A paródia paródiája...
Mire gondoltok most? II.
2017. július 07. 10:30
Még mindig nem tudom megemészteni ezt az Angie Tribecát... Látom a reklámát, meg tegnap pár percet belőle... Szörnyű. Emberek ez még paródiának is gáz.
A paródia paródiája...
A paródia paródiája...
2017. július 07. 18:28
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Olyan, mintha herpeszem lenne, pedig csak lefejeltem egy követ
Terepgyakon 1600 méter magasan sikerült pofára esnem -persze úgy, hogy egy darab kő nem volt a környéken, kivéve azt az egyet, amire sikeresen ráharaptam... Szerencsére "csak" felrepedt a szám és nagy baj nincsen, de krva nagy mázlim volt. Ellenben az biztos, hogy még az unokáimnak is mesélni fogom, hogy "Amikor a nagyanyátok a Dinaridákban mászkált..."
2017. július 07. 21:09
Ma újra megnéztem a Narnia Krónikái első részét, és olyan furcsa érzés fogott el. Kisgyerekkorom egyik legkedvencebb filmje volt, a látványvilág, a történet és az érzelmek szempontjából, és fogalmam sincs, milyen rég láttam ezt a filmet utoljára. Néha legszívesebben visszarepülnék az időben, és minden nap délután mese és filmnézéssel tölteném el az időt. Nem is csodálkozok magamon, hogy még mai napig szívesen nosztalgiázok a filmeken keresztül.
2017. július 07. 21:37
|
|
Sydenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.11. Hozzászólás: 320 Csatolások: 10 Azonosító: 261302 offline
|
Aj, elolvastam a One Directionös cikket és annyira szomorú lettem, hogy be is nyomtam pár régi dalt tőlük. Ráadásul most pont van is egy fiú, akire úgy illenek ezek a szerelmes szövegek.
1 felhasználónak tetszik:
Medeah.
2017. július 07. 22:16
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
csak 5 embert sikerült nagyon megsértenem az elmúlt 5 napban. ja várjatok, ennyiről tudok. zseniális (ja és ebből a szemembe mondja 1...)
csak gratulálni tudok magamnak
mondjuk annyira nem kár értük
2017. július 08. 09:06
|
|
ramiodelaney |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 13726 Csatolások: 622 Azonosító: 258309 offline
|
Idézet (nothingcanstopme @ 2017.07.07. 22:16)
csak 5 embert sikerült nagyon megsértenem az elmúlt 5 napban. ja várjatok, ennyiről tudok. zseniális (ja és ebből a szemembe mondja 1...)
tegnap én is belegázoltam egy hölgy lelki világába azzal, hogy nem mondtam semmit se arra, hogy a volt férjének új barátnője van, akinek a kisfia születésnapjára 15 000 forintos Star Wars tortát rendeltek
"Maga szerint nem felháborító ez? Ne is mondjon semmit. Látom magán, hogy le se sz... a fejemet."
nagyon megbántottam, talán az egész hétvégéjét elrontottam, sőt... gyarló lettem
1 felhasználónak tetszik:
silenc
2017. július 08. 21:38
Egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, hogy egyesek hogy lehetnek ilyen szánalmasak... Csak azért csinálnak meg valamit, hogy másoknak ezzel "fájdalmat" okozzanak... Hogy más ne arathassa le a babérokat... Undorítóak... Na mindegy, még jó hogy én már megszoktam.
Apropó... Mióta adnak angol Family Guy-t a Comedy-n? Ez valami szombati szokás? Vagy valami újítás? Vagy berúgtak a csatornánál és "rossz lemezt raktak be"? Na mindegy, legalább így is hallom már a részeket... Durva hogy egy ember hány karaktert és hány hangon tud szinkronizálni..
Apropó... Mióta adnak angol Family Guy-t a Comedy-n? Ez valami szombati szokás? Vagy valami újítás? Vagy berúgtak a csatornánál és "rossz lemezt raktak be"? Na mindegy, legalább így is hallom már a részeket... Durva hogy egy ember hány karaktert és hány hangon tud szinkronizálni..
2017. július 09. 11:05
Valami iszonyat mocskos a Balaton vize Siófoknál. Alig lehet bemenni a vízbe, mert ott úszkál veled szemben az emberi ürülék.
Nem tudom, hogy az északi parton mi a szitu, mert Füred ugye elvileg a vizes VB egyik helyszíne. Jó lenne, ha legalább ezzel nem égnénk le.
Nem tudom, hogy az északi parton mi a szitu, mert Füred ugye elvileg a vizes VB egyik helyszíne. Jó lenne, ha legalább ezzel nem égnénk le.
2017. július 09. 12:26
Most az jutott az eszembe, hogy tegnap itt leszidtam valakit. Nos, rájöttem, hogy köszönettel tartozom neki. Fájdalmat akart nekem okozni és röhögni a markában. De igazából csak megkönnyítette a dolgomat. Köszi!
Máskor is végezd el helyettem a piszkos munkát.
2017. július 09. 18:11
Idézet (Bristina @ 2017.07.09. 11:05)
Valami iszonyat mocskos a Balaton vize Siófoknál. Alig lehet bemenni a vízbe, mert ott úszkál veled szemben az emberi ürülék.
és akkor még kérdezik, miért nem szeretem a Balatont?! Siófok mellett lakom, és talán 5-6 évvel ezelőtt fürödtem benne utoljára, annyira taszít a mocsok ami a vízben van.
2017. július 10. 08:11
Azt hittem, sikerült kifognom egy jó LMBT könyvet, mert leírás alapján kifejezetten érdekesnek tűnt, erre nem lehagyták a címkéknél Molyon azt a fránya BDSM-et? Szürke ötven árnyalata leszbi-verzsön, jepp.
2017. július 10. 10:46
Idézet (Bristina @ 2017.07.09. 11:05)
OFF: Siófoknál gyakran ilyen a víz, mert a pestiek többsége oda jár. [Note: nem a pestieket hordom le, csak kijelentem, hogy sokan vannak, felkavarják az iszapot] Amúgy a Balaton közepén, ( Fonyód, Fenyves, Boglár magasságában ) gyönyörűen tiszta a víz, látod a lábad, amikor benne állsz. Annyi, hogy néhány helyen hínáros.
De egy tó vizétől nem várhatjuk el, hogy olyan tiszta legyen, mint otthon a fürdőkádban.
ON: Király érzés hajnalban arra ébredni, ahogy a szomszédok veszekednek. Borultak a szekrények, törtek az üvegek. Konolyan, mintha egy csatatér lett volna, nem egy sima veszekedés. És igen, tutira veszekedés volt, mert nagyon szép kifejezésekkel dobálóztak.
2017. július 10. 11:51
Idézet (Agent X @ 2017.07.10. 10:46)
OFF: Siófoknál gyakran ilyen a víz, mert a pestiek többsége oda jár. [Note: nem a pestieket hordom le, csak kijelentem, hogy sokan vannak, felkavarják az iszapot] Amúgy a Balaton közepén, ( Fonyód, Fenyves, Boglár magasságában ) gyönyörűen tiszta a víz, látod a lábad, amikor benne állsz. Annyi, hogy néhány helyen hínáros.
De egy tó vizétől nem várhatjuk el, hogy olyan tiszta legyen, mint otthon a fürdőkádban.
ON: Király érzés hajnalban arra ébredni, ahogy a szomszédok veszekednek. Borultak a szekrények, törtek az üvegek. Konolyan, mintha egy csatatér lett volna, nem egy sima veszekedés. És igen, tutira veszekedés volt, mert nagyon szép kifejezésekkel dobálóztak.
OFF: Köszönöm a tippet, legközelebb kipróbálom ezeket a helyeket is.
ON: Olyan meleg van, hogy legszíveseben elcsípném az első gépet Koppenhágába.
2017. július 10. 17:31
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18948 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Elkezdődött a gyakorlatom utolsó hete. Ha őszinte akarok lenni, így a végére eléggé megszerettem, hiányozni is fog, de azért örülök, hogy végre nekem is elkezdődhet a nyár.
2017. július 10. 18:31
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ma miközbn néztem ki a fejemből 2 nagy tányér krumplis tészta után azon kaptam magam, hogy már a gondolataim is angol nyelven folynak, mindent angolul nézek meg olvasok, már az a fura, ha magyar szöveget látok. xd
tegnap próbáltam megmenteni egy katicabogarat a matracommal a balaton közepén, de szegény annyit ázott, hogy már nem tudott repülni, aztán háromszor is öngyilkosságot kísérelt meg, viszont én megmentettem aztán mikor már majdnem kiértem egyszer csak eltűnt.
amúgy én mindig fenyvesre járok, egyik évben nagyon rossz volt, de idén tiszta a víz.
tegnap próbáltam megmenteni egy katicabogarat a matracommal a balaton közepén, de szegény annyit ázott, hogy már nem tudott repülni, aztán háromszor is öngyilkosságot kísérelt meg, viszont én megmentettem aztán mikor már majdnem kiértem egyszer csak eltűnt.
2017. július 10. 19:40
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
3 napja csak kora reggel alszom el
A családom meg nem gondol magára,se rám,hogy elmehetnénk valahova kicsit kikapcsolódni,fürdeni,napozni,kicsit inni,ismerkedni az emberekkel
Inkább itthon poshadok/poshadunk,holott lenne rá idő,napunk elmenni valahova!nem pedig a közelbe menni ahova szinte minden nap járok
2017. július 10. 20:00
Holnap megyünk Egerbe!
Már hihetetlenül várom, reggelről kell indulnunk, mert hát messze van és nem akarjuk elpazarolni a reggeli időt.
Még nem voltam strandon, de nem is akarok menni sehová. Így az Egri várba, a Minaretbe (csigalépcsőfóbiám van
) és persze vásárolni megyünk. Még csak egyszer voltam, tényleg nagyon várom.
2017. július 10. 20:32
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Idézet (simplegirl. @ 2017.07.10. 20:00)
Holnap megyünk Egerbe!
Már hihetetlenül várom, reggelről kell indulnunk, mert hát messze van és nem akarjuk elpazarolni a reggeli időt.
Még nem voltam strandon, de nem is akarok menni sehová. Így az Egri várba, a Minaretbe (csigalépcsőfóbiám van
) és persze vásárolni megyünk. Még csak egyszer voltam, tényleg nagyon várom. 
Van egy rossz hírem. A Minaretet jövő évig felújítják, mi is múlt hónapban voltunk, és teljesen el van kerítve. De egyébként én is imádom Egert, a kedvenc városom.
2017. július 10. 20:48
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Elterveztük apuval, apu barátnőjével és a tesómmal, hogy akkor elmegyünk az állatkertbe, és bebizonyítjuk magunknak, hogy mi igenis normális "család" vagyunk.
Ez egészen addig tartott, amíg el nem kezdtük a utánozni az állatok beszédét. Jelzem..már a pénztárnál is ezt gyakoroltuk, és azon marakodtunk, hogy ki rakja el emlékbe a jegyet, és ki a térképet.
Ez egészen addig tartott, amíg el nem kezdtük a utánozni az állatok beszédét. Jelzem..már a pénztárnál is ezt gyakoroltuk, és azon marakodtunk, hogy ki rakja el emlékbe a jegyet, és ki a térképet.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.