Mire gondoltok most? II.
2017. augusztus 02. 18:32
Mint minden hónapban egyszer, most is utálok nő lenni. Most különösen. Nem tudott volna várni mondjuk péntekig, nem, muszáj szerdán megjönnie, hogy holnap végigszenvedjem azt a fránya Fezent. Pedig úgy terveztem, amint odaérek délután, bevágódom a Fehérvár Színpadhoz és el sem mozdulok onnan, de a hülye menstruáció már megint keresztülhúzta a számításaim.
Akkor is első sorban leszek Alice Cooperen.
2017. augusztus 02. 19:29
Az a szomorú pillanat, amikor megveszed az életmentő fagylaltot a 40 fokban, de amikor elrakod a pénztárcád, kiesik a fagyi a kezedből.. Azt hiszem, csak én lehetek ennyire szerencsétlen.
2017. augusztus 02. 21:40
Anyuka: Az autóba tuszkoltál, mintha én lennék Red John.
Molly: Red John?
Anyuka: Igen, Red John. A fő gonosz a Mentalistából.
Amikor azt hiszed nem szerethetsz ennél jobban egy sorozatot... Akkor utalást tesznek a kedvencedre és véged.
Molly: Red John?
Anyuka: Igen, Red John. A fő gonosz a Mentalistából.
Amikor azt hiszed nem szerethetsz ennél jobban egy sorozatot... Akkor utalást tesznek a kedvencedre és véged.
2017. augusztus 02. 21:52
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Elmentünk Várszínházba a családdal. Én speciel Szabó Kimmel Tamás miatt szerettem volna megnézni a Pesti barokkot, de hamar rájöttem, hogy maga a darab is fantasztikus.
Az már más kérdés, hogy csöpögött az eső és a teltház miatt alig lehetett mozdulni, meg a levegő is kevés volt - annak ellenére, hogy az udvaron ültünk.
A veszprémi állatkert után ez a nyaram egyik legjobb napja, nem mintha annyi mindent csináltam volna eddig.
A veszprémi állatkert után ez a nyaram egyik legjobb napja, nem mintha annyi mindent csináltam volna eddig.
2017. augusztus 02. 22:03
Miért gondolják azt egyesek, hogyha valakinek azt mondják, hogy "jajj de sovány vagy", az nem esik ugyanolyan rosszul az illetőnek, mintha egy kövér embernek mondának azt, hogy "hú de kövér vagy"?
Speciel nem magamról beszélek, hanem anyumról, aki mindig megkapja azt, hogy milyen vékony "szedjen magára" (ezt így konkrétan), meg hasonlók. Nyilván nem nyafog mindig emiatt, de ami sok, az sok. Látom, hogy rosszul esik neki és ettől én is rosszul érzem magamat. Csak azért, mert valaki nem tud mit kezdeni saját magával, nem kell másra rávetíteni a saját bizonytalanságát. Jfc
Hogy egy kis pozitívat is meséljek: ilyen aktív nyaram még a gimi alatt sem volt.
Voltunk koncerteken, nyaralni is pár napot, egy imádnivaló helyen, aztán a héten megyünk a Balatonra. Igaz, hogy van, hogy napokig itthon döglök, de utána meg kimozdulok valamerre, ami jó érzés. Mindig sikerül kompenzálom az introvertáltságomat, vagy így vagy úgy.
Hogy egy kis pozitívat is meséljek: ilyen aktív nyaram még a gimi alatt sem volt.
2017. augusztus 02. 23:25
|
|
Nagisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.23. Hozzászólás: 249 Csatolások: 10 Azonosító: 255003 offline
|
Idézet (Arcee23 @ 2017.08.01. 21:47)
Végre valaki!
Mikasat én is bírom. Meg Hanjit is.
Amúgy nagyon ismerős volt a neved. Aztán beugrott, hogy Free!
Amúgy nagyon ismerős volt a neved. Aztán beugrott, hogy Free!
Erwin egy igazi férfi
igen, nagyon kreatív
2017. augusztus 03. 00:16
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Idézet (Nagisa @ 2017.08.02. 23:25)
Erwin egy igazi férfi
igen, nagyon kreatív
már minden értelmes név foglalt volt úgyhogy...
igen, nagyon kreatív
Megláttam és végem volt. Pedig nem igazán bírom a szőkéket.
Jó ez a név.
1 felhasználónak tetszik:
Nagisa
2017. augusztus 03. 01:26
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
előbb leszedtem egy pókot a falról
pislogtam és eltűnt
azóta nem merem letenni a lábam az ágyról
magamat és a szobámat ismerve ez a pók a világ 10 legveszélyesebb pókfajtája közé is tartozhat, szóval inkább nem kockáztatok.
pislogtam és eltűnt
azóta nem merem letenni a lábam az ágyról
magamat és a szobámat ismerve ez a pók a világ 10 legveszélyesebb pókfajtája közé is tartozhat, szóval inkább nem kockáztatok.
2017. augusztus 03. 16:03
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
a általános iskolai énektanárom felfedezte a facebookot, azóta pedig az összes volt osztálytársamat bejelölte és írt is a falukra csak engem hagyott ki. xddd szerintem mély nyomot hagyott benne, mikor a p#r#sztkantátát nyomtam szólóba, bár az őszintén szólva nem is tudom kiben nem, anya múltkor fejbe is vágott mikor elkezdtem énekelni.
2017. augusztus 03. 17:13
Ma buszoztunk az unokatesómmal, a velünk szemben lévő ülésen egy frissen végzett PUA táboros terpeszkedett, és éppen egy csajt fűzött telefonon. Olyan szinten szánalmas volt a szövege, hogy alig bírtuk ki rögöhés nélkül. Ennek a pasinak az életben nem lesz nője.
2017. augusztus 03. 19:22
amikor a hőgutáról beszélnek és az alatt is a Despacito szól, a rádióban csak a délelőtt folyamán pedig háromszor elhangzik. biztos később is, de már féltem a negyediktől és kikapcsoltam.
hogy lehet ilyen meleg? hármason megy a ventilátor, de semmit se hűt. kinyitottam az ablakot, de csak a meleg jön be. szó szerint megsülök, le is égtem, de mondjuk miért mentem ki?
harmadszorra pedig egy barátnőm, aki nem ismeri a Pretty Little Liarst, mondtam neki a címét és a 'liars' szót félrehallotta, Lajosnak. Pretty Little Lajos.
utána elmondtam neki magyarul: Csinos Kis Lajos. ezen nevetett egész nap.
hogy lehet ilyen meleg? hármason megy a ventilátor, de semmit se hűt. kinyitottam az ablakot, de csak a meleg jön be. szó szerint megsülök, le is égtem, de mondjuk miért mentem ki?
harmadszorra pedig egy barátnőm, aki nem ismeri a Pretty Little Liarst, mondtam neki a címét és a 'liars' szót félrehallotta, Lajosnak. Pretty Little Lajos.
2017. augusztus 03. 21:46
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Megnéztem, hogy holnapra hány fokot írnak a környékünkre. Hát, inkább tartanom kellett volna magam a jó szokásomhoz és hanyagolni kellett volna a témát. Íme egy gif a jelenlegi lelkiállapotomról:
Hurrá, végülis nem a szabadban dolgozom (de) és nem olyan érzékeny a bőröm, hogy még az 50 faktoros naptej mellett is ropogósra sülök (de). Nem lehetne már vége a holnapi napnak, hogy hazajöhessek a jó hűvös lakásba?
Hurrá, végülis nem a szabadban dolgozom (de) és nem olyan érzékeny a bőröm, hogy még az 50 faktoros naptej mellett is ropogósra sülök (de). Nem lehetne már vége a holnapi napnak, hogy hazajöhessek a jó hűvös lakásba?
2017. augusztus 04. 13:59
Oké, ELSŐ SORBAN VOLTAM ALICE COOPEREN.
Igen, ezt muszáj volt "kiabálni". Istenem, annyira, de annyira fantasztikus volt, olyan boldog voltam, csodálatos show volt, nagyszerű zenék, kiváló előadás, horrorisztikus műsor (lefejezés, meg a többi Cooper-dolog), a School's Out közben lévő buborékfújók, lufik, papírfecnik, szalagok pedig annyira jók voltak, úgy vigyorogtam, mint egy kisgyerek. Életem legcsodálatosabb koncertélménye volt.
Amint lesznek fent képek a neten, tervezek beküldeni cikként egy beszámolót, amiben már normálisan összeszedem a gondolataimat.
Amint lesznek fent képek a neten, tervezek beküldeni cikként egy beszámolót, amiben már normálisan összeszedem a gondolataimat.
2017. augusztus 04. 16:37
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Amikor egy 13 éves kiscsaj, a sense8-ről beszél, az leírhatatlan érzés, és eléggé kellemetlen. Helyette áradozhatott volna (az ő korának megfelelő) neki való sorozatról, vagy akár valami másról.
1 felhasználónak tetszik:
Lil98
2017. augusztus 04. 17:39
|
|
riri17coup d'état |
|
ma 5 gyerekkel voltam összezárva, igazából jelenleg a pislogáson kívül nem tudok nagyon mit csinálni, úgy lefárasztották az agyam mert mindegyik egyszerre beszélt. xd aztán zenét hallgattunk, vagyis nagyrészt ezt, fogalmam sincs mi ez, de mikor az egyik gyerek behozott egy élő tyúkot, akkor majdnem elájultam.
le se tagadhatnám amúgy, hogy rokonaim xdd
2017. augusztus 04. 17:58
|
|
BarbieFanasshole™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 6814 Csatolások: 315 Azonosító: 166047 offline
|
Most az előbb néztem meg, hogy hány fok van itt.. Ahogy megláttam, legszívesebben sírva fakadtam volna. Nem tudom, de egyre jobban gondolkozom azon, hogy valami hideg helyre kéne menni nyaralni, mert már 5 napja, nem aludtam semmit, élőhalott vagyok a szörnyű meleg miatt és amilyen szerencsés vagyok, a szobám a tetőtérben van..szóval még éjszaka sem hűl ki.
Nyáron emiatt, nem sokat tudok pihenni és szeptemberben a sulit sem tudom kipihenten és frissen kezdeni. De hát valamit valamiért.. Legalabb nincs iskola és nem kell szenvedni a sok elviselhetetlen osztálytárs mellett.
csak ez a hőség...ahhh
Nyáron emiatt, nem sokat tudok pihenni és szeptemberben a sulit sem tudom kipihenten és frissen kezdeni. De hát valamit valamiért.. Legalabb nincs iskola és nem kell szenvedni a sok elviselhetetlen osztálytárs mellett.
2017. augusztus 04. 18:12
A mai napom:
Csak én nem viseltem ilyen méltósággal, és csutakosabb a hajam is.

Csak én nem viseltem ilyen méltósággal, és csutakosabb a hajam is.
2017. augusztus 04. 19:17
Anyám lecseszett mert kipusztult a virágom... Te jó ég...
1. Az én virágaim 2 hónappal tovább bírták, mint az övéi.
2. Én is majdnem megpusztulok a melegtől a szobámban, hát akkor a virágok az ablakpárkányon?
3. Mégis ki a fene mondta neki hogy nekem kellenek virágok? Ez az ő heppje volt, hogy nekünk virág kell...
Annyira unom már hogy apróságokon képes felkapni a vizet.
1. Az én virágaim 2 hónappal tovább bírták, mint az övéi.
2. Én is majdnem megpusztulok a melegtől a szobámban, hát akkor a virágok az ablakpárkányon?
3. Mégis ki a fene mondta neki hogy nekem kellenek virágok? Ez az ő heppje volt, hogy nekünk virág kell...
Annyira unom már hogy apróságokon képes felkapni a vizet.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.