Nem sokszor fordul elő ,hogy egy rajzomra 4-t kapok ,de ez most megtörtént. Persze tudom mi volt a hiba. Az ,hogy nem dolgoztam ki rendesen, de egyrészt nem mertem már belenyúlni, mert féltem ,hogy elrontom, másrészt meg nem volt sok idő míg le nem telik az óra és be kell adni, ráadásul készen. Ha még belejavítok, akkor nem lett volna időbe kész. A tanárom amúgy azt mondta, hogy az első rajzom óta sokat fejlődtem.
Nem is tudom, egy kissé csorbította az önértékelésemet ez a 4-es. Oké, más visítozna ilyen jegyért, de rajznál is?

Hazafelé a buszúton azon gondolkodtam ,hogy egyáltalán jó ez, amit csinálok. Az osztályból szinte, majdnem mindenkinek 5-ös lett. Voltak persze 4-ek ,de hát elenyésző számmal.
Meg azon is, hogy akkor a környezetembe miért mondta mindenki ,hogy jól rajzolok, mikor most kiderült, hogy közel sem olyan jól. Már vagy 16 éve a rajz az életem, szóval igen is nehéz ezt a visszajelzést fogadni, hogy még van fejlődnöm jó sokat.
Persze anyám mondta, hogy jól van az, majd lesz jobb is. igazából én is így gondolok rá. De most tényleg kissé rosszul érint a dolog, mert ha annyira nem vagyok tehetséges a rajzba, akkor mibe vagyok?

Ezt szajkózták nekem folyton pedig, hogy jól rajzolok.
Próbálok nem picsogni ezért, hanem a következő alkalommal jobban teljesíteni, csak éppenséggel nehéz, mert én eddig tényleg úgy érzem ,hogy ebbe jó vagyok. Legalább is eddig azt hittem.
Ráadásul holnap elméletből is írunk, és 30 pontos lesz, ebből pedig 16 pontot el kell érni, hogy meglegyen a 2-es. Na, ettől is nagyon félek. Még a végén kiderül ,hogy nem is nekem való ez a grafikus pálya, az meg számomra maga lenne a megsemmisülés.
Bocsánat, hogy itt mártózok az önsajnálatomba és itt a gépnél tényleg elkezdtem bőgni ,hogy ezt leírtam ,de hátha jobb lesz a kedvem, ha kiírom magamból.