Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 21. 19:48 #2181
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Azért az jól tud esni az ember lányának, amikor a nyitott ablaknál ülve hallgatod, hogy a szomszédban lakó egykori szerelmed (aki szívdöglesztővé avanzsált az évek alatt, és orvosnak tanul wub3.gif ), az éppen haza érkező nővérednek elkezd bókolni hogy így meg úgy milyen jól néz ki, s konkrét beszélgetésbe elegyednek (pedig az én osztálytársam volt, a nővéremmel talán ha 3 mondatot váltottak azelőtt), tőled meg az elmúlt öt évben azt se kérdezte meg, hogy vagy.. rohog.gif Na sebaj, ott van a lerázhatatlan volános jegyellenőröm aki folyton hízeleg nekem pardon.gif
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Jody, Lil98, exoverdose, Syden
2017. július 21. 22:14 #2182
- törölt felhasználó -    
Ahogy így beírok a sok értelmes komment közé, kissé idiótának érzem magamat, lol, de...

... MI A FENE VOLT EZ A TWD ELŐZETES?
valaki kérlek hozzon nekem egy mentőautót mert nem tudok lélegezni
és
meg fogok halni
mi volt ez
sikítozni fogok
2017. július 22. 01:14 #2183
- törölt felhasználó -    
Tök jó félig még részegen, félig már másnaposan arra hazaérni, hogy már hárman öntik ki nekem a lelküket, úgyhogy próbáljak meg nem kidőlni és segíteni nekik - meg úgy tűnik, az üzenet törlése az csak nálam törli az üzenetet, úgyhogy magyarázkodhatok a sok értelmetlen katyvaszért is, amiket összehoztam, amikor hirtelen megtaláltam a telefonomat. rohog.gif (amúgy soha többet nem iszom, ami talán egy hétig fog tartani, de egek. egek.)
Pluszban rájöttem, hogy minden osztálytársamnak van élete, buliznak, a barátaikkal lógnak, dolgoznak, én meg csak fekszem és annyi playerunknown's battlegroundsot nézek, hogy már azt hiszem, le akarnak lőni az utcán. meghajolo.gif
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, eggsy, silenc, Lil98, LaDySmIth, Syden
2017. július 22. 07:01 #2184
- törölt felhasználó -    
Amikor olyan melegeded van, hogy 6-kor felkelsz, bár éjfél után aludtál el... smileeee.gif smileeee.gif ám igaz, hogy újabban utálok ilyen 10-11 körül kelni, úgy érzem, elvesztegetettem vele a napot. És tök jó volt ma kiszellőztetni a szobámat, még kellemes hüvi van, közben megkávézni. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Syden
2017. július 22. 17:01 #2185
- törölt felhasználó -    
Idézet (General Stark @ 2017.07.22. 01:14)
én meg csak fekszem és annyi playerunknown's battlegroundsot nézek, hogy már azt hiszem, le akarnak lőni az utcán. meghajolo.gif

Remélem, nem csak én vagyok bezsongva ezért a játékért. Az a vicces, hogy nincs meg, így nem tudok vele játszani, viszont biztos vagyok benne, hogy minimum 20 órányi Youtube-ra feltöltött montázst/streamet néztem végig. Nagyon szórakoztató kis game. Tényleg. laugh.gif

2017. július 23. 11:06 #2186
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Marilyn Manson fellépése után verekedtem magam vissza a társaságomhoz, mikor annyit hallottam a nagy hangzavarban a színpadról, hogy: "..az emlékére egy Linkin Park dallal kezdődik az after.." Meg is szólalt az In the End. A barátaim azonnal kérdezték, hogy hallottam-e mit mondtak be az előbb.
Annyira felfoghatatlan az egész. A Green Day mellett ők voltak még, akiket elsőkként fedeztem fel. Sok nehéz pillanatban támaszt nyújtott a zenéjük. Úgy tűnt az utóbbi időben, hogy stabil az állapota. A fia üzenete arra enged következtetni, hogy ők látták Chester nem olyan boldog, mint amilyennek látszott a színpadon és próbálták éreztetni vele, hogy fontos nekik, de a végén ez sem számított..
Nyugodjon békében!

I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, madeleine., LaDySmIth, ScreamQueen, Szandi0820, Syden
2017. július 23. 12:21 #2187
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
a héten kétszer is elrángattak a discoban, igazából jó volt, főleg az UV fényes buli, de szerintem ennyi szociális interakció bőven elég lesz egy időre :'D csináltam pár képet, elküldöm anyának, melyiken nézek ki jobban...erre fél óra után visszaírja: ezek kik? xD amúgy megismerkedtem pár festő-palántával a művész suliból és azt mondták, le akarnak festeni, mert kellene nekik modell és nekem érdekes arcom van :'D igazából én is szeretem az arcom (élőben, nem képeken) de utálom, ha valaki sokáig néz, nemhogy még le is fessen...hátha elfelejtik biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: silenc, MadHatter, LaDySmIth, Szandi0820, Syden
2017. július 23. 13:28 #2188
Jacqueline
Jacqueline
új tag

Státuszobviously doctor, you've never been a thirteen-year-old girl.
Hozzászólás: 69
Csatolások: 0
Azonosító: 262534
Úgy érzem, hogy ez a nyár messze az egyik legjobb az eddigi éveim alatt. Igaz, hogy alapjáraton nem nagy dolog, de számomra igen, hogy végre vannak olyan emberek, akik kíváncsiak rám az iskolán kívül is. biggrin.gif Egyre többet járok el itthonról, és érzem is, hogy iszonyatosan jót tesz a mentális egészségemnek is, az pedig kimondottan haladás, hogy már vagy egy hónapja nem bőgtem. rohog.gif Azt sajnálom, hogy a korábbi éveimet elpazaroltam arra, hogy behúzódtam a négy fal közé, de legalább volt időm kialakítani egy vállalható zenei ízlést. cool.gif smokin.gif
5 felhasználónak tetszik: silenc, MadHatter, LaDySmIth, ScreamQueen, Syden
2017. július 23. 14:24 #2189
- törölt felhasználó -    
oké, hát, semmi bajom Selenával, de azért rohadtul nem fair, hogy régebben írtam másról egy ugyanilyen szülinapos cikket, és azt nem fogadták el. mondjuk mit vártam...
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Lisanne, Syden
2017. július 23. 19:51 #2190
- törölt felhasználó -    
Szeretek apával beszélgetni. Red Hot Chili Peppers-t hallgatok, apa bejött és az alábbi beszélgetés zajlott le köztünk:
Apa: Zene nem volt?
Én: Ez Red Hot Chili Peppers.
Apa: Tudom, mi ez.
Én: Ami egy amerikai rockbanda. Na jóó, pop rock, ami majdnem rock.
Apa: Hát tényleg majdnem.
Én: Vagy alternatív rock, ha úgy tetszik...
Apa: Nem tetszik.
Én: ...ami végül is rock, csak elvont.
Apa: Hát el is vonulok tőle.
Az ilyen poénok annyira apára vallanak, hogy az hihetetlen. Az ilyen beszélgetések meg tipikus apa-lánya beszélgetések nálunk. Szeretem, hogy apa legalább ugyanolyan introvertált, mint én, szóval keveset beszél, de ha beszél, akkor megmutatkozik, hogy még a humora is olyan szar, mint nekem. rohog.gif
Szerk.: Gyöngyszem fél perccel azutánról, hogy elküldtem a kommentet:
Apa: Vega lett a kutyád.
Én: Mert?
Apa: Hát a hülye csirkehúsos tápot nem ette meg, amit reggel adtál neki, de paradicsommal a kezemben alig bírtam eljönni mellette.
8 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, silenc, MadHatter, Jacqueline, madeleine., Lil98, Syden
2017. július 23. 20:17 #2191
- törölt felhasználó -    
mindenfelé kerestem Zsömit, tényleg mindenhol. a szomszédban, a kutyaólban, az erdőben, a házban, hátul, a teraszon. úgy megijedtem, azt hittem elütötte az autó, vagy elkapta a szomszédkutya. na de hol volt vajon? a háztető legtetején. látom a szemem sarkából, hogy valami ott van, felnézek és hát Zsömi az. mondom, hogy szedjem le, hogy szedjem le?... szóltam a szüleimnek és hát elgondolkoztam azon, hogy egyáltalán egy 11 hetes cica hogy jutott fel oda? és még jó, hogy van egy fenti "kiülőhely", ahová a benti lépcsőről is fel lehet jutni, így oda vittünk egy létrát és levette apa a megrettent cicát. jaj, de sajnáltam, de közbe egy picit mérges is voltam, hogy nem nyávogott vagy valami, mert miután észrevettük, mindjárt nyávogott. de tényleg hihetetlenül imádom és agyonféltem, nehogy valami baja essen heart.gif
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, ramio, silenc, MadHatter, Lil98, Syden
2017. július 23. 22:13 #2192
Kitti Mimi
Kitti Mimi

Státusz"Elindultunk, mi nem nyugszunk Rock and Roll te vagy a Himnuszunk!"
Hozzászólás: 816
Csatolások: 20
Azonosító: 248600
1. Arra, hogy kimenjek a konyhába pogiért vagy sem. drool.gif

2. Arra, hogy egy-két álmom -, amit álmodtam lazy.gif - teljesülhetne. wub3.gif

3. Arra, hogy milyen lenne, ha egyik napról a másikra misztikus erőm lenne - pl.: idő és tér ugrás (külön-külön is és vegyítve is lehetne használni) - s át tudnék változni egy sárkánnyá is, ha kedvem tartja. wub3.gif

Tudom, hogy az utsó kettő csak álmodozás s sosem válik valóra. cray.gif
2 felhasználónak tetszik: Maiko, MadHatter
2017. július 23. 22:31 #2193
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
délután hazaértem mondom alszom, de annyira melegem volt, hogy nem tudtam, most meg már nem vagyok álmos. rolleyes.gif pedig holnap háromnegyed 5kor kelek, ami érdekes lesz, mert ma még buliba voltam akkor. rohog.gif olyan leszek, mint a mosott szar, érzem. bár mindig olyan vagyok, szóval ez nem lesz meglepő. xdd
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, silenc, Lil98, MadHatter, Syden
2017. július 24. 08:56 #2194
- törölt felhasználó -    
nem tanul a leckéből. a tuján ment föl, láttam. de lejött magától, akkor meg nagyon félt rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2017. július 24. 09:02 #2195
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Ma van egy éve, hogy regisztráltam ide :-)
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Maiko, MadHatter, Syden
2017. július 24. 11:36 #2196
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Nincs is jobb, mint abban a tudatban hazatekerni bringával szakadó esőben, dörgésben és villámlásban, hogy apukád megint kórházban van. Aztán mikor hazaérsz, kétségbeesetten hívod fel anyukádat, de ő sem tud mit mondani, úgyhogy inkább ledobod magadat a gép elé és maximumra tekered a hangerőt, hogy talán a zene majd elnyomja a gondolataidat, de aztán végül a YouTube elindít egy Linkin Park dalt és még magad sem tudod eldönteni, hogy miért sírsz.
Tényleg nem voltam nagy Linkin Park rajongó, nem is ismertem sok számukat, igazából csak most kezdek a zenéjükkel jobban megismerkedni és emiatt egy utolsó, szar embernek érzem magam.
Remélem, hogy apának nincs komoly baja és nem fogják bent a kórházban.
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, Lil98, MadHatter, Syden
2017. július 24. 12:18 #2197
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Idézet (ScreamQueen @ 2017.07.24. 11:36)
Nincs is jobb, mint abban a tudatban hazatekerni bringával szakadó esőben, dörgésben és villámlásban, hogy apukád megint kórházban van. Aztán mikor hazaérsz, kétségbeesetten hívod fel anyukádat, de ő sem tud mit mondani, úgyhogy inkább ledobod magadat a gép elé és maximumra tekered a hangerőt, hogy talán a zene majd elnyomja a gondolataidat, de aztán végül a YouTube elindít egy Linkin Park dalt és még magad sem tudod eldönteni, hogy miért sírsz. 
Tényleg nem voltam nagy Linkin Park rajongó, nem is ismertem sok számukat, igazából csak most kezdek a zenéjükkel jobban megismerkedni és emiatt egy utolsó, szar embernek érzem magam. 
Remélem, hogy apának nincs komoly baja és nem fogják bent a kórházban.

UPDATE: apát hazaengedik thumbsup.gif
6 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, Maiko, Lil98, MadHatter, Syden
2017. július 24. 12:55 #2198
- törölt felhasználó -    
Próbálom az összetört szívemet gyógyítgatni fagyival meg Zs kategóriás filmekkel, de nem nagyon megy. sad.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Jody, Maiko, Lil98, MadHatter, Syden
2017. július 24. 14:51 #2199
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Akárki akármit mond, voltam Rubint Réka Alakreform edzésén, és el voltam kápráztatva, igaz eléggé fárasztó volt, főleg nekem, első alkalom útán és egy órás volt, de nagyon jól éreztem magam. Azt hiszem többször fogok járni..Lehet őt utálni, nem kedvelni, de kitűnően csinálja azt amihez ért, nem bánnám, sőt sokan nem bánnák, hogy abban a korban, mint ő, ők is ilyen jó formában legyenek. Elképesztő.
2 felhasználónak tetszik: Maiko, Syden
2017. július 24. 18:55 #2200
- törölt felhasználó -    
csak ennyi: megázott Zsömi és lehet meg is fázott cry.gif
illetve olyan jó érzés visszanézni ezt a pici-kori képeit, mennyit nőtt már. büszke vagyok rá heart.gif
Idézet (simplegirl. @ 2017.06.04. 14:34)
Végre megvan a cicám! w00t.gif  wub.gif A Zsömi nevet kapta, nekem tetszik. smileeee.gif Egész nap vele voltam (most alszik), és mindig vigyázni fogok rá. heart.gif Kisfiú, de lehet elvisszük majd ivartalanítani is. happy.gif Ő lenne az wub3.gif

172 oldal 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!