Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 26. 10:44 #2021
lucymharding
lucymharding
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Off: Komolyan nem értem az emberiséget. Ha nem szeretsz egy adott sztárt, akkor mi a fenéért olvasol utána a munkásságának, olvasol róla cikkeket, követed az életét? Ráadásul megpróbálod az összes közösségi portálon őt ócsárolni, sőőőt még a magyar rajongói oldalakon egy kommentben dicsérni, majd más névvel - természetesen ugyanarról az IP címről, mert ugye észt nem osztanak mindenhol - elhordani a legnagyobb r_bancnak/b_zinak? Komolyan ennyire nincs élete valakinek, hogy ebben éli ki magát? 110.gif
Esküszöm lehet én vagyok a totál hülye, meg hogy minek foglalkozom vele, de szerintem ez elég gáz.. ha valakit nem szeretek, akkor egyszerűen tovább görgetek, és ignorálom, nem pedig csak azért is beleszólok, veszekszem a rajongókkal.. szerintem ez lenne a normális huh.gif

Egyébként a tegnapi állásinterjú eléggé csalódást okozott, a srác igaz tényleg nagyon jó munkát ajánlott a cégnél, azonban ehhez nem elég az én kis ösztöndíjam és diák melós fizetésem a kiadások mellett.. ehhez sajnos kell egy kis alap, hogy minél többet ki lehessen hozni belőle. De szerencsére van máshoz nyúlni, csak nagyon lelkes voltam az ötlet iránt, viszont sem időm, sem pénzem ahhoz, hogy most belevágjak egyetem mellett... így most nyárra maradt a diák meló, meg talán néhány gyakornoki lehetőség. De még vissza van egy Operációs rendszerek vizsga csütörtökön, és végre hozzám is elér a nyári szünet. laugh.gif
9 felhasználónak tetszik: Szandi0820, forever.romanci, exoverdose, An_d_a, madeleine., itsjustme, Selz1992, silenc, MadHatter
2017. június 26. 15:13 #2022
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Nem értem, hogyan lehet ennyi rosszindulatú, negatív és kötözködő ember.
Olvasgattam most cikkeket, kivételesen egy pár óra alatt viszonylag sok hozzászólást is írtam. Utána beleolvasgattam a többi kommentbe és elszomorított hogy mennyi negatív vélemény van, sokszor nem is a cikkhez kapcsolódó tartalommal.
Értem, hogy nem lehet mindenkinek pozitív véleménye, de kicsit elszomorodtam olvasgatás közben. Vagy én vagyok túl utópisztikus felfogású, nem tudom.
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, MadHatter, madeleine., itsjustme, Glamster
2017. június 26. 18:32 #2023
- törölt felhasználó -    
Az utolsó vizsgám is letudva, végre most már nekem is nyári szünet. yahoo.gif Irtó büszke vagyok magamra, mert az előző félévhez képest hatalmasat fejlődtem, és szép eredményeket értem el. Viszont a következő évben még jobban össze kell szednem magam, egyrészt mert nem lesz valami egyszerű, másrészt meg ha nem lennék egy ilyen lusta izé, talán ötösöket is szerezhetnék. rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, forever.romanci, MadHatter, BarbieFan, silenc, madeleine.
2017. június 26. 20:56 #2024
- törölt felhasználó -    
Túl vagyok a szóbelin nyess. Természetesen olyan témákat húztam, amiket nem akartam, de mindenről tudtam beszélni (vagy éppenséggel makogni), de szerintem sikerült. Majd szerdán kiderül biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, kaliforhnia, forever.romanci, madeleine., MadHatter, silenc
2017. június 27. 14:55 #2025
- törölt felhasználó -    
Nagyon kiborultam. sad.gif Reggel kiszökött a cicám és azóta nincs meg. Az összes szomszédunkkal átkutattunk pincétől padlásig mindent és nem találjuk sehol.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, forever.romanci
2017. június 27. 16:37 #2026
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bristina @ 2017.06.27. 14:55)
Nagyon kiborultam.  sad.gif Reggel kiszökött a cicám és azóta nincs meg. Az összes szomszédunkkal átkutattunk pincétől padlásig mindent és nem találjuk sehol.

OFF/UPDATE: Lujza királykisasszony előkerült, átment hűsölni a szomszéd szennyestartójába. Képzelem, mikor került volna elő, ha a szomszéd nem akart volna pont ma mosni... biggrin.gif

ON: Amikor annyira vadul szívelsz We Heart It-on, hogy be akarod jelölni a tescós újkrumplit. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: silenc, Szandi0820, forever.romanci
2017. június 27. 17:21 #2027
- törölt felhasználó -    
Egyre cukibbnak és ügyesebbnek vélem a cicámat, Zsömit. Mintha tegnap lett volna, hogy idekerült 3-4 hetes körül, amikor még remegett és egy helybe maradt. Most pedig már 3 hete és 2 napja van itt, már felugrik az ablakpárkányra, az asztalon alszik, lehúzza a nagyim törülközőit, kis rosszaság rohog.gif heart.gif De pont ezt szeretem benne, hogy egyben rossz és eszméletlenül cuki! wub.gif
4 felhasználónak tetszik: silenc, Szandi0820, LaDySmIth, forever.romanci
2017. június 27. 17:52 #2028
- törölt felhasználó -    
Egyébként bocsánat, hogy itt kérdezősködök, de valaki nem tudja, hogy mikor lehet megnézni a PLL 20. epizódját?
2017. június 27. 17:58 #2029
lucymharding
lucymharding
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Idézet (simplegirl. @ 2017.06.27. 17:52)
Egyébként bocsánat, hogy itt kérdezősködök, de valaki nem tudja, hogy mikor lehet megnézni a PLL 20. epizódját?

7. évad? mivel csak ma este kerül adásba, ami nálunk ugye már szerda hajnal, így holnap csak. ha magyar felirattal szeretnéd, akkor pedig csütörtökön délelőtt. beer.gif
2017. június 27. 18:01 #2030
- törölt felhasználó -    
Idézet (lucymharding @ 2017.06.27. 17:58)
7. évad? mivel csak ma este kerül adásba, ami nálunk ugye már szerda hajnal, így holnap csak. ha magyar felirattal szeretnéd, akkor pedig csütörtökön délelőtt. beer.gif

Köszönöm szépen! smileeee.gif
2017. június 27. 19:31 #2031
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18947
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
mikor az osztályban tiéd a legjobb emelt angol érettségi king.gif
pedig annyira paráztam a szóbelitől, sose tudok megszólalni idegen emberek előtt, főleg ilyen helyzetekben, stressz alatt. szóval most nagyon büszke vagyok magamra laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: silenc, Szandi0820, LaDySmIth, kaliforhnia, madeleine., MadHatter, forever.romanci
2017. június 27. 20:09 #2032
- törölt felhasználó -    
Kíváncsi lennék ilyenkor hány embernél áll meg a világ rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: silenc, Szandi0820, Lil98, MadHatter, forever.romanci
2017. június 27. 21:07 #2033
- törölt felhasználó -    
Eredményesnek érzem a mai napomat, minek utána ma egész délelőtt mással sem foglalatoskodtam, mint hogy színsorrendbe rendeztem a ruháimat a gardróbomban. Nem tudom, mennyit árul el ez rólam, de én ezt nem unalomból csinálom, szimplán csak azért, mert jól esik. Lehet, vannak gondok... biggrin.gif
Továbbá mai napom fénypontja a Karib-tenger kalózainak 5. része, ami bár nem a széria legnagyobb műve, Johnny Depp még mindig több, mint tökéletes Jack Sparrow, illetve Kaia Scodelarioban sem csalódtam, akármennyire is kritikusan szemléltem. Illetve életem szlogenje lett a "megmutatom, mennyire barátságos vagyok, hombre". Ééés, ennyi volt, befogtam.
6 felhasználónak tetszik: silenc, Szandi0820, madeleine., Lil98, MadHatter, forever.romanci
2017. június 27. 23:01 #2034
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Majd hat éve az életem szerves része a zenéjük. Több, mint tíz év után végre itt a kedvenc bandám és én nem lehetek ott. cray.gif Aztán még vagyok olyan hülye, hogy neten nézem a liveokat és ezzel kínzom magam.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, forever.romanci
2017. június 28. 18:55 #2035
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Egyszerűen imádom azokat a rajongókat akik minimum hetente változtatják a kedvenc sztárjaikat és egy nap ismeretség után már példaképüknek kiáltják ki őket, aztán pár nap után mennek a 'kukába'. Ez így...mi? 110.gif Annyira kiábrándító viselkedés, legalábbis szerintem. A hűség ma már nem divat?
8 felhasználónak tetszik: silenc, Szandi0820, Lil98, madeleine., lucymharding, MadHatter, Elody, forever.romanci
2017. június 28. 19:56 #2036
- törölt felhasználó -    
Ez milyen igaz. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Maiko, Szandi0820
2017. június 28. 19:56 #2037
- törölt felhasználó -    
Idézet (Arcee23 @ 2017.06.27. 23:01)
Majd hat éve az életem szerves része a zenéjük. Több, mint tíz év után végre itt a kedvenc bandám és én nem lehetek ott.  cray.gif Aztán még vagyok olyan hülye, hogy neten nézem a liveokat és ezzel kínzom magam.

Same here.
Azt hittem, az Of Mice & Men sosem fog Magyarországra jönni, erre mégis. És persze, hogy eljátszották a kedvenc számomat... Mostantól még jobban tisztelem Aaront, akármennyire is hiányzik Austin, nagyon jól viszi tovább a csapatot, és hihetetlen, ezt az 1 órát milyen jól lenyomta. Remélem, a jövőben egy pesti koncertet is terveznek, mert muszáj látnom őket.

Augusztusban pedig jön két másik kedvenc bandám, és esélyes, hogy őket sem fogom látni. cray.gif
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2017. június 28. 20:33 #2038
- törölt felhasználó -    
Mai nap megtaláltam az íróasztalom fiókja mélyén heverő kinyomtatott One Direction fanfiction-ömet, amit kemény négy éve gépeltem le, és nyomtattam ki. Ötven oldal után elfogyott a motivációm, meg bebeszéltem magamnak, hogy Harry karaktere túl aranyos, és hogy nem tudnám kellőképp kialakítani, ezért hagytam a fenébe, és bevágtam oda, ahol most megtaláltam. Nagyon furcsa érzés volt újra elolvasni, egyébként nem tudom, miért 1D - sose voltam a rajongójuk, szóval érdekes.. laugh.gif dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, MadHatter, forever.romanci
2017. június 28. 21:03 #2039
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen, hogy a cicák milyen jól el tudják magukat szórakoztatni olyan dolgokkal, mint ablakos mosógépben forgó ruhák bámulása, fénycsóva utáni szaladgálás vagy zivatar megcsodálása. Én bezzeg unatkozom. sad.gif
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, MadHatter, forever.romanci
2017. június 28. 22:13 #2040
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Idézet (abacaxi @ 2017.06.28. 19:56)
Same here.
Azt hittem, az Of Mice & Men sosem fog Magyarországra jönni, erre mégis. És persze, hogy eljátszották a kedvenc számomat...  Mostantól még jobban tisztelem Aaront, akármennyire is hiányzik Austin, nagyon jól viszi tovább a csapatot, és hihetetlen, ezt az 1 órát milyen jól lenyomta. Remélem, a jövőben egy pesti koncertet is terveznek, mert muszáj látnom őket.
Augusztusban pedig jön két másik kedvenc bandám, és esélyes, hogy őket sem fogom látni. cray.gif

Tudok nyújtani egy vállat és tucatnyi zsepit. Ráadásul barátnőm ott van, mint konyhás és mondta, hogy a Road koncert miatt előbb elengedték őket. Megy bulizni. cray.gif

Off: Miért kell egy felkapott, túlsztárolt, tehetségtelen, semmilyen youtubernek adatlapot csinálni?
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, forever.romanci, Lil98
172 oldal 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!