Starity

Mire gondoltok most? II.

172 oldal 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. június 22. 22:46 #2001
- törölt felhasználó -    
Legjobb barátnőm nemrég volt fent nálunk és ajánlott egy munkalehetőséget. Teljesen korrekt az órabér, 2 szabadnapom lenne egy héten és azt mondta, hogy nagyon aranyosak voltak vele, ő holnap megy próbanapra. Kéne a pénz és eddig teljesen kilátástalan voltam, mert nem akartam, hogy egész nyáron itthon üljek és megegyen az unalom, úgyhogy szurkoljatok légyszi, hogy összejöjjön! good.gif
11 felhasználónak tetszik: forever.romanci, itsjustme, CandUs, madeleine., Lisanne, LaDySmIth, Szandi0820, MadHatter, Trapdoor, BarbieFan, riri17
2017. június 23. 17:45 #2002
- törölt felhasználó -    
Kifejezetten irritál a sok roh*dék k*nos p*raszt, de ma valahogy mégis feldobták a napom. Valahogy a meleg miatt vagy csak mert kattogott az agyam, nem tudtam elfele aludni. Fél háromkor végre már aludtam és fél nyolckor éppen valaki költözött és úgy gondolta darabokra tör valamit, hát persze hogy erre riadtam fel... de mindegy úgy is el kellett mennem itthonról... Aztán végre délre hazaérek, kidőlök... OTP elégedettségi felmérés... na még ezek is zaklatnak xd
Miután leraktam, egy óra lett, kényelembe helyezem magam, erre jött a telefon hogy lenne még egy kis dolgom... nyűgösen felöltöztem mentem a dolgomra... Komolyan annyira nyűgös és csapzott voltam hogy jaaaj... Erre ahogy megyek az utcán végig mér egy srác és rám füttyent.. Nos az ilyeneket nem szoktam tolerálni, de ez most annyira jól esett laugh.gif Kis tinirib*ncnak éreztem magam, elvigyorodtam és úgy mentem tovább.
Vagy sz*r az ízlése a srácnak de nagyon, vagy tényleg nem néztem ki olyan rosszul, mint hittem. Mindenesetre, jól esett. biggrin.gif Kis önbizalom löket.
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Arcee23, Szandi0820
2017. június 23. 20:39 #2003
- törölt felhasználó -    
Jövő kedden utolsó PLL epizód. Nagyon fognak hiányozni a lányok, bár biztos vagyok benne, hogy a finálé után rohadt dühös leszek, mint a múltkor, amikor megkaptuk közepes A-t. Marlene sajnos pont a fajta showrunner, aki képes a sokk faktor kedvéért beáldozni a logikát, úgyhogy én már azon sem lepődnék meg, ha végül A.D. Dan Humphrey lenne a Gossip Girl-ből. _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, CandUs, LDreamP, Lisanne, Dwaejitokki
2017. június 23. 20:58 #2004
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Nem tudom ki hogy van vele, de még csak most kezdődött el a nyár, de én már most meghalok a folytonos melegtől. Igaz, nekem már tavasszal erős volt az időjárás, mert ugyebár a gyengém a meleg, de ez akkor is sok. Lehet, hogy egy fokkal sincs melegebb tavaly óta, viszont én sokkalta rosszabbul érzem magam, és nehéz eldönteni, bent a lakásba, avagy kint van melegebb. rohog.gif Most, hogy kiadtam magamból az életmegváltó gondjaimat, várok, és reménykedek, hogy ez a meleg idő enyhülni fog, mert én már most nem bírom elviselni a nyarat, és ez csak rosszabb, rosszabb, és rosszabb lesz.
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, itsjustme, MadHatter, Elody, BarbieFan, madeleine.
2017. június 23. 23:32 #2005
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Ma van fél éve, hogy nem dohányzom laugh.gif cool.gif
9 felhasználónak tetszik: forever.romanci, itsjustme, MadHatter, LaDySmIth, Gureka10, Elody, silenc, riri17, Maiko
2017. június 23. 23:50 #2006
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Holnap megyek gyerekeknek arcot festeni. Rettegek, hogy valamit elcseszek. shout.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, MadHatter
2017. június 24. 03:46 #2007
- törölt felhasználó -    
Nincs gyönyörűbb dolog annál, amikor a madarak hajnalban énekelni kezdenek. Órákig tudnám hallgatni.. heart.gif
6 felhasználónak tetszik: forever.romanci, itsjustme, CandUs, MadHatter, LaDySmIth, Blemi
2017. június 24. 10:03 #2008
- törölt felhasználó -    
A legjobb abban, ha bicikli- és főút mellett laksz, hogy minden behallatszik. Tegnap éjfél körül még fent voltam, próbáltam elaludni, és folyamatosan jöttek a bringások... Ismétlem, éjfélkor. Nem is ez a lényeg, akkor bringáznak, amikor akarnak, de maxon nyomatták a zenét a bluetoothos hangszóróból. És mindennek tetejében természetesen még ordibáltak is. Éjjel, lakott területen. Figyelmesek, mint mindig :) Nem elég, hogy nappal is hallgatjuk az kiabálásaikat, most már késő este is kell majd, amikor próbálnék elaludni. Így gondolom mondanom sem kell, hogy kicsit idegesen tudtam elaludni. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, itsjustme, MadHatter, LaDySmIth, Blemi
2017. június 24. 12:26 #2009
- törölt felhasználó -    
Annyira vicces pár ember... Direkt hergeli ezt meg azt... Aztan csodalkozik ha vegre valaki visszavág neki. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Blemi
2017. június 24. 13:02 #2010
- törölt felhasználó -    
annyira elcseszett az alvásrendszerem. főleg így szünetben. tegnap reggel tíz óta szemhunyásnyit sem aludtam. biztos a nap közepén be fogok dögleni.
5 felhasználónak tetszik: forever.romanci, itsjustme, MadHatter, LaDySmIth, Blemi
2017. június 24. 18:52 #2011
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Nem kis túlzással talán életem legjobb négy napja volt az utóbbi pár nap. Rettenetesen sajnálom, hogy ma úgymond vége lett, bár nem drasztikus lezárásról beszélünk.
Négy napnyi kikapcsolódás a legközelebbi barátaiddal, egyikőtök lakásán összebútorozva pár nap erejéig, éjszakai belvárosi túrákkal és szórakozással. Ha azt hittem, hogy eddig fokozhatatlanul ünnepeltem meg valaha is bármelyik vizsgaidőszakom lezárását, akkor tévedtem. Ennél jobb nyárkezdést nem is kívánhattam volna.
Reggeli a Kálvinon, délutánok az Erzsébet körúton és a Duna-parton, esték a Belvárosban. Tényleg, rég voltam ennyire boldog. laugh.gif wub.gif
5 felhasználónak tetszik: Arcee23, forever.romanci, itsjustme, MadHatter, lucymharding
2017. június 24. 20:26 #2012
- törölt felhasználó -    
Nincs jobb érzés annál, mint amikor úgy káromkodok, hogy az rímel. Egy költő veszett el bennem. Igaz, nagyon elveszett, de ott van. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: forever.romanci, itsjustme, LaDySmIth, MadHatter, BarbieFan, silenc, riri17
2017. június 25. 11:12 #2013
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
na ki nem megy ma a fél éve tervezgetett Placebo koncertre, mert a múlt héten is összeesett? esküszöm amióta szedem ezt a rohadt gyógyszert, csak szarabb az életem. mad.gif
és még jégkrémbe sem fojthatom a bánatom, mert bár van itthon egy csomó, egyik se laktózmentes, tipikus. : (
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, MadHatter, riri17
2017. június 25. 16:51 #2014
- törölt felhasználó -    
Egy 1-10-es skálán vajon mennyire lehetek bunkó, hogy még vendégségben is a telómat nyomkorászom és Starityzek? _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. június 25. 20:52 #2015
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
nemtudom miért, de mindig másnaposan akarom megnézni a démonok között 2t és mindig bealszom rajta, akárhányszor akartam már megnézni, pedig biztos izgi, csak nem nekem. xd egyébként ennyire másnapos utoljára 16 évesen voltam, szerintem kezdek öregedni. sad.gif
egyébként a sims 4be ikreim születtek, de miután próbáltam őket felnevelni (nem, nem ment, az egyik a mai napig nem tud lépcsőzni rohog.gif), rájöttem, hogy ha ilyenek a gyerekek valójában, akkor én még akkor se szeretnék, ha lehetne. xd
2017. június 25. 21:08 #2016
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6814
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
2 nap múlva lesz a szóbelim és úgy érzem, hogy nem tudok semmit.. happy.gif Már kb mindenkinek megvan az érettségije az egész országban, csak a mi osztályunk haldoklik még mindig a tételek fölött, feladva a reményt, hogy bárki átmegy. rohog.gif Csak legyen meg mindenből a min. pontszám és adják oda az érettségim pls. sad.gif
2017. június 25. 21:32 #2017
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
persze hogy én vagyok kikiáltva sz@r barátnak ha nem cukormázazok meg kertelek mindent (főleg ha az már százszor elment az illető füle mellett) dry.gif
amúgy annyira mindenem kivan mindenkivel de komolyan
4 felhasználónak tetszik: Arcee23, forever.romanci, MadHatter, BarbieFan
2017. június 25. 23:05 #2018
Arcee23
Arcee23
Hozzászólás: 595
Csatolások: 61
Azonosító: 222613
Tele van az oldal a Transformers ötödik részének reklámjával. Ááááá végem. w00t.gif thumbsup.gif wub.gif Még másfél hét és megyek megnézni. Azt már simán kibírom.
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2017. június 25. 23:28 #2019
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
Elmentem dolgozni a helyi nyomdába, és rögtön a második napon sikerült úgy lesérülnöm, hogy vissza sem mehetek. Majd ezek után szereztem magamnak egy szállító állást (Dzézönsztetem hehe) és megszületett az egyik legjobb barátom kisfia. Kedden pisiltató, szerdán szemészet... Mondjuk arra a szemvizsgálatra kifejezetten kíváncsi leszek rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: forever.romanci, itsjustme, MadHatter, BarbieFan
2017. június 26. 09:49 #2020
- törölt felhasználó -    
Ez komoly? ohmy.gif biggrin.gif

Vajon hányszor kell ezt meghallgatnia mondjuk egy vörös vagy szőke hajú embernek, mire K-pop idol lesz belőle? rohog.gif

172 oldal 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!