Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 02. 00:03 #2061
Blemi
Blemi
visszatérő vendég

StátuszThe rain we thought would last forever and ever
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 388
Csatolások: 4
Azonosító: 247256
Én vagyok az egyetlen, aki még ilyenkor is perecet ropogtat, teát iszik, és várja, hogy betöltsön a sorozata? Habár lehet szerzek gumicukrot is. Tuti nem vagyok normális. laugh.gif
10 felhasználónak tetszik: Lil98, Arcee23, forever.romanci, menthol, Szandi0820, MadHatter, Clariity, BarbieFan, Syden, Fannycska999
2017. július 02. 00:12 #2062
Clariity
Clariity
visszatérő vendég

Státuszfake it 'til you make it
Hozzászólás: 345
Csatolások: 5
Azonosító: 213009
amikor egy alig fél perces telefonhívás full feldob te meg csak így.....uh
vannak gondok laugh.gif
2017. július 02. 16:48 #2063
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Státuszlife is tricky baby, stay in your magic ⊹₊⋆
Hozzászólás: 37774
Csatolások: 22367
Azonosító: 252965
Amikor Instagramon a fake profilú emberkék szólogatnak be neked, hogy egy hájas, igénytelen r*banc vagy, mintha annyira tudnák, hogy hogyan nézel ki és milyen is vagy valójában. Néha komolyan elgondolkodom, hogy az ilyenek melyik bolygóról jöhettek rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Lil98, BarbieFan, silenc, Szandi0820, MadHatter, Medeah., Syden
2017. július 02. 18:55 #2064
- törölt felhasználó -    
Nem találom a könyvemet. Egy egész napja keresem, és sehol. I'm going slightly mad.
Pedig tegnap még megvolt- a szobámban olvastam a földön ülve, zenét hallgatva. Ma pedig a szó szoros értelmében eltűnt a drágaszág, a szobám minden egyes négyzetcentiméterét átfésültem, a ház többi szobájában is terepszemlét tartottam, még a kukába és a papírhulladékok közé is benéztem, így, estére pedig elkönyveltem, hogy eltűnt. Szóval most ezzel az arckifejezéssel próbálom visszatekerni az időt, megpróbálok emlékezni, hogy vajon hova a fenébe rakhattam.
6 felhasználónak tetszik: menthol, silenc, Szandi0820, Lil98, MadHatter, Elody
2017. július 02. 19:10 #2065
- törölt felhasználó -    
Érdekes, kiírja egy személy, hogy lemond x lapról, fel is sorolja őket... egy-két hétig ki van írva, hogy felelős szerkesztők jelentkezését várja... senki nem ír... aztán kiírja hogy jó akkor lemondott, csatolják el tőle, hirtelen seregélyként csapnak le rá... Ez miért van? unsure.gif
Mármint nem, egyszerűen nem értem... Nem hiszi azt hogy felelős szerkesztő lenne ezért nem meri elkérni? Vagy tényleg két héten keresztül nem látta a kírást? Vagy ha adják akkor nem kell, csak ha ő kérheti el? blink.gif
Az élet nagy kérdései. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Syden
2017. július 04. 12:33 #2066
- törölt felhasználó -    
Napról-napra sokkal nagyobb lesz Zsömi és olyan büszke vagyok rá! heart.gif Egyszerre megeszi a táljából az ételét, de ma mérges lettem rá. Mivel nem szobacica (a szüleim nem engedik, mert ha odapiszkítana rendszeresen, vagy bebújna a szekrény mögé, nem lenne jó), így meg van neki tiltva, hogy bejöjjön. Kis szemtelen, mindjárt bent van, és már nagyim lépcsőjén akar felmenni és a benti fatárolóba elbújni. Ráordítottam és magától kiszaladt. rohog.gif Meg kell tanulnia, számára ez a szabály, illetve még az, hogy nem haraphatja az ujjamat és karmolni se karmoljon, mert már tud fájni... De ettől függetlenül imádom! wub.gif
7 felhasználónak tetszik: ramio, Syden, Maiko, Elody, Lil98, MadHatter, silenc
2017. július 04. 14:57 #2067
- törölt felhasználó -    
Ilyen nektek is van, vagy csak engem tisztel meg a jelenlétével? mellow.gif Tök biztos, hogy azért használok blokkolót, hogy kikapcsoljam. Hátha két kattintásonként bead valami k*csög reklámot...
Szerk.: Egyébként ez a kényszerítés nem poén. Most vagy emiatt a kis Stop táblás vacak miatt nem tudom normálisan használni a starity-t, vagy a reklámok miatt. Mert direkt kipróbáltam, kikapcsoltam a blokkolót és a pár kommenttel feljebb lévő képre kattintva egyből hirdetés jött be. Én elhiszem, hogy ingyenes oldal és reklámokból él, de ez így akkor is durva.
8 felhasználónak tetszik: Syden, ScreamQueen, Fannycska999, LaDySmIth, Mrs.Jack Frost, exoverdose, Lil98, Szandi0820
2017. július 04. 15:09 #2068
- törölt felhasználó -    
Anyu: "Mennek itt biciklivel ezek a gyerekek, kezükben a zenedobozzal" _nevet.gif

fordítás: Bluetooth-os hangszóróra gondolt rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Syden, ScreamQueen, Fannycska999, Szandi0820, silenc, MadHatter, Lil98
2017. július 04. 20:44 #2069
- törölt felhasználó -    
Idézet (Porkéz @ 2017.07.04. 14:57)
Ilyen nektek is van, vagy csak engem tisztel meg a jelenlétével?  mellow.gif Tök biztos, hogy azért használok blokkolót, hogy kikapcsoljam. Hátha két kattintásonként bead valami k*csög reklámot...
Szerk.: Egyébként ez a kényszerítés nem poén. Most vagy emiatt a kis Stop táblás vacak miatt nem tudom normálisan használni a starity-t, vagy a reklámok miatt. Mert direkt kipróbáltam, kikapcsoltam a blokkolót és a pár kommenttel feljebb lévő képre kattintva egyből hirdetés jött be. Én elhiszem, hogy ingyenes oldal és reklámokból él, de ez így akkor is durva.

Nekem is ezt adja be, de valójában sz*rt se tudok vele kezdeni, mert a böngészőm időtlen idők óra nincs frissítve, szóval.. "Ezzel támogatod az oldal fenntartását". Eddig se nagyon érdekeltek a reklámok, semmit se tudok velük kezdeni, de most már ezeket is meg a reklámblokkoló blokkolását is az arcomba tolják. 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820
2017. július 04. 21:03 #2070
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4448
Csatolások: 137003
Azonosító: 155975
Nem értem az olyanokat, akik naponta cserélik a kedvenceiket meg a példaképeiket. Mármint, ez csak szerintem nem így megy? Egyik nap még x a legfontosabb és az egyetlen, másnap pedig már y, de azért néha a képbe kerül z is. Persze lehet valakinek több példaképe is, de akkor ne állítsa már be úgy egyszer az egyiket, egyszer meg a másikat úgy, hogy ő az egyetlen, az első számú, a legfontosabb és soha senki más.
5 felhasználónak tetszik: ScreamQueen, Elody, Szandi0820, Lil98, lucymharding
2017. július 04. 21:38 #2071
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet (Selz1992 @ 2017.07.04. 21:03)
Nem értem az olyanokat, akik naponta cserélik a kedvenceiket meg a példaképeiket. Mármint, ez csak szerintem nem így megy? Egyik nap még x a legfontosabb és az egyetlen, másnap pedig már y, de azért néha a képbe kerül z is. Persze lehet valakinek több példaképe is, de akkor ne állítsa már be úgy egyszer az egyiket, egyszer meg a másikat úgy, hogy ő az egyetlen, az első számú, a legfontosabb és soha senki más.

OFF: Annyi ilyen "kirohanást" láttam már..csak engem nem érdekel az, hogy a másik hogy változtatja a kedvenceit? rohog.gif Emberek, ne legyetek már ilyenek. Ha valaki nap mint nap váltogatja, akkor nap mint nap váltogatja. Most nehogy már a más dolga csessze fel a ti agyatokat. Ne már..kérlek. Hagyjátok már egymást békén és ne ilyen kicsinyes dolgokra fordítsátok rá az energiátokat és az időtöket.
ON: Olyan jó volt ma olvasni kint az udvaron a fa alatt a kertben. Semmi stressz, semmi internet, csak én és a könyv. Életem legnyugodtabb egy órája volt. *-*
4 felhasználónak tetszik: ramio, Syden, MadHatter, Maiko
2017. július 04. 23:53 #2072
- törölt felhasználó -    
Az érzés, amikor az egyik osztálytársad kap egy vadiúj luxusautót (még mielőtt jogsit szerzett volna), te meg a NAV által lefoglalt autókat nézegeted és rájössz, hogy amire van pénzed, arról az autóról csak annyit írnak: MŰKÖDÉSKÉPTELEN! rohog.gif
Felbecsülhetetlen. rohog.gif
11 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, silenc, ramio, Syden, LaDySmIth, MadHatter, Szandi0820, Arcee23, Gureka10, Lil98, BarbieFan
2017. július 05. 15:30 #2073
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (Selz1992 @ 2017.07.04. 21:03)

én arra lennék kíváncsi az ilyen emberek a valóságban is így váltogatják-e az életükben lévő személyeket. csak mert én sok ilyet is látok/láttam is, félévente új legjobb barát, új pasi, örök szerelem...pedig mindig kiírják mindenhova, hogy xy a mindenük, fényt hoz az életükbe stb biggrin.gif szerintem magas fokú éretlenségre utal, ráadásul max akkor lehet valakiket ilyen gyorsan dobni, ha tényleg csak tárgyként, aktuális fellángolásból kedvelik őket.
7 felhasználónak tetszik: silenc, Selz1992, ScreamQueen, exoverdose, Szandi0820, Lil98, lucymharding
2017. július 05. 20:35 #2074
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Nem tudom, mások hogyan töltik a végzős évük előtti nyarat. Lehet, hogy ebben a korban valami kalandosabbat kéne csinálni és ÉLNI (legalábbis az osztálytársaim mindig ezzel tömik a fejem), de én lassan átmegyek nyugdíjasba: ma délelőtt kiteregettem, megetettem a macskámat, aztán felraktam egy klasszikust a bakelitlejátszómra és előszedtem egy viktoriánus romantikus regényt blink.gif Még azt kell kitalálnom, hogy holnap piacra menjek vagy temetőbe.
9 felhasználónak tetszik: Syden, Selz1992, LaDySmIth, MadHatter, Elody, Szandi0820, Arcee23, Lil98, BarbieFan
2017. július 05. 22:09 #2075
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eveningforest @ 2017.07.02. 18:55)
Nem találom a könyvemet. Egy egész napja keresem, és sehol. I'm going slightly mad.

Update: Megtaláltam, becsúszott szegény Lepkegyűjtőm a komódom alá. Nem hagyott nyugodni, hogy így eltűnt, és amikor a kisállataimat raktam rendbe, gondoltam, hogy hátha a komód alatt van. Végre olvashatom tovább. laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: silenc, LaDySmIth, MadHatter, Lil98, Szandi0820, BarbieFan, Arcee23
2017. július 06. 00:26 #2076
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Húgom ma ledarált 20 részt a Bleachből és este Ichigot haluzott a paprikás krumplijának a szaftjába. blink.gif Van baj.
7 felhasználónak tetszik: silenc, Syden, LaDySmIth, Maiko, MadHatter, Elody, BarbieFan
2017. július 06. 11:42 #2077
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Amióta járok az ovisokhoz, azóta nincs olyan nap, hogy ne kapnék valami rajzot vagy ilyesmit. Persze az sem maradhat el, hogy rányomdázzanak a kézfejemre biggrin.gif
Ma pedig próbáltam beszélgetni az egyik régi osztálytársammal, hogy neki hogy megy a suli, de aztán a gyerekek elrángattak játszani laugh.gif
Mindig fogják a kezemet, ölelgetnek, de van, hogy puszit is adnak. Tegnap is egy idegen kislánytól kaptam egy puszit, pedig nem is abban a csoportban van, amelyikben én "dolgozom".
Nagyon aranyosak tudnak lenni wub.gif
6 felhasználónak tetszik: Syden, LaDySmIth, MadHatter, Lil98, Szandi0820, Arcee23
2017. július 06. 17:16 #2078
Rêveur
Rêveur
loml ౨ৎ

Már régóta tervezzük két netes barátnőmmel, hogy augusztusban találkozunk, erre ma anya közli velem, hogy nem mehetek el, mert nem jó ötlet vadidegen emberekkel találkozni. Értem én, hogy félt engem, de már több, mint egy éve ismerjük egymást, videochateltünk is és eddig mindig, mindenben számíthattam rájuk. Nem hiszem, hogy majd pont ők fognak elrabolni. Kevés olyan barátom van, mint ők és örülök, hogy nem ítélnek el engem azért, aki vagyok.
Igaz, hogy messze lakunk egymástól és neten mindenki azt mond magáról, amit akar, de már mind a kettejüket többször is láttam képen, illetve webkamerán keresztül is, ott meg azért nehéz lenne másnak kiadni magukat. Úgy irigylem azokat, akik már találkoztak a legjobb internetes barátaikkal. Mondjuk a szüleim mindig ilyenek voltak. Ennyi erővel ne utazzak tömegközlekedési eszközön és ne tegyem ki a lábamat az utcára, mert jön egy ember, aki tényleg idegen lenne a számomra és elrabol.

Elnézést az egymás után lévő hozzászólásaim miatt, de úgy éreztem, hogy ezt most le kell ide írnom, mert nagyon rosszul érintett.
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, Syden, Arcee23, Lil98
2017. július 06. 21:11 #2079
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
twitteren retweeteltem egy képet, amin az állt hogyha ezt retweeteled, akkor pénzt kapsz, erre anyám berontott a szobámba és rámdobott egy ezrest. cool.gif máskor is hasonlóan fogok eljárni, remélem következőbe már több ezressel fog megdobni. rohog.gif
13 felhasználónak tetszik: Pixu, sg1992, silenc, Medeah., Gureka10, LaDySmIth, Szandi0820, CandUs, Syden, ScreamQueen, MadHatter, Lil98, Arcee23
2017. július 06. 21:17 #2080
eggsy
eggsy
új tag

Státuszdon't break character.
Hozzászólás: 46
Csatolások: 0
Azonosító: 263961
shada de da dum
172 oldal 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!