Mire gondoltok most? II.
2017. június 22. 22:46
Legjobb barátnőm nemrég volt fent nálunk és ajánlott egy munkalehetőséget. Teljesen korrekt az órabér, 2 szabadnapom lenne egy héten és azt mondta, hogy nagyon aranyosak voltak vele, ő holnap megy próbanapra. Kéne a pénz és eddig teljesen kilátástalan voltam, mert nem akartam, hogy egész nyáron itthon üljek és megegyen az unalom, úgyhogy szurkoljatok légyszi, hogy összejöjjön!
11 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
itsjustme,
CandUs,
madeleine.,
Lisanne,
LaDySmIth,
Szandi0820,
MadHatter,
Trapdoor,
BarbieFan,
riri17
2017. június 23. 17:45
Kifejezetten irritál a sok roh*dék k*nos p*raszt, de ma valahogy mégis feldobták a napom. Valahogy a meleg miatt vagy csak mert kattogott az agyam, nem tudtam elfele aludni. Fél háromkor végre már aludtam és fél nyolckor éppen valaki költözött és úgy gondolta darabokra tör valamit, hát persze hogy erre riadtam fel... de mindegy úgy is el kellett mennem itthonról... Aztán végre délre hazaérek, kidőlök... OTP elégedettségi felmérés... na még ezek is zaklatnak xd
Miután leraktam, egy óra lett, kényelembe helyezem magam, erre jött a telefon hogy lenne még egy kis dolgom... nyűgösen felöltöztem mentem a dolgomra... Komolyan annyira nyűgös és csapzott voltam hogy jaaaj... Erre ahogy megyek az utcán végig mér egy srác és rám füttyent.. Nos az ilyeneket nem szoktam tolerálni, de ez most annyira jól esett
Kis tinirib*ncnak éreztem magam, elvigyorodtam és úgy mentem tovább.
Vagy sz*r az ízlése a srácnak de nagyon, vagy tényleg nem néztem ki olyan rosszul, mint hittem. Mindenesetre, jól esett.
Kis önbizalom löket.
Miután leraktam, egy óra lett, kényelembe helyezem magam, erre jött a telefon hogy lenne még egy kis dolgom... nyűgösen felöltöztem mentem a dolgomra... Komolyan annyira nyűgös és csapzott voltam hogy jaaaj... Erre ahogy megyek az utcán végig mér egy srác és rám füttyent.. Nos az ilyeneket nem szoktam tolerálni, de ez most annyira jól esett
Vagy sz*r az ízlése a srácnak de nagyon, vagy tényleg nem néztem ki olyan rosszul, mint hittem. Mindenesetre, jól esett.
2017. június 23. 20:39
Jövő kedden utolsó PLL epizód. Nagyon fognak hiányozni a lányok, bár biztos vagyok benne, hogy a finálé után rohadt dühös leszek, mint a múltkor, amikor megkaptuk közepes A-t. Marlene sajnos pont a fajta showrunner, aki képes a sokk faktor kedvéért beáldozni a logikát, úgyhogy én már azon sem lepődnék meg, ha végül A.D. Dan Humphrey lenne a Gossip Girl-ből.
2017. június 23. 20:58
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Nem tudom ki hogy van vele, de még csak most kezdődött el a nyár, de én már most meghalok a folytonos melegtől. Igaz, nekem már tavasszal erős volt az időjárás, mert ugyebár a gyengém a meleg, de ez akkor is sok. Lehet, hogy egy fokkal sincs melegebb tavaly óta, viszont én sokkalta rosszabbul érzem magam, és nehéz eldönteni, bent a lakásba, avagy kint van melegebb.
Most, hogy kiadtam magamból az életmegváltó gondjaimat, várok, és reménykedek, hogy ez a meleg idő enyhülni fog, mert én már most nem bírom elviselni a nyarat, és ez csak rosszabb, rosszabb, és rosszabb lesz.
2017. június 24. 10:03
A legjobb abban, ha bicikli- és főút mellett laksz, hogy minden behallatszik. Tegnap éjfél körül még fent voltam, próbáltam elaludni, és folyamatosan jöttek a bringások... Ismétlem, éjfélkor. Nem is ez a lényeg, akkor bringáznak, amikor akarnak, de maxon nyomatták a zenét a bluetoothos hangszóróból. És mindennek tetejében természetesen még ordibáltak is. Éjjel, lakott területen. Figyelmesek, mint mindig :) Nem elég, hogy nappal is hallgatjuk az kiabálásaikat, most már késő este is kell majd, amikor próbálnék elaludni. Így gondolom mondanom sem kell, hogy kicsit idegesen tudtam elaludni.
2017. június 24. 12:26
Annyira vicces pár ember... Direkt hergeli ezt meg azt... Aztan csodalkozik ha vegre valaki visszavág neki.
2017. június 24. 18:52
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem kis túlzással talán életem legjobb négy napja volt az utóbbi pár nap. Rettenetesen sajnálom, hogy ma úgymond vége lett, bár nem drasztikus lezárásról beszélünk.
Négy napnyi kikapcsolódás a legközelebbi barátaiddal, egyikőtök lakásán összebútorozva pár nap erejéig, éjszakai belvárosi túrákkal és szórakozással. Ha azt hittem, hogy eddig fokozhatatlanul ünnepeltem meg valaha is bármelyik vizsgaidőszakom lezárását, akkor tévedtem. Ennél jobb nyárkezdést nem is kívánhattam volna.
Reggeli a Kálvinon, délutánok az Erzsébet körúton és a Duna-parton, esték a Belvárosban. Tényleg, rég voltam ennyire boldog.
Négy napnyi kikapcsolódás a legközelebbi barátaiddal, egyikőtök lakásán összebútorozva pár nap erejéig, éjszakai belvárosi túrákkal és szórakozással. Ha azt hittem, hogy eddig fokozhatatlanul ünnepeltem meg valaha is bármelyik vizsgaidőszakom lezárását, akkor tévedtem. Ennél jobb nyárkezdést nem is kívánhattam volna.
Reggeli a Kálvinon, délutánok az Erzsébet körúton és a Duna-parton, esték a Belvárosban. Tényleg, rég voltam ennyire boldog.
2017. június 25. 11:12
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
na ki nem megy ma a fél éve tervezgetett Placebo koncertre, mert a múlt héten is összeesett? esküszöm amióta szedem ezt a rohadt gyógyszert, csak szarabb az életem.
és még jégkrémbe sem fojthatom a bánatom, mert bár van itthon egy csomó, egyik se laktózmentes, tipikus. : (
és még jégkrémbe sem fojthatom a bánatom, mert bár van itthon egy csomó, egyik se laktózmentes, tipikus. : (
2017. június 25. 16:51
Egy 1-10-es skálán vajon mennyire lehetek bunkó, hogy még vendégségben is a telómat nyomkorászom és Starityzek?
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2017. június 25. 20:52
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
nemtudom miért, de mindig másnaposan akarom megnézni a démonok között 2t és mindig bealszom rajta, akárhányszor akartam már megnézni, pedig biztos izgi, csak nem nekem. xd egyébként ennyire másnapos utoljára 16 évesen voltam, szerintem kezdek öregedni.
egyébként a sims 4be ikreim születtek, de miután próbáltam őket felnevelni (nem, nem ment, az egyik a mai napig nem tud lépcsőzni
), rájöttem, hogy ha ilyenek a gyerekek valójában, akkor én még akkor se szeretnék, ha lehetne. xd
egyébként a sims 4be ikreim születtek, de miután próbáltam őket felnevelni (nem, nem ment, az egyik a mai napig nem tud lépcsőzni
2017. június 25. 21:08
|
|
BarbieFanasshole™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 6814 Csatolások: 315 Azonosító: 166047 offline
|
2 nap múlva lesz a szóbelim és úgy érzem, hogy nem tudok semmit..
Már kb mindenkinek megvan az érettségije az egész országban, csak a mi osztályunk haldoklik még mindig a tételek fölött, feladva a reményt, hogy bárki átmegy.
Csak legyen meg mindenből a min. pontszám és adják oda az érettségim pls.
2017. június 25. 21:32
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
persze hogy én vagyok kikiáltva sz@r barátnak ha nem cukormázazok meg kertelek mindent (főleg ha az már százszor elment az illető füle mellett)
amúgy annyira mindenem kivan mindenkivel de komolyan
amúgy annyira mindenem kivan mindenkivel de komolyan
2017. június 25. 23:05
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
Tele van az oldal a Transformers ötödik részének reklámjával. Ááááá végem.
Még másfél hét és megyek megnézni. Azt már simán kibírom.
1 felhasználónak tetszik:
forever.romanci
2017. június 25. 23:28
|
|
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline
|
Elmentem dolgozni a helyi nyomdába, és rögtön a második napon sikerült úgy lesérülnöm, hogy vissza sem mehetek. Majd ezek után szereztem magamnak egy szállító állást (Dzézönsztetem hehe) és megszületett az egyik legjobb barátom kisfia. Kedden pisiltató, szerdán szemészet... Mondjuk arra a szemvizsgálatra kifejezetten kíváncsi leszek
2017. június 26. 09:49
Ez komoly?
Vajon hányszor kell ezt meghallgatnia mondjuk egy vörös vagy szőke hajú embernek, mire K-pop idol lesz belőle?
Vajon hányszor kell ezt meghallgatnia mondjuk egy vörös vagy szőke hajú embernek, mire K-pop idol lesz belőle?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.