Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 16. 14:47 #2141
- törölt felhasználó -    
Idézet (Porkéz @ 2017.07.16. 14:45)
Nagyon off: Pszichiátriafagyit olvastam. _nevet.gif

Én is off: Nyugtató ízű fagyi. rohog.gif Azt egyszer fel fogom találni és hülyére keresem magamat vele. biggrin.gif
On: Ma kaptam egy emailt egy általános iskolai osztálytársamtól, aki szóba se állt velem a 8 év alatt, amíg egy osztályba jártunk. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Pixu, MadHatter
2017. július 16. 14:52 #2142
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bristina @ 2017.07.16. 14:47)
Én is off: Nyugtató ízű fagyi.  rohog.gif Azt egyszer fel fogom találni és hülyére keresem magamat vele.  biggrin.gif

Vigyázz, a pszichiátriafagyi elnevezést addigra levédetem. rohog.gif
On: Koncertre akarok menniiiiiii.
2 felhasználónak tetszik: Pixu, MadHatter
2017. július 16. 14:58 #2143
- törölt felhasználó -    
koncertről jut eszembe

Egyik legkedvesebb bandám jön Pestre augusztusban. Van pénzem, van időm elmenni, tök jó minden. Csak eszembe jut, hogy éppenséggel nincs kivel mennem, mert a környezetemben egy ember sem szereti őket. Ezt hívják úgy, hogy forever alone:(
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, selena gomez14, Pixu, MadHatter, LaDySmIth, Clariity
2017. július 16. 17:08 #2144
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sorah. @ 2017.07.16. 14:58)
koncertről jut eszembe
Egyik legkedvesebb bandám jön Pestre augusztusban. Van pénzem, van időm elmenni, tök jó minden. Csak eszembe jut, hogy éppenséggel nincs kivel mennem, mert a környezetemben egy ember sem szereti őket. Ezt hívják úgy, hogy forever alone:(

Menj egyedül, és ismerkedj össze a többi fannal, aki elmegy a koncertre! ^^
*mondja az, akinek a kommunikációs képességei valahol a sunyiban vannak rohog.gif*
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Pixu, MadHatter, LaDySmIth
2017. július 16. 20:12 #2145
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Tudom, hogy csak panaszkodok már egy ideje, de ezt úgy érzem muszáj kiadnom magamból.
Barátnőm másik városba ment tanulni. Amennyire tartottuk eleinte a kapcsolatot, most annyira sem. Mindig én kérdezem meg mizu van vele, hogy van stb.
Először nálam ott szakadt el a cérna, amikor megtudtam áprilisban, hogy ő november(!!) óta nem szingli, és ezt mindenki tudta a volt osztályomból (volt osztálytársnőm egy pöppet jó állapotában mindenkinek kifecsegte) csak én nem.
Aztán most, kedvesen és rendesen megérdeklődtem tőle, hogy nincs e kedve beülni egy kávézóba, és kicsit beszélgetni, ha már egy éve nem láttuk egymást.
Elterveztük hogy vagy hétfőn vagy kedden elmegyünk, és akkor beszélgetünk.
Ma este ráírtam, hogy akkor holnap hánykor menjünk, erre közölte, hogy neki a holnap nem jó, mert itt van a barátja.
Hozzá teszem, hogy én már hívtam őt moziba, plázázni..mindenhova, de nem, mert a barátjával van.
Kérdem én..ennyit érnék? 1 órára kellett volna elszakadnia a barátjától, akivel egyébként minden hétvégén(!) (igen, nyáron is) együtt vannak. De nem..úgy tűnik én még 1 órát sem érdemlek.
És akkor írja, hogy majd valahogy megoldja...ne oldjon meg semmit. Vettem a lapot. rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: forever.romanci, selena gomez14, Pixu, MadHatter, Clariity, exoverdose, Lil98, LaDySmIth, BarbieFan, silenc
2017. július 17. 08:55 #2146
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
senki nincs itthon csak én meg a kutya és mivel ő mindenkit beenged, ezért már fél 6kor felkeltem, hogy én őrizzem a házat helyette is. sleep.gif
8 felhasználónak tetszik: forever.romanci, selena gomez14, Pixu, MadHatter, Lil98, LaDySmIth, BarbieFan, silenc
2017. július 17. 09:14 #2147
- törölt felhasználó -    
Elborzaszt, hogy olykor cserben hagy az emberismerő mechanizmusom és hónapokat, éveket áldozok emberekre, akik végső soron meg se érdemelnék. Még jó, hogy Isten megteremtette a sorselemzőt és későn ugyan, de felnyitja az ember szemét. Senki nem tökéletes, de ne is akarjon annak tűnni. Csalódtam, magamban. Mélységesen... mad.gif
7 felhasználónak tetszik: forever.romanci, selena gomez14, Pixu, MadHatter, lucymharding, Lil98, LaDySmIth
2017. július 17. 09:26 #2148
- törölt felhasználó -    
Két netes barátnőmnek végre hallhattam a hangját. Skype-on keresztül, de nekem nagyon tetszett heart.gif Bár nem hajoltam annyira oda a mikrofonhoz, ezért halknak hallatszott a hangom.

Erről jut eszembe, egyikük mondta, hogy Despacito-ízű fagyit árultak. Ekkora túlzások blink.gif rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Pixu, Lil98
2017. július 17. 11:53 #2149
- törölt felhasználó -    
Az érzés, amikor kiderül, hogy az ismerősödnek, aki kiröhögött, hogy fogselymet használsz, 19 évesen hidas fogpótlása lesz. gonosz.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Pixu, MadHatter, Lil98
2017. július 17. 12:49 #2150
Nagisa
Nagisa
visszatérő vendég

Státuszreylo
Hozzászólás: 249
Csatolások: 10
Azonosító: 255003
a megbánás amit azután érzel hogy véres rágtad a körmöd...
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Pixu
2017. július 17. 13:09 #2151
- törölt felhasználó -    
Érdekes, amikor egy éven keresztül azt hitted, hogy soha többé nem fogtok beszélni és makacsul hajtogatod magadban, hogy nem is érdekel, nem is hiányzik... Aztán másfél év múlva sírva hív fel, hogy mindent megbánt és szüksége van rád... Felbecsülhetetlen. wub.gif
Bár soha többet nem fogom mások elé helyezni, mint régen, éveken át... De azt hiszem, lehetünk újra barátok... smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Pixu, Lil98
2017. július 17. 14:24 #2152
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Idézet (Porkéz @ 2017.07.16. 14:45)
Nagyon off: Pszichiátriafagyit olvastam. _nevet.gif

én láttam hisztéria fagyit is...
fogalmam sincs, milyen lehet O_o
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, MadHatter
2017. július 17. 14:31 #2153
- törölt felhasználó -    
Csak engem idegesít rohadtul amikor - magyar és külföldi - rajongók veszekednek az általuk kedvelt sztáron/sztárokon?
Olyan szinten irritál, mikor látok egy beszélgetést két ember között, és mikor rájönnek, hogy közös kedvencük van, akkor az egyikük rávágja, hogy "na jó, de ő az enyém", "én jobban szeretem őt", "sőt, én a felesége vagyok, szóval vigyázz magadra!"
Idegesítő, nagyonnagyonnagyon idegesítő.
Azzal semmi bajom nincs, ha valaki poénból mondja ezeket, mert én is szoktam hasonlókkal viccelődni, de azonnal vissza is szívom... de látok olyanokat a neten, akik ezeket mind komolyan gondolják és egyszerűen nem tudom megérteni, mi zajlik ezeknek a fejében unsure.gif
Lehet, hogy ezzel néhány ember lelkébe tiportam, de más nagyon kikívánkozott. Ha úgy vesszük, még finoman is fejeztem ki magam angel2.gif
10 felhasználónak tetszik: forever.romanci, selena gomez14, silenc, Pixu, exoverdose, Elody, Arcee23, Ellie Andrews, Lil98, ramio
2017. július 17. 15:53 #2154
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18946
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
A szomszédom már vagy fél órája a 4 év körüli kislányával üvöltözik, úgy, hogy az egész utca azt hallgatja, hogy hogyan fenyegeti szegény gyereket azzal, hogy ha nem megy be azonnal a házba, esküszik, hogy megveri...

Az a baj, hogy ez nem az első eset, a pasi tiszta idegbeteg, a felesége is kezd az lenni és ilyen környezetben nagy esély van arra, hogy a két gyerek is az lesz... Én már rég szólni akartam, hogy ezt azért nem kéne, de anyu folyamatosan lebeszél. Az viszont biztos, hogy így még egy nyarat nem bírok ki. mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Pixu, Maiko
2017. július 17. 16:01 #2155
- törölt felhasználó -    
Idézet (kimyeochan @ 2017.07.17. 14:31)
Csak engem idegesít rohadtul amikor - magyar és külföldi - rajongók veszekednek az általuk kedvelt sztáron/sztárokon?
Olyan szinten irritál, mikor látok egy beszélgetést két ember között, és mikor rájönnek, hogy közös kedvencük van, akkor az egyikük rávágja, hogy "na jó, de ő az enyém", "én jobban szeretem őt", "sőt, én a felesége vagyok, szóval vigyázz magadra!"
Idegesítő, nagyonnagyonnagyon idegesítő. 
Azzal semmi bajom nincs, ha valaki poénból mondja ezeket, mert én is szoktam hasonlókkal viccelődni, de azonnal vissza is szívom... de látok olyanokat a neten, akik ezeket mind komolyan gondolják és egyszerűen nem tudom megérteni, mi zajlik ezeknek a fejében  unsure.gif 
Lehet, hogy ezzel néhány ember lelkébe tiportam, de más nagyon kikívánkozott. Ha úgy vesszük, még finoman is fejeztem ki magam  angel2.gif

velem egyszer azért veszett össze az egyik "barátnőm" mert, hogy elkezdtem rajongani ugyanazért az énekesért, mint ő. _nevet.gif ja és azt hozzá kell tenni, hogy egy 16 éves lányról beszélünk, tehát azt sem mondhatjuk hogy még gyerek, ami megmagyarázná miért viselkedett ilyen gyerekesen.
azóta se beszélünk egymással!:'(
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Pixu
2017. július 17. 16:17 #2156
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Nagyon kis 21. századi problémám van: egyszerűen kitörölném a bemutatkozásomat, mintha soha nem is létezett volna.
Annyira nem érzem magaménak, pedig már rég túl vagyok az "interneten kell megvalósítanom önmagam" korszakomon. rohog.gif
De egyszerűen nincs szívem üresen hagyni, újat írni pedig nem akarok. Ami jelenleg jellemez, az nagyon maximum a következő négy dolog:
- Harry Potter mánia(most nézem újra a sorozatot egyébként wub.gif )
- nem hordok nadrágot(fizikai fájdalmat érzek, ha nem szoknya van rajtam; de komolyan, még télen is a vastag harisnya-szoknya együttes van rajtam, akkor sem vagyok hajlandó nadrágot hordani)
- Selena Gomez (lehet lehurrogni, nem zavar biggrin.gif )
- valamint az összes budapesti sznob dolog, amit a felköltözésem óta imádok csinálni

Ezt leírva felszínesebbnek nem is tűnhetnék, így hát inkább az ebbe a topicba való lepötyögés után felejtsük is el az egészet. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Pixu
2017. július 17. 16:30 #2157
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nikus12 @ 2017.07.17. 16:01)
velem egyszer azért veszett össze az egyik "barátnőm" mert, hogy elkezdtem rajongani ugyanazért az énekesért, mint ő. _nevet.gif ja és azt hozzá kell tenni, hogy egy 16 éves lányról beszélünk, tehát azt sem mondhatjuk hogy még gyerek, ami megmagyarázná miért viselkedett ilyen gyerekesen.
azóta se beszélünk egymással!:'(

Ugyanez volt velem is, és igazából én nem is bánom, hogy nem beszélek azzal az illetővel már. Amikor én voltam 14-15 éves, már akkor is a falat kapartam az ilyenektől, amikor meg elkezd velem beszélgetni egy ilyen fan, az pedig egyszerűen felemelő élmény... :| Legszívesebben felrúgnám, csak hát közénk áll az internet biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Pixu
2017. július 17. 16:59 #2158
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Nem tudom, hogy csak a reklám miatt néz-e így ki, de kéken baromi jó a Starity. thumbsup.gif
Amúgy csak a Címlapon és csak telefonról jön be így, de nagyon király.
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Pixu, MadHatter, Maiko, Lil98
2017. július 18. 15:30 #2159
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
18. születésnapom alkalmából megforgattam a bort a szekrény tetején és majd hétvégén megisszuk mikor jönnek papáék. Mondjuk engem a rajta lévő kis levél jobban izgat, mint a bor. Névre szólóan csináltatták még mikor megszülettem. Kiskorom óta a legnagyobb vágyam kibontani és elolvasni. biggrin.gif
Ami viszont a legjobban meglepett, hogy olyanok is gondoltak rám és köszöntöttek fel akikről nem is gondoltam volna, hogy eszükbe fogok jutni. Nagyon jól esett. smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Pixu, Tímeea, Syden, Lil98, MadHatter, LaDySmIth
2017. július 18. 15:40 #2160
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Másfél heti mellébeszélés és hülyeség után végre kibékültem a barátnőmmel és most annyira jól érzem magam, hogy el sem tudom mondani. Felszabadultam.
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, silenc, Pixu, Syden, Lil98, MadHatter
172 oldal 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!