Mire gondoltok most? II.
2017. július 02. 00:03
|
|
Blemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 388 Csatolások: 4 Azonosító: 247256 offline
|
Én vagyok az egyetlen, aki még ilyenkor is perecet ropogtat, teát iszik, és várja, hogy betöltsön a sorozata? Habár lehet szerzek gumicukrot is. Tuti nem vagyok normális.
10 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Arcee23,
forever.romanci,
menthol,
Szandi0820,
MadHatter,
Clariity,
BarbieFan,
Syden,
Fannycska999
2017. július 02. 16:48
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Amikor Instagramon a fake profilú emberkék szólogatnak be neked, hogy egy hájas, igénytelen r*banc vagy, mintha annyira tudnák, hogy hogyan nézel ki és milyen is vagy valójában. Néha komolyan elgondolkodom, hogy az ilyenek melyik bolygóról jöhettek
2017. július 02. 18:55
Nem találom a könyvemet. Egy egész napja keresem, és sehol. I'm going slightly mad.
Pedig tegnap még megvolt- a szobámban olvastam a földön ülve, zenét hallgatva. Ma pedig a szó szoros értelmében eltűnt a drágaszág, a szobám minden egyes négyzetcentiméterét átfésültem, a ház többi szobájában is terepszemlét tartottam, még a kukába és a papírhulladékok közé is benéztem, így, estére pedig elkönyveltem, hogy eltűnt. Szóval most ezzel az arckifejezéssel próbálom visszatekerni az időt, megpróbálok emlékezni, hogy vajon hova a fenébe rakhattam.
Pedig tegnap még megvolt- a szobámban olvastam a földön ülve, zenét hallgatva. Ma pedig a szó szoros értelmében eltűnt a drágaszág, a szobám minden egyes négyzetcentiméterét átfésültem, a ház többi szobájában is terepszemlét tartottam, még a kukába és a papírhulladékok közé is benéztem, így, estére pedig elkönyveltem, hogy eltűnt. Szóval most ezzel az arckifejezéssel próbálom visszatekerni az időt, megpróbálok emlékezni, hogy vajon hova a fenébe rakhattam.
2017. július 02. 19:10
Érdekes, kiírja egy személy, hogy lemond x lapról, fel is sorolja őket... egy-két hétig ki van írva, hogy felelős szerkesztők jelentkezését várja... senki nem ír... aztán kiírja hogy jó akkor lemondott, csatolják el tőle, hirtelen seregélyként csapnak le rá... Ez miért van?
Mármint nem, egyszerűen nem értem... Nem hiszi azt hogy felelős szerkesztő lenne ezért nem meri elkérni? Vagy tényleg két héten keresztül nem látta a kírást? Vagy ha adják akkor nem kell, csak ha ő kérheti el?
Az élet nagy kérdései.
Mármint nem, egyszerűen nem értem... Nem hiszi azt hogy felelős szerkesztő lenne ezért nem meri elkérni? Vagy tényleg két héten keresztül nem látta a kírást? Vagy ha adják akkor nem kell, csak ha ő kérheti el?
Az élet nagy kérdései.
2017. július 04. 12:33
Napról-napra sokkal nagyobb lesz Zsömi és olyan büszke vagyok rá!
Egyszerre megeszi a táljából az ételét, de ma mérges lettem rá. Mivel nem szobacica (a szüleim nem engedik, mert ha odapiszkítana rendszeresen, vagy bebújna a szekrény mögé, nem lenne jó), így meg van neki tiltva, hogy bejöjjön. Kis szemtelen, mindjárt bent van, és már nagyim lépcsőjén akar felmenni és a benti fatárolóba elbújni. Ráordítottam és magától kiszaladt.
Meg kell tanulnia, számára ez a szabály, illetve még az, hogy nem haraphatja az ujjamat és karmolni se karmoljon, mert már tud fájni... De ettől függetlenül imádom!
2017. július 04. 14:57
Ilyen nektek is van, vagy csak engem tisztel meg a jelenlétével?
Tök biztos, hogy azért használok blokkolót, hogy kikapcsoljam. Hátha két kattintásonként bead valami k*csög reklámot...
Szerk.: Egyébként ez a kényszerítés nem poén. Most vagy emiatt a kis Stop táblás vacak miatt nem tudom normálisan használni a starity-t, vagy a reklámok miatt. Mert direkt kipróbáltam, kikapcsoltam a blokkolót és a pár kommenttel feljebb lévő képre kattintva egyből hirdetés jött be. Én elhiszem, hogy ingyenes oldal és reklámokból él, de ez így akkor is durva.
Szerk.: Egyébként ez a kényszerítés nem poén. Most vagy emiatt a kis Stop táblás vacak miatt nem tudom normálisan használni a starity-t, vagy a reklámok miatt. Mert direkt kipróbáltam, kikapcsoltam a blokkolót és a pár kommenttel feljebb lévő képre kattintva egyből hirdetés jött be. Én elhiszem, hogy ingyenes oldal és reklámokból él, de ez így akkor is durva.
8 felhasználónak tetszik:
Syden,
ScreamQueen,
Fannycska999,
LaDySmIth,
Mrs.Jack Frost,
exoverdose,
Lil98,
Szandi0820
2017. július 04. 15:09
Anyu: "Mennek itt biciklivel ezek a gyerekek, kezükben a zenedobozzal"
fordítás: Bluetooth-os hangszóróra gondolt
fordítás: Bluetooth-os hangszóróra gondolt
2017. július 04. 20:44
Idézet (Porkéz @ 2017.07.04. 14:57)
Ilyen nektek is van, vagy csak engem tisztel meg a jelenlétével?
Tök biztos, hogy azért használok blokkolót, hogy kikapcsoljam. Hátha két kattintásonként bead valami k*csög reklámot...
Nekem is ezt adja be, de valójában sz*rt se tudok vele kezdeni, mert a böngészőm időtlen idők óra nincs frissítve, szóval.. "Ezzel támogatod az oldal fenntartását". Eddig se nagyon érdekeltek a reklámok, semmit se tudok velük kezdeni, de most már ezeket is meg a reklámblokkoló blokkolását is az arcomba tolják.
2017. július 04. 21:03
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 offline
|
Nem értem az olyanokat, akik naponta cserélik a kedvenceiket meg a példaképeiket. Mármint, ez csak szerintem nem így megy? Egyik nap még x a legfontosabb és az egyetlen, másnap pedig már y, de azért néha a képbe kerül z is. Persze lehet valakinek több példaképe is, de akkor ne állítsa már be úgy egyszer az egyiket, egyszer meg a másikat úgy, hogy ő az egyetlen, az első számú, a legfontosabb és soha senki más.
2017. július 04. 21:38
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Idézet (Selz1992 @ 2017.07.04. 21:03)
Nem értem az olyanokat, akik naponta cserélik a kedvenceiket meg a példaképeiket. Mármint, ez csak szerintem nem így megy? Egyik nap még x a legfontosabb és az egyetlen, másnap pedig már y, de azért néha a képbe kerül z is. Persze lehet valakinek több példaképe is, de akkor ne állítsa már be úgy egyszer az egyiket, egyszer meg a másikat úgy, hogy ő az egyetlen, az első számú, a legfontosabb és soha senki más.
OFF: Annyi ilyen "kirohanást" láttam már..csak engem nem érdekel az, hogy a másik hogy változtatja a kedvenceit?
ON: Olyan jó volt ma olvasni kint az udvaron a fa alatt a kertben. Semmi stressz, semmi internet, csak én és a könyv. Életem legnyugodtabb egy órája volt. *-*
2017. július 04. 23:53
Az érzés, amikor az egyik osztálytársad kap egy vadiúj luxusautót (még mielőtt jogsit szerzett volna), te meg a NAV által lefoglalt autókat nézegeted és rájössz, hogy amire van pénzed, arról az autóról csak annyit írnak: MŰKÖDÉSKÉPTELEN!
Felbecsülhetetlen.
Felbecsülhetetlen.
2017. július 05. 15:30
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Idézet (Selz1992 @ 2017.07.04. 21:03)
én arra lennék kíváncsi az ilyen emberek a valóságban is így váltogatják-e az életükben lévő személyeket. csak mert én sok ilyet is látok/láttam is, félévente új legjobb barát, új pasi, örök szerelem...pedig mindig kiírják mindenhova, hogy xy a mindenük, fényt hoz az életükbe stb
7 felhasználónak tetszik:
silenc,
Selz1992,
ScreamQueen,
exoverdose,
Szandi0820,
Lil98,
lucymharding
2017. július 05. 20:35
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nem tudom, mások hogyan töltik a végzős évük előtti nyarat. Lehet, hogy ebben a korban valami kalandosabbat kéne csinálni és ÉLNI (legalábbis az osztálytársaim mindig ezzel tömik a fejem), de én lassan átmegyek nyugdíjasba: ma délelőtt kiteregettem, megetettem a macskámat, aztán felraktam egy klasszikust a bakelitlejátszómra és előszedtem egy viktoriánus romantikus regényt
Még azt kell kitalálnom, hogy holnap piacra menjek vagy temetőbe.
2017. július 05. 22:09
Idézet (Eveningforest @ 2017.07.02. 18:55)
Nem találom a könyvemet. Egy egész napja keresem, és sehol. I'm going slightly mad.
Update: Megtaláltam, becsúszott szegény Lepkegyűjtőm a komódom alá. Nem hagyott nyugodni, hogy így eltűnt, és amikor a kisállataimat raktam rendbe, gondoltam, hogy hátha a komód alatt van. Végre olvashatom tovább.
2017. július 06. 11:42
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Amióta járok az ovisokhoz, azóta nincs olyan nap, hogy ne kapnék valami rajzot vagy ilyesmit. Persze az sem maradhat el, hogy rányomdázzanak a kézfejemre
Ma pedig próbáltam beszélgetni az egyik régi osztálytársammal, hogy neki hogy megy a suli, de aztán a gyerekek elrángattak játszani
Mindig fogják a kezemet, ölelgetnek, de van, hogy puszit is adnak. Tegnap is egy idegen kislánytól kaptam egy puszit, pedig nem is abban a csoportban van, amelyikben én "dolgozom".
Nagyon aranyosak tudnak lenni
Ma pedig próbáltam beszélgetni az egyik régi osztálytársammal, hogy neki hogy megy a suli, de aztán a gyerekek elrángattak játszani
Mindig fogják a kezemet, ölelgetnek, de van, hogy puszit is adnak. Tegnap is egy idegen kislánytól kaptam egy puszit, pedig nem is abban a csoportban van, amelyikben én "dolgozom".
Nagyon aranyosak tudnak lenni
2017. július 06. 17:16
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
|
Már régóta tervezzük két netes barátnőmmel, hogy augusztusban találkozunk, erre ma anya közli velem, hogy nem mehetek el, mert nem jó ötlet vadidegen emberekkel találkozni. Értem én, hogy félt engem, de már több, mint egy éve ismerjük egymást, videochateltünk is és eddig mindig, mindenben számíthattam rájuk. Nem hiszem, hogy majd pont ők fognak elrabolni. Kevés olyan barátom van, mint ők és örülök, hogy nem ítélnek el engem azért, aki vagyok.
Igaz, hogy messze lakunk egymástól és neten mindenki azt mond magáról, amit akar, de már mind a kettejüket többször is láttam képen, illetve webkamerán keresztül is, ott meg azért nehéz lenne másnak kiadni magukat. Úgy irigylem azokat, akik már találkoztak a legjobb internetes barátaikkal. Mondjuk a szüleim mindig ilyenek voltak. Ennyi erővel ne utazzak tömegközlekedési eszközön és ne tegyem ki a lábamat az utcára, mert jön egy ember, aki tényleg idegen lenne a számomra és elrabol.
Elnézést az egymás után lévő hozzászólásaim miatt, de úgy éreztem, hogy ezt most le kell ide írnom, mert nagyon rosszul érintett.
Igaz, hogy messze lakunk egymástól és neten mindenki azt mond magáról, amit akar, de már mind a kettejüket többször is láttam képen, illetve webkamerán keresztül is, ott meg azért nehéz lenne másnak kiadni magukat. Úgy irigylem azokat, akik már találkoztak a legjobb internetes barátaikkal. Mondjuk a szüleim mindig ilyenek voltak. Ennyi erővel ne utazzak tömegközlekedési eszközön és ne tegyem ki a lábamat az utcára, mert jön egy ember, aki tényleg idegen lenne a számomra és elrabol.
Elnézést az egymás után lévő hozzászólásaim miatt, de úgy éreztem, hogy ezt most le kell ide írnom, mert nagyon rosszul érintett.
2017. július 06. 21:11
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
twitteren retweeteltem egy képet, amin az állt hogyha ezt retweeteled, akkor pénzt kapsz, erre anyám berontott a szobámba és rámdobott egy ezrest.
máskor is hasonlóan fogok eljárni, remélem következőbe már több ezressel fog megdobni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.