Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. augusztus 12. 17:44 #2341
Jacqueline
Jacqueline
új tag

Státuszobviously doctor, you've never been a thirteen-year-old girl.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 69
Csatolások: 0
Azonosító: 262534
Nem tudom, miért, de nekem minden dal, ami 1977 után jött ki, már újnak számít, de egy 2005-ös dalra simán rávágom, hogy milyen régi. rohog.gif Ugye nem csak én vagyok ilyen? rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme, forever.romanci, MadHatter, madeleine.
2017. augusztus 12. 19:43 #2342
- törölt felhasználó -    
Nagyban beszélgetek egy barátnőmmel.
Én: Szólj, ha meghaltál fangörcsben, akkor szaladok újraéleszteni.
Barátnőm: *egy szívvel reagál*
Én: Amúgy vágod, mit írtam le? Szólj, ha meghaltál. Nehéz lenne, nem gondolod?

Úgy érzem, ma nagyon a topon vagyok... Mikor felfogtam, mit is írtam le, úgy kirobbant belőlem a röhögés, hogy telibeköptem a laptopot. _nevet.gif
8 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme, forever.romanci, MadHatter, silenc, Lil98, Szandi0820, madeleine., Medeah.
2017. augusztus 12. 20:53 #2343
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Ez nem az én napom.
Míg a húgom felvette a cipőjét addig gyorsan elindítottam egy mosást. Anyáék nincsenek itthon ezért rám maradt. (Sima 50 perces program.) Aztán rohantam le, megfogtam a kutyát, hogy ki tudjanak menni a kapun, majd leültem videókat nézni. Két videó közt beállt csendben hallgattam (még) teljesen nyugodtan ahogy a gép teszi a dolgát és nyomja ki a vizet. Aztán, mint derült égből villámcsapás jutott eszembe, hogy nem tettem a helyére a csövet. Kommandósokat megszégyenítő módon ugrottam, vetődtem, futottam, hogy időben elhárítsam a katasztrófát közben pedig próbáltam nem lerántani a laptopot és nem bele rúgni valamibe a csupasz lábammal. Elkéstem. A Csendes-óceán ehhez képest pocsolya. Végül öt törölköző, két felmosó, egy rongy és egy vödör kellett a takarításhoz. Aztán mikor vittem volna ki a teli felmosóvödröt akkor a kutya belógott. Végigkergettem négy szobán (közben a vízből jutott a falra is, mert sikeresen nekivágtam egy ajtót), de sikeresen kivittem. Aztán annyira kinyitottam az ajtót, hogy a vödröt ki tudjam csusszantani rajta (azért annyi eszem volt, hogy közvetlen az ajtó mellé tegyem és ne kelljen visszamásznom a ház mélyébe). Csuknám be az ajtót, vonyítás, hátranézek. Persze, hogy a család szeme fénye megpróbált megint belógni és persze megnyomtam a lábát az ajtóval. A kutya elvonult és végre nyugiban kihozhattam a vödröt. Aztán elgondolkoztam és visszavittem a vödröt, majd kiöntöttem a wc-be, mert csak nem önthetem a kertbe. A kert a kutyáé és a hátsó részre ilyenkor már nem megyek. Azt már meg sem említem, hogy kezdhettem elölről a mosást(amit a katasztrófa észlelése után két másodperccel leállítottam), mert nem tettem bele kapszulát...
8 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme, forever.romanci, Szandi0820, MadHatter, silenc, Lil98, Syden, Maiko
2017. augusztus 13. 18:42 #2344
- törölt felhasználó -    
Amikor megtalálod fb-on az óvodai nagy szerelmed és felnőttként úgy néz ki, mint Connor Kenway... Na az kemény. w00t.gif _nevet.gif
9 felhasználónak tetszik: Jody, forever.romanci, Alysia, Lil98, Szandi0820, Syden, MadHatter, silenc, LaDySmIth
2017. augusztus 13. 19:54 #2345
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
*Réka és anya beszélgetései pt. 1*
Réka: Anya, lehet nem megyek erre a tesis bulira, ami 19-én lesz.
Anya: És miért nem?
Réka: Drága a jegy, meg másik városba lesz..
Anya: És? A jegyed fizetem, haza jönni meg busszal csak hazatudsz. Bulizzál már ne csak itthon üljél!
Réka: De én szeretek itthon lenni, veletek.
Anya: Jó, de 19-én ne szeressél már, és menj el.
Réka: Hát jó. mellow.gif
*Amikor anyud jobban akarja, hogy bulizni menj, mint te magad.*
7 felhasználónak tetszik: Lisanne, forever.romanci, Maiko, Lil98, Szandi0820, Syden, MadHatter
2017. augusztus 13. 21:06 #2346
- törölt felhasználó -    
Nagyon büszke vagyok most a Starity-s legjobb barátnőmre! pompom.gif friends.gif
2017. augusztus 13. 21:10 #2347
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bristina @ 2017.08.13. 21:06)
Nagyon büszke vagyok most a Starity-s legjobb barátnőmre!  pompom.gif  friends.gif

heart.gif LexiCobain zöld utat adott a hírszerkesztői munkában! w00t.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Syden
2017. augusztus 13. 23:45 #2348
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18947
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Annyira imádom a legjobb barátnőmet. laugh.gif Múlt hónapban lettem 19, ő akkor éppen nyaralt, így csak messengeren tudott felköszönteni. Az utóbbi hetekben pedig vagy az időjárás vagy egyéb elfoglaltságok miatt nem tudtunk találkozni. Ma viszont elmentünk egy fesztivál szerűségre Szombathelyre és meglepett egy kis ajándékkal, aminek rettenetesen örültem, sőt nem engedte, hogy fizessem a pizzám, amit ott ettem. laugh.gif
Ő szerintem az egyetlen ember, aki képes volt rávenni arra, hogy a félelmemet leküzdve felüljek egy izére (fogalmam nincs mi a neve rohog.gif), ami felvitt a levegőbe és az egész várost láttuk. Jó, mondjuk én a láncot szorongattam, de akkor is. biggrin.gif
Amúgy régen éreztem ilyen jól magam, nem mostanában táncoltam ennyit az is biztos. laugh.gif Szerintem a nyaram fénypontja volt ez a délután/este. Azt pedig csak hab volt a tortán, hogy 7 hullócsillagot láttam, miután hazaértem. w00t.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Syden, Szandi0820
2017. augusztus 14. 03:46 #2349
- törölt felhasználó -    
Persze hogy az nyer a TCA-n aki nem érdemli meg. Na mindegy. Tudjuk hogy miért nyert. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. augusztus 14. 07:21 #2350
- törölt felhasználó -    
Gal Gadot életem*--*, a Wonder Woman, Lili Reinhart, a Riverdale, a Teen Wolf, Chris Pine, Cole Sprouse, Lucy Hale, Dylan O'Brien, Melissa Benoist, Tyler Posey, Holland Roden, Janel Parrish, #BUGHEAD, Ariana Grande, Fifth Harmony, Camila Cabello, Selena Gomez, Imagine Dragons, Madelaine Petsch, Camila Mendes gratulálok! heart.gif wub.gif Galra és a Wonder Womanre vagyok a legbüszkébb, nagyon megérdemelték. wub3.gif De nagyon sajnálom, hogy Emeraude Toubia nem nyert díjat. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. augusztus 14. 15:35 #2351
- törölt felhasználó -    
Amikor már annyira hülye vagy, hogy ráírod a kezedre piros ceruzával, hogy "hazudni bűn"... biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Lil98
2017. augusztus 14. 18:23 #2352
Jacqueline
Jacqueline
új tag

Státuszobviously doctor, you've never been a thirteen-year-old girl.
Hozzászólás: 69
Csatolások: 0
Azonosító: 262534
Tegnap fájt a szívem a Pretty Reckless miatt (volt amúgy innen valaki?), erre ma Taylor a nap sztárja... A sors. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme, forever.romanci, Syden, LaDySmIth, Szandi0820
2017. augusztus 14. 19:25 #2353
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (Syden @ 2017.08.11. 14:37)
Én régen: nekem soha nem lesz magasított talpú cipőm, mert így is magas vagyok.
Én most, egy magasított cipővel később: hmm, nem is tudom, miért nem akartam ilyen cipőt, hisz tök jó az élet így 180 centisen.  laugh.gif 
Amúgy tényleg jó.

én is egész magas vagyok, ennek ellenére hatalmas platform cipő mániás. még 15 centis sarkú cipőm is van(a téglalaposból). az egyetlen ruhadarab, amire nem sajnálom a pénzt igazából... a magasságnak amúgy is sok előnye van és a magassarkú/talpú lábbelik szerintem nem kicsit vékonyítanak. és jól is néznek ki.
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, forever.romanci, Syden
2017. augusztus 14. 19:56 #2354
blvckthelegend
blvckthelegend

Státuszeyes r the evil
Hozzászólás: 531
Csatolások: 7
Azonosító: 258545
miért van az, hogy a Trónok harca ennyi érzelmet vált ki belőlem? most néztem csak meg a hetedik évad negyedik részét, és egyszer örömömben bőgtem hogy Dany végre támadott a dothrakiakkal, aztán meg azért bőgtem mert Bronn meglőtte Dany sárkányát. amúgy meg miért neki kellett? egészen bírtam őt, de ezek után..
1 felhasználónak tetszik: Lil98
2017. augusztus 14. 20:04 #2355
- törölt felhasználó -    
Idézet (blvckthelegend @ 2017.08.14. 19:56)
miért van az, hogy a Trónok harca ennyi érzelmet vált ki belőlem? most néztem csak meg a hetedik évad negyedik részét, és egyszer örömömben bőgtem hogy Dany végre támadott a dothrakiakkal, aztán meg azért bőgtem mert Bronn meglőtte Dany sárkányát. amúgy meg miért neki kellett? egészen bírtam őt, de ezek után..

ezzel nem vagy egyedül. rohog.gif én akkor is könnyeztem, mikor Dany megérkezett Dragonstone-ra. előre félek, mi lesz, ha talán egyszer elfoglalja méltó helyét az Iron Throne-on. valószínűleg sírni fogok az örömtől. lol
1 felhasználónak tetszik: blvckthelegend
2017. augusztus 14. 20:57 #2356
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
na ki töltötte a szabadnapja felét az ügyeleten? hát persze, hogy én. vesekövem van, bent kellett volna maradnom, de hazajöttem, mert megkell beszélnem, hogy oldom meg így a munkát. amúgy g#cire fáj, de begyógyszereztem magam, mint mindig. xd barátom vett nekem 2 karton zöldteát, apa sört, anya meg valami gyógynövényes teát, aminek olyan ize van, mintha füvet legelnék, de muszáj pisilnem. rolleyes.gif annyi betegségem van, már felsorolni is fárasztó.
5 felhasználónak tetszik: silenc, Szandi0820, forever.romanci, Lil98, Syden
2017. augusztus 15. 16:29 #2357
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Anya szerint luxus az, hogy évente 2 zsáknyi jó minőségű ruhákat dobok ki csak azért, mert nem hordom..és baromira igaza van. mellow.gif
Le kellene már állnom azzal, hogy fölöslegesen veszek ruhákat, mert tényleg semmi értelme. Inkább legyen pár, de olyan, amit szeretek, mint rengeteg, aminek a felét nem is hordom.
Szóóval most kirámoltam a szekrényemből, és elhatároztam, hogy a fizumat tényleg csak olyan cuccokra költöm, amiket tuti hordani is fogok és nem viszem túlzásba a vásárlást, tényleg csak annyit veszek, amennyi valóban kell.
Kérdés az, hogy a bevásárlóközpontban is ezt fogom-e mondani. rohog.gif
*ha megkaptam a fizum és elindulnék a vásárlókörutamra, majd elolvasom ezt a posztot.*
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, Syden, Lil98
2017. augusztus 15. 19:42 #2358
- törölt felhasználó -    
videokamoztam barátnőmmel, és a kislány, akire vigyázott is ott volt, s hosszas gyanakodó nézések után elpityeregte magát. ennyit arról, hogy jól kijövök a gyerekekkel, vagy egyszerűen ilyen ijesztő vagyok kamerán keresztül dry.gif rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, Szandi0820, Syden, Lil98, Maiko
2017. augusztus 16. 11:54 #2359
Blemi
Blemi
visszatérő vendég

StátuszThe rain we thought would last forever and ever
Hozzászólás: 388
Csatolások: 4
Azonosító: 247256
Néha megrémiszt az emberi hülyeség.
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, LaDySmIth, silenc
2017. augusztus 16. 12:02 #2360
- törölt felhasználó -    
Amikor egy NEM is Britney rajongó azt kérdezi tőlem, hogy: Ki az Isten kornyikál? Ez biztos nem Britney, ő nem hamis! Kicsit elmosolyodtam. wub.gif
172 oldal 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!