csak azt kell olvasnom, hogy xy megint belekötött valakinek egy legapróbb hibájába, végtelenül elkeserít. Én nem tudom elhinni, hogy ezeket a személyeket mégis mi a búbánat tud boldoggá tenni, ha tényleg mindenben csak a rosszat látja és azonnal késztetést érez arra, hogy kritikát alkosson. A logikát pedig abban, hogy minden egyes olyan cikk vagy videó alatt ki kell fejtenie utálatát, amelyben egy olyan celebről van szó, vagy amit egy olyan ember készített, akit nem kedvel, csak én nem értem? Azt pedig főleg nem, hogy gyűlöletüket legtöbbször holmi kitalált pletykákkal támasztják alá, amelyek több sebből is véreznek. Nem szeretnék senkire ujjal mutogatni, de tényleg csak szánni tudom azokat, akiknek hozzászólásai csak kötekedésből állnak. unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, Denna, Grace Benning, disco queen, silenc
2016. december 08. 11:52 #237
- törölt felhasználó -    
Ááá, nem ismertem magamra, á nem... rohog.gif

http://68.media.tumblr.com/ea2bfbe6ae6ac2ed10e050abc205c644/tumblr_o47axqQogY1qg0u4go8_r1_400.gif
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2016. december 08. 15:21 #238
- törölt felhasználó -    
Ma munka közben egy kiscica sírdogált az ablakom közelében, kiszerettem volna szaladni hozzá, hogy egy falatot adjak a kajámból, de nem tudtam, mert egyedül is voltam és nem hagyhatok ott csapot, papot még egy percre sem. Amire lett volna időm, addigra viszont eltünt, a szívem szakadt meg érte. Az állattartáshoz is IQ tesztet iratnék, mert sokan megunják és az út szélére dobják ki a szerencsétlen jószágokat. Fordítva is ezt tenném velük...
6 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, Psyché, Denna, Elody, TheTruthAboutLove
2016. december 08. 15:49 #239
Elody
Elody
Einzelgänger
nem hasznalom a facebookot csak a messengert, de heti egyszer felmegyek, higy kepben legyek. szomoru, hogy az emberek minden szir-szart megosztanak es lajkolnak a kozos fotoktol az idezetes oldalakig de arra mar senkinek sincs fel perce, hogy egyesuleteket vagy allatmenhelyeket osszon meg vagy tamogassa oket egy like-al kulonbozo palyzatokon...jo ezek altalaban alapbol edes keves dolgok magukban, fent a vilaghalon es nem a valodi kornyezetunkben, de akkor is, ertelmesebb informaciok es esemenyek celjabol is lehetne hasznalni a netet ._.
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, CandUs, Denna, Maiko
2016. december 08. 15:55 #240
Elody
Elody
Einzelgänger
Idézet (Porkéz @ 2016.12.07. 16:21)
Amikor én először álltam jégre, eleinte féltem kicsit, de nyugtatgattak, hogy mivel görkorizni tudok, a jégkorizás is menni fog, és lám, így lett. Még kisebb voltam, 12-13 éves lehettem, és baromi büszke voltam magamra, hogy egyszer sem estem el. rohog.gif Istenem, de meg kéne látogatni a jégpályát, minimum négy éve nem is voltam.
On: Elbőgtem magam ezen. Nagyon elgondolkodtató és megható videó.

en is szeretnek elmenni jegkorizni,mert telen ha csuszik az ut nem tudok gorkorizni, pedig nagyon szeretem uzni mind a ket tevekenyseget...jelenleg rengeteg mindenre kell kiadnom es anyaek gondjai miatt se oket de penzt nem surun latok, ezert nem tudok elmenni mujegpalyara. bar van a holtag mellett egy pici kis hazunk es az ilyenkor be van fagyva, de jegkorim sincs egy ideje :/
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820
172 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!