Pls, send help.
Mire gondoltok most? II.
2017. július 14. 20:19
Nem tudom, mi van velem újabban, de össze-vissza meghatódom és bekönnyezek minden létező dalon, amiben találok valami "mély mondandót", random fangörcsöket kapok a nap bármely szakában mindenfélén, csak úgy boldogan visítozok, valamint ezredszerre is megnézem ugyanazt a videót, és röhögök rajta, mint egy retardált. Éljen a nyár (?).
Pls, send help.
Pls, send help.
2017. július 14. 20:39
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
*fangirlködés incoming*
Rockmaratonon jártam Moonspell miatt és még nyolcadszorra is nagyon nagy élmény, amit csinálnak
még akkor is, ha nagyon nem az ő napjuk volt, az áramszünet meg végképp betett, de így is sokkal csodásabb bulit hoztak össze mint a legtöbb zenekar valaha tudna
annyira imádom őket úristen
a dedikáláson meg annyira cukik voltak és az énekes még mindig megismer
már úgy kezdte hogy "are you coming to Portugal?" (spéci lemezbemutatót meg mindenmást tartanak Halloweenkor) ezek után biztos ugrottam vna repjegyet venni de az már megvan
és még egy CDm alá van íratva mindenkivel
(még egy darabig nem fogyok ki mondjuk, nem is tudom ősszel mit vigyek)
annyira jó volt awh
Rockmaratonon jártam Moonspell miatt és még nyolcadszorra is nagyon nagy élmény, amit csinálnak
a dedikáláson meg annyira cukik voltak és az énekes még mindig megismer
annyira jó volt awh
2017. július 15. 01:12
Annyira csudijó ez a nyár. Nem elég, hogy az internet népe kezdi rendesen felbszni az agyamat, az egészségemmel is csak a baj van, ráadásul pár perce a laptop aksija is felmondta a szolgálatot. S csak hogy még jobb legyen, ma megint rá kellett arra jönnöm, hogy rhadtul nincsenek igaz barátaim, és szerintem soha nem is lesznek. Ja, és a kutya kirántotta az egyik piercingemet, amit az istenért se sikerül visszarakni.
8 felhasználónak tetszik:
selena gomez14,
Pixu,
forever.romanci,
MadHatter,
LaDySmIth,
ScreamQueen,
Lil98,
Syden
2017. július 15. 06:32
Durván meglepődtem. Békésen görgettem lefelé a Facebook-kezdőlapot nagy unalmamban, erre hirtelen szembejön velem a Rockmaratonos beszámolóm, amit a Power zenekar osztott meg. Őszintén szólva nem tudom, hogy jutott el hozzájuk a cikk, de elég fura volt hirtelen megpillantani náluk, amit írtam.
2017. július 15. 07:50
Csak ennyi: elromlott a laptoptöltőm.
2017. július 15. 12:34
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Az érzés, amikor mindenki megy nyaralni, fesztiválozni vagy a barátaival lógni, te meg csak ülsz otthon, fanvideókat készítesz és azon gondolkozol, hogy mindjárt vége a nyárnak és ha majd megkérdezik, hogy mit csináltál egész nyáron, mégis mit fogsz mondani
10 felhasználónak tetszik:
sg1992,
selena gomez14,
Pixu,
Clariity,
Syden,
forever.romanci,
MadHatter,
LaDySmIth,
Lil98,
Arcee23
2017. július 15. 14:11
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 online
|
Szeretem, amikor az amúgy tehetséges emberek kapják meg a tehetségtelen jelzőt. Utálni lehet őt, de ami egyértelmű, az egyértelmű
( https://www.youtube.com/watch?v=44AECCoYEFE ezt csak úgy itt hagyom )
( https://www.youtube.com/watch?v=44AECCoYEFE ezt csak úgy itt hagyom )
2017. július 15. 14:26
Csak én lehetek annyira szerencsétlen, hogy rossz buszra szállok, majd Pest határán átmenve, fél óra császkálás után találom meg azt a buszmegállót, ahonnan végre hazajuthatok..
(A hazafelé vezető 20 perces útból másfél óra lett)
2017. július 15. 18:22
Csak úgy futólag itt hagyom azt a gondolatot: utálom a despacitot.
OFF: Imádom ezt a napot. Először úgy volt, hogy megyek nővérem lakását festeni, ahol ott lett volna a fiú, aki (enyhén szólva) tetszik, majd anyukám mondja, hogy hadd maradjak könyvet pakolni vele és én meg szófogadó kislány vagyok és magamban morogtam. Napom második fénypontja: pár nappal ezelőtt kiderült, hogy unokatestvérem meg a barátja eljegyezték egymást és én meg azt hittem, lesz esküvő, ma értesített keresztanyám: nem lesz. Gondolom magamban, jól van, gyönyörű nap a mai, az meg a hab a tortán, hogy ma háromszor is hallottam a despacitot és amikor nővérem felhívott, akkor szólt a zene a háttérben, megkérdeztem tőle, mi az, azt mondta Ádám zenét hallgat, azt hallgattam addig, ameddig nem kellett odaadni anyának, aztán meg röhögtem rajta és szomorú lettem, hogy miért nem lehetek ott...
OFF: Imádom ezt a napot. Először úgy volt, hogy megyek nővérem lakását festeni, ahol ott lett volna a fiú, aki (enyhén szólva) tetszik, majd anyukám mondja, hogy hadd maradjak könyvet pakolni vele és én meg szófogadó kislány vagyok és magamban morogtam. Napom második fénypontja: pár nappal ezelőtt kiderült, hogy unokatestvérem meg a barátja eljegyezték egymást és én meg azt hittem, lesz esküvő, ma értesített keresztanyám: nem lesz. Gondolom magamban, jól van, gyönyörű nap a mai, az meg a hab a tortán, hogy ma háromszor is hallottam a despacitot és amikor nővérem felhívott, akkor szólt a zene a háttérben, megkérdeztem tőle, mi az, azt mondta Ádám zenét hallgat, azt hallgattam addig, ameddig nem kellett odaadni anyának, aztán meg röhögtem rajta és szomorú lettem, hogy miért nem lehetek ott...
2017. július 15. 19:57
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
nemrég jöttem haza mamáméktól, és bszki annyira hiányoznak, hogy hihetetlen. mielőtt elindultam beugrottam venni pár édességet stb. nekik, azért mégse üres kézzel menjek, de még ezt se éreztem elégnek vhogy, és olyan rossz volt eljönni.
2017. július 15. 19:59
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
Idézet (Szabe @ 2017.07.14. 07:22)
20 percre lakom Egertől, oda járok egyetemre, imádom én is.
A Minaret sajna valóban nem látogatható, mondjuk 13 éve napi szinten járok a városba és soha életemben nem voltam még fenn. XD
én meg Egerben lakom, hello emberek
2017. július 15. 20:00
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
természetes, hogy akkor kell megjönnie, mikor buiba mennék, szóval jelenleg az ágyam közepén szenvedek britneyt hallgatva és szerintem lassan beállok a sok fájdalomcsillapítótól. xd
ma unalmamban hetek óta először kisminkeltem magam, sőt, még hajat is mostam (bár azt azért hetente többször is szoktam ám) és ma tök szép voltam, kár hogy anyámon és a macskámon kívül senki nem látta.
ma unalmamban hetek óta először kisminkeltem magam, sőt, még hajat is mostam (bár azt azért hetente többször is szoktam ám) és ma tök szép voltam, kár hogy anyámon és a macskámon kívül senki nem látta.
9 felhasználónak tetszik:
selena gomez14,
Pixu,
Syden,
forever.romanci,
ScreamQueen,
Clariity,
Jody,
madeleine.,
MadHatter
2017. július 15. 21:07
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Az elmúlt egy hétben tönkrement a gépem merevlemeze (szerintem volt egy enyhébb idegösszeomlásom) és a hűtője, gyanús a videokártya, a webkamerán se kép se hang, a laptop is meghalt... az előbb pedig telibeöntöttem a másik gép billentyűzetét forró, cukros kávéval és ahogy szárad, úgy ragadnak le a gombok, de most nézem, hogy az AltGr nem is működik.
Most miért van ez.
szerk: most nézem, hogy elég sokunknak vannak technikai bajai mostanában
Mamám erre azt mondaná, hogy biztos rosszul állnak a bolygók.
szerk: most nézem, hogy elég sokunknak vannak technikai bajai mostanában
2017. július 16. 01:35
Idézet (MadHatter @ 2017.07.15. 21:07)
...
ha ez vigaszal, az én laptopom is a halálán van.
2017. július 16. 07:00
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Roseline. @ 2017.07.16. 01:35)
ha ez vigaszal, az én laptopom is a halálán van. 
Rip.
On: reggel hétkor valaki Shakirát hallgat az utcán és spanyolul énekel.
2017. július 16. 07:07
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Nem tudom, hogy hogyan lehetek ennyire rákattanva a fanvideókra. Késő este is azt szerkesztettem, hogy tökéletes legyen és mikor rászántam magam, hogy na most már tényleg alszok, lehunytam a szemem és azt láttam, ahogy videót szerkesztek. Szerintem valami nem okés velem
Amúgy meg ma reggel visszanéztem a videót és rájöttem, hogy borzasztó.
Amúgy meg ma reggel visszanéztem a videót és rájöttem, hogy borzasztó.
2017. július 16. 11:01
Idézet (ScreamQueen @ 2017.07.16. 07:07)
...lehunytam a szemem és azt láttam, ahogy videót szerkesztek. ...
Ilyen már velem is többször előfordult, egy játék pl. álmomban is üldözött. xD
On: ilyen az én formám, olyankor kell beleszerelmesednem valamibe, amikor épp a hype-korát éli, így tízszer jobban kell "bizonyítanom" úgymond (főleg magamnak), hogy én nem tartozom a fake fanok közé.
Imádom ezt a topikot btw, mindig (már ha fellépek az oldalra xd) ki tudom magamból írni a nyűgjeimet- elnézést mindenkitől, aki olvas.
2017. július 16. 14:34
Anyukám hozott pisztáciafagyit. Most fülig zöld vagyok, de boldog.
2017. július 16. 14:45
Idézet (Bristina @ 2017.07.16. 14:34)
Anyukám hozott pisztáciafagyit. Most fülig zöld vagyok, de boldog. 
Nagyon off: Pszichiátriafagyit olvastam.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.