Mire gondoltok most? II.
2017. augusztus 04. 20:32
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Itthon mindig pontosan eltervezem a dolgokat, hogy milyen határozott, célratörő és kemény leszek. Aztán mikor odakerülök azon emberek elé, akikkel lenne beszélni valóm, teljesen leblokkolok, és csak vegetálok, sodródom az árral. Várva, hogy hazakerüljek és újra sajnáljam magam azért, amiért ott vagyok, ahol a part szakad.
2017. augusztus 04. 21:55
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Szerintem 19 év alatt még sosem örültem ennyire, hogy jön a vihar.
9 felhasználónak tetszik:
kaliforhnia,
Elody,
forever.romanci,
MadHatter,
madeleine.,
Szandi0820,
Arcee23,
BarbieFan,
Syden
2017. augusztus 04. 22:41
|
|
Medeah.ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.01. Hozzászólás: 2533 Csatolások: 656 Azonosító: 264638 offline
|
(m)elegem van
8 felhasználónak tetszik:
Syden,
forever.romanci,
Maiko,
MadHatter,
madeleine.,
Szandi0820,
Arcee23,
Lil98
2017. augusztus 05. 01:26
Elérkezett az a pillanat amikor már teljesen kiakadtam. Nem értem, hogy miért nem lehet tiszteletben tartani egy ember halálát. Napi szinten jelennek meg a cikkek szegény Chester-ről. Azzal nem lenne baj ha 1-2 jelent volna meg azóta hogy eltávozott. De az hogy kb mindegyik ugyanazt írja le és cifrábbnál cifrábban azért az már felháborító, főleg hogy olyan oldalak amik kb soha nem posztoltak semmit se vagy csak nagyon ritkán a Linkin Park-ról és Chester-ről. Gáz hogy ebbe is a pénzt keresik. A másik meg hogy hirtelen mindenki Linkin Park és Chester rajongó lett az meg már egy másik dolog. Az igazi rajongók meg tisztelet adva búcsúztak és emlékeztek meg Chester-ről. Az meg szánalomra méltó hogy egy-két csatorna és oldal az Ő tragédiájából és belőle csinál pénzt. Gusztustalan hogy hova fajul a világ.
9 felhasználónak tetszik:
Syden,
Elody,
Lil98,
LaDySmIth,
MadHatter,
madeleine.,
Szandi0820,
Arcee23,
forever.romanci
2017. augusztus 05. 10:58
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Tök jó itthon ücsörögni, megfázva (!!!) és begyulladt füllel, mikor az egész családod egy strandon sütteti magát. Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek.
2017. augusztus 05. 11:00
Idézet (Arcee23 @ 2017.08.04. 20:30)
Egymondatos horror sztori kifejezetten nyárra!
Elromlott a ventilátor!
Elromlott a ventilátor!
Szerencsére nekem jó, de alig lehet érezni a hármas fokozatot is. De hétfőtől már mondják a hidegfrontot!
1 felhasználónak tetszik:
Arcee23
2017. augusztus 05. 11:26
tegnap rokonaimnál hagytam a szemüvegemet és a szalmakalapomat, most leégetem majd magam, ha kimegyek (de nem fogok, legalábbis nem akarok) és elromlik a szemem a laptop előtt.
2017. augusztus 05. 11:31
Közröhej: Államilag elrendelt munkaszüneti nap lett a vasárnap és a szombat éjszaka is már a meleg miatt. Na most kérdezem én, hogy a hét többi napján nem volt meleg?
Szombaton délután nincs meleg?
7 felhasználónak tetszik:
Lil98,
LaDySmIth,
Maiko,
MadHatter,
Szandi0820,
madeleine.,
forever.romanci
2017. augusztus 05. 16:38
Idézet (Audrey Jane @ 2017.08.05. 11:31)
Közröhej: Államilag elrendelt munkaszüneti nap lett a vasárnap és a szombat éjszaka is már a meleg miatt. Na most kérdezem én, hogy a hét többi napján nem volt meleg?
Szombaton délután nincs meleg? 
40 fokig süljön csak az ember, 41 már sok
2017. augusztus 05. 17:03
|
|
Nagisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 249 Csatolások: 10 Azonosító: 255003 offline
|
vajon ahhoz hogy mostanában óriáspókok vannak a házban köze van e a trópusi időjárásnak
8 felhasználónak tetszik:
kaliforhnia,
madeleine.,
forever.romanci,
Lil98,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Gureka10,
MadHatter
2017. augusztus 05. 17:21
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Ahol én vagyok, egész héten 41 és 44 fok között váltakozott a hőmérséklet, de totál elképzelhetetlen, hogy munkaszüneti nap legyen ez miatt. Persze vannak olyanok, akik itt is el akarták érni, hogy ne legyen munkanap, de főleg azok sürgették ezt, akik amúgy légkondis, 20 fokos irodában dolgoznak egész nap, aztán hazamennek a szintén hűvös lakásba. Akiknek ilyenkor szívás, és akik (szerintem) kaphatnának szabadnapot azok a napszámosok, kőművesek, segédmunkások, stb. Tegnap is délután fél kettőkor, a tűző napon, 42 fokos hőségben betonoztak meg falaztak a szomszédban.
2017. augusztus 05. 17:27
Idézet (Nagisa @ 2017.08.05. 17:03)
vajon ahhoz hogy mostanában óriáspókok vannak a házban köze van e a trópusi időjárásnak 
Egyik nap, mikor hajnalban mentem ki wc-re, én is szembetalálkoztam egy olyan igazi kövér, vastaglábú példánnyal, de olyan kómás voltam, hogy megijedni se volt erőm..
On: Igen idegesítő, és egyben kellemetlen helyzet, mikor valaki nem ért a szép szóból, és nem fogja föl, hogy a nem az nem. Mert ilyenkor eszembe jut, hogy esetleg én nem voltam elég határozott, és akaratlanul is hitegettem??
2017. augusztus 05. 18:07
off már ötletem sincs hova / kihez menjek nyavajogni, de ha valaki tud iphonera zene letöltőt az legyen már olyan cuki és írja le nekemxdd
2017. augusztus 05. 18:20
Idézet (Sorah. @ 2017.08.05. 18:07)
off már ötletem sincs hova / kihez menjek nyavajogni, de ha valaki tud iphonera zene letöltőt az legyen már olyan cuki és írja le nekemxdd
Hát kifejezett zene letöltőt sajnos én se tudok (ingyeneset), az érdekelne engem is, de nem hiszem, hogy van :c De úgy szoktam, hogy gépen letöltöm az adott zenét amit majd átrakok az iTunes-ra.
De legtöbbször telefonon a http://www.youtube-mp3.org -ot használom.
2017. augusztus 05. 20:01
Amíg szépen elolvadtam a hőmérséklettől, addig az unokatesóm -a kényelmes légkondis szobájából- átküldött nekem egy dallistát olyan címekkel, hogy Hot Stuff, Light My Fire és I Melt With You.
Irtó humoros. Inkább küldött volna egy légkondit.
2017. augusztus 05. 22:26
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Amúgy, valaki nem tudná megmondani nekem, hogy mekkora a különbség az angol emelt érettségi és a felsőfokú nyelvvizsga között? Mármint elvárás szempontjából.[/quote]
Én emelteztem idén angolból.Annyi a különbség,hogy felvételinél a felsőfokú nyelvvizsga legyen akár német vagy angol 40 pontot ér minden emelt szintű érettségi 50 pontot ha az illető eléri a bizonyos százalékot.Szóbelinél felsőfoknál meg az emelt angolnál is bármit kérhetnek.(ajánlom az 100 kérdés 1000 válasz felsőfokon című könyvet na abba minden benne van).UI:az emelt szintű érettségi angolból felér egy középfokú angol ny-val mivel ha eléred a hatvan százalékot emelten kapsz B2-es nyelvvizsgát.
Én emelteztem idén angolból.Annyi a különbség,hogy felvételinél a felsőfokú nyelvvizsga legyen akár német vagy angol 40 pontot ér minden emelt szintű érettségi 50 pontot ha az illető eléri a bizonyos százalékot.Szóbelinél felsőfoknál meg az emelt angolnál is bármit kérhetnek.(ajánlom az 100 kérdés 1000 válasz felsőfokon című könyvet na abba minden benne van).UI:az emelt szintű érettségi angolból felér egy középfokú angol ny-val mivel ha eléred a hatvan százalékot emelten kapsz B2-es nyelvvizsgát.
2017. augusztus 05. 22:28
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Idézet (Lil98 @ 2017.08.01. 19:32)
Úgy volt, hogy nálunk alszanak az unokatesóim, már egy éve ezt beszélik. Eddig minden rendben volt, de most az unokahúgom elkezdte mondogatni, hogy ő haza akar menni, nem akar itt aludni. Anyu felhívta a nagybátyámat, aki hallani se akar erről, mondván a gyerekeknek meg lett mondva, hogy akkor most itt töltik az éjszakát, nincs hazamenetel, viszont az ikrek nagyon nem akarják..
Amúgy, valaki nem tudná megmondani nekem, hogy mekkora a különbség az angol emelt érettségi és a felsőfokú nyelvvizsga között? Mármint elvárás szempontjából.
Amúgy, valaki nem tudná megmondani nekem, hogy mekkora a különbség az angol emelt érettségi és a felsőfokú nyelvvizsga között? Mármint elvárás szempontjából.
1 felhasználónak tetszik:
Lil98
2017. augusztus 06. 01:40
Ezeknek a csavargó, részeg sz*rrágóknak semmi sem szent? Húzzanak már haza. Úgy kihívnám rájuk a rendőrséget de pechemre ugy is eltűnnek innen mielőtt kiérnek. Már egy órája b*sszák egymást odalent és szerintem szó szerint amúgy... Annyiszor megfogadtam már hogy akkor hivom ki a rendőrséget mikor elkezdik de mindig naivan reménykedem hogy valaki más megteszi helyettem vagy elhúznak hamarabb... De komolyan én az ötodiken a hajamat tépem.. A földszinten lakokat nem idegesíti??
Most még a vizibomba se valt be mert nem latom oket hogy eltalálnám... Mindjart csinalok meg parat es kimegyek a tetore... Onnan lehet jobb a kilatas.
Most még a vizibomba se valt be mert nem latom oket hogy eltalálnám... Mindjart csinalok meg parat es kimegyek a tetore... Onnan lehet jobb a kilatas.
2017. augusztus 06. 01:45
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet (simplegirl. @ 2017.08.05. 11:00)
Szerencsére nekem jó, de alig lehet érezni a hármas fokozatot is. De hétfőtől már mondják a hidegfrontot!
Addig hogy bírom ki?
Nekem csak egy legyező maradt meg a medence. De abban is 30 fokos volt ma a víz.
Ne csak mondják, hanem hozzák is el azt a hidegfrontot. Addig pedig árnyék és görögdinnye. Valahogy csak kibírjuk.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.