Mire gondoltok most? II.
2017. július 10. 21:12
Nemrég elindítottam egy blogot, amire az egyik LMBT történetemet töltögetem fel szép lassan, tegnap raktam ki a második fejezetet. Már az elsőnek pozitív fogadtatása volt, ami rendkívül jól esett, de a második fejezethez érkezett kommentet olvasva legszívesebben felvisítottam volna örömömben. Igazából sosem fordult még elő velem, hogy ismeretlen emberek dicsérjék meg azt, amit írtam, szóval fantasztikus érzéssel tölt el, hogy most ilyeneket írnak. Végre tényleg azt érzem, hogy érdemes írnom, mert ezeknek az embereknek nem kell kedvesnek lenniük velem, nem azért mondják, hogy jó, amit írtam, mert a barátjuk vagyok, hanem tényleg tetszik nekik... Óriási érzés.
9 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
silenc,
Pixu,
ScreamQueen,
nothingcanstopme,
CandUs,
Lil98,
LaDySmIth,
Inori
2017. július 10. 21:47
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nagy szívfájdalmam, hogy lemaradtam a Despacito-buliról a Morrison's 2-ben... Komolyan kíváncsi voltam, meddgi bírnám, de előtte este is koncerten csapattam és a buli napján még dolgoztam is... Kemény lett volna, ha végül mégis elmegyek
2017. július 10. 22:33
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 offline
|
Idézet (Bristina @ 2017.07.09. 11:05)
Valami iszonyat mocskos a Balaton vize Siófoknál. Alig lehet bemenni a vízbe, mert ott úszkál veled szemben az emberi ürülék.
Nem tudom, hogy az északi parton mi a szitu, mert Füred ugye elvileg a vizes VB egyik helyszíne. Jó lenne, ha legalább ezzel nem égnénk le.
Nem tudom, hogy az északi parton mi a szitu, mert Füred ugye elvileg a vizes VB egyik helyszíne. Jó lenne, ha legalább ezzel nem égnénk le.
Szabadifürdőn (Siófok mellett) elég tiszta víz, semmi taszító dologgal nem találkoztam, semmi hínár, kagylók.
2017. július 10. 22:51
A vilag egyik legjobb talalmanya az etcsokis aszalt almaszirom.
bocsi az ingyen reklámért.

2017. július 11. 13:45
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Meg akarok tanulni zongorázni. Igen ám, de tanárhoz nem tudnék járni, mert a közelben senki nem foglalkozik ilyesmivel és még kottát sem tudok olvasni.
Marad az a verzió, hogy össze-vissza nyomogatom a virtuális zongorám billentyűit
Egyébként már megtanultam eljátszani az egyik kedvenc dalom elejét. Sokat segített, hogy ki volt írva, mikor melyik billentyűt kell megnyomni
Gitározni is szívesen megtanulnék, de nagyon nem értek a hangszerekhez
Marad az a verzió, hogy össze-vissza nyomogatom a virtuális zongorám billentyűit
Egyébként már megtanultam eljátszani az egyik kedvenc dalom elejét. Sokat segített, hogy ki volt írva, mikor melyik billentyűt kell megnyomni
Gitározni is szívesen megtanulnék, de nagyon nem értek a hangszerekhez
2017. július 11. 16:46
|
Pixuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 239 Csatolások: 0 Azonosító: 261070 offline
|
Pár napja életemben először beleegyeztem, hogy egy barátnőmmel elmegyek egy buliba, történetesen a Pride afterpartyra, és persze előtte a felvonulást is végigjárjuk. Délután fel is szedtük a pályaudvaron a nekem ismeretlen további társaságot, 4 lányt, akik pont olyanok, mint ez a barátnőm - fájdalmasan extrovertáltak, öntörvényűek, hangosak, negatívak, ja és még buták is. Szóval már éreztem hogy jó nap lesz... A Pride kínos volt, csak igyekeztem a barátnőm mellett maradni. Aztán vagy 2 órát töltöttünk egy mekiben, ahol vagy tízszer megkaptam, hogy "olyan csendes vagy", "te sohasem beszélsz?". A buliig aztán el se jutottunk, csak estétől hajnali háromig róttuk a belváros utcáit, és a már eleve nekem kellemetlen társaságunkhoz vettünk fel még mindenhol random embereket, akikkel minden lehetséges helyen leálltunk inni, füvezni és üvöltözni. Ezeken kívül a nap egyetlen témája a szex volt, és hogy éppen melyikünk melyik egy hónapos kapcsolata vége miatt akar "k*rvára beb*szni". Én már azt vártam, hogy érjünk oda a buliba, hogy legyen zene meg hangulat meg peace happiness love (mivel ugye pride buli), de gondolom ott is csak az lett volna a program, hogy igyunk minél többet, és smároljanak minél többen a társaság random tagjaival, amin még hetekig drámázhatnak. De ezt már nem tudtuk meg, ugyanis hajnalban az ÉN édes jó anyámat kellett hívni, mint egyetlen ébren lévő beszámítható vezetni tudó embert, hogy fuvarozza haza egy egy órára lévő városkába a szívbeteg 15 éves lányt, aki hirtelen rosszul lett egy sarki bolt lépcsőjén, és nem tudja piára bevenni a gyógyszereit sem. Szóval miután a csajszi kihányta magát ott helyben, haza is vittük őket a barátnőjével a világvégére, és sikerült hazaérnem hajnali ötre. Levontam a következtetést, hogy ez nekem nem való, nem értem én ezt az életstílust, és hála az égnek hogy csak egy ilyen barátnőm van, neki se fogok igent mondani többé semmire.
Nem is az talán ami kiakaszt, hogy kiskorúak vagyunk, hanem hogy egyeseknek ez az élet, ez a "szórakozás", hogy veszélyeztetik a saját testi és lelki egészségüket, hogy megmutassák hogy ők milyen lázadók... olyan szomorú. Nem akarok álszentnek hangzani, de annyira örülök, hogy ennél én felelősségteljesebb vagyok.
Nem is az talán ami kiakaszt, hogy kiskorúak vagyunk, hanem hogy egyeseknek ez az élet, ez a "szórakozás", hogy veszélyeztetik a saját testi és lelki egészségüket, hogy megmutassák hogy ők milyen lázadók... olyan szomorú. Nem akarok álszentnek hangzani, de annyira örülök, hogy ennél én felelősségteljesebb vagyok.
10 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Syden,
MadHatter,
BarbieFan,
exoverdose,
Arcee23,
Selz1992,
Lil98,
LaDySmIth,
Inori
2017. július 12. 07:04
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Annyira mindenféle bajom van éppen.
Az elmúlt egy-két hétben naponta ilyen 4-5 órákat alszok, de mindig más okból. Tegnap este úgy voltam vele, hogy na majd most!!! kialszom magam. Egy frászt.
Először a fejem kezdett el fájni a front miatt, aztán jött a vihar és felszántotta az udvarunkat. Amikor elmúlt, és már majdnem aludtam, annyira elkezdett horkolni a kutyám, hogy le kellett mennem a nappaliba a kanapén aludni, de ott meg volt egy csomó szúnyog, mert az öcsém nyitva hagyta résnyire az ajtót, csodás, mehettem rovarokat vadászni egy papuccsal. Vissza felmentem a szobámba a horkolós kutyámhoz, de annyira meleg volt, hogy végül is tengeri csillag pózban néztem a plafont. Aztán hallgattam a légkalapácsot.
2017. július 12. 21:10
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Annyira unom, hogy szinte minden éjjel vihar van. Mikor végre ki tudnám nyitni az ablakot úgy, hogy nem a negyven fok jön be, nem tehetem, mert odakint világvége van.
2017. július 12. 21:56
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Szóval... meghibásodott a HDD a gépemben és... kb. 250 giga fontos dolog volt rajta...
Nem vagyok ideges, neeem
szerk.: szerintem nézek valami jó légzőgyakorlatokat a neten
Nem vagyok ideges, neeem
szerk.: szerintem nézek valami jó légzőgyakorlatokat a neten
2017. július 13. 12:24
|
|
Inorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 202686 offline
|
Még csak fél egy van, de máris úgy érzem, mögöttem áll a nap. Mert hát ahhoz vagyok hozzászokva, hogy délben kelek, és akkor szevasz, el is ment a nap fele. Ma éjjel azonban nem jött össze az elalvás, fél ötkor pedig már annyira meguntam a fekvést, hogy bizarr lépésre szántam el magam: felkelek.
Meglepett, hogy emellett egy olyan kósza gondolat is utat tört magának, hogy szép ez a reggel. Már azt se tudom, hónapok vagy évek teltek el a legutóbbi ilyen kósza gondolatom óta. Hm.
Mindenesetre tetszik, hogy hosszabb nap, és még zombi sem vagyok.
((Bár az tény, hogy ma még semmi hasznosat nem csináltam, de akkor is x'D))
Meglepett, hogy emellett egy olyan kósza gondolat is utat tört magának, hogy szép ez a reggel. Már azt se tudom, hónapok vagy évek teltek el a legutóbbi ilyen kósza gondolatom óta. Hm.
Mindenesetre tetszik, hogy hosszabb nap, és még zombi sem vagyok.
((Bár az tény, hogy ma még semmi hasznosat nem csináltam, de akkor is x'D))
2017. július 13. 18:38
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Annyira elegem van már abból, hogy mindig mindenkinek jót akarok, de a vége mindig az h én jövök ki a legrosszabbul, arról nem beszélve, hogy utána még a hibás is én vagyok azért, mert mindenkinek jót akartam(?).
2017. július 13. 21:26
Idézet (Gureka10 @ 2017.07.13. 18:38)
Annyira elegem van már abból, hogy mindig mindenkinek jót akarok, de a vége mindig az h én jövök ki a legrosszabbul, arról nem beszélve, hogy utána még a hibás is én vagyok azért, mert mindenkinek jót akartam(?). 
Ugyanilyen voltam, hidd el, majd kinövöd... Rá fogsz jönni, több ilyen csalódás után, hogy nem éri meg... Egészségesen önzőnek kell lenni. Persze segíts másokon, én is szoktam, szervezd néha úgy a dolgaidat, hogy másnak is jó legyen, de csak addig amíg nem érzed magad kényelmetlenül vagy te nem sérülsz...
Én például pont egy hete jártam úgy, hogy anya elkérte tőlem a régi telefonom tudná e használni (szerda este), na már most csütörtökön reggel elővettem, de nem akart bekapcsolni.
Fel se fogta, hogy egész nap rohangáltam mint a mérgezett egér, csomó dolgot elintéztem közben majdnem éhen/szomjan haltam... Mit vágott hozzám? "Hát mert ki kért meg hogy vidd szervízbe?"... zsír, én vagyok a hlye megszoktam
2017. július 14. 07:22
Idézet (disco queen @ 2017.07.10. 20:32)
Van egy rossz hírem. A Minaretet jövő évig felújítják, mi is múlt hónapban voltunk, és teljesen el van kerítve. De egyébként én is imádom Egert, a kedvenc városom. 
20 percre lakom Egertől, oda járok egyetemre, imádom én is.
2017. július 14. 08:36
Már több, mint egy hete jött tesóm, akit már régóta nem láttam, és ahw!
Na az Egri "élménybeszámoló":
Először a Vármúzeumot néztük meg, amikor a belépőt fizettük, kaptunk kártyákat és a belépőjegy is szép volt. A vár már mikor beléptünk, akkor elkápráztatott, belül pedig még csodásabb volt! Ágyúk, másfél méteres várfal, gyönyörű kilátás, ezt több, mint egy óráig elnézegettük. Gárdonyi sírját is megnéztük. Miután visszaértünk a bejárthoz, előtte volt egy fagyis (én Bounty-sat ettem), nagyon finom volt! Sokkal másabb, mint a Salgótarjáni fagylalt
Az elején egy picit eltévedtünk, mert az Agriát kerestük, de sebaj. A Bazilikába akartunk volna bemenni, de hát éppen esküvő volt, ami nem akkor tartott a végénél. Aztán végre rábukkantunk az Agria Parkra, kellemes csalódás volt. Először amikor megláttam, "Jujj de kicsi, a Hatvani Family Center nagyobb", de belülről már láttam, hogy nem is olyan rossz ez! Csak a parkolódíj miatt nem lehetett nyugodtan lenni, mert épp hogy nem kifogytunk az időből. De kaptam négy pólót, ezek között egy cicásat is.
Nagy kollekció volt, a New Yorker, a Budmil volt a legjobb szerintem. Ugye van ott mozgólépcső és már rég mozgólépcsőztem, így csak úgy kétszer ide-oda mentem, de egyszer már a fenti helyek miatt is.
Ott is nagyon jó volt. Aztán a Minaretbe akartunk volna menni, de ugye felújítják jövő évig. A Dobó Teret is megnéztük, és a Tinódi szobrot kerestük, de nem találtuk. Ilyen kis hűtőmágnest, képeslapot is vettünk emlékből, és egy térképet. De már kezdtünk megéhezni, így keresni akartunk valami kajásat. A negyed várost bejártuk, de sebaj ott volt a Meki. Nagyon finom hamburgert ettünk.
Ott szembe volt egy másik hamburgeres is, hazaútra akartunk venni egyet-egyet. De az a hamburger... Nagyobb volt a fejemnél
Nem bírtam megenni. Később már kocsival vettük célba a Tesco-t, az nagyobb, mint az Agria!
Olyasmi, mint a Hatvani Family Center, nagy terülten helyezkedik el, van ott F&F, Takko meg ilyen ruhásak, illetve fedél alatti fagyis is, ott is megettem egy (csokis
) fagyit. A Tesco-ba ilyen alapdolgokat vettünk, de kólát is. Ez nagyon jól esett, hiába egészségtelen
Mellette az Obiban néztünk volna puffot, de nem volt. A Salgótarjáni Jysk-be vettünk, nagyon jó
És Eger úgy összességében is csodás volt, az egyik kedvenc városom lett!
Először a Vármúzeumot néztük meg, amikor a belépőt fizettük, kaptunk kártyákat és a belépőjegy is szép volt. A vár már mikor beléptünk, akkor elkápráztatott, belül pedig még csodásabb volt! Ágyúk, másfél méteres várfal, gyönyörű kilátás, ezt több, mint egy óráig elnézegettük. Gárdonyi sírját is megnéztük. Miután visszaértünk a bejárthoz, előtte volt egy fagyis (én Bounty-sat ettem), nagyon finom volt! Sokkal másabb, mint a Salgótarjáni fagylalt
1 felhasználónak tetszik:
ScreamQueen
2017. július 14. 13:21
Idézet (simplegirl. @ 2017.07.14. 08:36)
Már több, mint egy hete jött tesóm, akit már régóta nem láttam, és ahw!
Az elején egy picit eltévedtünk, mert az Agriát kerestük, de sebaj. A Bazilikába akartunk volna bemenni, de hát éppen esküvő volt, ami nem akkor tartott a végénél. Aztán végre rábukkantunk az Agria Parkra, kellemes csalódás volt. Először amikor megláttam, "Jujj de kicsi, a Hatvani Family Center nagyobb", de belülről már láttam, hogy nem is olyan rossz ez! Csak a parkolódíj miatt nem lehetett nyugodtan lenni, mert épp hogy nem kifogytunk az időből. De kaptam négy pólót, ezek között egy cicásat is.
Nagy kollekció volt, a New Yorker, a Budmil volt a legjobb szerintem. Ugye van ott mozgólépcső és már rég mozgólépcsőztem, így csak úgy kétszer ide-oda mentem, de egyszer már a fenti helyek miatt is.
Ott is nagyon jó volt. Aztán a Minaretbe akartunk volna menni, de ugye felújítják jövő évig. A Dobó Teret is megnéztük, és a Tinódi szobrot kerestük, de nem találtuk. Ilyen kis hűtőmágnest, képeslapot is vettünk emlékből, és egy térképet. De már kezdtünk megéhezni, így keresni akartunk valami kajásat. A negyed várost bejártuk, de sebaj ott volt a Meki. Nagyon finom hamburgert ettünk.
Ott szembe volt egy másik hamburgeres is, hazaútra akartunk venni egyet-egyet. De az a hamburger... Nagyobb volt a fejemnél
Nem bírtam megenni. Később már kocsival vettük célba a Tesco-t, az nagyobb, mint az Agria!
Olyasmi, mint a Hatvani Family Center, nagy terülten helyezkedik el, van ott F&F, Takko meg ilyen ruhásak, illetve fedél alatti fagyis is, ott is megettem egy (csokis
) fagyit. A Tesco-ba ilyen alapdolgokat vettünk, de kólát is. Ez nagyon jól esett, hiába egészségtelen
Mellette az Obiban néztünk volna puffot, de nem volt. A Salgótarjáni Jysk-be vettünk, nagyon jó
És Eger úgy összességében is csodás volt, az egyik kedvenc városom lett! 
Bocsi, kicsit off: Tinódi Lantos Sebestyén szobra a Dobó tértől a vár felé menet van, a várhoz vezető úton, szóval nem voltatok messze tőle, csak valószínűleg nem arra mentetek. :)Az Agria Park pedig nem csak hogy kicsi, de szörnyen drága is XD Kábé két bolt van, ami az én pénztárcámnak megfizethető, amúgy én már csak pisilni járok oda, meg pont tegnap vettünk ott egy mojito-t barátommal, mert az finom. XD Maximum még enni ülök be oda, mert az egyetemtől nincs messze, de lassan már az értékelhető kajáldákból is kifogyunk, a kedvenc gyros-ozónk is bezárt.
A Minaretet pedig majd jövő évben meg tudjátok nézni.
És hát, tényleg, ha több időtök van, túrázzatok majd a környéken, Szilvásvárad, Felsőtárkány, Noszvaj, de akár felénk is vannak szép tájak, csak kevésbé üdülőfalvak, Ostoros vagy Novaj.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.