Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 07. 10:30 #2081
- törölt felhasználó -    
Még mindig nem tudom megemészteni ezt az Angie Tribecát... Látom a reklámát, meg tegnap pár percet belőle... Szörnyű. Emberek ez még paródiának is gáz. blink.gif
A paródia paródiája... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: exoverdose, CandUs
2017. július 07. 18:28 #2082
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Olyan, mintha herpeszem lenne, pedig csak lefejeltem egy követ rohog.gif Terepgyakon 1600 méter magasan sikerült pofára esnem -persze úgy, hogy egy darab kő nem volt a környéken, kivéve azt az egyet, amire sikeresen ráharaptam... Szerencsére "csak" felrepedt a szám és nagy baj nincsen, de krva nagy mázlim volt. Ellenben az biztos, hogy még az unokáimnak is mesélni fogom, hogy "Amikor a nagyanyátok a Dinaridákban mászkált..."
6 felhasználónak tetszik: Pixu, riri17, silenc, Lil98, MadHatter, Szandi0820
2017. július 07. 21:09 #2083
- törölt felhasználó -    
Ma újra megnéztem a Narnia Krónikái első részét, és olyan furcsa érzés fogott el. Kisgyerekkorom egyik legkedvencebb filmje volt, a látványvilág, a történet és az érzelmek szempontjából, és fogalmam sincs, milyen rég láttam ezt a filmet utoljára. Néha legszívesebben visszarepülnék az időben, és minden nap délután mese és filmnézéssel tölteném el az időt. Nem is csodálkozok magamon, hogy még mai napig szívesen nosztalgiázok a filmeken keresztül. wub.gif
4 felhasználónak tetszik: An_d_a, Pixu, Lil98, MadHatter
2017. július 07. 21:37 #2084
Syden
Syden
visszatérő vendég

StátuszI don't belong to anyone but everybody knows my name
Hozzászólás: 320
Csatolások: 10
Azonosító: 261302
Aj, elolvastam a One Directionös cikket és annyira szomorú lettem, hogy be is nyomtam pár régi dalt tőlük. Ráadásul most pont van is egy fiú, akire úgy illenek ezek a szerelmes szövegek. sad.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Medeah.
2017. július 07. 22:16 #2085
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
csak 5 embert sikerült nagyon megsértenem az elmúlt 5 napban. ja várjatok, ennyiről tudok. zseniális (ja és ebből a szemembe mondja 1...)
csak gratulálni tudok magamnak
mondjuk annyira nem kár értük
4 felhasználónak tetszik: Pixu, silenc, Elody, ramio
2017. július 08. 09:06 #2086
ramio
ramio
delaney

Státusztalán egy napon majd újra
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Idézet (nothingcanstopme @ 2017.07.07. 22:16)
csak 5 embert sikerült nagyon megsértenem az elmúlt 5 napban. ja várjatok, ennyiről tudok. zseniális (ja és ebből a szemembe mondja 1...)
csak gratulálni tudok magamnak
mondjuk annyira nem kár értük

tegnap én is belegázoltam egy hölgy lelki világába azzal, hogy nem mondtam semmit se arra, hogy a volt férjének új barátnője van, akinek a kisfia születésnapjára 15 000 forintos Star Wars tortát rendeltek
"Maga szerint nem felháborító ez? Ne is mondjon semmit. Látom magán, hogy le se sz... a fejemet."
nagyon megbántottam, talán az egész hétvégéjét elrontottam, sőt... gyarló lettem
1 felhasználónak tetszik: silenc
2017. július 08. 21:38 #2087
- törölt felhasználó -    
Egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, hogy egyesek hogy lehetnek ilyen szánalmasak... Csak azért csinálnak meg valamit, hogy másoknak ezzel "fájdalmat" okozzanak... Hogy más ne arathassa le a babérokat... Undorítóak... Na mindegy, még jó hogy én már megszoktam. laugh.gif

Apropó... Mióta adnak angol Family Guy-t a Comedy-n? Ez valami szombati szokás? Vagy valami újítás? Vagy berúgtak a csatornánál és "rossz lemezt raktak be"? Na mindegy, legalább így is hallom már a részeket... Durva hogy egy ember hány karaktert és hány hangon tud szinkronizálni.. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820
2017. július 09. 11:05 #2088
- törölt felhasználó -    
Valami iszonyat mocskos a Balaton vize Siófoknál. Alig lehet bemenni a vízbe, mert ott úszkál veled szemben az emberi ürülék.
Nem tudom, hogy az északi parton mi a szitu, mert Füred ugye elvileg a vizes VB egyik helyszíne. Jó lenne, ha legalább ezzel nem égnénk le. sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Pixu, CandUs
2017. július 09. 12:26 #2089
- törölt felhasználó -    
Most az jutott az eszembe, hogy tegnap itt leszidtam valakit. Nos, rájöttem, hogy köszönettel tartozom neki. Fájdalmat akart nekem okozni és röhögni a markában. De igazából csak megkönnyítette a dolgomat. Köszi! wink.gif Máskor is végezd el helyettem a piszkos munkát. beer.gif
2017. július 09. 18:11 #2090
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bristina @ 2017.07.09. 11:05)
Valami iszonyat mocskos a Balaton vize Siófoknál. Alig lehet bemenni a vízbe, mert ott úszkál veled szemben az emberi ürülék. 
Nem tudom, hogy az északi parton mi a szitu, mert Füred ugye elvileg a vizes VB egyik helyszíne. Jó lenne, ha legalább ezzel nem égnénk le. sad.gif

thumbsup.gif
és akkor még kérdezik, miért nem szeretem a Balatont?! Siófok mellett lakom, és talán 5-6 évvel ezelőtt fürödtem benne utoljára, annyira taszít a mocsok ami a vízben van.
3 felhasználónak tetszik: silenc, MadHatter, CandUs
2017. július 10. 06:00 #2091
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
A szomszédaim felváltva építkeznek. Jelenleg fél órája hallgatom az ablakom alatti légkalapácsot. De az éjjel egyig tartó flex a kedvencem. w00t.gif
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Pixu, riri17, silenc
2017. július 10. 08:11 #2092
- törölt felhasználó -    
Azt hittem, sikerült kifognom egy jó LMBT könyvet, mert leírás alapján kifejezetten érdekesnek tűnt, erre nem lehagyták a címkéknél Molyon azt a fránya BDSM-et? Szürke ötven árnyalata leszbi-verzsön, jepp. dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Pixu, riri17, silenc
2017. július 10. 10:46 #2093
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bristina @ 2017.07.09. 11:05)

OFF: Siófoknál gyakran ilyen a víz, mert a pestiek többsége oda jár. [Note: nem a pestieket hordom le, csak kijelentem, hogy sokan vannak, felkavarják az iszapot] Amúgy a Balaton közepén, ( Fonyód, Fenyves, Boglár magasságában ) gyönyörűen tiszta a víz, látod a lábad, amikor benne állsz. Annyi, hogy néhány helyen hínáros.
De egy tó vizétől nem várhatjuk el, hogy olyan tiszta legyen, mint otthon a fürdőkádban. beer.gif

ON: Király érzés hajnalban arra ébredni, ahogy a szomszédok veszekednek. Borultak a szekrények, törtek az üvegek. Konolyan, mintha egy csatatér lett volna, nem egy sima veszekedés. És igen, tutira veszekedés volt, mert nagyon szép kifejezésekkel dobálóztak.
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Pixu, riri17, silenc
2017. július 10. 11:51 #2094
- törölt felhasználó -    
Idézet (Agent X @ 2017.07.10. 10:46)
OFF: Siófoknál gyakran ilyen a víz, mert a pestiek többsége oda jár. [Note: nem a pestieket hordom le, csak kijelentem, hogy sokan vannak, felkavarják az iszapot] Amúgy a Balaton közepén, ( Fonyód, Fenyves, Boglár magasságában ) gyönyörűen tiszta a víz, látod a lábad, amikor benne állsz. Annyi, hogy néhány helyen hínáros.
De egy tó vizétől nem várhatjuk el, hogy olyan tiszta legyen, mint otthon a fürdőkádban.  beer.gif 
ON: Király érzés hajnalban arra ébredni, ahogy a szomszédok veszekednek. Borultak a szekrények, törtek az üvegek. Konolyan, mintha egy csatatér lett volna, nem egy sima veszekedés. És igen, tutira veszekedés volt, mert nagyon szép kifejezésekkel dobálóztak.

OFF: Köszönöm a tippet, legközelebb kipróbálom ezeket a helyeket is. meghajolo.gif Nem várok el csapvíz minőséget egy tótól, de mondjuk egy Velencei-tóhoz vagy Fertő-tóhoz képest elég nagy volt a különbség. sad.gif Jó, nyilván azért, mert többen járnak Balaton mellé, mint mondjuk Gárdonyba, értelemszerűen pedig több ember több koszt is jelent.

ON: Olyan meleg van, hogy legszíveseben elcsípném az első gépet Koppenhágába. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Pixu, riri17
2017. július 10. 17:31 #2095
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18948
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Elkezdődött a gyakorlatom utolsó hete. Ha őszinte akarok lenni, így a végére eléggé megszerettem, hiányozni is fog, de azért örülök, hogy végre nekem is elkezdődhet a nyár. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Pixu, riri17
2017. július 10. 18:31 #2096
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
ma miközbn néztem ki a fejemből 2 nagy tányér krumplis tészta után azon kaptam magam, hogy már a gondolataim is angol nyelven folynak, mindent angolul nézek meg olvasok, már az a fura, ha magyar szöveget látok. xd
tegnap próbáltam megmenteni egy katicabogarat a matracommal a balaton közepén, de szegény annyit ázott, hogy már nem tudott repülni, aztán háromszor is öngyilkosságot kísérelt meg, viszont én megmentettem aztán mikor már majdnem kiértem egyszer csak eltűnt. sad.gif amúgy én mindig fenyvesre járok, egyik évben nagyon rossz volt, de idén tiszta a víz.
2 felhasználónak tetszik: Pixu, Lil98
2017. július 10. 19:40 #2097
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
3 napja csak kora reggel alszom el unsure.gif A családom meg nem gondol magára,se rám,hogy elmehetnénk valahova kicsit kikapcsolódni,fürdeni,napozni,kicsit inni,ismerkedni az emberekkel rolleyes.gif Inkább itthon poshadok/poshadunk,holott lenne rá idő,napunk elmenni valahova!nem pedig a közelbe menni ahova szinte minden nap járok bad.gif
2017. július 10. 20:00 #2098
- törölt felhasználó -    
Holnap megyünk Egerbe! w00t.gif Már hihetetlenül várom, reggelről kell indulnunk, mert hát messze van és nem akarjuk elpazarolni a reggeli időt. biggrin.gif Még nem voltam strandon, de nem is akarok menni sehová. Így az Egri várba, a Minaretbe (csigalépcsőfóbiám van unsure.gif ) és persze vásárolni megyünk. Még csak egyszer voltam, tényleg nagyon várom. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Pixu, Lil98
2017. július 10. 20:32 #2099
disco queen
disco queen
visszatérő vendég

StátuszThe truth about love, it can not be explained…
Hozzászólás: 110
Csatolások: 2
Azonosító: 250305
Idézet (simplegirl. @ 2017.07.10. 20:00)
Holnap megyünk Egerbe! w00t.gif Már hihetetlenül várom, reggelről kell indulnunk, mert hát messze van és nem akarjuk elpazarolni a reggeli időt. biggrin.gif Még nem voltam strandon, de nem is akarok menni sehová. Így az Egri várba, a Minaretbe (csigalépcsőfóbiám van unsure.gif ) és persze vásárolni megyünk. Még csak egyszer voltam, tényleg nagyon várom. blush.gif

Van egy rossz hírem. A Minaretet jövő évig felújítják, mi is múlt hónapban voltunk, és teljesen el van kerítve. De egyébként én is imádom Egert, a kedvenc városom. wub.gif
2017. július 10. 20:48 #2100
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Elterveztük apuval, apu barátnőjével és a tesómmal, hogy akkor elmegyünk az állatkertbe, és bebizonyítjuk magunknak, hogy mi igenis normális "család" vagyunk.
Ez egészen addig tartott, amíg el nem kezdtük a utánozni az állatok beszédét. Jelzem..már a pénztárnál is ezt gyakoroltuk, és azon marakodtunk, hogy ki rakja el emlékbe a jegyet, és ki a térképet. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pixu
172 oldal 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!