A most 20 éves színésznő karrierje kezdetén nagyon nehezen viselte a folyamatos stresszhelyzetet és a nyomást, így azt fontolgatta, ajtót mutat a Disney-nek a Liv & Maddie első évada után.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem bírta a nyomást! Dove Cameron az első évad után ki akart lépni a Liv & Maddie-ből
2016. november 15. 06:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. november 15. 08:32
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Ő mutatna ajtót a Disney-nek
Elképzelem, ahogy ül a hálószobájában, miközben a 'Disney' kopog, ő meg ajtót mutat nekik
Eskü, ezek a megfogalmazások mindent visznek
Azt hitem Tiv Tivy viszi a pálmát, hogy használja a 'valahol' hallott kifejezéseket, csak nem tudja mikor és hogyan kellene
2016. november 15. 09:52
|
|
Galambbegyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 249849 offline
|
:DDDDDDD 'alakít' :DDD
2016. november 15. 11:12
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Aztan rajott, hogy megiscsak konnyebb es hosszabb tavon kifizetodobb, mint napi 8 oraban vegezni valami hetkoznapi munkat, ezert erot vett magan. Vagy a szulei raparancsoltak, hogy marpedig vegigcsinalod kislanyom, mert a disneys fizetesedbol elunk, ugyanis apaddal felmondtunk mikor leszerzodtel. Vitanak nem volt helye, nem mert a szuleinek ajtot mutatni.
1 felhasználónak tetszik:
I Love Paris
2016. november 15. 14:26
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Az biztos, hogy nehéz lehet egyszerre több karaktert is alakítani.
De Nina nagyon jól alakít a Vámpírnaplókban!!
De Nina nagyon jól alakít a Vámpírnaplókban!!
2016. november 15. 15:20
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Ez tényleg embert próbáló feladat. Én először amúyg tényleg azt hittem hogy van egy ikertesója mert miért ne elvégre a Disneynek is könnyebb lenne alapból ikereket beletennie a sorozatba ám amikor megtudtam hogy valójában egy ember játssza mindkét szerepet teljesen elképedtem!
Nagyon csodáltam emiatt Dove-ot hiszen két teljesen más karaktert vitt a műsorba és végig olyan volt a soriban hogy ki nem lehetett volna venni hogy mindkettőt ő játssza a kinézetükön kívül. Szerintem tehetséges a csaj és végül is jól járt mert biztos sokat kaszált ezzel a műsorral.
Ráadásul nem csak két szerepet játszik a sorozatban de még a főcímdal készítési munkálataiból is kivette a szerves részét! Nem semmi! Jól létszik hogy sok munkája van ebben a sorozatban.
2016. november 15. 16:08
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Hát igen... Nehéz egyszerre több szerepet alakítania valakinek. De ez a feladatuk. És még, ha elfáradnak vagy nem bírják egyszerre a sok terhet, számunkra mégis átadják azt amit kell. Én tisztelem az ilyen embereket. Főleg Nina-t.
2016. november 15. 18:48
|
|
Alidavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 1831 Azonosító: 178277 offline
|
Sajnálom Dove-ot tényleg nehéz feladat lehetett két karaktert a képernyőkre vinni. De azt becsülöm benne hogy nem adta fel! Aki sokat dolgozik annak a végeredménye mindig jó lesz. Ezért is lett olyan népszerű.
2016. november 15. 18:53
Ninára büszke vagyok, mert tényleg ügyes volt. Beismerem, hogy Dove-nak se lehet könnyű, de ő csak egy 20 perces Disney műsort forgat, aminek a forgatása 3-4 nap max, míg Nina egy 40 perces drámát, melynek csak egy része 1 hét alatt készül el.
2016. november 16. 12:55
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Idézet (I Love Paris @ 2016.11.15. 08:32)
Ő mutatna ajtót a Disney-nek
Elképzelem, ahogy ül a hálószobájában, miközben a 'Disney' kopog, ő meg ajtót mutat nekik
Eskü, ezek a megfogalmazások mindent visznek
Azt hitem Tiv Tivy viszi a pálmát, hogy használja a 'valahol' hallott kifejezéseket, csak nem tudja mikor és hogyan kellene 
Az "ajtót mutat xxx-nek/nak" szófordulatot nem szó szerint kell érteni, arra szokták legtöbbször használni, ha valakivel már nem akarunk tovább együtt működni, akkor ajtót mutatunk neki, szóval teljesen jó kontextusban használták itt is....
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.